نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree6Likes
  • 2 Post By Maryam53
  • 2 Post By mahshid
  • 2 Post By کفایت

موضوع: تارتلت خشک

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
  1. #1
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    تارتلت خشک

    تارتلت خشک

    دستور تارتلت خشک
    مواد لازم:<
    آرد قنادی 350گرم
    پودر قند60گرم
    نمک 1 پنسه
    مارگارین منجمد 150گرم
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    وانیل نوک ق چ
    آب یخ تا 5 ق غ در صورت نیاز می توان مقدار آن را افزایش داد

    مواد لازم برای پرکردن تارتلت ها
    پودر نارگیل 150گرم
    پسته شامی بوداده بدون پوست 250گرم
    قیسی 200گرم
    مارگارین 100گرم عسل 150گرم
    کره بادام زمینی 100گرم
    شکر1ق غ
    خلال پسته برای تزئین
    عسل 2ق غ
    کپسول کاغذی متناسب با اندازه قالبها

    طرزتهیه
    آرد+ پودر قند+ نمک +مارگارین را در دستگاه غذاساز ریخته تا به صورت خرده نان درآید.زرده های تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مجددا" با دستگاه بزنید.مواد را به کاسه ای منتقل کرده آب یخ را اضافه کنید تا خمیر منسجم شود . نیاز به ورزدادن نیست.
    خمیر را مابین دو نایلون باز کرده و با قالب گرد اندازه قالب تارت و دیواره ها برش بزنید. قالب تارتلتها را با خمیر بپوشانید و با چنگال سوراخ کنید تا در فر پف نکند. آنها را دردر سینی فر چیده و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 20تا25دقیقه قرار دهید تا پخته و کمی تغیر رنگ دهد
    برای پرکردن تارتلتها ابتدا قیسی ها را شسته و خشک کنید و انها را به قطعات مکعبی ریز برش دهید اگر قیسی ها را در فریز قرار دهید بریدن آنها راحت تر میشود. ( من با قیچی آشپزخانه قیسی ها را خرد کردم).
    قیسیها را با پودر نارگیل و پسته شامی خرد شده مخلوط نمائید. مارگارین کره بادام زمینی عسل و شکر را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا کره ها آب شده و مواد روان شود. آنها را با مواد خشک مخلوط کرده تارتلتهای سرد شده را که از قالب خارج کرده اید با این مواد پرکنید.روی مواد را با قاشق صاف کرده و تارتلتها را درون کپسول قرار دهید . خلال پسته را روی آنها ریخته . 2 قاشق غذا خوری عسل را گرم کرده روی تارتلتها ریخته تا مواد رویه کاملا" بهم بچسبد. برای نگهداری طولانی مدت از یخچال استفاده کنید.

    من با 3/1 مواد و قالبهای کوچولو حدود 40تا تارتلت درست کردم
    دستور از سرکار خانم طوروسیان(مجله هنر آشپزی)
    باران67 و setare2222 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تارتلت خشک

    نقل قول نوشته اصلی توسط sepidar_194 نمایش پست ها
    سلام .این شیرینی فوق العاده زیباست.منم دوست دارم درست کنم ولی چند تا سوال دارم .
    اگر غذا ساز نداشتیم میشه با همزن مخلوط کنیم و زمان مخلوط کردنش چقدره؟
    به جای کره بادام زمینی از چه چیز دیگه ای می شه استفاده کرد.چون من به بادام زمینی حساسیت دارم؟
    آیا به چرب کردن قالب نبازی هست؟
    پسته شامی بوداده بدون پوست چه جوریه و از کجا میشه تهیه کرد؟
    برای مارگارین از چه مارکی استفاده کنیم؟
    منظور از آرد قنادی همون آرد سفید هست؟
    یعنی مارگارین رو باید بزاریم تو فریزر منجمد بشه؟

    منظور از ارد قنادی همون ارد سفیده
    با همزن هم میشه ولی با غذا ساز سریعتر میشه مواد رو نباید زیاد هم زد فقط در حد خمیر شدن.
    پسته شامی همون بادم زمینی عزیزم اگه آلرژی داری به جاش ی مغز دیگه استفاده کن یا اصلآ حذفش کن
    به چرب کردن قالب هم نیازی نیست.
    من مارگارین مارک سوپر طلائی استفاده میکنم
    بله مارگارین رو بذار تو فریز کلا مواد اولیه برای تارت و تارتلت باید خنک باشه حتی اگه آرد هم خنک باشه بهتره.
    .
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تارتلت خشک

    نقل قول نوشته اصلی توسط sepidar_194 نمایش پست ها
    می شه از بادام تفت داده شده به جای پسته شامی و کره معمولی به جای کره بادام زمینی استغاده کنم؟
    کره بادام زمینی و کره معمولی چه مارکی بهتر است؟
    با تشکر بابت جواب های سریع و کامل.


    میتونی از خلال بادام تفت داده استفاده کنی یا اصلا" چون خودش قیسی و پودر نارگیل داره خذفش کنی ولی من مغز ها رو زیر دندون دوست دارم.
    کره بادام زمینی که یه مدل بیشتر تو بازار نیست . یعنی من فقط یه مدل بیشتر تو همه مغازه ها ندیدم.
    کره معمولی هم چون "پاک" بیشتر دم دستمه "پاک" استفاده میکنم . ولی کلا" فرقی با هم ندارند. ( همون مارگارین رو استفاده کن)
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تارتلت خشک

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه نمایش پست ها
    ببخشید ولی من نمی ونم قیسی چیه ؟نمی شه به جاش چیز دیگه ای ریخت؟مثلا مارمالاد.و به جای قالبش قالب کیک یزدی باشه :))


    فرزانه جان قیسی یا برگه زردآلو همون زرد ها که تو خشکباری ها هست! چرا میشه از قالب کیک یزدی استفاده کرد ولی بزرگتر میشه اینا هم عین همون قالب کیک یزدیه ولی اندازه اش خیلی کوچیکه که بهش میگن تارت مینیاتوری .
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تارتلت خشک

    نقل قول نوشته اصلی توسط a_o نمایش پست ها
    من از این تارت میخوام درست کنم....فقط چندتا سوال.کمکککککککککککککککککک ککککککککککککککککککک........... ................
    1_اینا رو توی قالبای ریز که شبیه کیک یزدیه درست کنم؟
    2_با چه قالبی خمیر رو بزنم که اینجوری کنگره دار و مثه خود قالب بشه؟
    3_کپسول رو همون اول توی قالب بذارم یا نه؟
    4_قالب نیاز به چرب کردن داره؟
    5_به جای مارگارین از روغن جامد قنادی میشه استفاده کرد یا نه؟ببخشید سوالام زیاد شد
    من داخلشو با زله مغزی میخوام پر کنم.....

    آرتیمیس جان
    این قالبهای تارت شبیه قالبهای کیک یزدیه و دورش کنگره داره ولی سایزش خییییییلی کوچیکه .. برای همین بهش میگن تارتلت.....
    قالب نمی خواد اگر خمیر رو گلوله کنی و با فشار انگشت تو قالب شکل بدی خودش کنگره دار میشه .کپسول هم نمیخواد همون اول بذاری تو قالب چون به راحتی از قالب جدا میشه نیازی هم به چرب کردن نداره بعد از پخت برای قشنگی تو کپسول میذارن .
    بله به جاری مارگارین از روغن استفاده کن ولی به ازا< هر 100 گرم مارگارین 80 گرم روغن بریز
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: تارتلت خشک

    نقل قول نوشته اصلی توسط artemis16
    مریم جان ممنون که جواب دادی الان خوب متوجه شدم....ایشالله هر چی میخوای خدا بهت بده.......بافت شیرینی نرمه یا نه؟روغن جامد قنادی رو همونطور کاملا جامد استفاده کنم یا نه؟با زله مغزی خوب میشه؟
    بافت شیرینی بیسکوئیتیه //// روغن جامد رو عین دستور همونطور که جامده باید استفاده کنی
    من با ژله مغزی دوست ندارم شاید شما دوست داشته باشی
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7

    Re: تارتلت خشک

    این تارتلت های بسیار خوشمزه با دستور مریم جون واقعا عالی بود..بمب انرژی

    shabgard313 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    لطفا مطالعه کنید:
    http://mamisite.com/forum/t4234.html

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    102
    میزان امتیاز
    75
    پسند شده
    1153
    پسند کرده
    74
    نام: 1.jpg نمایش: 627 اندازه: 98.1 کیلو بایت
    این عکس هایی از سفارش عید هست که ان شاالله بقیشونو هم میگذارم.
    تارتلت گردویی و نارگیلی اسکار.
    shabgard313 و akram. این نوشته را پسندیده.

  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما