نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree61Likes

موضوع: شيريني مارمالادي بادامی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 16
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    شيريني مارمالادي بادامی

    شيريني مارمالادي بادامی

    مواد لازم :
    کره نرم و خرد شده / 185 گرم
    وانيل / يک چهارم قاشق چايخوري
    شکر / 165 گرم يا سه چهارم پيمانه
    زرده تخم مرغ / 2 عدد
    پودر بادام / 60 گرم يا نصف پيمانه
    آرد / 225 گرم يا يک و نيم پيمانه
    بکينگ پودر / نصف قاشق چايخوري
    مارمالاد تمشک يا زردآلو / 4 قاشق غذاخوري
    رنده پوست ليموترش /1 قاشق چايخوري

    طرز تهيه :
    فررا با حرارت 160 درجه سانتيگراد گرم کنيد . کره ، وانيل ، شکر و زرده ها را در يک کاسه ي متوسط به کمک همزن برقي فقط تا حدي که با هم مخلوط شوند بزنيد . پودر بادام را اضافه کنيد . آرد و بکينگ پودر را با هم الک کرده و باساير مواد کاملا مخلوط نماييد .
    سپس از مايه به اندازه ي يک قاشق چايخوري برداشته و در دستتان گرد کرده و به فاصله ي 5 سانتي متر از يکديگر درسيني قرار دهيد ( سيني نياز به چرب کردن ندارد ) .
    با دسته ي يک قاشق چوبي يا با نوک انگشت حفره ي کوچکي به عمق يک سانتي متر و پهناي يک و نيم سانتي متر روي هر يک از شيريني ها ايجاد کنيد .
    سپس مارمالاد را با رنده ي پوست ليموترش مخلوط کرده و به کمک يک قاشق چايخوري يا يک قيف کاغذي داخل حفره ها را پرکنيد . شيريني ها را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سيني خنک کنيد .
    اين شيريني در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداري است
    دستور از سرکار خان اصغر لو (مجله هنر آشپزی)

    http://www.up.ma/
    باران67, zardin, fariba joon و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شيريني مارمالادي بادامی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sepidar_194 نمایش پست ها
    میشه مارمالاد رو بعد که از فر آوردیم بیرون اضافه کنیم و مارمالاد توی فر در اثر گرما نمیریزه بیرون؟از مارمالاد آماده استفاده کنیم اشکالی داره؟به نظرم شما از ژله استفاده کردید .اگر اینجوره میشه بگید چه جوری این کار رو کردید. ممنون.

    دوست عزیز
    اگر مارمالاد استفاده کنید بیرون نمیریزه. مارمالاد وقتی پخته بشه میچسبه..
    مارمالاد آماده اتفاقا" برای این شیرینی بهتره. از لوازم قنادی ها میتونید تهیه کنید.
    بله من مارمالاد نداشتم از ژله مغزی استفاده کردم ، بعد از پخت با یک قیف کوچولو حفره ها رو پر کردم
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #3
    مدیر بازنشسته

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۱۲
    نوشته ها
    416
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    173
    پسند کرده
    0

    Re: شيريني مارمالادي بادامی

    نوعی دیگه از شیرینی مارمالادی(بدون گلوتن):


    این شیرینی خیلی لطیفه و تو دهان آب میشه,اصلا سفت و بیسکوییتی نیست.
    مواد لازم:
    125 گرم کره یا مارگارین
    3 قاشق سوپخوری شکر
    1 عدد زرده تخم مرغ
    1 پیمانه نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت
    3-4 ق سوپخوری مارمالاد
    تهیه:
    کره و شکر را با همزن خوب بزنید تا سبک شود.زرده تخم مرغ و نشاسته را اضافه کنید(خمیر شیرینیهای کره ای رو زیاد نباید ورز بدین).از خمیر توپهای کوچکی جدا کرده و کف دست کمی اونو صاف کرده و سوراخ کوچکی وسط آن ایجاد کنید و با مارمالاد پر کنید و کف سینی فر که کاغذ انداختید بگذارید.طبقه وسط فر با دمای 175 درجه سانتیگراد حدود 15 دقیقه بپزید.
    منبع:کیک و شیرینیهای سوئدی
    نکته:اگر از مرباهایی که خارج از ایران استفاده میشه و غلیظ هست دارید هم میتونید در این شیرینی استفاده کنید.
    به علت نبود آرد گندم در این شیرینی,فاقد گلوتن ست و برای کسانی که به گلوتن گندم حساسند,مناسبه.
    نوش جان
    باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    Whoever is happy will make others happy

  4. #4

    Re: شيريني مارمالادي بادامی

    این شیرینی ها رو می تونید با شکلات هم پر کنید



    یا با زدن یه قالب گل زیباترش کنید





    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مریم ابانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۱
    محل سکونت
    یه جای پر ترافیک
    نوشته ها
    372
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    188
    پسند کرده
    235

    Re: شيريني مارمالادي



    شرینی مارما لادی بادستور هما 2ی عزیز

    ولی مشکلی که داشتن نمیشد اصلا بهشون دست ضد بس که ترد بودن
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    همه دنیا نمیدیدند منو,من کنار تو تماشایی شدم.....

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شيريني مارمالادي

    نقل قول نوشته اصلی توسط hiris6 نمایش پست ها
    سلام
    رنده پوست لیمو ترش واسه چی استفاده میشه؟

    برای اینکه طعم بوی خوبی به شیرینی بده میشه حذفش کنید
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    572
    میزان امتیاز
    110
    پسند شده
    4288
    پسند کرده
    4496

    ویترین مدال ها

    Re: شيريني مارمالادي

    طبق گفته دوستان، این شیرینی به خاطر خیلی ترد بودنش برای عید مناسب نیست. باید بعد از رفتن هر مهمون جاروکشی کنیم!
    در عوض تا قبل عید میتونیم بخوریمش
    اما یه سوال: میشه بادام رو از شیرینی حذف کرد؟ حتما تو سفتی خمیر تاثیر داره، چطوری میشه جبرانش کرد؟
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli jun آواتار ها
    الهه.خ
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۱۶
    محل سکونت
    بندرعباس
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    470
    پسند کرده
    755

    ویترین مدال ها

    Re: شيريني مارمالادي

    شیرینی بادامی با مارمالاد



    کره 170گ
    پودر شکر 60گ
    وانیل 1/8 ق مربا خوری
    زرده تخم مرغ 1عدد
    پودر بادام 50گ
    آرد 250 گ
    پودر شکر برای تزئین
    مارمالاد دلخواه یا بریلو

    کره و پودر شکر با به مدت یک دقیقه هم زده سپس وانیل و زرده تخم مرغ را افزوده و مجددا یا دقیقه دیگر با هم زن بزنید. پودر بادام و آرد را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید.
    از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید سپس با ته قاشق چوبی در مرکز شیرینی فرو رفتگی ایجاد کرده سپس در سینی فر بچینید.
    پس از سرد شدن پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و با مارمالاد یا بریلو تزئین کنید
    مامی مهدیار جون, باران67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    آري آغاز دوست داشتن است
    گرچه پايان راه نا پيداست
    من به پايان دگر نينديشم
    كه همين دوست داشتن زيباست

    فروغ فرخزاد

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما