نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree320Likes

موضوع: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 51
صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    Georgia-tbilisi
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    56
    پسند کرده
    0

    انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    مواد لازم:

    - کنجد یک ونیم پیمانه

    - شکر یک پیمانه

    - عسل سه قاشق غذاخوری

    - روغن دو قاشق غذاخوری

    - زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    - شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.

    - سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.

    - سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.

    - حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.

    - سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.

    - بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
    آدریانا20, نایاب 90 و باران67 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    سوهان عسلي
    من اينو خيلي زياد درست كردم هميشه خوب شده
    عسل 100 گرم
    روغن جامد يا كره 75 گرم
    شكر 100 گرم
    بادام خلال 200 گرم
    پودر زعفران 1 ق چايخوري
    گلاب 2/1 پيمانه
    پودر پسته براي تزئين
    ابتدا ظرفي رو روي حرارت گذاشته و عسل و گلاب رو شكر را داخلش ريخته. ميگذاريم تا ذوب شودصبر ميكنيم تا رنگش طلايي شود. حرارت بهتره ملايم باشه كه نسوزد..بعد روغن را اضافه ميكنيم. وقتي اب شد اجازه ميدهين تا كمي قهوه اي بشه(طلاييكمي تيره ). بعد بادام را اضافه ميكنيم. هم هم ميزنيم . بعد زعفران را توي 1 قاشق غذاخوري اب حل كرده به ماود اضافه ميكنيم. وقتي ابش تبخير شد .و از خامي گرفته شد و رنگش طلايي تيره شد. از روي حرارت بر ميداريم/از قبل يك ظرف پيركس يا استيل رو خوب چرب ميكنيم. قاشق قاشق و سريع به فاصله توي ظرف ميريزيم. بعد از خنك شدن جدا ميكنيم توي ظرف مخصوص چيده و روشو با پودر پسته تزئين ميكنيم
    يه سوهان عسلي خوب نبايد به دندان بچسبد. ميتونيم كمي از سوهان عسلي رو توي اب سرد بندازيم و توي اب سرد بندازيم . بين دو دندان تست كنيم اگز شكننده بود امماده است و اگر نرم بود بايد كمي صبر كنيم
    سوهان عسلي نبايد شيريني زيادي داشته باشد كه ته گلو رو اذيت كنه به قولي ميگن شيرينيش گلو رو نزنه
    سوهان عسلي توي جاي مرطوب اب ميشه و نرم ميشه
    بايد جاش خشك و خنك باشه
    shams و باران67 این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    سلام
    من به دنبال دستور تهيه سوهان ورقه اي هستم ..ظاهرش چيزي مثل لواشك هست...ممنون ميشوم اگر دستور تهيه اش را بگوييد..مطمئنا همه هم خوششون خواهد آمد

  5. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۷/۲۶
    محل سکونت
    finland
    نوشته ها
    58
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    37
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    اینم سوهان عسلی من با بادام و بادام هندی

    دستور منم شبیه دستور نجما جونه و خیلی هم عالی میشه فقط باید اگه با کنجد درست کردیم زودتر برداریم چون کنجد زود میسوزه ضمنا" ببخشید من نمیدونم این عکسارو جای درستی گذاشتم یا نه؟ ببخشید دیگه
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ای کاش حدیث کوچ ما کم میشد [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]دیواره این قفس پر از در میشد[/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]من مانده ام و خیال سبز چمنی [/HIGHLIGHT]
    [HIGHLIGHT=#eeece1]ایکاش دلم شبـــــی کبوتـر میشد .[/HIGHLIGHT]

  6. #5

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    طرز تهیه سوهان عسلی ..

    مواد لازم.. یک استکان شکر.... یک استکان بادوم خلال شده .... دو قاشق مربا خوری روغن جامد.. دو قاشق مرباخوری عسل... دو قاشق مربا خوری آب.... پسته به مقدار لازم... زعفران در صورت تمایل...

    کاسه ای که میخواین توش سوهانتون رو درست کنید حتما باید یا روحی باشه یا استیل که رنگ سوهان معلوم شه...
    اول یک استکان شکر را بهمراه دوقاشق مربا خوری آب و دو قاشق مربا خوری روغن جامد و دو قاشق مرباخوری عسل داخل کاسه ریخته و روی حرارت بسیار ملایم قرار میدهیم... دقت کنید بجه ها .. اگر شعله زیر کاسه زیاد باشه عسلتون فورا با شکر مخلوط شده و هر دو باهم میسوزن...

    بعد از چند دقیقه محتویات داخل کاسه شروع به حل شدن کرده و یواش یواش به صورت خمیر کرم رنگی در میاد...یادتون باشه اگر میخواین به سوهانتون زعفران اضافه کنید باید زعفران سائیده را به همان دو قاشق مربا خوری آب اضافه کرده و در مایه بریزید .. اما.. این نوع سوهان بدون زعفران هم بقدری خوشرنگ از آب درمیاید که نیاز به آن نیست.. امتحان کنید...

    با یک قاشق دسته بلند یواش یواش مایه را هم زده و فرصت دهید تا همه مواد با هم مخلوط شده و در یکدیگر حل شوند...

    بعد از اینکه رنگ مایه در حال تغییر به سمت طلایی است یک استکان بادام خرد شده یا خلال را در ان ریخته و آرام آرام بهم بزنید ... در این زمان میبینید که تمام محتویات کاسه به بادام میچسبد... نگران نشید... یواش یواش در اثر حرارت بادام در مواد شروع به حل شدن میکند... آرام آرام مایه را هم بزنید اما نه زیاد چون هم زدن زیاد باعث خورد شدن بادام ها میشود... بادام شما بتدریج رنگ طلایی به خود میگیرد... و آهسته آهسته رو به قهوه ای روشن و سپس قهوه ای تیره تر میرود...

    زمانی که رنگ آن به حد مطلوب رسیدشعله را باز هم کمتر کرده و سینی استیل را که از قبل ته آن را چرب کرده اید نزدیک آورده و آرام آرام شروع به ریختن سوهان در سینی نمایید.. مواظب باشید که برای ریختن پسته روی سوهان ها حتما از یک نفر کمک بگیرید چون همزمان نمیتوانید این دو کار را با هم انجام دهید و این باعث میشود رنگ سوهان شما سیاه شود.... زیباترین سایز هر سوهان یک قاشق مرباخوری است ... تو را به خدااااااااااااا مواظب باشید که نسوزید .. سوهان خیلی داغهپس از اینکه پسته ها را هم بروی آن اضافه کردید زمان لازم است تا سوهان ها سرد شده و به اصطلاح خودشو ول بده ... بعد خیلی راحت میتوایند آنها را از سینی جدا کرده و در ظرف بچینید....

    نوش جان...

    کلوچه مسقطی - طرز تهیه سوهان عسلی
    samin93, پرناک, maman_mahya و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    873
    پسند کرده
    102

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    tatli جان منظورت سوهانی که سوغات زرند کرمان هست و به شکل دایره های بزرگ و خیلی ترد است؟

  8. #7
    مدیر انجمن
    rahayi آواتار ها
    رها.ب
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۲
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,501
    میزان امتیاز
    14
    پسند شده
    1095
    پسند کرده
    298

    ویترین مدال ها

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)






    می تونید با شکلات سفید روش طرح بندازید
    دنیای مجازی اون بیرونه
    که همه تو قیافن
    دنیای واقعی اینجاست
    همه بی ریا خاکی
    کسی زخماشو نمی پوشونه
    کسی اشکاشو پاک نمی کنه
    کسی بغضش رو قورت نمیده

  9. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    73
    پسند کرده
    0

    Re: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

    نجما جون ببخشید نوشتید دو قاشق مربا خوری عسل و دو قاشق مرباخوری روغن ولی این
    چیزی که من تو عکس میبینم بیشتر دو قاشق مرباخوری هست

صفحه 1 از 7 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما