نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2692Likes

موضوع: چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل

نمایش نتایج: از 113 به 120 از 206
صفحه 15 از 26 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  1. #113
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منتقد گرامی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۹/۱۳
    نوشته ها
    196
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    360
    پسند کرده
    718
    دوستان من میوه هارو گذاشتم روی بخاری که حرارتش متوسط بود البته بستگی به نوع بخاری هم داره ها... بخاری های ایرانی که جنس ورق شون نازک تره وحرارت بیشتری بیرون میدن طوری که کتری رو بذاری روش اب جوش تحویلت میده باید اونارو حرارتشونو واقعا کم کنین اما بخاری هایی از جنس نیک کالا که ورق شون کلفت تره وحرارت رو به سختی به بیرون میدن همون حرارت متوسط کفایت میکنه من پرتقال وکیوی وخرمالو رو بدون کاغذ روغنی توی سبد فلزی چیدم برگه هارو نه خیلی ضخیم کردم نه خیلی نازک طی3-ساعت پرتقال ها وکیوی ها خوب خشک شدن اما خرمالو چون بافتش نرم تره وابکی تره زمان بیشتری میبره .....هز هر 40 دقیقه و1ساعت زیرو رو شون میکردم.حالا اگه دمای بخاری رو ببرین بالا زودتر خشک میشن اما بیشتر چروک میشن وخودشونو جمع میکنن وریبا نمیشن...حالا میخوام سیب هم خشک کنم اگه شد عکسشونو براتون میذارم....همیشه سعی کنین سایز میوه هاتون ریز نباشه بخصوص کیوی .
    باران67, *termeh* و فرشته .ب این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #114
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم بانو* آواتار ها
    مریم
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۱/۰۹
    محل سکونت
    قاره کوچک
    نوشته ها
    91
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    582
    پسند کرده
    534
    سلام من امسال یه تجربه کسب کردم موقعی که میخواستم سیب خشک کنم 3دونه نارنگی رو هم کنار سیب ها گذاشتم ببینم چی میشه
    در حین خشک شدن چن تا دونشو خوردیم یخورده تلخ بود
    اما وقتی خشک شد خیلی خوب شد اصلا تلخ نبود وبچه ها دوست داشتن
    دیدم بعضی دوستان گله میکردن چرا پرتقالاشون تلخ میشه گفتم شاید به اونم ربطی داشته باشه
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هرآنچه دلم خواست نه آن میشود
    هرآنچه خدا خواست همان میشود

  4. #115
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16301
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    چیپس سیب

    ابتدا سیبهای زرد و درشت رو انتخاب کردم بعد وسط سیبهامو با ابزار مخصوصش در آوردم بعد پوست کندم و با رنده vشکل از قسمت درشتش که تقریبا برشهای 3 میلی میده بهم رنده کردم داخل آبلیمو و ابی که درست کرده بودم زدم بعد خشک کردم و داخل سینی میوه خشک کنم که مارکش سایا هست و خیلییییییییییی راضیم ازش چیدم و و 15 ساعت کشید تا خشک بشه
    نام: uyt1.jpg نمایش: 990 اندازه: 15.3 کیلو بایت

    خیلییییییی خوشمزه شد....در اولین فرصت شروع خواهم کرد به خشک کردن یقیه میوه هاااااااااااا

    نام: 10.jpg نمایش: 1104 اندازه: 78.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط سوهی : ۱۳۹۳/۰۹/۱۶ در ساعت ۱۰:۲۷ قبل از ظهر
    mitra40, meli59, dorna و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #116
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مهسا السلطنه آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    محل سکونت
    اردبیل
    نوشته ها
    314
    میزان امتیاز
    518
    پسند شده
    6065
    پسند کرده
    6957
    سلوووم بر دوستان اغفال کننده
    عاقا پروژه ی ما شیکست خورد. میوه ها رو چیدم تو سینی فلزی روی کاغذ روغنی. رو بخاری گذاشتم یکی دو ساعت بعد همش چسبید به کاغد و جدا نشد که نشد منم با حسرت تماشاشون کردم فقط تونستم یکی دوتاشو نجات بدم که انصافن هم خوشمزه بود. دفعه بعد چن تا نکته رو حتمن رعایت میکنم
    رو کاغذ روغنی نمیذارمشون
    لازم نیست اسلایسا خیلی نازک باشن. من نازک کردم وقتی خشک شد سیبای نازنین انداره یه بند انگشت شدن
    --»(3)(:دی) چیزی که دوستان تو صفحات قبل گفتن-بخاری شعلش زیاد نباشه
    aydaa, سوهی, hengamehh و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #117
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16301
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    سلام به همه .........خانومهای که میوه خشک کن دارن آیا موز رو باید داخل سبدشون تکون داد تند تند تا نچسبه یا نه بعد خشک شدن جدا میشن....چون من که الان دارم خشک میکنم ...از ترس چسبیدنشون تند تند تکون میدم و این کارم سختههههههههه.....حیاتیه جواب بدید.....


    نقل قول نوشته اصلی توسط $$blue rose$$ نمایش پست ها
    عزیزم اگه خیای نازک نباشه نمیچسبه منم رو سینی خشک کردم یه بار زیر و رو کردم اونایی که نازک بود چسبید ولی اونایی که یکم قطرشون بیشتر بود حدود 2 میل راحت ور میومد
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami2gool نمایش پست ها
    بله اگه نازک باشه چون رطوبتش کمه میچسبه بهتره کمی ظخیم تر برش بخوره
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #118
    مدیر انجمن
    ღ. saba .ღ آواتار ها
    ღ صــــبا ღ
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۲
    محل سکونت
    پایتخت ایران زمی
    نوشته ها
    5,335
    نوشته های وبلاگ
    21
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    6185
    پسند کرده
    800

    ویترین مدال ها

    یه سری سیب قرمز بزرگ داشتیم مونده بودن کسی نبود بخورشون! منم خشکشون کردم
    یکم سیاه شدن ولی خیلی خیلی خوشمزه بودن خیلی هاااااااااااا
    روی بخاری تووی سینی فلزی خشک کردم به راحتی



    پرنسس.م, سوهی, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ღ.ღ
    ماه من غصه چرا ؟
    تو خدا داری و او هر شب و روز
    آرزویش همه آرامش توست
    دل به غم دادن و از یاس سخن گفتن ها
    کار آنهایی نیست،که خدا را دارند ...


  8. #119
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    160
    پسند کرده
    123
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهسا السلطنه نمایش پست ها
    سلوووم بر دوستان اغفال کننده
    عاقا پروژه ی ما شیکست خورد. میوه ها رو چیدم تو سینی فلزی روی کاغذ روغنی. رو بخاری گذاشتم یکی دو ساعت بعد همش چسبید به کاغد و جدا نشد که نشد منم با حسرت تماشاشون کردم فقط تونستم یکی دوتاشو نجات بدم که انصافن هم خوشمزه بود. دفعه بعد چن تا نکته رو حتمن رعایت میکنم
    رو کاغذ روغنی نمیذارمشون
    لازم نیست اسلایسا خیلی نازک باشن. من نازک کردم وقتی خشک شد سیبای نازنین انداره یه بند انگشت شدن
    --»(3)(:دی) چیزی که دوستان تو صفحات قبل گفتن-بخاری شعلش زیاد نباشه
    سلام ..دوست عزیز من همیشه اینجوری خشک میکنم خوبم جواب میگیریم ..میوه ها رو نازک خورد کن ..بعد تو سینی فلزی که توش یه فویلو فشرده کردی میوه ها رو بچین بعد با حرارت کم بخاری بزار خشک شه.
    مهسا السلطنه و باران67 این نوشته را پسندیده.

  9. #120
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    334
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    944
    پسند کرده
    808
    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    کسی تا حالا میوه تو فر خشک کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    بله . البته اولش میذارم تو فر . فر خالی رو از قبل نیم ساعت روشن میکنم تا داغ شه . بعد میوه ها رو توی سینی فر میچینم و فر رو خاموش میکنم و میوه ها رو میذارم توش . اگر روشن باشه میپزه و ممکنه بسوزه . بعد هی بهش سر میزنم . بیشتر رطوبت میوه ها رو میگیره . بعد میچینم روی شوفاژ .
    flooria, ترنم63 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    از کدام راه قرار است که بیایی ؟!

صفحه 15 از 26 نخستنخست ... 51213141516171825 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما