نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1034Likes

موضوع: باسلوق

نمایش نتایج: از 57 به 64 از 215
صفحه 8 از 27 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  1. #57
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    719
    میزان امتیاز
    111
    پسند شده
    2084
    پسند کرده
    397

    ویترین مدال ها

    Re: باسلوق

    باسلوق با دستور روزنامه! که تقریبا همون دستور نیلوفر27 عزیز در صفحه اول تاپیک هست.
    خیلی خوب بود اما بعد از دو روز حسابی سفت شد!(با وجود سلیفون و ظرف دردار)
    بهتره تازه خورده بشه ;)
    درضمن زود هم کپک میزنه. حتما تو یخچال بذارین!!!


    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  2. #58
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    monaaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    محل سکونت
    شاهی,شهر شاهان
    نوشته ها
    144
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    1999
    پسند کرده
    5675

    Re: باسلوق

    ما اینجوری درست می*کنیم، خوشمزه و بی* دردسر

    آرد:۱ ق سوپخوری

    آب: یک پیمانه

    ه*ل: ۱ ق سوپخوری

    نشاسته: ۲ پیمانه

    خاک قند:۲ پیمانه

    گلاب:۱ پیمانه

    خلال پسته، بادام، پودر نارگیل

    نشاسته، خاک قند، آرد،آب رو میذاریم روی حرارت تا قوام بیادو سفت بشه بعد گلابو ه*ل رو اضافه می*کنیم میذاریم سرد بشه،میتونیم رو سینی چرب پهنش کنیم*و وسطش خلال بریزیمو لوله کنیم یا مثل من اندازه گردو برداریم وسطش بریزیمو گردش کنیم، آخرشم تو پودره نارگیل میغلتونیم که به دست نچسبه
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺎﻝ ﺣــــــــﺎﻓﻆُ، ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺗﻮﯼ ﻓﺎﻟﻤﯽ
    ﺑﺬﺍﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﮐﻨﻢ ﺑﺬﺍﺭ، ﺍﮔﻪ ﭼﻪ ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻟﻤﯽ

  3. #59
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۳
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    88
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    11
    پسند کرده
    0

    Re: باسلوق


    اینم باسلق من هوسله کوچولو کردنشو نداشتم . خیلی خومشزمه بود

  4. #60
    مدیر انجمن
    shiriin آواتار ها
    شیرین
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    2,659
    نوشته های وبلاگ
    8
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    309
    پسند شده
    15962
    پسند کرده
    12513

    ویترین مدال ها

    Re: باسلوق

    باسلوق به شیوه ارومیه


    مواد لازم :
    1 پیمانه نشاسته
    8 پیمانه آب سرد
    1 پیمانه دوشاب (شیره انگور)
    نسبت نشاسته به آب 1-7 یا 8 که بسته به جنس نشاسته فرق می کنه

    نشاسته رو در آب سرد حل می کنیم شیره رو بهش اضافه می کنیم و رو گاز حرارتش می دیم و مدام هم می زنیم تا ته نگیره و گلوله گلوله نشه
    این کار و تا زمانی ادامه می دیم که وقتی با قاشق وسط مواد خطی می کشیم خط به وضوح مشخص و جدا کننده باشه
    مواد باسلوق رو در ظرف مورد نظر می ریزم و با گردو تزئین می کینمو صبر می کنیم سرد بشه ، بعداز سرد شدن می تونیم برشهای منظم بزنیم
    hengamehh این نوشته را پسندیده.
    Tut elimden beni çok sev
    Kimseye verme
    Seveceksen ömürlük sev


  5. #61
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211

    Re: باسلوق

    سلام ، من این باسلوق روبادستور خانم امیری که توی برنامه به خانه برمیگردیم آموزش دادن، درست کردم واین مقدارباسلوق بهم داد طعمش هم عالی بود مدت زیادی هم توی یخچال مونده بود
    نشاسته گل150 گرم- آب 5/2 پیمانه- شکر500گرم- پودرژلاتین 1 قاشق سوپخوری- جوهرلیمو8/1 قاشق چایخوری- گلاب 2 قاشق سوپخوری
    طرزتهیه : نشاسته روبانیمی ازآب خیس کرده بعدازحل شدن نشاسته ، جوهرلیمورابه آن اضافه میکنیم شکر وپودرژلاتین رابانیمی دیگرازآب مخلوط کرده به نشاسته اضافه میکنیم وروی حرارت ملایم گذاشته ومرتب بهم میزنیم تاکاملاغلیظ شود بعدگلاب را اضافه کرده وازروی حرارت برمیداریم ودربشقابی که درآن پودرنارگیل ریختیم باقاشق ازموادروی پودرنارگیل ریخته ویک گردوروی آن قرارمیدهیم وباپودرنارگیل آنراپوشش میدهیم

    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  6. #62
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۳
    نوشته ها
    103
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    28
    پسند کرده
    1

    Re: باسلوق

    من الان باسلوق درست کردم دوستان مال من خیلی زود سفت شد با زمان خیلی کمی خمیر باسلوقم سفت شد و نمیدونستم چکار کنم و چقد سفت بشه برای لقمه ایی کردن؟به این حد نبود که تو دستم فرم بدم واسه همین یه حفره هایی تو نارکیل ایجاد کردم و اول تیکه های کردو بعد مایع باسلوق .. فرمهاش خوب در نیومده شما چکار میکنید لقمه ایی هاتونو؟

  7. #63
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شاپرک( مامی آزی) آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    617
    پسند کرده
    211

    Re: باسلوق

    عزیزم من یه بشقاب پرازپودرنارگیل کناردستم میذارم بعد برای اینکه همه باسلوقهام یک اندازه دربیاد ازقاشق اندازه گیری ( مال من گرده) بزرگترین سایزش استفاده میکنم اول یه نصفه گردو میذارم توش بعد ازموادباسلوق باقاشق روی اون پودرنارگیلها میریزم وکمی توی اون میغلطونم بعد همونوبادست برمیدارم وتوی اون قاشق گرده که توش گردوگذاشته بودم میذارم وبادست صافش میکنم وقتی برمیگردونمش توی سینی اون قسمت گردش باگردو بالامیمونه نمیدونم درست منظورمورسوندم یانه
    برای غلیظی موادهم من هروقت دیدم مثل چه جوری بهت بگم شاید بهم بخندین مثل مایه کتلت تقریبا شد ازروی حرارت برمیدارم ومراحل بعدی که توضیح دادم
    امیدوارم تونسته باشم کمکی بکنم اگرسوالی بود درخدمتم
    آها راستی شاید حرارت گازتون زیادبوده که زود سفت شده باید روی حرارت ملایم باشه که خوب نشاسته درعین حالی که غلیظ میشه بپزه وبوی خامی نده وکمی تغییر رنگ هم بده
    خدایاچنان کن سرانجام کار ، توخشنودباشی وما رستگار


  8. #64
    مدیر انجمن
    elmira.t آواتار ها
    المیرا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    اورمیه
    نوشته ها
    4,799
    میزان امتیاز
    639
    پسند شده
    48029
    پسند کرده
    50283

    ویترین مدال ها

    Re: باسلوق

    اینم باسلوق خاله پز با دستور شیرین.
    shiriin, hengamehh, سوهی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    Ben dünyanın en büyük aşığı olabilirim

    Ben koynunda 100 sene 1000 sene durabilirim


صفحه 8 از 27 نخستنخست ... 56789101118 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما