نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree461Likes

موضوع: قطاب

نمایش نتایج: از 129 به 133 از 133
صفحه 17 از 17 نخستنخست ... 714151617
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehr66 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۳
    نوشته ها
    1,083
    میزان امتیاز
    419
    پسند شده
    10381
    پسند کرده
    14013
    قطاب با دستور زهره جون، نمیدونم دستورشون اینجا هست یا نه، چون من از اینستگرامشون دستور رو برداشتم، دیگه اینجا نگشتم ببینم،برا همین اینجا با اجازشون تایپ میکنم
    مواد لازم:
    آرد تقریبا 230گرم-تخم مرغ کامل 1عدد-ماست شیرین 1/2پیمانه-روغن جامد 1/2پیمانه
    مواد میانی:
    پودر قند 5ق.غ-پودر بادام یا پودر گردو 150 گرم-پودر هل 1/2ق.چ
    طرز تهیه:
    تخم مرغ و روغن و ماست رو با همزن خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه.
    بعد آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه.(آرد مقدارش تقریبی هست.باید به اندازه ای بریزید که خمیر جمع بشه و یه خمیر کاملا نرم داشته باشید.زیاد ریختن آرد خمیر رو خشک میکنه)خمیر رو داخل کیسه پلاستیکی قرار میدیم و دو ساعت در یخچال استراحت میدیم.مواد میانی رو مخلوط میکنیم.
    حالا خمیر رو باز میکنیم و قالب میزنیم و از مواد میانی وسطش قرار میدیم و خمیر رو می پیچیم.یا مقداری از خمیر رو در دست باز میکنیم و مواد رو وسطش قرار میدیم و خمیر رو گرد می کنیم.
    قطابها رو در روغن داغ سرخ میکنیم و بعد روی دستمال آشپزخونه روغنشو میگیریم.بعد از اینکه کاملا سرد شد،در مخلوط پودر قند و هل می غلطونیم. *نکته: مراقب باشید که خمیر کاملا بسته بشه وگرنه مواد میانی بیرون میریزه.

    نام: IMG_20161008_111732.jpg نمایش: 2188 اندازه: 86.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط mehr66 : ۱۳۹۵/۰۷/۲۰ در ساعت ۰۴:۵۴ بعد از ظهر
    mehr banoo, zakizadeh, ترنم63 و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اطمینان داشته باش خداوند در همه جا همیشه همراه توست و نظارگر ،پس امیدت را از دست نده.

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    2,632
    میزان امتیاز
    407
    پسند شده
    21929
    پسند کرده
    19179
    شیرینی قطاب من با دستور مامی ایلیا.فقط اینکه کن به جای سرخ کردن توی فر پختم.واسه مواد میانی هم به جای گردو از بادام استفاده کردم.خیلی خوب و خوشمزه شد .ممنونم خانم.[/quote]



    عزیزم چه مدت با چه درجه حرارتی
    کن عاشقشم فقط بخاطر سرخ کردنش درست نمیکنم
    مامی مهراد و مهرسا و khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    خدا جون دریاب

  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nora1 آواتار ها
    m
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    523
    میزان امتیاز
    257
    پسند شده
    5689
    پسند کرده
    16453
    قطاب با این دستور قطاب
    نام: ۲۰۱۷۰۴۲۶_۱۹۰۷۳۵.jpg نمایش: 499 اندازه: 96.6 کیلو بایت
    ویرایش توسط nora1 : ۱۳۹۶/۰۲/۰۷ در ساعت ۱۲:۰۶ بعد از ظهر
    m1361, باران67, zakizadeh و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا کمکم کن تا مشکلاتم حل بشه

  4. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرشته .ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
    نوشته ها
    351
    میزان امتیاز
    55
    پسند شده
    1267
    پسند کرده
    2183
    سلام دوستان عزیز

    من میذارم قطاب کامل کامل سرد میشه بعد میزنم تو پودر قند ولی بازم میره به خوردش . شما چیکار می کنید ؟
    khanoom pasand این نوشته را پسندیده.
    زندگی حس غریبیست که یک مرغ مهاجر دارد. زندگی سوت قطاریست که در خواب پلی می پیچد.

  5. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    khanoom pasand آواتار ها
    دلبر....
    عضویت: ۱۳۹۶/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    578
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    2312
    پسند کرده
    4333
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته .ب نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

    من میذارم قطاب کامل کامل سرد میشه بعد میزنم تو پودر قند ولی بازم میره به خوردش . شما چیکار می کنید ؟
    سلام دوست گلم
    عزیز دلم ببخش جوابتون دیر شد
    گلم برای اینکه پودر قند به خورد قطاب نره چند نکته هست
    1 .حتما قطاب ها رو در حمام روغن سرخ کن و با شعله متوسط رو به بالا
    که برشته تر و لایه رویی کمی خشک تر بشن
    چون اگر بعد پخت خیلی خیلی نرم باشن پودر قند به خورد قطاب میره
    ولی زیاد نباید سرخ و برشته بشن
    با کمی تمرین و ممارست دستت میاد
    2. نکته دوم اینکه بعد سرخ شدن سریع بزارشون روی دستمال تا کامل روغنشون گرفته بشه
    3. نکته سوم حتما شیرینی هارو یک روز بزار بمونن
    بعد یک ساعت که روی دستمال بودن و کاملا روغنشون گرفته شد بچین توی سینی و بزار بمونن و اصلا روشونو نپوشون
    چون اگر به قطابها استراحت ندی پودر قند به خورد قطاب میره
    4 . و نکته چهارم هم که خیلی مهمه روز بعد مخلوط پودر شکر یا پودر قند که من معمولا از پودر قند که شیرینیش ملایم تر هست استفاده میکنم با نشاسته به نسبت مساوی مخلوط کن و اگر دوست داشتی کمی هم پودر هل بریز و بعد روی شیرینی ها الک کن
    امیدوارم مفید باشه گلم برات و دیر نشده باشه
    بازم سوالی بود من و دوستانم در خدمتتونیم
    چلو گوشت
     
    مامی مهراد و مهرسا, ala53, maman_mahya و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    نگران فردا نباش...........
    خدا از قبل انجاست..........

صفحه 17 از 17 نخستنخست ... 714151617
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما