نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree123Likes

موضوع: شیرینی گل (ترکیه)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 26
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    شیرینی گل (ترکیه)

    سلام دوستان عزیز من ایلا هستم امیدوارم به جمع خود بپذیرید.
    دستور شیرینی گل رو میخواستم خدمتتون بگم:
    خمیر:مارگارین نرم-150 گرم--------تخم مرغ 1عدد-----ماست سفت 2 قاشق-----بکینگ پودر 1 ق سرصاف--وانیل------سمولینا 1 لیوان چایخوری(120 میلی)-ارد

    شربت:اب3/5 لیوان(لیوان در این دستور=200 میلی)----شکر3/5 لیوان----ابلیمو 1 ق

    با مواد خمیر خمیری نرم در حدی که بدست نچسبد درست میکنیم.
    به عرض نیم سانت با وردنه باز میکنیم.
    با لیوان کمر باریک(مخصوص چای)قالب میزنیم .
    4-5 تا از این گردی ها رو در امتداد هم طبق شکل بالا از مرکز قرار میدیم.
    در خمیری که زیر قرار گرفته دو عد د فندق یکی بالا و دیگری پایین قرار میدیم
    خمیررا رول کرده از وسط برش میزنیم.طوری که فندق در هر دو طرف بماند
    با دست کمی به گلبرگها حالت میدهیم و در قالب چرب فر گذاشته در دمای 150 درجه تا رویشان طلایی شود میپزیم.
    در این فاصله شربت را هم اماده میکنیم.تا کمی هم ولرم شود
    شیرینیها را از فر که دراوردید بعد از رفع شدن داغی اولیه شربت را رویشان میریزید.
    ودر ظرف را میگذارید.بعد از خنک شدن قابل سرو است.

    در بعضی خمیرها سرکه هم وجود داره که باعث تردتر شدن خمیر میشه

    با تقدیم احترام خدمت دوست عزیزم نجما خانم
    فانتین, باران67, *Afsaneh* و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    شیرینی گل (ترکیه)

    شیرینی گل رز ترکیه .....






    فانتین, باران67, روزها میگذرند و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    طرز پیچیدن گل رز







    فانتین, باران67, روزها میگذرند و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #4
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم
    آیلا جون هنرمند خوش اومدی خانومی.مرسی از دستور شیرینی قشنگت. فقط دو تا سوال:
    1- سمولینا چیه؟ 2- درجه 15 درجه درسته؟
    بازم ممنون از شما و هیون گل نازمون.
    یاشاسین بوتون آذربایجانیلاری.
    ترنم گلم سلام
    قربان شما
    ببخشید اشتباه تایپی بوده150 درجه باید باشه
    سمولینا ارد درشت تری هست و در ترکیه ایرمیک میگن و در دسرهایی که شربت دارن بیشتر استفاده میشه.
    فانتین, مامان غزل, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  5. #5
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50
    آیلا جون لطف میکنی دستورو دقیقتر بگی؟بکینگ پودر 1 ق غ یا ق م؟سمولینا 1 لیوان چایخوری؟ !آرد چقدر؟توضیح لطفا .

    نوشین عزیزم سلام
    روی چشمم.
    نوشین جان در ترکیه بکینگ پودرهای بسته ای وجود داره که برای هر دفعه مصرف هست و اندازه اونا هم یک سوپخوریه
    و معمولا در شیرینیها هم که ما نمیریزیم اونا موقع ریختن همین مقدرا را اضافه میکنن.
    سمولینا 1لیوان چایخوری هست.لیوان چایی اونا از این استکانهای کمرباریک هست که اندازه شو هم خدمتتون نوشتم برابر با 120 میلی میشه. تقریبا نصف لیوان دسته داری که معمول هست و در اندازه گیری استفاده میکنیم.
    ارد هم تا اندازه ای استفاده خواهید کرد که خمیر نرمی حاصل شود .
    و اصطلاحی که برای خمیر نرم بکار میبرند اینه:به نرمی لاله گوش باشه.و بدست نچسبه.
    نوشین جان اگر سوال دیگه ای بود و بلد باشم در خدمتم.
    فانتین, مامان غزل, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  6. #6
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    نقل قول نوشته اصلی توسط nooshin50
    آیلا جون مرسی از توضیحت یه سئوال دیگه :اینجا هم سمولینا نیاز داریم هم آرد معمولی؟و دیگه اینکه میشه این شیرینی رو با بجای سمولینا با آرد قنادی درست کرد؟مرسی از لطفت.

    نوشین جان سلام خواهش میکنم دوست عزیزم . فکر کنم نشه
    من در یکی مورد ازشون پرسیدم و جواب منفی بوده.
    بهتره که دستورو رعایت کنی.
    فانتین, باران67 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  7. #7

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    این هم شیرینی رز(هنرآشپزی23)

    آرد گندم 2 لیوان
    مارگارین نرم شده در دمای اتاق 100 گرم
    روغن مایع 4/1 لیوان
    ماست 4 قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
    وانیل 4/1 قاشق چایخوری

    مواد لازم برای تهیه شربت
    شکر 3 لیوان
    آب 2 لیوان
    آبلیمو چند قطره

    آرد و بیکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه الک کنید
    مارگارین روغن مایع و ماست را به آن اضافه کنید
    همه مواد را مالش دهید اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید(خمیر نباید به دست بچسبد)
    روی خمیر را با دستمال نمدار بپوشانید و یک ربع تا 20 دقیقه استراحت دهید
    ...خمیر را روی تخته آرد پاشی شده با وردنه باز کنید
    مطابق شکل قالب زده ،بپیچید و برش بزنید و در فر گرم 160 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه بگذارید.بعد از فر در آورده روی شیرینی را شربت ولرم بریزید
    شربت:
    آب و شکر را در قابلمه بریزید تا بجوشد و غلیظ شودبعد چند قطره ابلیمو اضافه کنید ،چند دقیقه دیگر بجوشانید.به صورت ولرم روی شیرینی داغ بریزید
    فانتین, مامان غزل, Ladddy و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی گل (ترکیه)

    نقل قول نوشته اصلی توسط rahayi
    دوست جونیا من مارگارین ندارم
    به جاش چی بریزم و چقدر؟ تو دستوری که نجما گلی گذاشته

    رها جون روغن جامد بزن....کره معمولی رو هم بزار نرم شه و استفاده کن....فک کنم کره بهتر باشه و خوشمزه تر :)))


    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven
    رها جون همونطور كه فاطمه جون گفتن از كره معمولي استفاده كن .... فقط حواست باشه كره كم چرب نباشه،* چون خميرت آب ميندازه ....
    نقل قول نوشته اصلی توسط rahayi
    فاطمه جون و هیون جونم مرسی بوسسسسسسسسس
    فقط یه سوال دیگه به همون مقدار مارگارین کره بریزم؟

    بله عزیزم
    فانتین, مامان غزل, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما