نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree819Likes

موضوع: رنگينك

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 139
صفحه 1 از 18 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    0

    رنگينك

    مواد لازم براي 5 نفر:
    - آرد گندم 500گرم
    - روغن 300گرم
    - خاك قند 130 گرم
    - رطب يا خرماي سياه 500 گرم
    - پسته چرخ*كرده، يك قاشق سوپ*خوري
    - هل كوبيده، نصف قاشق مرباخوري
    - پودر دارچين، يك قاشق سوپ*خوري سرپر
    - مغز گردو 130 گرم

    طرز تهيه:
    1 – تابه نچسبي آماده كنيد و روغن را داخل آن بريزيد و روي شعله متوسط اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود. آرد را پس از الك كردن داخل روغن بريزيد و سپس حرارت اجاق گاز را كم كنيد و مرتب آن را هم بزنيد تا آرد كاملا سرخ شود و تغيير رنگ پيدا كند.
    2 – وقتي كه آرد طلايي رنگ شد، تابه را از روي شعله اجاق گاز برداريد و كناري بگذاريد تا كمي سرد شود.
    نكته: شما مي*توانيد مقدار روغن ذكر شده در مواد لازم را با تركيب نصف كره و نصف روغن مايع فراهم كنيد؛ به اين ترتيب با افزودن كره به شيريني، عطر خوشايندي در آن ايجاد مي*شود.

    3 – پس از سرد شدن آرد سرخ شده در روغن، خاك قند و دارچين و هل كوبيده را به آرد سرخ شده اضافه كرده و خوب با هم مخلوط كنيد.
    4 – خرماها را بشوييد و به وسيله چاقو در هر كدام شكافي ايجاد كرده و هسته آنها را خارج كنيد، سپس در سبدي بگذاريد تا آب حاصل از شست*وشوي آنها خشك شود. يادتان نرود كه داخل هر يك از خرماها، يك تكه مغز گردو بگذاريد.
    نكته: در صورت نداشتن وقت كافي مي*توانيد از خرماهايي استفاده كنيد كه به صورت آماده (با مغز گردو در داخل آنها) عرضه مي*شوند.

    5 – نصف مقدار آرد سرخ شده را در ظرف مسطحي بريزيد و با پشت قاشق سطح روي آن را صاف كنيد، سپس خرماها را روي آن بچينيد و كمي دارچين روي آن بپاشيد.
    6 – حالا با بقيه آرد سرخ شده روي خرماها را به طور كامل بپوشانيد و باز با فشار پشت قاشق، سطح آن را صاف كنيد تا لايه*ها به هم بچسبند. سپس كمي خاك قند و دارچين روي آن بپاشيد. پسته چرخ كرده را نيز روي آن بريزيد و در پايان با يك چاقوي شيريني آن را به صورت لوزي يا چهارگوش*هاي مساوي ببريد و در ظرف مورد نظر براي سرو بچينيد.
    8-} 8-}
    باران67, پرناک, فانتین و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami Roham آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    295
    پسند کرده
    89

    Re: رنگينك

    من رنگینک را به صورت رولت که از نجما جون یاد گرفتم درس میکنم .(البته فقط یکبار درس کردم اینجوری :

    http://picasion.com/pic12/81685a9004528 ... 017d2b.gif
    MARYAM

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami Roham آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    295
    پسند کرده
    89

    Re: رنگينك

    موادلازم
    خرماي سياه : يك كيلو (بايد از خرماهاي جنوب مثل خرماي دشتستان استفاده كنيد با خرماي مضافتي خوب نمي شه)
    آرد گندم: حدود 1 پيمانه
    دارچين: يك قاشق سوپخوري
    روغن جامد: 2/1 پيمانه
    گردوي خرد شده:200 گرم
    پودر پسته يا نارگيل: مقداري براي تزئين
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    MARYAM

  4. #4

    Re: رنگينك

    ماماناي خوشگل سلام
    امروز دستور رنگينك رو براتون مي ذارم
    مواد لازم براي تهيه رنگينك:
    خرماي سياه : يك كيلو (بايد از خرماهاي جنوب مثل خرماي دشتستان استفاده كنيد با خرماي مضافتي خوب نمي شه)
    آرد گندم: حدود 1 پيمانه
    دارچين: يك قاشق سوپخوري
    روغن جامد: 2/1 پيمانه
    گردوي خرد شده:200 گرم
    پودر پسته يا نارگيل: مقداري براي تزئين

    طريقه سنتي درست كردن رنگينك به اين شكله كه هسته خرما رو در مي آورند جاي اون گردو مي ذارند و خرما رو مي پيچند .بعد خرما رو به صورت ايستاده توي ظرف قرار مي دهند.و روي اون رو آرد و روغن مي ريزند.و به دلخواه دارچين مي ريزند


    براي رولت رنگينك.ابتدا هسته خرما رو در مياريم و خرما رو چرخ مي كنيم(من با دست خرما رو له كردم چون حوصله شستن چرخ گوشت رو نداشتم .شما هم با هر وسيله اي مي تونيد خرما رو له كنيد)
    اگه بخواهيد نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه مي تونيد يكم توي يه ظرف روي حرارت بذاريدش واگه بخواهيد خوشمزه تر شه روي حرارت يكم كره بهش اضافه كنيد.(من هيچ كدوم از اين كارها رو نكردم)
    بعد خرما رو روي نايلوني كه يكم با روغن مايع چرب كرديم قرار مي ديم و با وردنه چرب شده به شكل مربع يا مستطيل بازش مي كنيم(من اين كار رو هم با دست انجام دادم)


    حالا آرد رو توي يه ظرف مي ريزيم و تفت مي ديم تا رنگش برگرده و كمي قهوهاي بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه مي كنيم و مي ذاريم با روغن كمي بو بخوره و بوي خامي آرد از بين بره.بعد از روي حرارت بر مي داريم .و به دلخواه دارچين رو اضافه مي كنيم.كمي كه سرد شد اون رو روي خرما مي ريزيم و پهن مي كنيم

    بعد گردوي خرد شده رو روي حرارت كمي تفت مي ديم(مواظب باشيد مثل گردوي من نسوزه)و اون رو روي آرد مي پاشيم

    حالا به كمك نايلون خرما رو لوله مي كنيم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بديد تا مواد به هم بچسبه

    بعد نايلون رو دور خرما مي پيچيم و بافشار دست حالتش مي ديم.
    بعد اون رو 2-3 ساعت توي يخچال مي ذاريم.تا سفت شه( اين جوري بريدنش سخت تر مي شه ولي در عوض شكيل تر برش مي خوره).از يخچال در مياريم و به قطر 2 سانت برش مي زنيم.
    مي تونيم در پودر نارگيل يا پسته بغلتونيم .البته قبل از يخچال. من اين كار رو نكردم.بعد به قول شوشو اين سوخت موشك رو مي ديد شوهرهاي نازنين نوش جان كنند.عواقبش با خودتون(چشمك)
    khanom memar, باران67, مامی جون نجمه و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,082
    میزان امتیاز
    85
    پسند شده
    3429
    پسند کرده
    1700

    Re: رنگينك

    با تشکر ویژه از نجما جون
    من با رطب درست کردم و حدود 5/1 ساعت تو یخچال بود به خاطر این خوب برش نخورد


    hastiye mamani, پرناک و باران67 این نوشته را پسندیده.


  6. #6

    Re: رنگينك

    سلاممممممممم
    من رنگینک درست کردم عالی شد .....سر سفره افطار مهمونام فکر کردند شیرینی رولت شکلاتی....وقتی گفتم خرماست همشون تعجب کردند


    دستت درد نکنه نجما جون.....راستی من دوربین ندارم وگرنه حتما عکس میذاشتم :24: :24:
    hastiye mamani این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۰۱
    محل سکونت
    هرجا آب، نان ،شب
    نوشته ها
    46
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    0

    Re: رنگينك

    سلام نجما جون دستت درد نکنه با این همه آموزشهای قشنگت
    من یه سوال داشتم البته روم نمیشه که بپرسم آخه_ آی کی یو _ پایینه !!
    من عاشق این رنگینکم ولی نیمدانم چطوری شما خرما را با نایلون لوله می کنید !!
    آنوقت نایلون لای خرما ها نمی مانه؟!!!!!!!!!!!!
    اي كاش فدك اين همه اسرار نداشت اي كاش مدينه در و ديوار نداشت

    فرياد دل محسن زهرا اين بود اي كاش در سوخته مسمار نداشت


  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    110
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    253

    Re: رنگينك

    اینم رنگینک رولتی من که با رطب درست شده وتشکرات فراوان از نجما جون

صفحه 1 از 18 123411 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما