نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree461Likes

موضوع: قطاب

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 134
صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    قطاب

    قطاب

    زده تخم مرغ 2 عدد
    ماست 2/1 پيمانه
    روغن 2/1 پيمانه
    ارد به اندازه نياز
    بكينگ پودر 1 قاشق مرباخوري
    مواد مياني بادام پودر شده 250 گرم
    خاك قند نرم 125 گرم
    هل كوبيده نرم يك قاشق سوپخوري

    ابتدار زرده تخم مرغ +ماست+روغن+بكينگ پورد را مخلوط كرده و ارد را بتدريج اضافه ميكنيم. تا خمير به دسا نچسبدو زياد هم نبايد سفت باشد. خمير را داخل كيسه نايلون 1 تا 2 ساعت استراحت ميدهيم.

    مواد مياني را با هم مخلوط ميكنيم.
    از خمير گلوله اي برداشته روي ميز ارد پاشي شده باز ميكينم به قطر نيم سانت با قالب يا دهنه ليوان دايره ميزنيم. وسط هر دايره رات كمي از مواد بادام ..... گذاشته . دقت كنيم كه مواد وسط خمير قرار گيرد دور و اطراف خمير را ااوده نكندو خمير را روي هم ميزاريم. اطراف انرا به هم ميچسبانيم و فشار ميدهيم تا بادام در لاي خمير مخلوط گردد و شكل هلالي پيدا كند و با دقت دور خمير را پيچ ميدهيم. و توي روغن فراوان و داغ سرخ ميگنيم بعد از اينكه دو طرفش سرخ شد خارج كرده روي دستما روغن اضافه رو ميگيريم. و بعد از كم سر شدن در خاك قند مي غلطانيم و با پودر پسته تزئين كرده
    ميشه توي سيني فر گذاشت و به جاي سرخ كردن با حرارت 180 درجه 30 دقيقه زمان پخت ميدهيم.
    zeinabrad, باران67, ziba46500 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  2. #2

    Re: قطاب

    اینم قطاب2 رنگ من.البته پودر قند رو بعدا میریزم روش که خمیر نشه

    مواد خمیر:
    ارد حدود 600گرم
    بکینگ پودر 1قاشق چایخوری
    روغن 1.5 لیوان
    اب 1لیوان

    مواد میانی:
    هل و پودر قند و گردو(ببخشید که اندازه دقیق ندارم ولی اونطور كه مادر جونم ميگفت همیشه گردو به پودرقند باید سر باشه.بعدم من گردو رو خرد خرد نمیکنم چون وقتی سرخ میشه پودرقند اب میشه یه جورایی خمیری میشه وسطش خوشم نمیاد.گردو رو با چاقو خردمیکنم که یه ذره دون دون باشه )
    ارد رو با بکینگ پودر الک میکنم و بعد روغن و اب رو اضافه میکنم و خوب ورزمیدم.(ارد یه کم کنار بزارین اگه احتیاج بود اضافه کنین)اصلا هم استراحتنمیخواد.(واسه قطابهای رنگی هم خمیرو2 قسمت کردم یه قسمت رو رنگی کردم)بهاندازه گردو از خمیر میگیرم تو دستم بازش میکنم و مواد رو با قاشق چایخوریمیریزم توش و سرش رو به فرم قطاب میپیچونم.بعد هم با حرارت کم توی روغنسرخ میکنم..3تا بشقاب که توش دستمال گذاشتم هم کنارمه که به نوبت قطابهارو میزارم توشون تا جایی که میشه روغن ش گرفته بشه.. این مقدار مواد همحدود60 _ 65 تا قطاب میده.
    zeinabrad, ziba46500, کیجا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.



  3. #3
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *وفا* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    175
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    96
    پسند کرده
    0

    Re: قطاب

    میشا جان چه رنگی واسه قطابت استفاده کردی؟

    دستت دردنکنه خیلی خوشگل شده
    به وبلاگ آشپزی من سربزنینhttp://ourkitchen.persianblog.ir/

  4. #4

    Re: قطاب

    VIVIجون مرسي .رنگ قرمز خوراكي .اولش كم ريختم يك كم قرمز شد سرخش كه كردم ديدم بيشتر صورتي شده تا قرمز واسه همين يكم بيشتر رنگ ريختم كه سرخ شد پر رنگ تر بشه تازه يه سري كه تو عكس نيست هم ابر و بادي شده بود چون رنگ و ريختم خوب ورز ندادم(از تنبلي) رگه دار بود وقتي سرخ شد خوشگل شده بود



  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mom of 1 Son آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۹
    نوشته ها
    741
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    884
    پسند کرده
    102

    Re: قطاب

    من قطاب رو تقریبا مثل دستوری که نجما جون گذاشتن درست کردم فقط تو خمیر یک لیوان سر خالی شکر هم اضافه کردم.
    مواد میانی هم شامل پسته، گردو، نارگیل، شکر و هل هستند.
    با اینکه تجربه اول بود ولی خیلی راضی بودم و خمیر خوش طعم و نرمی داشت،
    به دلیل اضافه کردن شکر به خمیر، روی قطاب خیلی کم پودر قند پاشیدم:


  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    نوشته ها
    383
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    86
    پسند کرده
    0

    Re: قطاب

    دوستان کسی می دونه پودر بادام و پودر پسته برای وسط قطاب رو باید چه جوری در خانه تهیه کرد ؟
    زندگی ان زمان زیباست که ادمی بداند فکری برایش در هیاهوست ..

  7. #7
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1855
    پسند کرده
    299

    Re: قطاب

    فرزانه جون می تونی بادوم پوست کنده رو بخری با آسیاب پودر کنی یا بادوم با پوست رو تو آب خیس کنی پوست قهوه ایش رو بگیری پهنش کنی تا رطوبتش از بین بره بعد پودرش کنی
    مغز پسته رو آسیاب کن میشه پودر پسته ( اگر خلال پسته رو آسیاب کنی رنگش سبز تر میشه ولی برای تو قطاب خیلی فرقی نمی کنه به اضافه اینکه گرون تر درمیاد)
    کیجا و آدریانا20 این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  8. #8
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,934
    میزان امتیاز
    22
    پسند شده
    1855
    پسند کرده
    299

    Re: قطاب

    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    ممنون مریم جون.حالا که شما ان لاین هستی میشه بگین داخل تارتلت رو میشه فقط مربا یا مارمالاد ریخت و روی ان را مغزپسته و بادام ؟

    فرزانه گلی یادمه تو از پارسال می خواستی تارتلت درست کنی !!! درسته؟
    تارتلت رو با هر چیزی که دوست داری می تونی پرکنی . من با گاناش - عسل -مریا- مارمالاد .... این مدلی که دستورش رو تو شیرینی های عید داریم (تارتلت خشک) توش با مخلوط پودر نارگیل کره بادوم زمینی قیسی و عسل پر میشه من پارسال برای عید درست کردم . هم خیلی مزه خاصی داره هم ماندگاری خوبی داره.
    ولی تارتلت عسلی که روش رو دونه های آجیل میذارن آسونه . دستورش رو میذارم برات


    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه
    اره مزیم جون .بنده بسیار پرکار تشریف دارم .راستش اگه دستور ی مواد شو به طور کامل نداشته باشم می ترسم درست کنم .ولی امسال وقت کافی دارم و حتما چون قالبشو خریدم می خوام بدرستم و با مربا تمشک و فندق و پسته و اینا پر کنم :))
    کیجا این نوشته را پسندیده.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

صفحه 1 از 17 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما