نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree212Likes

موضوع: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 153
صفحه 2 از 20 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,122
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    checkered and spiral cookies
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  2. #10

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    این تصویرها مربوط به یک شیرینی دیگه ست.اما می تونه ایده ای باشه برای درست کردن شیرینی دورنگ ببری(به مناسبت سال ببر )




    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #11

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)






    باران67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    دوست جونيا اگه كسي دستور اين شيرني شطرنجي رو داره لطفا رو كنه. من با يك دستور ترجمه شده درست كردم كه اصلا خوب نشد. خيلي خشك شد خميرش هم خيلي اذيتم كرد و همش تيكه تيكه مشد موقع پهن كردن. اگه كسي يك دستور خوب و خوشمزه و امتحان شده داره رو كنه لطفا. فوريه خيلي. براي عيد ميخوام مرسي. راستي من هيچ كدوم از عكساي فاطمه جونو نميبينم

  5. #13
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,232
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    982
    پسند کرده
    279

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    نازنین جون دستور رو اینجا برات میزارم

    این دستور از خانوم طوروسیان هست

    مواد لازم

    آرد 350 گرم

    کره 150 گرم

    پودر قند 100 گرم

    تخم مرغ معمولی 60 گرمی 1 عدد

    مقدار کمی نمک و وانیل

    .................................................. .........................

    طرز تهیه

    آرد پودر قند کره نرم شده و نمک را در دستگاه غذاساز بریزید. تا مواد به صورت خرده نان دراید.

    تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید دوباره هم بزنید مواد را درون کاسه ریخته با مقدار کمی ورز دادن خمیر صاف و یکدستی به دست آورید

    خمیر را یک ربع در یخچال بگذارید

    خمیر را بین دو نایلون به ضخامت 3 میلی متر باز کنید و قالب بزنید

    برش ها را به کمک خود قالب بردارید و در سینی فر چرب نشده بگذارید

    20 تا 25 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید


    .................................................. .............................................


    تجربه ی من
    من وقتی مواد رو تو غذا ساز ریختم یه کم از آرد رو نگه داشتم.
    وقتی می خواستم ورز بدم مواد رو 2 قسمت کردم


    یه قسمتش رو با مقداری از آردی که نگه داشته بودم و یه کم پودر قند اضافی ورز دادم که شیرینیش بیشتر بشه

    قسمت دوم رو با پودر کاکائو و پودر قند ورز دادم.

    این پودر قندها اضافه بر مقداریه که تو دستور گفته شده

    من کاکائو رو در حدی ریختم که رنگ موادم قهوه ای بشه
    ولی اینبار که بخوام درست کنم کاکائو رو بیشتر میریزم که خوشمزه تر بشه
    مامان غزل, reyhan777, snow-star و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  6. #14

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    این شیرینی خشک دو رنگ رو من بارها درست کردم .قدرت انعطاف بالایی داره و باهاش فرمهای مختلفی می شه درست کرد.سعی می کنم مدلای دیگه رو هم که قبلا درست کردم بازم درست کنم و عکساش رو بگذارم.خیلی خوشمزه است و دختر من که معمولا خیلی شیرینی دوست نداره این رو خیلی دوست داره.ولی به نظر من بیشتر بیسکویته تا شیرینی و برای دوره های دوستانه مناسبتره تا مناسبتها یی که مسنترها توش هستن.
    دستوری که من باهاش کار می کنم همون دستور خانوم طوروسیان هستش فقط من پوست دو تا پرتقال درسته رو هم توش رنده می کنم و موقعی که تخم مرغا رو می ریزم اونم می ریزم ، توی رنگش خیلی تاثیر نداره ولی خیــــــــلی معطرتر و خوشمزه ترش می کنه.اون قلبی ها رو من تو شکلات زدم.اون دوتایی که خوشگل نیست و دو طرف ظرف گذاشتم از همه اشون خوشمزه تر بودن چون توش شکلات چیپسی ریخته بودم.

    نکته ای که داره اینه که اگه اندازه ها رو دقیق رعایت نکنین یا مثلا تخم مرغتون خیلی درشت باشه خمیرش خوب در نمی یاد .اگه اآردش زیاد باشه شیرینی تون خشک می شه و کار کردن باهاش سخت میشه، اگه تخم مرغش زیادبشه موقع پخت پف می کنه و شکلش خوب در نمی یاد.کلا شیرینی(یا بیسکویت) خوش قلقیه و خراب نمی شه ولی چند بار درست کنین بهتر می تونین بهش فرم بدین .




    مامان غزل و باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

  7. #15
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,232
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    982
    پسند کرده
    279

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    مهنوش جونم خیلی خوشگل شده اون پروانه ها
    می شه اگه دوباره درست کردی از فرم دادن پروانه ها عکس بگیری؟
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  8. #16

    Re: شیرینی خشک دو رنگ (شطرنجی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط rahayi
    مهنوش جونم خیلی خوشگل شده اون پروانه ها
    می شه اگه دوباره درست کردی از فرم دادن پروانه ها عکس بگیری؟
    مرسی رها جون، باشه ولی تو همین تاپیک هم عکساش هست فقط من توی نایلون گذاشتم و باکمک نایلون پیچیدمش که ترک نخوره...
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    هیچ اتفاقی در دنیا اتفاقی نیست.

صفحه 2 از 20 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما