نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree109Likes

موضوع: بیسکوییت نسکافه و گردو

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 10
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    بیسکوییت نسکافه و گردو

    مواد لازم
    کره 50 گرم
    پودر قند 40 گرم
    نسکافه 1 قاشق سوپخوری
    آب یا شیر 1 قاشق سوپخوری
    زرده 1 عدد
    گردوی ریز شده نصف پیمانه
    آرد 100 تا 120 گرم
    بکینگ پودر یک چهارم قاشق چایخوری
    .........................................

    طرز تهیه
    کره و پودر قند را با همزن بزنید. نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید سپس زرده و گردو را نیز اضافه کنید. مخلوط آرد و بکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد. خمیر را ما بین 2 کیسه باز کرده به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.
    بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

    .................................................. ....................

    شیرینی خوشمزه ای بود به نظرم اگه نسکافه رو یه کوچولو بیشتر بریزید خوشمزه تر هم می شه
    باران67, Behjat, niyaz2002 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  2. #2
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,497
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    1116
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: بیسکوییت نسکافه و گردو

    نقل قول نوشته اصلی توسط sh_capr نمایش پست ها
    رها جونم کاملا خشکه یا مثل شیرینی گردویی داخلش نرم میشه ؟

    شیدا جون کاملا خشکه
    یه شیرینی دیگه درست کردم که اون داخلش نرم می شه به زودی دستورش رو میزارم عزیزم
    nosa و باران67 این نوشته را پسندیده.
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  3. #3
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    در ادامه تست شیرینی های عید:
    شیرینی خوشمزه و آسونی بود خصوصا اگه عاشق قهوه و مشتقاتش باشید
    من شخصا طعم گردو تو شیرینی ها بیشتر دوست دارم و اینو بیشتر از شیرینی نسکافه و بادام دوست داشتم
    نام: 016.jpg نمایش: 2561 اندازه: 101.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۳/۱۲/۱۰ در ساعت ۰۲:۰۱ قبل از ظهر
    hengamehh, *شمیم*, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    ناظر کیفی انجمن
    sh_capr آواتار ها
    شیدا.ص
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,946
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    1467
    پسند کرده
    2950
    بیسکویتهای ساده و خوشمزه .
    من نسکافه رو نصف قاشق بیشتر ریختم که تیره تر بشن .
    در مایکرو فر : کانوکشن 175 درجه و حدود 12 دقیقه
    نام: IMG_1986.JPG نمایش: 1401 اندازه: 42.3 کیلو بایت
    زبرجد, m1361, Behjat و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    قوانین فعاليت در سايت ( قوانين كاربري ) :
    http://mamisite.com/forum/misc.php?do=showrules

  5. #5
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها




    اغلب دستورای شیرینی های مناسب نوروز حالتی بیسکویتی دارن.
    خیلی از موارد سعی میکنیم با شکلات مذاب یا مغزیجات و ترافل ها به اون کوکی ظاهری زیبا بدیم.
    و چه قدر زیبا و مناسبه که کوکی های خوشمزه خونگیتون رو با شکوفه های بهاری تزیین کنین.

    من برای بیس بیسکویتی از بیسکویت نسکافه و گردو استفاده کردم. ( پست اول همین تاپیک از رهای عزیز )



    نکات:
    1-خمیر این شیرینی خیلی مناسب و لطیفه
    به راحتی قابلیت کاتر زدن رو داره
    البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکنه کمی کاتر زدنش سخت باشه.
    گردو رو خوب خوب اسیاب کنین و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنین.

    2-حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک ارد رو کم کم اضافه کنین و تا حدی که خمیر به دست نچسبید کافیه.همه ارد رو با هم اضافه نکنین.

    3-شیرینی رو بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارین و گر نه خشک و سفت میشه.

    **
    تزیین بهاری:

    شیرینی ها رو به تعداد زوج درست کردم و مابین اونها نوتلا مارک فرمند زدم(با کمک قیف سرنگی و ماسوره شکوفه به صورت رزت نوتلا رو روی شیرینی زدم
    نوتلا و نسکافه خیلی طعم عالی و کاملی با هم دارن.

    برای شکوفه و برگ های روی شیرینی میتونین از خمیر فوندانت یا مارزیپان استفاده کنین.
    با کمک قالب مخصوص فوندانت گل و برگ رو قالب زدم با شکلات مذاب روی کوکی فیکس کردم

    این بیسکویت کم شیرینه و وجود نوتلا و گل فوندانتی جبران شیرینی کمش رو میکنه.
    ویرایش توسط admin : ۱۳۹۴/۱۰/۲۵ در ساعت ۰۳:۳۴ بعد از ظهر
    elina_s, ایلار, رخند و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #6
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط زبرجد نمایش پست ها
    باران جون خیلی ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتت
    من این شیرینی رو درست کردم ولی با اینکه خیلی ورز ندادم روغن زیادی پس داد و بعد تو فر پهن شد!
    به نظرت دلیلش چی میتونه باشه!
    ممنونم از محبتت گلم
    عزیز دلم
    این شیرینی کره زیادی ندار ه
    به زوغن افتادنش تنها دلیلش ورز زیادی هست
    و تو فر پهن و بد فرم شدن هم میتونه به علت کم بودن ارد باشه
    احتمالا نیاز به ارد بیشتری داشته خمیرت عزیزم
    مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پرنسس.م آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۰۶
    محل سکونت
    حاشیه خلیج فارس
    نوشته ها
    1,142
    میزان امتیاز
    378
    پسند شده
    9272
    پسند کرده
    12137
    نسکافه و گردوی محشر بیسکوییت نسکافه و گردو
    گردو رو آسیاب کردم
    کار کردن با خمیرش سخت بود اما خیلی کم و به طعم محشرش می ارزید
    از نوتلا استفاده کردم
    خیلی خوشمزه شد
    فقط چرا بیسکوییت های من مثل بیسکوییت های باران 67 تیره نشد؟ به همون مقدار نسکافه زدم که

    وسطی ها
    ویرایش توسط پرنسس.م : ۱۳۹۴/۰۱/۰۲ در ساعت ۱۲:۴۰ بعد از ظهر
    باران67, آزاده 66, fargol20 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط behnaz khanom نمایش پست ها
    نسکافه و گردوی محشر http://mamisite.com/form /t892.html#post1307671
    گردو رو آسیاب کردم
    کار کردن با خمیرش سخت بود اما خیلی کم و به طعم محشرش می ارزید
    از نوتلا استفاده کردم
    خیلی خوشمزه شد
    فقط چرا بیسکوییت های من مثل بیسکوییت های باران 67 تیره نشد؟ به همون مقدار نسکافه زدم که

    وسطی ها
    سلام عزیز دلم.به به
    عجب شیرینی های خوشگلی.واقعا عالین
    عزیز دلم رنگش به نوع نسکافه مصرفیتون بستگی داره.
    کلاسیک بزنی تیره تره و گلد روشن تر
    پرنسس.م و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما