نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree812Likes

موضوع: شیرینی ملکه بادام

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 137
صفحه 1 از 18 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    شیرینی ملکه بادام

    خوب سلام به همگی ، شرمنده بابت تاخیر ولی خوب باور کنید کار سختی بود به زور باید از زیر زبون بعضی ها چیزی بکشی اونم مخصوصاً اگه بابتش پول هم داده باشن تازه من توی اداره که نمی تونم براتون دستور شیرینی بتایپم !!!
    اینها از بهترین دستورهای خانم ( ج ) بشتابید که غفلت موجب پشیمانی است
    اين شيريني رو درست كنيد و جلوي مهمونهاتون كلي كلاس بزاريد . من اينو پارسال از خانم جمشيديان كيلويي 15000 تومان خريدم.بعدش يه سيني
    30*40 كه درست كنيد 2 كيلو شيريني ميشه ولي خوب عملاً خيلي نيست
    ملكه بادام
    مواد لازم براي لايه اول شيريني: مواد لازم براي روي ملكه بادام:
    روغن 3/1 پيمانه سر پر عسل : 3/1 پيمانه
    پودر شكر 3/1 پيمانه شكر : 4/1 پيمانه
    تخم مرغ 1 عدد كره : / پيمانه
    آرد 2/1 .1 پيمانه خامه : 1قاشق سوپ خوري
    خامه : 1 قاشق سوپخوري زعفران :8/1 قاشق چايخوري
    شير : 8/1 پيمانه خلال بادام: 1 پيمانه
    هل : 8/1 قاشق چاي خوري
    وانيل : كمي
    بيكينگ پودر : 8/1 قاشق چايخوري
    نكته :اين مواد به اندازه يك ديس 20*18 است كه اگر مواد را دو برابر كنيم ديس 40*30 داريم.
    1- ملكه بادام را وقتي كه پخت و از فر درآورديم تا هنوز ولرم است بايد برش دهيم تا نشكند. سوسول بازي هم درنياريد نميدونم قالب بزنيد و لوزي ببريد و از اين جور كارها. كلي شيريني رو حرومش كنيد. مرتب مربع مربع برشش بزنيد والا من هر جاي ايران زمين كه بگيد همين شكلي ديدم.
    2- خمير وقتي پخته كه دورش طلايي شده باشه
    3- خواهشاً از خودتون هنر در نكنيد مثلاً پسته بريزيد يا فندق يا نمي دونم چي!!! شيريني ملكه بادامه نه چيز ديگه
    روغن و پودر قند را با هم مخلوط كرده ( فقط در حد مخلوط شدن و نه بيشتر) تخم مرغ را اضافه كرده و بعد خامه و شير را هم اضافه مي كنيم . آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الك ميكنيم و به مواد اضافه مي كنيم و هل يا وانيل را هم ميزنيم .حالا يك خمير نسبتاً چسبنده داريم .
    كف سيني را چرب كرده و خمير را كاملاً يكدست پهن ميكنيم. اگه اينجاي كار رو درست در نياريد تا آخر كار يه چيز قلمبه قلمبه دارين. سيني را 10 تا 15 دقيقه در طبقه وسط فربا 175 درجه مي پزيم زماني كه خمير ديگه خوب خشك شد و به سيني نچسبيد پخته و آمادست.
    مواد روي شيريني:
    عسل و شكر و خامه و كره و زعفران. همه را با هم در ماهيتابه ريخته و روي گاز با حرارت ملايم گذاشته وقتي مواد باز شد خلال بادام را اضافه مي كنيم و مواد را را روي خمير آماده يكدست و صاف پهن ميكنيم . مجدداً طبقه بالاي فر به مدت 20 دقيقه با 175 درجه ميپزيم تا خلالها طلايي شوند ( نبايد مواد روي شيريني را تا لبه هاي شيريني بريزيم چون راه ميفته دور و بر شيريني و زير شيريني ميره بعد بابامونو دستمون ميده)
    Behnush, Mahi site, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  2. #2
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    سلام شرمنده مقدار کره برای شیرینی ملکه بادام 8/1 پیمانه است . عکس شیرینی رو ندارم ولی روش باید پر بادام باشه که تصور بکنید که داخل عسل و بقیه مخلفات تقریباً شبیه یه لایه سوهان عسلی شفاف با بادامهای طلایی شده است. قیافش خیلی خوشگله وشیک مزه اش هم عالیه ولی عکس ندارم همین الان از خیابون اومدم تو شیرینی فروشی ها رو نگاه کردم ولی نداشتن وگرنه تصمیم داشتم عکس بگیرم هه هه هه
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    الهام جان برای مرحله دوم پخت ملکه بادام شعله بالای فر را روشن میکنیم؟
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    بسته به سلیقه خودتون اگه بعد از پخت رنگ روی ملکه بارام رو نپسندیدید می تونید گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی تون برشته تر بشه ولی زمانی که از داغی افتاد برش بزنید که شیرینی تون خرد نشه و بشکنه.
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepidar_194 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    909
    پسند کرده
    3631

    Re: شیرینی ملکه بادام

    خانم الهام.ممنون از شیرینی زیباتون.سایز سینی که باید خمیر رو در آن پهن کنیم چه قدر باید باشه ؟می خواهم ضخامت خمیر موقع پهن کردن رو بدونم .ممنون.

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی ملکه بادام

    سلام سپیدار جون اندازه سینی رو تو دستور گفتم
    مریم جون دقیقا همینه که شما درست کردید دستتون درد نکنه ولی باور کنید من این شیرینی رو درست کردم و زمانی که ولرم بود برش زدم حتی به اندازه یه دونه نخود ازش چیزی جدا نشد
    الان دسترسی به فتو شاپ ندارم ولی زود عکس شیرینی رو میذارم در ضمن تجربیاتم رو هم میگم
    اول اینکه به نظر من بادام ذکر شده تو دستور یک کم زیاده بنابراین من برای عید که بخوام درست کنم برای سینی40*30 بادام رو یک برابر و نیم میریزم
    دوم اینکه احتیاجی به شعله گریل نداشت من برای اینکه امتحان کنم شعله بالا رو هم روشن کردم ولی به محض اینکه سینی از تو فر در میاد سریع یه مقدار مواد رویه تیره تر میشه
    و سوم اینکه لبه های شیرینی رو که اطراف لبه های دیسه در بیارید که در واقع چهار طرف شیرینی تون برش خورده باشه و خوشگل








    Behnush, pariya505, باران67 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    نوشته ها
    209
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    187
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی ملکه بادام

    شیرینی ملکه بادام (خانم جمشیدیان)

    مواد لازم:
    آرد :375 گرم
    پودر قند :125 گرم
    روغن جامد:170 گرم
    تخم مرغ کامل :2 عدد
    هل :1/2 قاشق چايخوري
    خامه :50 گرم
    بيکينگ پودر:1/2 قاشق چايخوري
    مواد رويه ملکه بادام :
    عسل:200 گرم
    خلال بادام :200 گرم
    کره:75 گرم
    خامه:50 گرم
    شکر :100 گرم
    زعفران آب کرده:2 قاشق سوپخوري





    طرز تهيه :
    پودر قند و روغن را با همزن بزنيد، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنيد . بعد خامه و در آخر مواد خشک را بيافزاييد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا خمير يکنواختي به دست آيد.
    کف یک سيني 30 در 40 را چرب کرده ومواد را به طور يکنواخت پهن کنيد . سيني را در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه بگذاريد تا دور خمير طلايي شود.
    مواد رويه را داخل قابلمه ريخته به مدت 5 دقيقه بجوشانيد . بعد مواد را روي خمير بريزيد و در طبقه بالاي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت 20 تا 30 دقيقه بگذاريد تا روي شيريني طلايي شود. بعد از سرد شدن برش داده ، سرو کنيد.
    منبع:نشريه هنر آشپزي ،شماره 30
    باران67, كارون و marie این نوشته را پسندیده.
    به جرم وسوسه
    چه طعنه ها که نشنیدی حوا!
    پس از تو همه تا توانستند آدم شدند...

    چه صادقانه حوا بودی...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی ملکه بادام

    سلام دوست جونها دستوری رو که من براتون گذاشتم از دستورهایی که خانم جمشیدیان توی کلاسهاش یاد می داده و خیلی مطمئن و امتحان پس داده است
    من برای عید درست کردم و کوچکترین مشکلی هم نداشتم حالا مرحله مرحله براتون عکسهاشو میذارم تا ببینید.


    خمیر رو با دست کاملاً یکدست پهن میکنیم


    بعد از اینکه توی فر پخت و کناره ی خمیر طلایی شد از فر در بیارید و مواد رویه رو که آماده کردید و یک کم از داغی افتاده روی سطح شیرینی پهن می کنید


    برای طلایی شدن روی شیرینی احتیاجی به شعله بالای فر ندارید خودش طلایی می شه ولی اگه ای رنگی نشد بعد از اتمام پخت می تونید شعله بالا رو روشن کنید ولی این رو در نظر داشته باشید که به محض اینکه از فر بیرون می یارید شیرینی کمی تیره تر میشه پس یه کوچولو از اون چیزی که میخواین بشه زودتر بیرون بیارینش

    و در آخر میشه این
    باران67, marie و fateme.asqari این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

صفحه 1 از 18 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما