نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree321Likes

موضوع: انواع سوهان ( عسلی ، کنجدی و ...)

نمایش نتایج: از 49 به 51 از 51
صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  1. #49
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    ساری
    نوشته ها
    233
    میزان امتیاز
    23
    پسند شده
    648
    پسند کرده
    5823
    کسی سوهان قم درست کرده؟
    من با دستور اقای نمازی خواستم درست کنم
    بیشتر از 3 ساعت روی حرارت ارد گندم و ارد جوانه رو هم زدم اما اخرش به جا قهوه ای شدن سبز لجنی شد
    میخواست بدونم کسی میدونه چرا؟
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #50
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    منا . آواتار ها
    منا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    108
    میزان امتیاز
    189
    پسند شده
    1447
    پسند کرده
    1208
    سوهان عسلی
    شکر یک فنجون -گلاب نصف فنجون-زعفرون-عسل دو ق غ -گنجد بو داده،شکر وعسل و گلاب رو گذاشتم رو حرارت وقتی به غلظت مورد نظر رسید زعفرون و گنجد و کره رو زدم بعد رو مشمای از قبل چرب شده پهن کردم بعد با کاتر قالب زدم.
    خیلی هم خوشمزه
    نام: DSC00003.jpg نمایش: 241 اندازه: 102.7 کیلو بایت
    باران67, m1361, sita-golam و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #51
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Miss Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    968
    پسند شده
    8282
    پسند کرده
    9147
    نام: 1489857410396.jpg نمایش: 73 اندازه: 108.4 کیلو بایت

    سوهان عسلی بادامی
    . .
    سوهان عسلی بادامی با کلیپی که از خانم امیری دیدم
    شکر .... ۱ و ۱/۴ پیمانه
    عسل....دو قاشق غذاخوری
    روغن مایع .....۱/۸ پیمانه
    اب .....۱/۸ پیمانه
    گلاب....۱/۸ پیمانه
    خلال بادام....۱ و ۱/۲ تا ۲ پیمانه

    همه ی مواد به جز خلال بادام را در قابلمه ریخته و بدون قاشق زدن داخل مواد روی حرارت کم میگذاریم تا جوش بخورد و رنگ ان کاراملی خوشرنگ شود.سپس خلال بادام را در ان ریخته و هم میزنیم تا رنگ خلالها طلایی و مطلوب شود.سپس با کمک قاشق چایخوری روی سینی یا فویل چرب شده میریزیم.......برای اطمینان از ادامسی و چسبنده نبودن سوهان قبل از خاموش کردن سوهان ، باید یک ظرف اب یخ کنار دستتون باشه و از سوهان کمی درون اب یخ بریزید و بعد بخوریدش.اگر کاملا ترد و شکننده بود و به دندان نچسبید(ادامسی نبود) که میتونید حرارت رو خاموش کنید.در غیر اینصورت زمان حرارت دیدن رو بیشتر کنید

    يه سوهان عسلي خوب نبايد به دندان بچسبه و یا ادامسی باشه. .
    خب بریم سراغ تجربه های خودم
    پیشنهاد میکنم قبل از ریختن خلال بادام تست اب یخ رو انجام بدید. .دلیلشم اینه که اگه بعد از طلایی شدن بادامها اون تست رو انجام بدید و ببینید که هنوز چسبندگی داره،با بیشتر حرارت دیدن سوهان،رنگ بادامها سوخته و سیاه میشه.
    .

    پیشنهاد دومم این هست که مقدار اب و گلاب کمتر بریزید.تقریبا نصف مقادیر گفته شده
    . میتونید به جای خلال بادام از کنجد،بادام پرک ، بادام زمینی ، مغز تخمه بدون نمک و هر مغز دیگه ای استفاده کنید
    دلیل اینکه نباید تا قبل از ریختن بادام قاشق درون قابلمه بزنید این هست که روغن از مواد جدا نشه یا به اصطلاح مواد به روغن نیوفته
    .

    وقتی بادام رو درون ترکیب( شکر و اب و عسل و روغن) میریزید به یکباره مواد غلیظ و سفت میشه و تمام محتویات ظرف به بادام میچسبه. ولی یواش یواش در اثر حرارت ، بادام در مواد شروع به حل شدن میکند و غلظتش مناسب میشه
    .

    آرام مایه رو هم بزنید اما نه زیاد چون هم زدن زیاد باعث خورد شدن بادام ها میشود
    .

    بنظرم این سوهان نیاز به زعفران نداره .ولی اگه دوست دارید از زعفران استفاده کنید به جای مقدار اب ،زعفران حل شده در اب رو جایگزین کنید
    . هر یدونه از سوهان ها رو که درون سینی میریزید همون لحظه پودر یا خلال پسته رو روش بریزید چون زود سرد میشه و خلال یا پودر پسته به سوهان نمیچسبه
    میس مهسا, گیتار, باران67 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 7 از 7 نخستنخست ... 4567
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما