نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree933Likes

موضوع: نان پنجره ای

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 218
صفحه 1 از 28 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    نان پنجره ای

    من عاشق نان (شیرینی) پنجره ای هستم اما خودم تا حالا درست نکردم.
    اگه تجربه ای در این زمینه دارید برامون بگید تا دستورش رو از مامانم بگیرم



    [img]http://4.bp.********.com/_OivUW6Rl7F8/STXWhFx0DuI/AAAAAAAAChY/lkfii8-jn_A/s400/mmmmm.JPG[/img]
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: نان پنجره ای

    [img]http://2.bp.********.com/_u6ptzjU03ac/ScGoHcK9XsI/AAAAAAAAJx4/GehvF0-NH1g/s400/rosette+cookies.jpg[/img]
    Andrew این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: نان پنجره ای



















    Andrew و monir11 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #4

    Re: نان پنجره ای



















    Andrew و monir11 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5

    Re: نان پنجره ای

    نجما جون امروز صبح با دیدن این تاپیک هوس نان پنجره به سرم زد و یه عالمه درستیدم ولی مامی سایت راه نداد که عکسشو بذارم. کار سختی نیست درست کردنش. من همیشه درست کردم و مشکلی هم نداشتم .ولی اگه دستور و تجربه ی مامانتون رو از این شیرینی برامون بذارید یه دنیا ممنونت میشیم.
    Andrew این نوشته را پسندیده.

  6. #6

    Re: نان پنجره ای




  7. #7

    Re: نان پنجره ای

    من فقط همین یه مدل قالب رو دارم برای نان پنجره.در تصویر دوم کمی ترافل قرمز پاشیدم روشون که اینجا خیلی مشخص نیست.تصویر سوم هم که توی ساندویچ میکر درست شده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1115
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: نان پنجره ای

    من با این دستور درست می کنم
    نوشین جون شیرینی های من یه کم سنگین می شه یعنی چرب می شه
    چیکار باید بکنم؟


    شیرینی پنجره ای
    مواد لازم:
    آرد سفید=یک استکان معمولی(75 گرم)
    نشاسته=یک استکان معمولی(75 گرم)
    تخم مرغ=5 عدد
    گلاب=3 تا 4 قاشق سوپخوری
    طرز تهیه:
    نشاسته را در ظرفی می ریزیم و گلاب را بتدریج داخل نشاسته می نماییم و بهم می زنیم تا نشاسته خمیر گردد ولی زیاد نباید شل شود بعد تخم مرغها را داخل نشاسته می شکنیم و بهم می زنیم و آرد را در آن می ریزیم و تمام مواد را مخلوط می کنیم و مایه را از صافی رد می کنیم. روغن فراوان را داغ می کنیم قالب مخصوص نان پنجره ای را در روغن می گذاریم تا گرم شود(نکته حساس در مورد این شیرینی میزان گرمی قالب است که باید نه زیاد داغ باشد و نه زیاد سرد و این مشکل با تجربه ای اندک حل می شود)

    قالب را در مایه می زنیم به اندازه ای که مایه تا سر قالب برسد و روی قالب را نگیرد بعد قالب را بلافاصله داخل روغن می زنیم و آنرا تکان می دهیم تا نان از قالب جدا شود. حرارت را ملایم می کنیم یک طرف نان که کمی برشته شد بر می گردانیم تا طرف دیگر نیز برشته شود باید نانها خشک شود ولی رنگ آنها زیاد تغییر نکند بعد نانها را وارونه در صافی می چینیم تا روغن زیادی آن گرفته شود وقتی کاملا سرد شد دو طرف نان را کمی خاک قند که با کمی هل کوبیده مخلوط کرده ایم می پاشیم و در ظرفی می چینیم و روی آنرا کمی پسته چرخ کرده می ریزیم. نکته قابل توجه گاه نانها از قالب براحتی جدا نمی شود.
    علت زیاد نگاه داشتن قالب در روغن است که نان در قالب می پزد و جدا نمی شود باید یک لحظه قالب را در مایه نگاه داشت و فوری در روغن زده تکان داده تا نان در روغن بیفتد.
    Andrew, nazbanoo, الی خانومی و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

صفحه 1 از 28 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما