موضوع: شیرینی گل (ترکیه)
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 26
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۴, ۱۱:۰۱ بعد از ظهر #1مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,308
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
شیرینی گل (ترکیه)
سلام دوستان عزیز من ایلا هستم امیدوارم به جمع خود بپذیرید.
دستور شیرینی گل رو میخواستم خدمتتون بگم:
خمیر:مارگارین نرم-150 گرم--------تخم مرغ 1عدد-----ماست سفت 2 قاشق-----بکینگ پودر 1 ق سرصاف--وانیل------سمولینا 1 لیوان چایخوری(120 میلی)-ارد
شربت:اب3/5 لیوان(لیوان در این دستور=200 میلی)----شکر3/5 لیوان----ابلیمو 1 ق
با مواد خمیر خمیری نرم در حدی که بدست نچسبد درست میکنیم.
به عرض نیم سانت با وردنه باز میکنیم.
با لیوان کمر باریک(مخصوص چای)قالب میزنیم .
4-5 تا از این گردی ها رو در امتداد هم طبق شکل بالا از مرکز قرار میدیم.
در خمیری که زیر قرار گرفته دو عد د فندق یکی بالا و دیگری پایین قرار میدیم
خمیررا رول کرده از وسط برش میزنیم.طوری که فندق در هر دو طرف بماند
با دست کمی به گلبرگها حالت میدهیم و در قالب چرب فر گذاشته در دمای 150 درجه تا رویشان طلایی شود میپزیم.
در این فاصله شربت را هم اماده میکنیم.تا کمی هم ولرم شود
شیرینیها را از فر که دراوردید بعد از رفع شدن داغی اولیه شربت را رویشان میریزید.
ودر ظرف را میگذارید.بعد از خنک شدن قابل سرو است.
در بعضی خمیرها سرکه هم وجود داره که باعث تردتر شدن خمیر میشه
با تقدیم احترام خدمت دوست عزیزم نجما خانمو چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۴, ۱۱:۴۹ بعد از ظهر #2مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۴, ۱۱:۵۰ بعد از ظهر #3مدیر ارشد سایت
- مریم م.
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 3,249
- نوشته های وبلاگ
- 44
- میزان امتیاز
- 118
- پسند شده
- 10673
- پسند کرده
- 1324
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۵, ۰۹:۲۰ قبل از ظهر #4مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,308
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
Re: شیرینی گل (ترکیه)
نوشته اصلی توسط ترنم
قربان شما
ببخشید اشتباه تایپی بوده150 درجه باید باشه
سمولینا ارد درشت تری هست و در ترکیه ایرمیک میگن و در دسرهایی که شربت دارن بیشتر استفاده میشه.و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۵, ۱۰:۵۲ قبل از ظهر #5مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,308
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
Re: شیرینی گل (ترکیه)
نوشته اصلی توسط nooshin50
نوشین عزیزم سلام
روی چشمم.
نوشین جان در ترکیه بکینگ پودرهای بسته ای وجود داره که برای هر دفعه مصرف هست و اندازه اونا هم یک سوپخوریه
و معمولا در شیرینیها هم که ما نمیریزیم اونا موقع ریختن همین مقدرا را اضافه میکنن.
سمولینا 1لیوان چایخوری هست.لیوان چایی اونا از این استکانهای کمرباریک هست که اندازه شو هم خدمتتون نوشتم برابر با 120 میلی میشه. تقریبا نصف لیوان دسته داری که معمول هست و در اندازه گیری استفاده میکنیم.
ارد هم تا اندازه ای استفاده خواهید کرد که خمیر نرمی حاصل شود .
و اصطلاحی که برای خمیر نرم بکار میبرند اینه:به نرمی لاله گوش باشه.و بدست نچسبه.
نوشین جان اگر سوال دیگه ای بود و بلد باشم در خدمتم.و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۶, ۱۰:۱۷ قبل از ظهر #6مدیر انجمن
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,308
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 1564
- پسند کرده
- 915
عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
Re: شیرینی گل (ترکیه)
نوشته اصلی توسط nooshin50
نوشین جان سلام خواهش میکنم دوست عزیزم . فکر کنم نشه
من در یکی مورد ازشون پرسیدم و جواب منفی بوده.
بهتره که دستورو رعایت کنی.و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.
در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟
-
۱۳۸۸/۱۲/۰۶, ۰۷:۴۵ بعد از ظهر #7
Re: شیرینی گل (ترکیه)
این هم شیرینی رز(هنرآشپزی23)
آرد گندم 2 لیوان
مارگارین نرم شده در دمای اتاق 100 گرم
روغن مایع 4/1 لیوان
ماست 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت
شکر 3 لیوان
آب 2 لیوان
آبلیمو چند قطره
آرد و بیکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه الک کنید
مارگارین روغن مایع و ماست را به آن اضافه کنید
همه مواد را مالش دهید اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید(خمیر نباید به دست بچسبد)
روی خمیر را با دستمال نمدار بپوشانید و یک ربع تا 20 دقیقه استراحت دهید
...خمیر را روی تخته آرد پاشی شده با وردنه باز کنید
مطابق شکل قالب زده ،بپیچید و برش بزنید و در فر گرم 160 درجه به مدت 40 تا 50 دقیقه بگذارید.بعد از فر در آورده روی شیرینی را شربت ولرم بریزید
شربت:
آب و شکر را در قابلمه بریزید تا بجوشد و غلیظ شودبعد چند قطره ابلیمو اضافه کنید ،چند دقیقه دیگر بجوشانید.به صورت ولرم روی شیرینی داغ بریزیدسعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...
-
۱۳۸۸/۱۲/۱۱, ۱۱:۰۵ بعد از ظهر #8مدیر بازنشسته
- محل سکونت کانادا
- نوشته ها 1,171
- میزان امتیاز
- 16
- پسند شده
- 818
- پسند کرده
- 2
عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
Re: شیرینی گل (ترکیه)
نوشته اصلی توسط rahayi
رها جون روغن جامد بزن....کره معمولی رو هم بزار نرم شه و استفاده کن....فک کنم کره بهتر باشه و خوشمزه تر :)))
نوشته اصلی توسط heaven
نوشته اصلی توسط rahayi
بله عزیزمکسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما