نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree51Likes

موضوع: شیرینی قرابیه تبریز

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 33
صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    شیرینی قرابیه تبریز

    شیرینی قرابیه تبریز
    مواد لازم:
    بادام پوست گرفته خام 150 گرم
    شکر 200 گرم
    سفیده تخم مرغ 3عدد
    مخلوط مغز پسته و بادام و شکر به میزان لازم

    طرز تهیه:
    * بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیده ی تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
    * اگر خمیر سفت بود، کمی سفیده ی تخم مرغ به آن اضافه کنید.
    * خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود.
    * سپس داخل قیف پارچه ای با سر ماسوره ی ساده بریزید.
    * داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
    * سپس روی آن ها پسته و بادام و شکر بریزید.




    * شیرینی ها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم شده، به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
    * بعد از سرد شدن، شیرینی ها از کاغذ روغنی جدا کنید.
    * این شیرینی ها در مجاورت هوا زود خشک می شوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسه ی نایلونی دربسته ای نگه دارید.

    نکته تغذیه ای:
    این شیرینی به دلیل داشتن بادام و پسته، غنی از آهن گیاهی است.


    ماهنامه دنیای تغذیه - 70
    Mitra F, باران67, خاله ساره و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی قرابیه تبریز

    پخت قرابیه در کارگاههای شیرینی پزی تبریز ( این شیرینی یکی از اصلی ترین شیرینی های تبریز است که معمولاً در مراسم جشن و عید نوروز پای ثابت محافل شادی هموطنان تبریزی است )


    sara chef, sargol_a, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  3. #3

    Re: شیرینی قرابیه تبریز

    نقل قول نوشته اصلی توسط *SAHRA*
    هیون جون حتما باید چرخ گوشت باشه چیزه دیگه ای نمی شه استفاده کرد آخه قصد دارم عید از قرابیه هم درست کنم
    من با غذا ساز درست کردم...چون چرخ گوشت ندارم..
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    زیر سایه خدا
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی قرابیه تبریز

    بهار گل جون چند دقیقه گذاشتی موند تو غذا ساز شیرینی که درست کردی خوب شد؟

    مرسی عزیزم
    [HIGHLIGHT=#e5b9b7]رفیق من سنگ صبور غمهام به دیدنم بیا که خیلی تنهام[/HIGHLIGHT]

    [HIGHLIGHT=#e5b9b7]
    [/HIGHLIGHT]

  5. #5
    مدیر انجمن
    shahrzad-rezaii آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۲۳
    محل سکونت
    mashad
    نوشته ها
    898
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    41
    پسند شده
    2878
    پسند کرده
    2128

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی قرابیه تبریز

    بهار من براي امتحان شيريني پزيم بهم قرابيه افتاد .. اونجا هم كه چرخ گوشت نيست ...منم ندارم ..نتيجتا با پودر بادام درست كردم بدون چرخ كردن ..خودم باورم نمي شد خيلي خوب در اومد
    آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد رویا ببارد دختران برقصند قند باشد بوسه باشد،خدا بخندد بخاطر ما،ما که گناهی نکردیم.

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی قرابیه تبریز

    نقل قول نوشته اصلی توسط somma
    هیون جان برا قرابیه سفیده تخم مرغ رو چه جوری هم میزنیم ؟
    اونقده که پف کنه یا اینکه همین جوری معمولی؟
    somma جان اصلا" تو دستور نگفته سفیده رو بزنید ( یا من نمی بینم!!!!) سفیده رو با شکر و پودر بادوم باید چرخ کنی . همزمان باید اینکار رو بکنی لازم نیست سفیده جدا زده بشه
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fereshteh_laayegh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۷
    نوشته ها
    176
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    153
    پسند کرده
    32

    ویترین مدال ها

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    قرابيه قزويني








    پودر بادام : 600 گرم
    پودر قند : 450 گرم

    آرد برنج : 400 گرم

    تخم مرغ : 6عدد

    وانيل : كمي

    پودر هل : 1 قاشق غذاخوري

    روغن جامد : 2 قاشق غذاخوري


    روغن جامد و پودر قند را با همزن برقي هم بزنيد تا لطيف شود

    تخم مرغ ها و وانيل و پودر هل را اضافه كرده و هم بزنيد

    پودر بادام را به مخلوط اضافه كنيد در انتها آرد ببرنج را به تدريج اضافه كنيد مخلوط بدست آمده كمي چسبناك است خيلي كم نوك انگشتان را خيس كرده و از خمير برداشته و گرد ميكنيم و خلال پسته را براي تزيين روي آن قرار ميدهيم در فر با درجه حرارت 130 درجه سانتيگراد كه از قبل گرم كرديم در طبقه وسط فر به مدت 15 دقيقه ميگذاريم بپزد

    البته استاندارد فر ها با هم متفاوته خيلي بايد مراقب باشيد چون پودر بادام زود ميسوزد



    نكته : من براي بار اول با نصف مواد اين شيريني رو درست كردم كه در حدود 100 تا شيريني به من داد




    استاد گفت : با دوست جمله بساز ....
    خندیدم !
    نمیدونست با دوست دنیا میسازند نه جمله !!!!!!

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    beautiful_lie آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۱
    نوشته ها
    1,624
    میزان امتیاز
    20
    پسند شده
    1069
    پسند کرده
    1697

    Re: شیرینی قرابیه تبریز

    انگار یه کم شبیه مرنگ درست میشه؟ برای مرنگ نوشته بود میشه پودر تارتار و رنگ اضافه کرد به این ها هم میشه؟

صفحه 1 از 5 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما