نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2Likes

موضوع: اصطلاحات شيريني پزي

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 12
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Red face اصطلاحات شيريني پزي

    خانوم خانوماي هنرمند چطوره اينجا بيام و اصطلاحات شيريني پزي رو بزاريم لااقل وقتي به دستوري انگليش بر ميخوريم بتونيم كمي اصطلاحات رو بفهميم و هم اينكه لااقل زبانمون تو اين زمينه قوي بشه
    من خودم كه صفرم منتظره شما دوستان هستيم
    از تخم مرغ گرفته تا ..... شير و. كرم و.....
    .... با بهترين آرزوها

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۱
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    36
    پسند کرده
    0

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    rice bubbles = برنجک البته نوع بی نمک آن که بیشتر در شکلات و اسلایسها کاربرد دارد
    sour cream = خامه ترش که طی فرایند خاصی تهیه می شود .بجای آن می توانید از ماست خامه ای استفاده کنید.
    buttermilk = بجا ی آن می توانید از دوغ بی نمک استفاده کنید.
    plain flour = آرد ساده
    self - rasing flour = آردی که در آن پگین پودر وجود دارد.برای تبدیل چون ما در ایران این آرد را نداریم باید به ازای هر 150 گرم آرد در دستور شما 1 ق چایخوری اندازه گیری بکینگ پودر بکار ببرید.
    cornflour = نشاسته ذرت
    cornmeal = آرد ذزت زرد رنگ یا پولنتا
    sweetened condensed milk = شیر عسلی غلیظ ( همین قوطی های خارجی شیر عسلی)
    ............


  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۰
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    كرم رويال؟
    كيك كره اي؟
    كيك شكلاتي؟
    ترافل؟
    زرورق شكلاتي ؟
    و......
    .... با بهترين آرزوها

  4. #4
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    trifle ترافل
    butter cream کرم کره ای
    chocolate cream کرم شکلاتی
    royal icing کرم رویال
    Whoever is happy will make others happy

  5. #5

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    chocolate transfer sheet زرورق شکلات
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    127
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    119
    پسند کرده
    0

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    ترافل میشه truffle

    trifle میشه دسری که از لایه لایه چیدن پودینگ و کیک و میوه و ژله و هر چیز دیگه*ای درست میشه.

  7. #7
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    ١- آرد Flour

    ٢- سبوس گندم wheat bran

    ٣- گلاب Rose water

    ۴- مایع خمیر ترش پودر yeast powder

    ۵- مایع خمیر ترش تازه .. ( که برای تهیه نان استفاده میشود) Fresh Active Yeast

    ۶- بکینگ پودر Baking powder

    ٧- جوش شیرین Baking soda

    ٨- هل Cardamom

    ٩- پودر هل Ground cardamom seed

    ١٠- آرد برنج Rice flour

    ١١- نشاسته Corn starch

    ١٢- کره بی نمک ( برای تهیه شیرینی) Unsalted butter

    ١٣ - خامه ( برای تهیه شیرینی) Heavy cream

    ١۴- روغن حیوانی Ghee

    ١۵- وانیلVanilla
    مامان فرشاد این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

  8. #8
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,171
    میزان امتیاز
    16
    پسند شده
    818
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    Agar Agar آگار آگار
    Albumen Powder پودر تخم مرغ
    Almond powder پودر بادام
    Sliced almonds خلال بادام
    Baking Powder بکینگ پادر
    bitter chocolate شکلات تخته ای سیاه تلخ
    Brown Sugar شکر قهوه ای
    Cacao Powder پودر کاکائو
    Cherry گیلاس
    Cinnamon دارچین
    coconut نارگیل
    Coffee قهوه
    Hazelnut فندوق
    Honeyعسل
    Lemon لیمو
    pineapple آناناس
    Raspberries تمشک
    Saffron زعفران
    Mint نعناع
    Strawberry توت فرنگی
    Sweet almond بادام شیرین
    Vanilla وانیل
    Mango انبه
    Milk شیر
    Neroli flower بهارنارنج
    Nescafe نسکافه
    cardamom هل
    ChickPea آرد نخودچی
    Cinnamon دارچین
    Citric Acid جوهر لیمو
    Clove میخک
    Coconut Powder پودر نارگیل
    Cornmeal آرد ذرت
    Cornstarch نشاسته ذرت
    Cream خامه
    Cream Powder پودر خامه
    Curry Powder پودر کاری
    Edibel Colors رنگهای خوراکی
    Flaked Almond پرک بادام
    Fruit salt نمک میوه
    Gelatin Powder پودرژلاتین
    Gelatin Sheets ورق ژلاتین
    Ginger زنجبیل
    Ground rice flour پودر برنج
    Jelly ژله
    Milk Powder شیر خشک
    Mustard خردل
    Nutmeg پودرجوزهندی
    pistachio powder پودر پسته
    Potato Powder پودر سیب زمینی
    Purslane تخم خرفه
    Raisin کشمش
    Rose Water گلاب
    Salep ثعلب
    Sesame Seeds کنجد
    Sliced Pistachios خلال پسته
    baking soda جوش شیرین
    Sugar Powder پودر شکر
    Tartar Cream کرم تارتار
    Turkish Coffee قهوه ترک
    Vanilla وانیل
    Wheat Starch نشاسته گندم
    White Chocolate Bar شکلات تخته ای سفید
    White Flour آرد سفید
    Yeast مایه خمیرترش
    Apricot زردالو
    Bitter almonds بادام تلخ
    Butter کره
    Caramel کارامل
    Cardamom هل
    Black Cherry البالو
    mehr.shid این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما