نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1233Likes

موضوع: رسپیری (شیرینی ونیزی)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 538
صفحه 1 از 68 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    رسپیری (شیرینی ونیزی)

    رسپیری (شیرینی تلخ)

    مواد لازم:

    آرد 225 گرم ، مارگارین 225 گرم ، پودر قند 50 گرم ، آرد ذرت 50 گرم ، پودر

    نسکافه 1 قاشق چایخوری ( دلخواه )، وانیل 1/8 قاشق چایخوری


    طرز تهیه:
    کره نرم و پودر قند
    را با هم زن برقی بزنید با سبک و کرمی شود . آرد ذرت و آرد سفید را مخلوط کرده به

    همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید و داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و به صورت چرخشی داخل سینی بریزید

    در صورت نسکافه ای شدن خمیر ، فقط این مقدار نسکافه را با حدود 1 قاشق چایخوری آب حل کنید .دقت

    کنید مقدار آب زیاد نشود فقط به اندازه ای که نسکافه درش حل شود

    سینی های
    آماده را به مدت 20 دقیقه در جای خنک قرار دهید و سپس درفر 170 درجه به مدت 20

    دقیقه بپزید . بعد از خنک شدن رو ی شیرینی ها پودر قند پاشیده و با شکلات یا مارمالاد تزئین کنید

    دستور از شادروان مطهره سیاح(مجله هنر آشپزی)

    http://www.mamipic.com/share-5CF5_4C6ACFBD.html


    شیرینی رسپیری (با طعم نسکافه) و اسلایس گردو و دارچین
    دستور اسلایس گردو و دارچین

    اسلایس ها (برشی ها)
    گونش, مامان غزل, فانتین و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    311
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    0

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    سلام.من این شیرینی تلخ درست کردم.موادش خیلی سفت بود.اصلا از قیف در نمی یومد. اگه دقت کنید تمام مواد مورد استفاده خشک هستند . ولی اسلایس ها خوشمزه بود.

  3. #3
    مدیر انجمن
    ayla1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۰/۲۶
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,308
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1564
    پسند کرده
    915

    ویترین مدال ها

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    لیلا جان نسکافه رو با اب حل کردی؟
    کره(مارگارین) رو گذاشتی کامل نرم بشه؟ چون در دستورهایی که قراره با قیف کار شه حتما حتما باید کره یا مارگارین به دمای محیط برسه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    و چقــــــدر دیر می فهمیم که زندگــــــی همین روزهاییست که منتظــــر گذشتنش هســتیم.

    در میان این همه اگر ؛تو چقدر بایدی؟

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    سفیده عزیزم وقتی هم دست می زنی به کیسه اش قرچ قرچ صدا میده!!!!
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2878
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامای فریده
    مریم جون من بالاخره نفهمیدم این ارد ذرت رنگش همونه که زرده یا سفیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میش شششششششه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من در تكميل حرف مريم جون بگم كه آرد ذرت دونه درشت و رنگش زرده و بيشتر مصرف غذايي داره ولي اوني كه براي شيريني استفاده مي كنيم همون نشاسته ذرت هستش كه در حقيقت از پودر كردن داخل دانه هاي ذرت هست و رنگش كاملا سفيده
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  6. #6
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    این هم شیرینی رسپیری من...

    من با نصف دستور درست کردم. خیلیییی راحت و خوب بود.

    ولی مریم جون از شما به نظر میاد قهوه ای تره... چکار کنم که مزه نسکافه بیشتر بده تا کره!!



    ما نیلی و باران67 این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

  7. #7
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    ترانه جون دستت درد نکنه .من یکم نسکافه شو بیشتر ریختم . ضمنا" کره رو اصلا" نباید به خاطر نرم شدن گرم کنی . کره حتما" باید با دمای محیط آب بشه. چون اونوقت بوی کره خیلی غالبه. من از نسکافه gold مارک نستله استفاده کردم و چون یکم ملایم تره بیشتر ریختم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  8. #8
    مدیر بازنشسته
    εїз Taraneh εїз آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۱۰
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    2,395
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    2488
    پسند کرده
    66

    ویترین مدال ها

    Re: رسپیری (شیرینی ونیزی)

    کره حدود 45 دقیقه ای موند ( تو دمای آشپزخانه! ) و نرم شد ولی آب نذاشتم بشه چون عجله داشتم!!!!
    تا چه حد میتونم نسکافه بیشتر بریزم؟؟
    فانتین این نوشته را پسندیده.
    تا مدتی نمیتونم مثل قبل، حضور فعالی داشته باشم
    در صورت بروز مشکل، با دیگر ناظران کیفی مکاتبه نمایید

صفحه 1 از 68 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما