نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2692Likes

موضوع: چیپس میوه-روشهای خشک کردن میوه در منزل

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 206
صفحه 12 از 26 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aftab shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    1,327
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    11067
    پسند کرده
    5911
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    آفتاب شیراز جان بقیه میوه ها را تو آبلیمو می زنی؟ ممنون

    عزیزم فقط سیب رو تو ابلیمو میزنم .رنگش خیلی خوشکل میشه و طعم خوبی هم میگیره .
    hengamehh و باران67 این نوشته را پسندیده.
    شکست تو درست زمانی اغاز میشود که در پی راضی کردن دیگران برآیی .

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    مهربونا من اینجا بخاری دارم که فکر کنم فقط چند روز لازم باشه ازش استفاده کنم...میخوام چیپس خرمالو و سیب روش درست کنم ...چند تا سوال دارم
    اول اینکه خرمالوها باید رسیده باشن یا فرقی نداره؟(طعم گسش تو چیپسش معلوم میشه)
    و اینکه من همش نگرانم نکنه میوه ها بپزن حرارت بخاری باید چه جوری باشه خیلی کم یا رو شمعک هم باشه خوبه؟ممنونم

    نقل قول نوشته اصلی توسط *شمیم* نمایش پست ها
    ایدا جون من خرمالو رو نمیدونم ولی حرارت بخاریه من خیلی کم بود
    من قالب کیک پزی رو کفش کاغذ روغنی انداختم که قالب کثیف نشه و کیوی توی اون خشک کردم صبح تا عصر خشک شد طعمش هم عالی بود کیوی هم که با هاش این کار رو کردم نه خیلی رسیده بود نه کال بود فقط در طول روز برعکسشون میکردم تا اخر شب هم همش رو خوردیم البته زیاد هم نبودا
    نقل قول نوشته اصلی توسط DARYA DEL نمایش پست ها
    خانمی اگر خیلی رسیده باشه ونرم شده باشه هم تو اسلایس کردنش تمییز در نمیاد و هم جدا کردنش بعد خشک شدن سخته .
    بهترین خرمالو برای خشک کردن " خرمالوییه که نه کال باشه ونه رسیده نرم ....
    اگربینابین این دو باشه " چیپسش عالی میشه
    مریم گلی .. و باران67 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامای فریده آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۹
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    1,120
    میزان امتیاز
    48
    پسند شده
    4124
    پسند کرده
    4039

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط aftab shiraz نمایش پست ها
    عزیزم فقط سیب رو تو ابلیمو میزنم .رنگش خیلی خوشکل میشه و طعم خوبی هم میگیره .

    یه جا خوندم اگر میخواین موز سیاه نشه با چاقوی پلاستیکی برش بزنین
    خورشت كرفس
     
    aydaa, *شمیم*, DARYA DEL و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بازگرداندن یک رابطه از دست رفته
    مثل ریختن آب جوش بر چای سرد شده است،
    کمرنگ میشود
    کمرنگ

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa نمایش پست ها
    خانمها من خرمالو خشک کردم اما گس شدن....خرمالوهام کاملا رسیده نبودن ...اینا رو امتحانی خشک کردم واسه بقیه چه نظری دارین؟روشون شهد بزنم بهتر میشه؟بزارم بیشتر برسن بعد خشک کنم؟چی کار کنم؟ مرسی
    خانوم خوشگله مزه خرمالوی خشک شده کاملا مرتبطه با مزه خود خرمالوش .هرکاریش هم بکنی شهد و گلاب و ... همونه!
    باید بزاری کاملا رسیده بشه بعد!تو یه سبد سوراخ درشت بگذار رو اپن و هر روز بهش سرکشی کن.یا روی چوب خرمالو بزار رو خود اپن.
    حتی اگه خرمالوت خوششششمزه باشه خشک شده اش خیلی بهتر میشه!

    نقل قول نوشته اصلی توسط DARYA DEL نمایش پست ها
    خانمی خرمالوی رسیده اما نه خیلی نرم مناسب ترین خرمالو برای خشک کردنه .
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    chichak آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۲۵
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    518
    پسند کرده
    229
    نقل قول نوشته اصلی توسط aftab shiraz نمایش پست ها
    اینم میوه های من که کلیشو هم خوردم در حین خشک شدن :
    میشه عزیزم یه توضیحی هم بدی؟
    منم پرتقال و سیب و خرمالو خشک کردم ولی پرتقالم تلخ شد البته با پوست بود
    ممنون


    نقل قول نوشته اصلی توسط aftab shiraz نمایش پست ها
    گلم پرتغالای منم با وجود اینکه بدون پوست بود اما بعضیاشون تلخ شده بودن . پرتغالا رو دوسری خشک کردم . سری اول ضخیمتر برش زده بودم که خیلی دیر خشک شد . سری بعد نازکتر بریدم .
    سیب هم خودتون تجربه کردین .
    کیوی هم که بدون پوست خشک کردم .
    ولی در کل هیچکدوم بهتر و راحتتر و خوشمزه تر از سیب و کیوی نیست .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سپید جون آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    221
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    687
    پسند کرده
    528
    منم ديروز براي اولين بار روي بخاري ميوه خشك كردم خشك كردم
    ميو هام كيوي وموز وسيب و پرتقال و نارنگي بود
    براي اينكه موز وسيب سياه نشه بهشون كمي ابليمو زدم بعد همه ميوه ها رو به نوبت
    توي شهد خوابوندم بعد روي دستمال پهن كردم تا شهد اضافي بره و بعد روي كاغذ روغني پهن كردم و گذاشتم روي بخاري روي بخاري هم قبل از گذاشتن ميوه هام فويل كشيدم










    اينم بعد از خشك شدن

    .



    اما تجربياتم .
    فكر ميكنم چون موز رو توي شهد زدم كمي به كاغذ ميچسبيد .
    پرتقال هام كاملا تلخ بود نميدونم چرا
    برش زدن نارنگي با پوست راحت تر بود اما بدون پوستش خوشمزه تره .دفعه بعد حتما پوستشو ميگيرم .
    كيوي هام خيلي سفت و نرسيده بود ولي خشك شدش عالي بود.
    ویرایش توسط سپید جون : ۱۳۹۲/۰۹/۱۷ در ساعت ۰۹:۳۶ قبل از ظهر
    DARYA DEL, hengamehh, ... رضوان ... و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    تند رفته است كودكي هاي من ........

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    من توی میوه خشک کن خشک کردم.خیلی خوب شد.خرمالو و گریپ فروت و موز هم خشک کردم .خیلی خوب شد
    mamaneali, *samir*, Elsanaa و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    130
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    740
    پسند کرده
    1639

    روی شوفاژ رو فویل کشیدم، سیب زرد، پرتقال آبگیری که اصلن تلخ نبود، موز، کیوی، خرمالو که همه میوه ها رو برش های نازک دادم. سیب و موز رو در مخلوط آب و آبلیمو زدم که تغییر رنگ پیدا نکنه و البته توی طعمش تاثیری نداشت یعنی یه ذره ترشی حس می کردی که یه جورایی هم دلچسب بود. ولی تا چند ساعت اول حتمن باید سیب و خرمالو و موز و پرتقال رو نیم ساعت یه بار پشت و رو کرد که به فویل نچسبه. برای آناناس هم از کمپوت آناناس لئونارد استفاده کردم. از مزه هاشون راضی بودم و دیگه اینکه خشک کردن هر سری میوه حدود یک روز کامل یا همون 24 ساعت بود. . و ممنون از دوستانی که تجربیاتشون رو تو تاپیک گذاشته بودن .
    ویرایش توسط mahta58 : ۱۳۹۲/۰۹/۳۰ در ساعت ۰۸:۴۳ بعد از ظهر
    elina lotfipuor, aram2, mamane matin و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 12 از 26 نخستنخست ... 2910111213141522 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما