نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2195Likes

موضوع: شیرینی نخودچی

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 367
صفحه 1 از 46 123411 ... آخرینآخرین
  1. #1

    شیرینی نخودچی

    شيريني نخود چي

    مواد لازم:

    آرد نخودچي: 1 پيمانه پلوپز سر خالي
    آرد سفيد:يك سوم پيمانه
    پودر قند: نصف پيمانه
    روغن:نصف پيمانه
    زعفران آب كرده1 قاشق چايخوري
    پودر هل:1 قاشق چايخوري
    وانيل:نصف قاشق چايخوري

    طرز تهيه:

    1)آرد نخود چي و آرد سفيد را با يكديگر مخلوط كرده و الك مي كنيم و كنار مي گذاريم.
    2)در ظرفي پودر قند وانيل پودر هل زعفران آب كرده و روغن را با همزن آنقدر مي زنيم تا نرم و يكدست شود.
    3)سپس مخلوط آرد سفيد و آرد نخودچي را به مواد افزوده و ابتدا با قاشق سپس با دست هم مي زنيم
    4)مواد را خوب با يكديگر مخلوط مي كنيم تا خمير صاف و يكدستي بدست آيد.
    5)خمير را داخل كيسه نايلوني قرار داده و بمدت 2 ساعت داخل يخچال قرار مي دهيم.
    6)بعد از 2 ساعت خمير را از يخچال در آورده و روي سطح صافي به قطر 1 سانت باز مي كنيم و با قالبهاي مخصوص شيريني نخود چي خمير را قالب زده و داخل سيني فر روي كاغذ روغني مي چينيم.
    7)سيني فر را داخل فر با درجه حرارت 170 درجه طبقه وسط بمدت 20-25 دقيقه قرار مي دهيم.

    نوش جان

    ارسال مطلب توسط شبنم
    عطیه1112, قلب خونه, somi66 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  2. #2

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    يكي از مامانا زحمت كشيده بود اين شيريني نخود چي رو گذاشته بود من بارها درست كردم وعالي شد شما همامتحان كن بد نيست مقدارش كمه

    آرد نخودچي يك پيمانه سر خالي پلوپز
    آرد سفيد 3/1 پيمانه پلوپز
    روغن 2/1 پيمانه پلوپز(من از روغن مايع استفاده كردم)
    پودر قند 2/1 پيمانه پلوپز
    وانيل 2/1 قاشق چايخوري
    خلال پسته براي تزئين

    طرز تهيه:
    آرد نخود چي و آرد سفيد رو با هم مخلوط كنيد و الك كنيد و كنار بذاريد
    روغن + پودر قند +ئ وانيل رو با هم زن بزنيد تا يكدست بشه
    بعد آرد ها رو كم كم اضافه كنيد و با دست ورز بديد اولش خميرتون سفته و خورد ميشه ورز كه بديد خوب يكدست و نرم ميشه بعد به مدت 2 ساعت توي كيسه در يخچال بذاريدش
    فر رو با حرارت 170 درجه سانتي گراد گرم كنيد
    خمير رو روي نايلون به ضخامت 1 سانت باز كنيد و قالب بزنيد و توي سيني فر كه كاغذ روغني انداختيد(احتياج به چرب كردن نداره)بچينيد و روي هر كدوم يه خلال پسته بذاريد و به مدت 25 دققيه توي فر بذاريد بعد از فر دربياريد بذاريد خنك بشه و از كاغذ جدا كنيد
    منآخراي خميرم رو كه نميشد قالب زد با دست مثل كوفته ريزه قل قلي كردم بعد روش خلال گذاشتم بامزه شده بود.

    ارسال مطلب توسط باهره
    قلب خونه, mitra libra, mariya1363 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    نقل قول نوشته اصلی توسط پریسا_توپولو نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشیدخدمت همه کاربرن
    من شیرینی نخودچی رو درست کردم اما خیلی شل شدتا حدی که نتونستم قالب بزنم لطفا کمکم کنید البته روغنم مایع بود

    پریسا ؟توپولو جون
    برای شیرینی نخودچی و برنجی روغن حتما باید جامد باشه ...با روغن مایع نمیشه ووو اگر از کره استفاده میکنی باید کمی مقدار رو بیشتر کنی
    Hana.s و ralia این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۴
    نوشته ها
    162
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    167
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی های مخصوص عید نوروز

    نقل قول نوشته اصلی توسط kiana_no88 نمایش پست ها
    ديگه مثنكه كم كم وقتشه بزنيم تو كار شيريني پزوني عيد(چشمك).
    نجما جون يادمه تو ني ني سايت يكي از دوستان يه سوالي راجع به انسجام خمير شيريني نخودچي ازتون پرسيده بودن،شما هم در جواب گفتيد فوت كوزه گريش تو چرخ كردن خميره.مي شه يه توضيح كوچولو بدبد لطفا؟اگه فوت ديگه اي هم داره كه به داد اين بنده ي بي هنر برسيد بي زحمت .
    مي بوسمتون و پيشاپيش مرسي (بوووووووس) .

    سلام کیانا جون نجما جون هر چی می فرمایند هیچ بحثی توش نیست صد در صد درسته
    من هم فضولی می کنم تجربیاتم رو براتون میگم شاید به دردتون بخوره چون خودم این شیرینی رو بارها برای عید درست میکردم.
    اگه درست کردن خمیرش براتون خیلی سخته می تونید نیمی از آردش رو آرد سفید بریزید و نیمی دیگه رو آرد نخودچی و دیگه اینکه خمیر رو زیاد ورز ندید و سوم اینکه خمیر نخودچی رو اگه چند ساعت بزارید بمونه بهتره و در آخر وقتی شیرینی تون پخت بذارید خوب خوب سرد بشه بعد از توی سینی جدا کنید که در واقع دیگه خودش جدا میشه و در آخر اینکه من تا حالا این خمیر رو چرخ نکردم و الان از شما می شنوم !!! بهتره شیرینی تون رو از یه دستور مطمئن درست کنید.
    آسانا, mariya1363 و باران67 این نوشته را پسندیده.
    خطا از من است! از من که سالهاست گفته ام- ایاک نعبد - اما به دیگران دلسپرده ام، از من که سالها گفته ام - ایاک نستعین - اما به دیگران تکیه کرده ام.

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sepidar_194 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    281
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    909
    پسند کرده
    3631

    Re: شیرینی نخودچی

    من شیرینی نخودچی رو هر سال درست میکنم با این دستور که خوب میشه.
    آرد نخودچی 500 گرم.
    پودر شکر 250 گرم.
    روغن جامد 250 گرم.
    آرد سفید 3 ق س.
    پودر هل 1 ق چ.
    اسانس هل 3 قطره.
    پودر شکر و روغن جامد و پودر هل واسانس هل را با همزن می زنیم تا صاف و یکدست شود.
    آرد نخودچی را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا به شکل گلوله های ریز در آید.(بهتر است 3 ق س از آرد نخودچی را برداشته و به جای آن آرد سفید اضافه کنیم که باعث می شود شیرینی راحت قالب بخورد و از هم نپاشد)
    خمیر را با دست فشار میدهیم و به مدت 1 الی 12 ساعت می گذاریم بماند.
    خمیر را از چرخ گوشت رد میکنیم.
    خمیر را روی نایلون با وردنه به قطر 1 سانت صاف میکنیم و قالب میزنیم .
    روی آنرا با پودر پسته تزیین می کنیم.
    توی سینی را کاغذ روغنی می اندازیم و شیرینیها را در آن میچینیم.
    مدت زمان پخت 20 تا 25 دقیقه در درجه خرارت 160 تا 170 درجه سانتیگراد.
    باید بگذاریم شیرینی کاملا خنک شود بعد از سینی فر برداریم.

    هنوز برا عید درست نکردم .هر موقع درست کردم عکس میزارم.
    آرد و پ.در شکر حتما باید الک بشن.
    آسانا, باران67 و mitra libra این نوشته را پسندیده.

  6. #6

    Re: شیرینی نخودچی

    این هم دستور شیرینی مامان بنده :
    آرد نخودچی 450 گرم+50 گرم آرد سفید برای چسبندگی بهتر
    پودر قند 250 گرم
    روغن جامد 250 گرم
    پودر هل 1 ق چایخوری
    روغن را آب کرده اجازه می دهیم خنک شود
    مواد خشک را به روغن اضافه کرده (مقداری از روغن رو برمی داریم و مواد را چرخ می کنیم اگر قابل قالب زدن نبود روغن را به آن اضافه می کنیم)
    بعد از استراحت(معمولا شب قبل خمیر را آماده می کنند و صبح قالب می زنند) یکبار دیگر چرخ می کنیم
    برای این که شیرینی شکل سنتی خود را حفظ کند معمولا قالب نمی زنند و در دست گلوله کرده رو به وسیله انگشتانه روی آن را نقش می اندازند و با خلال پسته تزئین می کنند
    قلب خونه, Hana.s, beautiful_lie و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  7. #7

    Re: شیرینی نخودچی

    [JUSTIFY]مواد لازم... آرد نخودچی نیم کیلو ...پودر قند دویست و پنجاه گرم ... روغن جامد حدود سیصد گرم .. هل به مقدار دلخواه.. دو عدد هل ساییده کافیه...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]ابتدا آرد نخودچی را الک میکنیم که کاملا نرم و یک دست شود.. در یک کاسه بزرگ ریخته و پودر قندرا هم الک کرده به آن اضافه میکنیم .. سپس هل را ریخته و خوب با هم مخلوط میکنیم... روغن جامد را کمی حرارت میدهیم که آب شود ... بعد آهسته آهسته روغن را به مواد اضافه میکنیم..[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] من اینجا گفتم روغن جامد سیصد گرم اما معمولا دویست و بیست سی گرم کافیه... همه را یکجا نریزید .. همینطورکه دارید روغن را میریزید مواد را ورز دهید... حدود صدو پنجاه گرم از روغن را که ریختید مواد خود را یکبار چرخ کنید .. اینکار باعث میشود که کلوچه شما ترد تر و خوشرنگ تر شود...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] اگر بعد از چرخ کردن احساس کردید که هنوز به روغن نیاز دارد یواش یواش باقی روغن خود را به آن اضافه کنید ... اما دقت کنید که مایه به روغن نیفتد.. بعد از حدود نیم ساعت ورز دادن یک تکه از مایه را در دست خود گلوله کرده و امتحان کنید که از هم وا نرود... اگر دیدید درست گرد شد وقت آن است که شروع به گلوله کردن مایه کنید... [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]نیاز به توضیح بیشتر نیست فقط خاطر نشان کنم که کلوچه ها را با فاصله در سینی بچینید... روی هر کلوچه با نوک قاشق چایخوری دو عدد نیم دایره مثل مارک شانل !!!بوجود آورده ..سپس یک عدد خلال پسته در آن فرو کنید...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] حرارت فر باید سیصد درجه سانتیگراد باشد ..حتما چراغ فر را روشن بگذارید.همین که برق روغن از روی کلوچه شما رفت یعنی کلوچه آماده است. دقت کنید حتما اجازه دهید کلوچه ها سرد شوند و بعد آنها را یکی یکی از ظرف جدا کنید..[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]بهترین شیوه برای نگهداری شیرینی استفاده از ظرفهایی است که در آنها محکم میشود.. در این صورت میتوانید اطمینان داشته باشید که شیرینی های شما تا عید خشک نمیشوند... یادمان باشد شیرینی را هرگز در یخچال نمیگذاریم چون بسیار خشک و بد بو میشوند.. تنها شیرینی که نگهداری آن در یخچال لازم و ضروری است لوز است...[/JUSTIFY]
    [JUSTIFY][/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY] [/JUSTIFY]
    [JUSTIFY]http://koloochemasghati.blogfa.com/post-48.aspx[/JUSTIFY]
    باران67 و malodynaz این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۶
    نوشته ها
    43
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0

    Re: شیرینی نخودچی

    اینم شیرنی نخودچی من با دستور نجما جون. برای اولین بار در عمرم شیرنی نخودجی ام خوب شد. نه وا رفت ، نه اذیت کرد. خیلی خوب و راحت قالب خورد. مرسی نجما گلی به خاطر این دستور بینظیر
    من چرخ کوشت نداشتم مواد رو ریختم تو غذا ساز. روغن هم کمتر بردو همون نصف اندازه آرد
    mariya1363 این نوشته را پسندیده.

صفحه 1 از 46 123411 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما