نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree113Likes

موضوع: شیرینی رزت دارچینی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 22
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  1. #1
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    مشهد ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    نوشته ها
    602
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    207
    پسند کرده
    2

    شیرینی رزت دارچینی

    سلام دوستای خوب و هنرمند
    این شیرینی ساده و خوشمزه خیلی راحت درست میشه. همسری من که خیلی دوست داشت. مهمونام هم خوششون اومد.



    رزت به معنی گل سرخ کوچیکه

    مواد لازم:
    آرد 150 گرم
    دارچین یک قاشق چایخوری
    کره نرم شده 100 گرم
    پنیر خامه ای 50 گرم
    شکر 90 گرم
    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ یک عدد
    شکلات چیپسی برای تزیین

    طرز تهیه:
    کره و پنیر خامه ای و شکر رو با همزن برقی خوب بزنید تا کرم رنگ بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. آرد و دارچین رو با هم مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
    مواد آماده شده رو داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید و با فاصله 2 سانتیمتر از همدیگه روی سینی از پیش چرب شده شکوفه بذارید و روشون شکلات چیپسی بذارید. در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا زیر شیرینی کمی طلایی بشه.

    ماسوره شکوفه من گم شده بود و شیرینی هام خیلی قشنگ نشد. حتما شما بهتر درست می کنید.
    باران67 و bluesea این نوشته را پسندیده.
    صبح یک روز خرداد آمدی...
    تمام روزهایم [HIGHLIGHT=#e5b9b7]خردادی[/HIGHLIGHT] شد...

  2. #2
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی رزت دارچینی

    رزت دارچینی

    رزت دارچینی :
    آرد 150 گرم
    دارچین نصف قاشق چایخوری
    کره نرم 100 گرم
    پنیر خامه ای 50 گرم
    شکر 90 گرم
    وانیل 1/8 قاشق چایخوری
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    شکلات چیپسی به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    کره ، پنیر خامه ای و شکر با هم زن برقی بزنید تا به شکل کرم در اید . زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید مواد آماده را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله 2 سانت روی سینی از پیش چرب شده ریخته و روی آنها شکلات چیپسی قرار دهید و در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که زیر شیرینی کمی طلایی شود.
    این شیرینی 10 در ظرف در دار و جای خنک ماندگاری دارد

    دستور از سرکار خانم خرسند (مجله هنر آشپزی)

    http://www.up.ma/
    *مریم*, باران67, bluesea و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  3. #3
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی رزت دارچینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sepidar_194 نمایش پست ها
    از چه مارک پنیر خامه ای استفاده بشه بهتره؟ممنون بابت آموزش شیرینی زیبا

    پنیر هائی که شور نباشه ، کاله خوبه
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #4
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1858
    پسند کرده
    299

    Re: شیرینی رزت دارچینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sepidar_194 نمایش پست ها
    نیازی هست آرد الک بشه؟
    وقتی زرده ها رو اضافه میکنیم باز هم باید با همزن بزنیم یا با چنگال مخلَوط کنیم؟


    دوست عزیز
    وقتی زرده ها رو اضافه میکینی با همزن بزن تا مواد یکدست بشه . بعد آرد و دارچین رو با هم الک کن و به مواد اضافه کن
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #5

    Re: ایده های اجرا شده کارگاه نوروز

    شیرینی رزت دارچینی
    شیرینی رزت دارچینی

    این شیرینی مزه اش محشره خیلی خیلی خوشمزه بود دارچین طعمشو خیلی متفاوت می کنه ولی نمی دونم چرا انقدر مورد کم لطفی قرار گرفته و کسی درستش نمی کنه
    پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و حالشو ببرید
    البته فکر می کنم حرارت فر من تنظیمش بهم خورده و از اون درجه ای که می ذارم داغتر می شه چون جدیدا کیک و شیرینی هام خیلی زود زیرشون برشته می شه با اینکه بجای 20 دقیقه 14 دقیقه گذاشتم ولی زیرشون بجای طلایی قهوه ای شد
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  6. #6

    Re: شیرینی رزت دارچینی

    این شیرینی مزه اش محشره خیلی خیلی خوشمزه بود دارچین طعمشو خیلی متفاوت می کنه ولی نمی دونم چرا انقدر مورد کم لطفی قرار گرفته و کسی درستش نمی کنه
    پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید و حالشو ببرید
    البته فکر می کنم حرارت فر من تنظیمش بهم خورده و از اون درجه ای که می ذارم داغتر می شه چون جدیدا کیک و شیرینی هام خیلی زود زیرشون برشته می شه با اینکه بجای 20 دقیقه 14 دقیقه گذاشتم ولی زیرشون بجای طلایی قهوه ای شد
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  7. #7

    Re: شیرینی رزت دارچینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط playful
    سلام به همه مهربونا
    ببخشيد يه سئوال غلظت خمير اين شيريني چه جوري بايد باشه كه بتونم از قيف استفاده كنم و مدل شكوفه بشه؟؟؟؟
    و اينكه قيف رو روي يك نقطه بزارم و فقط فشار بدم يا اينكه قلق خاصي داره....
    دوست خوبم اگر موادت رو دقیقا به اندازه دستور بریزی خمیرت قابلیت فرم گرفتن با قیف رو پیدا می کنه (تقریبا مثل خامه فرم گرفته)یعنی به دست می چسبه ولی خیلی هم شل نیست اگر یه کم به دستت حالت دورانی بدی مثل رزتهای من می شه اگر فقط روی یک نقطه قیف رو فشار بدی مثل رزت های مریم جون توی صفحه قبل می شه (و یکی از رزت های من بالا سمت چپ تصویر)خودت با خمیر بازی کنی دستت میاد چند جور امتحان کن ببین کدوم رو بیشتر دوست داری
    من تنظیم درجه فرم بهم خورده و داغتر از اون درجه ای می شه که نشون می ده بخاطر همین هم رزت هام هم زیرشون قهوه ای شد هم پهن تر از حد معمول شدند تازگیها حدود 10 تا 15 درجه کمتر از دمایی که توی دستورها گفته شده می ذارم کیکها و شیرینیهام بهتر می شه
    موفق باشی
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    پنجره ،فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sabaa20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    281
    پسند کرده
    28

    Re: شیرینی رزت دارچینی

    شیرینی رزت دارچینی:



    که البته با شکست مواجه شد :دی
    اولش که حواسم نبود و آرد رو 150 گرم اضافه کردم! بعد هم به ناچار مواد دیگه رو بیشتر اضافه کردم.
    تازه دارچین هم یادم رفت اضافه کنم
    بعد هم موقع قیف زدن، شیرینی ها شکل خودشون رو حفظ کرده بودند اما بعد اینکه از داخل فر درآوردم همه شون وا رفتند.
    اما مزه شون عالی بود و با چایی حسابی می چسبه :-)
    دلم آغوش می خواهد!!!
    نه زن...
    نه مرد...
    خدایـــا پایین نمی آیی؟؟؟

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما