نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree140Likes

موضوع: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 32
صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  1. #1
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,249
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    118
    پسند شده
    10673
    پسند کرده
    1324

    ویترین مدال ها

    انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    لوز نارگيل
    شكر 250 گرم
    بادام اسياب يا پودر نارگيل 200 گرم
    آب 3/1 پيمانه
    سفيده تخم مرغ نصف 1 عدد
    اب و شكر را روي حرارت مي كذاريم تا جوش ايد و كمي قوام پيدا كند و رنگش شفاف بشه
    بعد از روي حرارت بر ميداريم اينقدرذ با قاشق چوبي ميزنيم تا سر بشه و سفت و مثل قند بشود. بعد سفيه تخم مرغ را اضافه كرده دوباره به هم ميزنيم. پبعد پودر نارگيل را اضفافه كرده هم ميزنيم تا يكدست بشه .اگر شل بود دوباره كمي پودر نارگيل اضافه ميكنيم. بعد در جعبه هايي مثل باقلوا ميريزيم. صاف ميكنيم ميگذاريم تا سرد بشه بعد لوزي لوزي بريده و با پودر پسته تزئين كرده
    نكته
    حدود 5 تا 6 ساعت بيرون يخچال بياد بمونه تا خنك بشه
    عمل آمدن شربت و وقتي سرد شد سفيه را اضافه ميكنيم را بايد خوب دقت كنيم
    ميتوان نيمي از مواد را رعفراني كرد و نيم ديگر را سفيد و در اين صورت لوز دو رنگ داريم

    ارسال مطلب توسط bahargol
    marie, باران67 و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  2. #2

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    توت
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]مواد لازم ...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]پودر بادام نیم کیلو... پودر قند نیم کیلو.. شکر یک استکان .. خلال پسته به مقدار لازم .... گلاب یک استکان[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ابتدا پودر بادام یا همان بادام چرخ کرده را با پودر قند و یک چهارم استکان گلاب در یک ظرف بریزید و خوب بهم بزنید اگر دیدید که مایه شما خیلی خشکه باقی گلاب را به آن اضافه کنید... خوب ورز بدهید تا دیگه به دستتون نچسبه و بتونید توی دستتون گلوله اش کنید [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بعد از اینکه به سهولت توانستید آنها را به شکل گلوله در بیاورید شروع کیند تکه های کوچک تقریبا به اندازه یک فندق از مایه برداشته در دست خود گرد کنید وبعد به شکل اشک در بیاورید و در شکر بغلتانید... [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] مواظب باشید که مایه وا نرود .. البته ابتدا کمی به دست میچسبد که کاملا طبیعی است اصلا نگران نشوید .. زبل خان اینجاست..[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بعد از اینکه در شکر غلتاندید روی سر آن یک عدد خلال پسته فرو کنید[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] میتوانید به مایه خود حدود یک قاشق غذا خوری پودر پسته اضافه نمایید که در این صورت توتها سبز بسیار کمرنگ میشوند... من چند تا از آنها را هم سبز درست کردم که شما عزیزانم ببینید.. [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بعد از اینکه آنها را در ظرف یا سینی چیدید سینی را در یک جای خنک ولی نه یخچال ... مثلا پشت پنجره بگذارید تا خودش را بگیرد. چند ساعت بعد قابل استفاده است... [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]این شیرینی بقدری آسونه که من همش فکر میکنم نکنه اشتباه نوشته باشم!!![/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نوش جان [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]http://koloochemasghati.blogfa.com/post-52.aspx[/JUSTIFY]
    كارون این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    خانوم معلم اینم مشق من .فقط من به جای شکر توی پودر ژله غلتوندم(.یا میشه مثل اون بنفشه های نوروزی رها جون توی مخلوط رنگ و شکر غلتوند.)

    نجما جون به نظر شما اگه به جای گلاب از عرقیجات دیگه مثل بهار نارنج و بیدمشک استفاده کنیم چطور میشه؟وآیا میشه با پودر پسته این توتا رو درست کرد؟

  4. #4

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    نوشین جون دستت درد نکنه
    اگه دقت کرده باشی این دستور رو از وبلاگ یه دوست شیرازی گذاشتم.مامان من از بیدمشک استفاده می کنه .در ضمن میوه های فانتزی دیگه هم باهاش درست می کنه که فکر کنم از پودر شربت های آماده استفاده می کنه،که هم رنگ به مواد بده و هم طعم.بذار دقیق ازش بپرسم!
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۱/۱۸
    نوشته ها
    237
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    141
    پسند کرده
    0

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    سلام.منم این شیرینی رو درست میکنم منتها دو رنگ.سفید و صورتی.که آب لبو یا البالو میزنم.یه بار هم زعفرون زدم.خیلی خوب میشه.تهش هم خلال بادوم میزنم.آخه تمام مواد تشکیل دهنده اش بادومه.هر کی خورده خوشش اومده.حتی ....!!
    مهم نیست قفلها دست کیه، مهم اینه که کلیدها دست خداست.

  6. #6

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    مرسی نجما جون . کاش تا اونجایی که ممکنه از دستورات خودتون و مامان محترمتون برامون بذاری اینجوری مطمئنتره .

  7. #7

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    نوشین جون از مامان پرسیدم
    از عرق بهار نارنج و اسانس بهار نارنج استفاده می کنه.چون بوی بیدمشک زود می پره؟!!؟(بو می پره دیگه؟؟!؟!یا میره ؟؟حالا...)و اسانس بیدمشک هم در بازار موجود نمی باشد از عرق بهار نارنج(اونم شیرازی!!) برای خیس کردن و اسانسش برای ماندگاری بو استفاده می کنه
    پودر بادام و قند به میزان مساوی و عرق بهار رو خیلی کم کم اضافه می کنه تا جایی که بشه بهش شکل داد
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8

    Re: انواع لوز ( لوز بادام - لوز نارگیل - لوز قندی و ... )

    آهــــــــــــــا در ضمن گفت من کی پودر شربت توی لوز زدم؟!؟!!؟هان؟!!؟پودر های شربت ترشه و با طعم لوز همخونی نداره !!!برای درست کردن میوه های مختلف از رنگ و اسانس استفاده می کنه!!
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما