نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2692Likes

موضوع: چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 206
صفحه 2 از 26 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    150
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    136
    پسند کرده
    0

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    شلیل خشک



    نازک ورقه کردم . تو آشپزخونه جلو پنجره تو آفتاب غیر مستقیم تابستون خشک شد. مرتب بهشون سر زدم زیر و روشون کردم
    که زیرشون کپک نزنه
    البته تو فر هم میشد. با دمای پایین و مدت طولانی

    *******
    برگه زردآلو
    اینا هم همینطور
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    دیگران را ببخش !
    نه برای اینکه آنها لایق بخشودگی اند
    چرا که تو سزاوار آرامشی...

  2. #10

    چیپس میوه

    به نقل از شف طیبه ی عزیز:


    چیپس میوه برای پزیرایی ها در شب یلدا و دید و بازدید عید نوروز یه چند سالیه که رایج شده و من هم که طبق معمول عاشقشم ( بگو عاشق چی نیستی!) ولی مشکل اینجاست که واسه ماها که وضع مالیمون توپ نیست ایجاد مشکل میکنه ( یعنی واسه جیبمون ایجاد مشکل میکنه. چون آخرین باری که ما چیپس میوه خریدیم ... کیلویی 13000 تومن بود...که همه اش یه ذره هم بیشتر نمیشه و خوراک یه دقیقه منه!) حالا اگه تصمیم داشتید امسال واسه عید چیپس میوه بخرید ، دست نگه دارید! این رسپی جادویی رو امتحان کنید و اگه نتیجه مطلوب حاصل نشد بعد برید آجیل فروشی و دست به جیب شید!






    ابتدا 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه. در این مدت میتونید میوه ها تون رو چیپس کنید. تقریبا میشه از هر میوه ای استفاده کرد و همه شون خوب جواب میدند. فقط سعی کنید موز ها و توت فرنگی هاتون سفت باشند که چیپسهاتون فرم خودش رو خوب حفظ کنه



    برای سیب، من سیبهای "گرنی اسمیث" رو پیشنهاد میکنم چون سفت تر و ترد تر و ترش مزه هستند و بهتر جواب میده. البته این سیبها کیلویی 4000 تومنه و تقریبا دونه ای 1000 تومن میشه. من سیب قرمز و زرد رو هم امتحان کردم ولی باز مزه سیب سبز رو ترجیح میدم. برای بریدنش ابتدا وسطش رو با این کاتری که توی تصویر میبینید و برای دلمه ها ازش استفاده میشه، خالی کنید. بعد برشهای یک اندازه بزنید. اگه نمیتونید درست اینکار رو انجام بدید، پیشنهاد میکنم از مندلین یا رنده چیپس زن استفاده کنید تا بعد بعضیهاشون که نازکترند نسوزند!



    میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!



    کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید. توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. برای من 120 درجه سانتیگراد بود و اگه کمترش میکردم فرم خاموش میشد. پس شما ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.



    پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. یعنی به سایز و ضخامت میوه ها تون توجه کنید. من گریپ فروت که میوه محبوبمه رو هم ازش چیپس خشک درست کردم. ولی شما اگه دوست ندارید با همون پرتقال خونی و پرتقال ساده و نارنگی کار کنید. آناناس فراموش نشه که خیلی خوشمزه است. کافیه یه کمپوت بخرید و دیگه خودش حلقه شده و آماده است.



    معمولا از 1 ساعت تا 3 ساعت بسته به فر یا میوه ها مدت زمان موندنشون توی فر متغیره.



    مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.



    به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید و هر دو برای من جواب داده.



    نکته جالب اینه که چون میوه ها رو توی شربت زدیم و بعد خشکش کردیم، چیپس پرتقالش خوشمزه تر از چیپسهای آماده بازار میشه و پوستش دیگه تلخ نیست و میتونید کامل یه دفعه همه اش رو بچپونید توی دهنتون!
    چیپسهای توت فرنگی و موز من تموم شد! آناناسها هم نفسهای آخرشون رو میکشند. کم کم ترتیب کیویها رو هم میدم... فکر نکنم چیزی به عید برسه.

    اگه سینی اول و دومتون خراب شد نا امید نشید. در تصویر میبینید که چیپسها خوشگل از آب در اومدند... پس با کمی حوصله میتونید به نتیجه مطلوب برسید. موفق باشید.

    رسپی از ولا بالاحلام
    سزا و باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #11

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    من دیشب برای امتحان چندتا قاچ پرتقال و نارنگی رو خشک کردم توی سبد استیل و روی شوفاژ نتیجه:
    - تلخ نشدند و مزشون خوب بود.
    - به سبد چسبیده بودند فکر می کنم باید کاغذ روغنی توی سبد می ذاشتم. موقع جدا کردن از سبد می شکستند.
    - نارنگی ها رو بدون پوست گذاشته بودم و خوب بودند ولی پوست پرتقالها تلخ بود.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    اولین تجربه ی میوه خشک کردن من:
    تو سبد استیل برشهای سیب و کیوی رو دونه دونه چیدم تا بالای دیواره هاش و شب تا صبح گذاشتم رو بخاری . باید زودتر برشون می داشتم چون منتظر بودم خشک و ترد بشن . نمی دونستم وقتی از روی بخاری برشون دارم چند دقیقه که بمونن خشک میشن . دفعه ی بعد حتما بهتر میشه . ولی خداییش من همیشه گفتم با اینکه میوه های خشکو آدم می بینه فکر میکنه زا تو سطل آشفغال درشون آوردن ولی خیلی خوشمزه هستن . به...به...



    sara6493 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    656
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    665
    پسند کرده
    1683

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    چند تا كيوي داشتيم كه مشتري نداشت!
    رو بخاري گذاشتم به مدت 24 ساعت!

    sara6493 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    "آرامش" آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست "خدا"ست.

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۶
    نوشته ها
    178
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    117
    پسند کرده
    3

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    tensido2000 جون
    تانجماجون بیاد من تجربه خودموبگم من با ماکروویو خشک کردم میوه هام هرکدام یه طرفشون سوخت تازه تلخ هم شدن. البته سبزی با ماکرو خیلی سریع و خوب خشک میشه ولی میوه و باقالی اصلا باقالی هم تلخ میشه.
    با دستگاه میوه خشک کن و روی بخاری خیلی خوب میشه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    من شكوفايي گلهاي اميدم را در روياها مي بينم .
    و ندايي كه به من مي گويد :
    گر چه شب تاريك است ؛ دل قوي دار، سحر نزديك است


  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara_behi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    همه ی ایران سرای
    نوشته ها
    1,123
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    716
    پسند کرده
    4

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    منم تو هواپز گذاشتم با اینکه توی تبلیغش میگفت میوه رو هم خشک میکنه اصلا بدرد نخورد . روشون داشت می شوخت ولی هنوز نرم و آبدار بودن . وقتی گذاشتم رو بخاری شب تا صبح موند عالی شد . عکسشم که صفحه ی قبل گذاشتم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام و تلگرام
    noora.desserts




  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    coffee آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    821
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    1458
    پسند کرده
    940

    Re: روشهای خشک کردن میوه

    من هم با این روش میوه خشک میکنم.جون از هر دو طرف هوا در جریانه زود خشک می شود.
    مامان همایون, باران67, فندقی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 2 از 26 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما