نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree103Likes

موضوع: نان فسایی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 26
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1

    نان فسایی

    مواد لازم
    آرد سفید 450 گرم +50 گرم آرد نخودچی
    پودر قند 250 گرم
    روغن جامد 250 گرم
    پودر هل 1 قاشق چایخوری

    روغن را روی حرارت آب کرده و بعداز خنک شدن مواد خشک را به آن اضافه می کنیم و یکبار چرخ می کنیم.بعد از این که چند ساعت خمیر را در محیط استراحت دادیم(یک شب تا صبح) مواد را یکبار دیگر چرخ کرده ،با وردنه پهن کرده قالب می زنیم .روی شیرینی ها را با قلم مو زعفران آب شده کشیده و تخم خرفه می پاشیم و به مدت یک ربع در فر 175 قرار می دهیم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: نان فسایی

    ماریا جون در کل شیرینی راحتیه
    این دستور و طرز تهیه رو هم از وبلاگ یک همشهری ببین

    [JUSTIFY]مواد لازم [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]آرد سفید نیم کیلو ... آرد گندم نیم کیلو... آرد نخودچی یک استکان و نیم ... پودر قند نیم کیلو.. روغن جامد چهار صد گرم...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]همه آردها را در یک ظرف بزرگ ریخته و روغن را به آهستگی به آن اضافه میکنیم .. وقتی نصف روغن را به مواد اضافه کردیم خوب ورز داده و یکبار چرخ میکنیم.. بعد باقی روغن را اضافه کرده و یکبار دیگر مایه را چرخ کرده و خوب ورز میدهیم .. وقتی به حدی رسید که دیگر به دست نچسبید آنرا روی یک سینی به قطر نیم سانت پهن کرده و با قالب یا اگر نداریم با یک استکان به شکل ماه در میاوریم .. سپس مقداری زعفران را در آب حل کرده و با برس مخصوص شیرینی پزی یا پشت قاشق چایخوری روی شیرینی ها را زعفران میزنیم.. بهتر است برای تزئین روی آن از سیاه دانه استفاده کنیم اگر نه که پودر پسته هم میتوانیم بریزیم... فر را با حرارت یکصد و نود درجه سانتیگراد روشن کرده و سینی که شیرینی ها را در آن چیده ایم در فر میگذاریم.. حدود پنج دقیقه وقت لازم است تا شیرینی شما آماده شود...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]


    ببینید دوستان گل من..
    این عکس بالایی مایه را بعد از سه بار چرخ کردن نشون میده .. مثل ماکارونی از چرخ گوشت میریزه پایین.. مایه تون باید اینطوری شه...


    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]




    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]http://koloochemasghati.blogfa.com/post-51.aspx[/JUSTIFY]
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۴/۰۲
    نوشته ها
    184
    کالاهای من
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    23

    Re: نان فسایی

    وای نجما جون قربونت من عاشق این شیرینی هستم اون دفعه رفتم شیراز خریدم توی فرودگاه جا موند از این به بعد خودمون درست میکنیم.روش تخم خرفه هم بپاشیم یا کنجد خوبه با اون ترکیب زرد رنگ روی شیرینی جالب و خوشمزه میشه.به به دستت درد نکنه.فقط یه سوال کسی تا حالا به جای روغن جامد کره استفاده کرده؟
    ان روز که لحظه ی وداع من و توست
    آن شومترین لحظه ی پایان من است

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: نان فسایی

    مامی نورا عزیز
    تو این شیرینی و شیرینی های سنتی نمی تونی کره رو جایگزین روغن کنی . شیرینیت خراب میشه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476

    Re: نان فسایی

    یک نوع شیرینی خشک
    من این شیرینی را از روی دستور خانم رزا منتظمی برای عید نوروز درست میکنم و چون نمیتونم مبحث جدیدی باز کنم دستورشو تو این قسمت میذارم.
    مواد لازم : آرد سفید یک کیلو
    روغن جامد 450گرم
    پودر قند 350 گرم
    وانیل به مقدار کم یا پودر کاکائو دو ق س یا دارچین دو ق س یا زنجبیل دو ق س و یا رنده پوست مرکبات یک ق س

    طرز تهیه : روغن و پودر قند و اسانسی که دوست داریم را مخلوط و میزنیم تا مثل کرم نرم و لطیف شود . حالا آرد را میریزیم و خوب مخلوط کرده و خمیر را مالش میدهیم تا نرم شود و چسبندگی پیدا کند ( خمیر را نیاید بعد از نرم شدن زیاد مالش داد چون ممکن است روغن بیندازد) روی خمیر را میپوشانیم و میگذاریم چند ساعت بماند بعد خمیر را باز میکنیم و به هر شکل دلخواه قالب زده و در فر ملایم میپزیم . روی نانهای شیرینی را میتوان زرده و یا سفیده تخم مرغ مالید و با خلال پسته و یا بادام تزئین کرد .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476

    Re: نان فسایی

    این خمیر خیلی خوب انسجام پیدا میکنه و آماده میشه. حرارت فر باید کم باشه تا رنگ سفید شیرینی تیره نشه . میتوان اسانسهاس میوه و یا رنگ خوراکی هم به اون اضافه کرد . شیرینی خیلی نرم و لطیفه و مثل شیرینی نخودچی پوک میشه . من روی شیرینی ها را با زعفرون و زرده تخم مرغ و خلال پسته تزئین میکنم و بعد میپزم و یا بعد از پخت نصف یا قسمتی از شیرینی را توی شکلات تخته ای ذوب شده زده و با پودر نارگیل یا پودر پسته یا ترافل رنگی تزئین میکنم .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476

    Re: نان فسایی

    شیرینی کُرکی
    این شیرینی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ای است که همیشه برای عید نوروز در اصفهان پخته میشود و چون نمیتونم مبحث جدیدی توی شیرینی های نوروزی ایجاد کنم اینجا مینویسم تا بعد مدیران سایت خودشون زحمتشو بکشن .
    مواد لازم : آرد کُرکی 500گرم
    روغن جامد 250گرم
    پودر قند 250گرم
    پودر هل یک ق مرباخوری پر
    پودر کاکائو یک ق مرباخوری
    زعفران یک ق مرباخوری

    اول باید بگم که آرد کُرکی آردی است که از مخلوط کردن چند آرد درست میشه . برای 500گرم آرد کُرکی باید 100گرم آرد برنج و 100گرم آرد نخودچی را با 300گرم آرد جوانه گندم مخلوط کنید که به این آرد جوانه گندم در اصفهان آرد شکر پاره میگن .
    طرز تهیه : روغن و پودر قند و پودر هل را باهمزن اینقدر میزنیم تا کاملا مخلوط و سفید رنگ و کرم مانند شود . حالا آرد را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم . وقتی مایه کمی سفت شد با دست آرد را مخلوط و مالش میدهیم تا آرد تمام شود . خمیر را خوب ورز میدیم تا حدی که دیگه به دست نچسبد و اگه باز هم خمیر به دست چسبید کمی آرد کرکی اضافه میکنیم تا زمانیکه دیگه به دست نچسبه و خمیر را خوب ورز میدیم تا انسجام پیدا کند . حالا خمیر را سه قسمت کرده و به یک قسمت کاکائو و به یک قسمت زعفران اضافه کرده و هر کدام را مجددا ورز میدیم تا خمیر کاملی به دست بیاید . یک قسمت را هم که ساده کنار میذاریم . این خمیر ها را 24 ساعت استراحت میدهیم و بعد از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد میکنیم و رویش را نقش می اندازیم و در فر با حرارت ملایم میپزیم . بعد از سرد شدن باید از سینی فر برداشته شود .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۱
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    200
    پسند شده
    2750
    پسند کرده
    1476

    Re: نان فسایی

    من چند ساله که شیرینی کُرکی را برای عید درست میکنم و حالا چند مورد را براتون میگم . این خمیر بخاطر آرد جوانه گندم دیرتر منسجم میشه و ممکنه مجبور بشیم خمیر را از چرخ گوشت رد کنیم تا نرم و منسجم بشود . وقتی از مواد در دست گرد کردیم نباید خیلی شیرینی را مسطح کنیم که اصطلاحا سکه ای شکل بشه بلکه باید شیرینی مقداری برجسته باشه . و بعد روش نقش میندازیم (شکل سنتی این نقش شبیه گل است یعنی دایره هایی که همدیگر رو قطع میکنن و شبیه گلبرگ میشن)و چون روی شیرینی مسطح نیست و برجسته است گلبرگها قشنگتر میشن . روی شیرینی را هم با پودر پسته تزئین میکنیم . نوش جان متاسفانه از شیرینی های عیدم عکس ندارم ولی اگه درست کردم عکسشو میذارم .
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هر کس که در دعایش یادی کند ز یاران
    شیرینتر از عسل باد کامش به روزگاران

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما