نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2Likes

موضوع: اصطلاحات شيريني پزي

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    در دستورات لاتین شاید با اصطلاحات زیر برخورد کرده باشید:
    peel:به معنی برداشتن (پوست سیر,پیاز و..)


    Chop :برش دادن به قطعات کوچک

    Finely chopped :برش به قطعات خیلی کوچک
    Whoever is happy will make others happy

  2. #10
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    cube or Dice:برش دادن به شکل مربعی



    Mince:برش مواد به کوچکترین اندازه ممکن



    Slice :برش مواد خوراکی به قطعاتی با ضخامت یکسان
    Whoever is happy will make others happy

  3. #11

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    نخم مرغ با سایز s یعنی با وزن زیر 53 گرم
    تخم مرغ با سایز M یعنی با وزن 53تا 63 گرم
    تخم مرغ با سایز L یعنی با وزن 63 تا 73 گرم
    تخم مرغ با سایز Xl یعنی با وزن بالای 73 گرم
    توی تمام دستورها ی که سایز تخم مرغ ذکر نشده یعنی سایز M مد نظر هست..مگر اینکه توی دستوری سایز تخم مرغ ذکر بشه
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #12
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,204
    میزان امتیاز
    99
    پسند شده
    3004
    پسند کرده
    6613

    Re: اصطلاحات شيريني پزي

    كراست؟
    سيستم برد استيشن؟
    ديپ؟
    چاپستيك؟
    فراستينگ؟
    كرام كوت؟

    فعلا همینا


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما