نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree636Likes

موضوع: اسلایس ها (برشی ها)

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 71
صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mami Roham آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    بلوار فردوس
    نوشته ها
    193
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    296
    پسند کرده
    89

    اسلایس ها (برشی ها)

    اسلایس نارگیلی
    مواد لازم:
    کره 100 گرم
    پودر شکر 110 گرم
    وانيل يک هشتم قاشق چايخوري
    تخم مرغ 1 عدد
    آرد 150 گرم
    بيکينگ پودر يک دوم قاشق چايخوري
    مواد لازم براي رويه شيريني:
    مارمالاد 2 قاشق سوپخوري
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر شکر 75 گرم
    ودر نارگبل 120 گرم

    طرز تهيه:
    ابتدا کف يک قالب 20 در30 سانتيمتر را کاملاً چرب کنيد و کنار بگذاريد.
    فر را با حرارت 175 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهاريت يا شماره 4 گرم کنيد.
    کره و پودر شکر را 2 دقيقه با همزن بزنيد. سپس تخم مرغ و وانيل را بيفزاييد. بعد بيکينگ پودر را اضافه کنيد. دراين مرحله، همزن را خاموش کنيد و آرد را کم کم اضافه کنيد تا خمير نسبتاً نرمي به دست آيد. مواد را کف سيني پهن کنيد. مارمالاد را روي بخار آب گرم کنيد تا روان و نرم شود. سپس روي مواد را با لايه اي نازک از مارمالاد که ترجيحاً بهتر است مارمالاد پرتقال يا زردآلو باشد، بپوشانيد.
    در اين مرحله، مواد رويه را آماده کنيد و آن را روي مارمالاد ها بريزيد. بعد قالب را 40 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا زماني که روي شيريني کمي طلايي شود. پس از پخت، قالب را از فر خارج کنيد و اجازه دهيد تا کمي خنک شود. سپس به اندازه هاي دلخواه برش بزنيد.
    طرز تهيه مواد رويه:
    تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. سپس پودر شکر را بيفزاييدو بعد پودرنارگيل را بريزيد.
    در اين شيريني مي توانيد به جاي پودرنارگيل، از پودربادام يا گردو يا فندق يا هر نوع مغز
    دلخواه ديگري استفاده کنيد.
    فانتین این نوشته را پسندیده.
    MARYAM

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    185
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    0

    Re: موس شكلات

    اسلايس شكلات و بيسكو يت مجله هنر آشپزي شماره 56 صفحه 82.

    كره: 100 گرم

    شكلات: 300 گرم

    بيسكويت ساده : 20 عدد

    گردو : 50 گرم خرد شده


    كف يك قالب مستطيل با ظرفيت 500 ميلي ليتر يك كيسه نايلون باز شده پهن كنيد.

    كره و شكلات را جداگانه روي حرارت غيرمستقيم آب كرده و بگذاريد كمي خنك شود.

    كف قالب به ارتفاع نيم سانت از مخلوط كره و شكلات بريزيد يك رديف بيسكويت روي آن چيده و كمي گردوي خرد شده روي آن بپاشيد سپس اين عمل را 4 بار تكرار كنيد.

    سپس قالب را به مدت 2 ساعت در يخچال قرار دهيد تا خوب خودش را بگيرد.

    قالب را برگردانده و اسلايس را خارج كرده و برش بزنيد و تزيين كنيد كه من وقت تزيين نداشتم.

    خيلي خوشمزه هست اما خوب برش نميخوره.
    فانتین این نوشته را پسندیده.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: اسلایس ها(برشی ها)

    شیرینی ترد خرمایی

    ( خیلی خیلی خوشمزه، ساده و مقوی).
    مجله اشپزباشی(32).
    مواد لازم برای 24 برش:
    کره 75 گرم(یک سوم پیمانه.
    عسل 2 قاشق سوپخوری.
    بیسکوییت ساقه طلایی اسیاب کرده 225 گرم.
    خرمای خرد کرده 75 گرم یا یک دوم پیمانه.
    کشمش طلایی 75 گرم.
    شکلات شیری 150 گرم.
    خامه ساده 150 گرم.

    کره و عسل را مخلوط کرده رو گاز با شعله خیلی کم حرارت دهید تا کره اب شود.

    بیسکوییت خرما و کشمش را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و کمی حرارت دهید(من کمی گردو وبادام خام و خورد شده هم اضافه کردم و از کشمش پلویی استفاده کردم که به نظرم خیلی بهتر میشه و طعمشو بیشتر دوست دارم.

    کف یک قالب 18در18 کاغذ الومینیومی پوشانده مواد فوق را ریخته کاملا فشرده کنید و یک ساعت در یخچال بذارید.
    خامه را در ظرفی ریخته کمی حرارت دهید تا روی ان حباب ایجاد شود. بعد شکلات شیری (من مارک فرمند استفاده کردم) خرد شده را به خامه اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید کمی که سرد شد روی بیسکوییت ها بریزید و دوباره در یخچال برای چند ساعت گذاشته و برش بزنید.

    فکر کنم این شیرینی با بیسکوییت پتی بور خوشمزه تر هم بشه
    ببخشید من خیلی تازه کارم و تزیین زیاد بلد نیستم مواد رو هم یه کم نازک پهن کردم زود هم برش زدم :s28: و لی خیلی خوشمزه شد.
    حتما امتحان کنید
    فانتین این نوشته را پسندیده.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    0

    Re: اسلایس ها(برشی ها)

    ببخشيد دير دستور رو گذاشتم.

    اسلايس گيلاس
    مواد لازم براي 20 برش:
    كره خرد كرده 250 گرم
    شكر 60 گرم
    آرد 250 گرم

    مواد لازم رويه:
    كره 30 گرم
    پودر شكر 90 گرم
    شير يك قاشق سوپخوري
    وانيل 4/1 قاشق چايخوري
    عسل 2 قاشق سوپخوري
    گردوي خرد كرده 90 گرم
    گيلاس دو نيم كرده 150گرم


    روش تهيه مواد رويه:
    در ظرف مناسبي كره، پودر شكر، شير، وانيل و عسل را با هم مخلوط نماييد و روي حرارت ملايم قرار دهيد و پيوسته هم زنيد تا مايه كاملا يكدستي حاصل شود. بعد آن را از روي حرارت برداريد و گردو و گيلاس را هم اضافه كنيد.

    طرز تهيه:
    كره و شكر را با هم مخلوط كنيد و با همزن برقي بزنيد تا كاملا يكدست شود. سپس آرد را بيافزاييد تا مخلوط يكنواختي بدست آيد. قالبي به اندازه 18*28 سانتيمتر را چرب كنيد و كف و ديواره قالب را با كاغذ روغني بپوشانيد.
    مايه را داخل قالب بريزيد و در فر با دماي 210 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه بپزيد.
    حالا مواد رويه را روي كيك خنك شده بريزيد و 15-20 دقيقه ديگر آن را در فر بگذاريد. اكنون صبر كنيد تا شيريني كاملا خنك شود. حالا آن را برش دهيد.
    فانتین این نوشته را پسندیده.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    و این هم آخرین دستور از خانم ( ج ) برای امروز فعلاً دیگه بسه اینها رو امتحان کنید و نظراتون رو بگید تا باز بقیه دستورها رو براتون بتایپم
    اسلايس گردو( شيريني انگليسي)
    مواد لازم: مواد لازم براي روي خمير:
    آرد : 350 تا 400 گرم سفيده تخم مرغ : 1 عدد ( وزرن يك سفيده تخم مرغ 30 گرم است)
    پودر قند : 100 گرم گردو : 3/1 پيمانه ( نبايد زياد پودر شود)
    روغن جامد :150 گرم ( روغن شيريني پزي) پودر قند : 60 گرم
    تخم مرغ : دو عدد كوچك دارچين : مقداري
    وانيل : 4/1 قاشق چايخوري
    بيكينگ پودر: 4/1 قاشق چايخوري
    طرز تهيه:
    روغن جامد شيريني پزي را با پودر قند مي زنيم بعد وانيل را هم ميزنيم بعد تخم مرغها را يكي يكي اضافه كرده و مخلوط مي كنيم (همه مراحل فقط در حد مخلوط كردن) آرد را با بيكينگ پودر جدا مخلوط كرده و الك ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و مخلوط ميكنيم. خمير آماده شده را در سيني 30*40 چرب شده پهن ميكنيم و روي خمير را كاملاً صاف ميكنيم (براي صاف گردن روي خمير يه چيزي مثل غلتك پيدا كنيد مثلاً شيشه مربا و از اينجور چيزها ولي خمير رو كنترل كنيد كه وسطش نازك نشه و لبه ها و اطراف ضخيم و پر قطر) با برس روي خمير رو يفيده تخم مرغ ميزنيم بعد دارچين رو سعي كنيد توي نمكدون بريزيد بعد با نمكدون روي خمير بپاشيد كه يكدست همه جا بريزه و كم و زياد نشع بعد كردوهاي خرد شده رو بپاشيد روي خمير و مجدداً با غلتك كوچيك روي گردو ها رو صاف كنيد تا مواد كاملاً به هم بچسبه.
    حالا درست كردن مرنگ:
    بقيه سفيده تخم مرغ رو با پودر قند مخلوط كردهو با هم زن ميزنيم تا حدي كه مثل ماست سفيد بشه و كش بياد بعد توي قيف يا نايكس ميريزيم و سر قيف رو يه كوچولو برش ميديم و بسته به سليقتون روي شيريني رو تزئين كنيد طوري كه وقتي كه شيريني رو برش ميديد هم از مرنگ روش باشه و هم اينكه چون برش خورده روي تكخ خاي شيريني شكل نامنظمي نباشه.بعد هم مثل ملكه بادام وقتي ولرم هست برش بديد برشهاش هم مربع مربع
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  6. #6
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1855
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    اسلایس گردو و دارچین

    دستور اسلایس گردو و دارچین
    مواد لازم
    روغن جامد ۱۵۰ گرم -من با کره درست کردم
    پودر قند ۱۰۰ گرم
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    ارد ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم- من ۳۵۰ گرم استفاده کردم
    بپ نصف قاشق چایخوری
    سفیده تخم مرغ ۱ عدد
    پودر قند ۶۰ گرم برای روی شیرینی
    پودر گردو ۲/۱ پیمانه
    دارچین مقداری برای روی شیرینی
    طرز تهیه
    روغن را با پودر قند و وانیل با همزن بزنید تا یکدست شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و به همزدن ادامه دهید،ارد و بپ را اضافه کرده و بزنید. مواد را داخل سنی ۳۰ در ۴۰ پهن کرده یک عدد سفیده تخم مرغ را با برس روی خمیر بزنید. پودر گردو و دارچین را روی سفیده ها بریزید . باقیمانده سفیده را با پودر قند اضافی بزنید تا به صورت کرم ریال در اید. روی کار را با کرم نقش انداخته و شیرینی را در فر ۱۷۵ درجه به مدت نیم ساعت قرار دهید.تا پخته شود.
    GHAZALAK-1388, yalda bano و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepidar_194 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    909
    پسند کرده
    3631

    Re: اسلایس ها .... گردو ، دارچین و ....

    سلام یه سری سوال راجع به رسپیری و اسلایس گردو ودارچین داشتم .اگر جواب بدین ممنون میشم.
    آیا برای هر دو نوع شیرینی نیاز به الک کردن آرد هست؟
    به جای پودر قند میشه از پودر شکر استفاده کنیم؟
    برای رسپیری به جای نسکافه از چه طعم دهنده ای استفاده کنیم ؟
    کرم روی اسلایس گردو ودارچین با همون باقیمانده پودرقند و سفیده هست؟با چه ماسوره ای ریختید و اینکه چه قدر باید هم بزنیم؟
    مدت نگهداری شیرینی ها چقدره؟
    ممنون

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1855
    پسند کرده
    299

    Re: اسلایس ها .... گردو ، دارچین و ....

    برای تمام شیرینی ها باید آرد رو الک کنید حتی برای بعضی شیرینی یا کیکها لازمه آرد بیشتر از یک دفعه الک بشه که اصطلاحا" بهش میگن هوا دهی و تو کیفیت شیرینی یا کیک خیلی موثره
    پودر قند یا پودر شکر تو دستور ها با هم تفاوتی نداره و قابل جایگزینیه به شرط اینکه شکر هم کاملا" پودر بشه
    این شیرینی رسپیری اسم دیگه اش شیرنی تلخه! یعنی باید با نسکافه باشه . شما هر اسانس دیگه دوست دارید می تونید اضافه کنید.
    کرم روی اسلایس گردو ودارچین کرم رویال (مرنگ) یا ترکیب پودر قند و سفیده تخم مرغه. باید سفیده رو بزنید تا پنبه ا ی بشه بعد آرام آرام پودر قند رو بهش اضافه کنید و بزنید تا یکدست بشه. من کرم رویال رو با قیف کاغذی ریختم . یعنی کاغذ رو به شکل قیف درآوردم سرش رو سوراخ ریز کردم روی شیرینی رو شکل دادم.
    مدت نگهداریشو مطمئن نیستم ولی تا یکی دو هفته میشه نگه داشت.
    مامان غزل و فانتین این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 9 1234 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما