نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree68Likes

موضوع: شیرینی بادامی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 14
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    شیرینی بادامی

    مواد لازم (برای حدود 500 گرم) :

    کره ی پاستوریزه 1 پیمانه
    پودر قند نصف پیمانه (70 گرم)
    پودر بادام نصف پیمانه (70 گرم)
    پودر هل 1 قاشق چای خوری
    آرد گندم 5/2 پیمانه (250 گرم)
    سفیده ی تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری
    خلال بادام و خلال پسته 2 قاشق غذاخوری


    روش تهیه :
    کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا ِکِرم مانند شود.
    پودر هل و پودر بادام را به مواد قبلی اضافه کنید.
    سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیری به دست آید که به دست نچسبد و نرم و لطیف باشد.
    خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
    سپس خمیر را از یخچال خارج کنید و در درجه ی حرارت اتاق قرار دهید تا خمیر نرم شود.
    خمیر را با وردنه روی میز، به قطر نیم سانت(خیلی نازک) پهن کنید و با قالب بادامی شکل، قالب بزنید.
    سینی شیرینی پزی لبه کوتاهی را انتخاب کرده وته آن را چرب کنید.
    حال شیرینی هایی را که قالب زده اید، داخل سینی قرار دهید.
    سفیده ی تخم مرغ را با چنگال بزنید و با قلم مو روی شیرینی بمالید و روی هر شیرینی یک خلال بادام یا پسته قرار دهید.
    فر را حدود 15 دقیقه از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
    سینی را در طبقه ی وسط فر قرار دهید و بگذارید به مدت 20- 15 دقیقه بپزید.
    پس از خارج نمودن از فر، اجازه دهید شیرینی خنک شود.
    بعد شیرینی ها را در ظرف در بسته ای قرار دهید و در جای خنک و خشک نگه داری کنید.

    * نکته:
    شیرینی پس از پخت نباید تغییر رنگ دهد.
    هم چنین در طی مدتی که شیرینی داخل فر است، در فر را باز نکنید.
    منبع : *****
    باران67 و bluesea این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    شیرینی بادام زمینی

    شیرینی بادام زمینی
    مواد لازم ( برای 70 عدد شیرینی ) :
    آرد گندم سفید 350 گرم
    کره پاستوریزه 230 گرم
    شکر 250 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
    بادام زمینی بو داده 225 گرم

    روش تهیه :

    کره و شکر را با همزن برقی خوب به هم بزنید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی همراه با وانیل اضافه کرده و خوب بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس آرد و بیکینگ پودر را بر روی مخلوط فوق الک کرده و هم بزنید. در آخر بادام زمینی بدون پوست و دو نیم شده را اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.
    در سینی مخصوص فر کاغذ روغنی قرار دهید و سطح آن را چرب کنید. با قاشق از مخلوط آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و در سینی با فاصله قرار دهید. سطح شیرینی را با کف لیوان چرب شده صاف کنید و در فری که با حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا رنگ شیرینی طلایی شود. هنگامی که شیرینی خنک شد ، آن را به ظرف اصلی انتقال دهید.
    beautiful_lie و باران67 این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    176
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    153
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی بادامی

    شيريني بادامي كه از دستور رويا جون (( مطبخ رويا )) درست كردم

    عالي بود






    مواد لازم :
    روغن جامد:۱۵۰ گرم
    پودر قند:۱۵۰گرم
    پودر بادام :۱۲۵ گرم
    آرد :۱۲۵ گرم
    هل :یک قاشق مربا خوری سر خالی
    پودر پسته :برای تزیین
    طرز تهیه :
    روغن وپودر قند وهل را مخلوط می کنیم وخوب با هم زن (حداقل ۱۰ دقیقه) می زنیم تا سفید شود

    سپس آرد الک شده را اضافه می کنیم وازاین به بعد آروم با لیسک به هم می زنیم .وبعد پودر بادام را در آخر میریزیم وبا دست مالش می دهیم(به مدت خیلی کوتاه) تا خمیر لطیفی به دست بیاید

    خمیر را به مدت یک ساعت استراحت می دهیم
    روی میز آرد می پاشیم وخمیر را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز می کنیم وقالب می زنیم .(ترجیحأ به شکل هلالی).ته سینی را کاغذ روغنی می اندازیم وروی آن چرب می کنیم وبعد شیرینی ها رادر سینی می چینیم.

    به مدت ۱۰ تا ۱۵ در درجه ۱۳۰ درجه سانتی گراددر طبقه وسط فر قرامیدهیم. شیرینی های من در عرض۱۵ دقیقه آماده شد.
    چند نکته:
    ۱-برای تهیه پودر بادام ابتدا بادام ها را در اب جوش می اندازیم وسپس پوست بادام ها را جدا می کنیم .ومی گذاریم خشک شود وبعد آسیاب می کنیم .وبعد از آسیاب ،الک می کنیم .
    ۲-لطفأ اندازه مواد را رعایت کنید.
    ۳-شیرینی بادامی زود می سوزه .لطفأ آن را چک کنید.
    ۴-ابتدا صبر کنیم تا شیرینی ها سرد شود بعد آن را از کاغذ روغنی جدا کنید.

    منبع : http://liliangol.blogfa.com/post-17.aspx
    Mitra F, beautiful_lie, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014
    چرا این شیرینی انقدر مهجور مونده طفلیییی!من با همین دستور بالا ،مطبخ رویا،درست کردم
    بسیااااار برای عید مناسبه.

    نام: 20140311_121107.jpg نمایش: 1567 اندازه: 76.0 کیلو بایت
    روش شکلات زدم

    نام: 20140311_172815.jpg نمایش: 1554 اندازه: 103.5 کیلو بایت
    خیییلییی خوشمزه س!برای عید توصیه ش میکنم.بدرستید حالشو ببرید!
    Behjat, mehr66, مامی رضا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,250
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    303
    پسند شده
    16920
    پسند کرده
    12014
    نقل قول نوشته اصلی توسط مهتاب بانو نمایش پست ها
    سلام.دوستان این دستور که از مطبخ رویا هست مثل نان نخودی نرم و پودری هست؟
    نه مهتاب جون!نرم هست !ولی نه به نرمی شیرینی نخودچی!یعنی پودر نمیشه!
    مهتاب بانو این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۰۸
    نوشته ها
    79
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    351
    پسند کرده
    24
    نوروز مبارک.
    شیرینی بادامی مطابق با دستور مجله هنر قنادی 113/114
    بعد از ریختن تو شیره عسلی

    نام: IMG_4042aa.jpg نمایش: 1935 اندازه: 91.7 کیلو بایت
    ورژن تکمیلی و آماده تناول
    نام: IMG_4043aa.jpg نمایش: 1832 اندازه: 79.6 کیلو بایت

  7. #7
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,808
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2330
    پسند شده
    96020
    پسند کرده
    81129

    ویترین مدال ها

    شیرینی بادام زمینی
    با دستور مریم عزیزم

    نام: شیرینی بادام زم&#1.jpg نمایش: 1334 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    *شمیم*, m1361, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nilufari آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    57
    میزان امتیاز
    1070
    پسند شده
    15940
    پسند کرده
    10591

    ویترین مدال ها

    شیرینی حاجی بادام

    نام: IMG_4779.jpg نمایش: 7863 اندازه: 102.3 کیلو بایت



    دستور خانم جمشیدیان


    پودر بادام 1 پیمانه

    پودر قند 1 پیمانه
    آرد حدود 3 پیمانه ( آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبد ممکنه از این 3 پیمانه هم اضافه بیاد)
    روغن جامد ذوب شده 1 پیمانه
    هل 2 ق چ

    روغن جامد رو با دمای غیر مستقیم آب میکنیم. روغن نباید داغ بشه.پودر قند و هل رو به روغن اضافه میکنیم و هم میزنیم . بعد پودر بادوم رو اضافه میکنیم. بهتره پودر بادوم تست شده باشه که طعمش مشخص تر بشه.آرد را کم کم اضافه میکنین تا موقعی که خمیر به دست نچسبه. بعد با دست کمی ورز میدیم تا اندازه بودن آرد و نچسبیدن خمیر رو حس کنیم. خمیر نیاز به استراحت نداره.

    خمیر رو به قطر 1 سانت بین 2 نایلون باز میکنیم .با کاتر اشک یا جقه قالب میزنیم.کف سینی کاغذ روغنی میندازیم.

    دمای فر 175 طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه

    بعد از پخت و خنک شدن با الک روش پودر قند میپاشیم.

    نکات:

    بهتره که از پودر قند دستور یه مقداری کم کنیم چون روشو پودر قند الک شده میریزیم خیلی شیرین میشه.

    من خودم ½ پیمانه پودر بادوم هم اضافه کردم بهتر شد. اگه بادوم کاملا پودر نشه و زیر دندون بیاد خیلی شیرینی خوشمزه تر میشه.


    بادوم رو هم بعد از پودر کردن اگه توی سینی ریخته بشه و گریل شه خیلی طعم بهتری پیدا میکنه.


    به جای بادوم میتونیم فندق گردو نارگیل اضافه کنیم به همون مقدار دستور و مثلا شیرینی نارگیلی آردی درست کنیم که خیلی خوب و خوشمزه میشه


    به همین روش من به جای پودر بادوم ، پودر نارگیل ریختم. بسیار خوشمزه است.
    نام: IMG_4746.jpg نمایش: 8243 اندازه: 101.9 کیلو بایت


    پودر نارگیل 1 پیمانه

    روغن جامد ذوب شده 1 پیمانه
    پودر قند 1 پیمانه
    آرد به میزانی که خمیر به دست نچسبه


    به روش بالا مواد رو مخلوط میکنیم . وقتی خمیر آماده شد ، بین 2 نایلون باز کرده و روی خمیر پودر پسته میپاشیم . بعد یه بار با وردنه روی خمیر رو صاف میکنیم به آرامی تا پسته ها به خمیر بچسبه . بعد قالب میزنیم. کف سینی کاغذ روغنی می اندازیم.


    دما 170 به مدت 20تا 15 دقیقه . زیر شیرینی نباید خیلی پر رنگ بشه


    با کل دستور و با کاتر ستاره 2 تا سینی شیرینی میده و خیلی خوشمزه است.

    این دوتا شیرینی بسیار خوشمزه و آسونه و ماندگاری بسیار زیادی دارن. حتما یه بار امتحان کنین.
    امام کاظم ع میفرمایند:
    هرگاه شخصی غمناک شود ، سر خود را به سوی آسمان بگیرد و
    3بار بگوید :
    بسم الله الرحمن الرحیم

    خداوند غم و اندوه او را برطرف میکند.



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما