نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2195Likes

موضوع: شیرینی نخودچی

نمایش نتایج: از 361 به 367 از 367
صفحه 46 از 46 نخستنخست ... 3643444546
  1. #361
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,230
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13664
    پسند کرده
    14740
    نام: 1231.jpg نمایش: 1670 اندازه: 111.5 کیلو بایت
    شیرینی_نخودچی


    مواد لازم:
    آرد نخودچی:450 گرم
    آرد سفید:50 گرم
    روغن جامد: 175 گرم(
    پودر قند:175 گرم
    پودر هل: یک قاشق مربا خوری

    طرز تهیه:



    روغن جامد و پودر قندو پودر هل را با همزن میزنیم تا پوک بشه.
    آرد نخودچی و آرد سفید را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یک تا دو قاشق روغن مایع حین مخلوط کردن میتوانیم اضافه کنیم و با انگشت دست ورز میدیم تا خمیری بشه.( زیاد ورز نمیدیم که به روغن بیوفته) این خمیر احتیاج به استراحت نداره.
    مواد رو باکمک وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم (میتونیم روی شیرینی پسته ی ریز خرد شده بریزیم که عالی میشه)و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و درطبقه ی بالای فر که از قبل روشن کردیم میگذاریم.دمای 170 درجه به مدت یک ربع.
    دمای فر ها متفاوت است بعد از ده دقیقه شیرینی را چک کنید.
    زمانی که میخواد زیرش طلایی بشه شیرینی را از فر خارج میکنیم.و به هیچ وجه دست به شیرینی نمیزنیم چون پودر میشه.
    بعد از دو ساعت شیرینی ها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم.نام: DSC04145.jpg نمایش: 505 اندازه: 104.3 کیلو بایت
    .......
     
    *هما*, Mrs Razieh, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. #362
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,230
    میزان امتیاز
    849
    پسند شده
    13664
    پسند کرده
    14740
    نام: ۲۰۱۸۰۳۰۵_۲۲۵۷۲&#17.jpg نمایش: 371 اندازه: 102.2 کیلو بایتنخودچی 500 گرم
    پودر قند 250 گرم
    روغن جامد 250 گرم
    پودر هل 1 ق چایخوری
    روغن را آب کرده اجازه می دهیم خنک شود
    مواد خشک را به روغن اضافه کرده (مقداری از روغن رو برمی داریم و مواد را چرخ می کنیم اگر قابل قالب زدن نبود روغن را به آن اضافه می کنیم)
    بعد از استراحت(معمولا شب قبل خمیر را آماده می کنند و صبح قالب می زنند) یکبار دیگر چرخ می کنیم
    برای این که شیرینی شکل سنتی خود را حفظ کند معمولا قالب نمی زنند و در دست گلوله کرده رو به وسیله انگشتانه روی آن را نقش می اندازند و با خلال پسته تزئین می کنند
    .......
     
    *هما*, mitra40, zakizadeh و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  3. #363
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    277
    پسند شده
    11383
    پسند کرده
    5122
    سلام مامانای عزیزم
    من نخودچی با 250 گرم آرد نخودچی (البته 25 گرم کم کردم و آرد گندم اضافه کردم),125 پودر قند و 125 روغن درست کردم اما به شدت روی شیرینی هام ترک خورده.میشه بگین علتش چیه؟؟
    کیجا و مامی مهراد و مهرسا این نوشته را پسندیده.
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  4. #364
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی مهراد و مهرسا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    238
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    438
    پسند کرده
    339
    سلام عزیزم اندازه هات اشتباهه من با ۵۰۰ گرم آرد نخودچی ۳ قاشق برداشتم آرد گندم جاش ریختم با ۱۷۵ گرم روغن و ۱۷۵ گرم پودر قند و هل خیلی عالی شد

  5. #365
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    shimakhoshdel آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    830
    میزان امتیاز
    277
    پسند شده
    11383
    پسند کرده
    5122
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی مهراد و مهرسا نمایش پست ها
    سلام عزیزم اندازه هات اشتباهه من با ۵۰۰ گرم آرد نخودچی ۳ قاشق برداشتم آرد گندم جاش ریختم با ۱۷۵ گرم روغن و ۱۷۵ گرم پودر قند و هل خیلی عالی شد
    عزیزم سبکهای مختلفی وجد داره همین جا هم نگاه کنین بیشتر خانوما با 500 و250,250درست کردن که من نصفش کردم .
    زمان بندي خدا بي نظير است .نه هيچگاه دير،نه هيچگاه زود. کمي بردباري ميطلبد و ايماني بسيار. اما ارزش انتظار را دارد

  6. #366
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10922
    پسند کرده
    9291
    نام: IMG_20180317_105408.jpg نمایش: 179 اندازه: 112.4 کیلو بایت

    شیرینی نخودچی
    دستور از مامی سایت(صفحه اول. دستور از نجما بانو)
    .

    آرد نخودچی 450 گرم+
    50 گرم آردسفید برای چسبندگی بهتر*
    پودر قند 250 گرم*
    روغن جامد 250 گرم*
    پودر هل 1 ق چایخوری .

    روغن را آب کرده اجازه می دهیم خنک شود*
    مواد خشک را به روغن اضافه کرده (مقداری از روغن رو برمی داریم و مواد را چرخ می کنیم اگر قابل قالب زدن نبود روغن را به آن اضافه می کنیم)*
    نام: 1521224119809.jpg نمایش: 179 اندازه: 69.6 کیلو بایت
    .
    نام: 1521224120993.jpg نمایش: 177 اندازه: 70.5 کیلو بایت
    .
    نام: 1521224122231.jpg نمایش: 177 اندازه: 76.5 کیلو بایت
    بعد از استراحت(معمولا شب قبل خمیر را آماده می کنند و صبح قالب می زنند) یکبار دیگر چرخ می کنیم*
    برای این که شیرینی شکل سنتی خود را حفظ کند معمولا قالب نمی زنند و در دست گلوله کرده رو به وسیله انگشتانه روی آن را نقش می اندازند و با خلال پسته تزئین می کنند
    . .
    با دمای ۱۷۰ درجه به مدت بیست،بیست و پنج دقیقه
    نام: 1521224123389.jpg نمایش: 178 اندازه: 67.5 کیلو بایت
    من خمیرم رو* دیروز ظهر درست کردم و بعد از چرخ کردن در ظرف درب بسته در یخچال گذاشتم.امروز ظهر دوباره چرخ کردم و بین دوتا نایلکس باز کردم و کاتر زدم
    نام: 1521224124605.jpg نمایش: 179 اندازه: 53.0 کیلو بایت
    .
    نام: 1521224125724.jpg نمایش: 177 اندازه: 74.4 کیلو بایت
    میتونید روی شیرینیها قبل از فر ،کمی تخم خرفه یا پودر پسته بریزید
    .
    مقدار روغن برای من حدود پنجاه،شصت گرم اضاف اومد.پس حدود یکچهارم از مقدار روغن و کنار بگذارید و در صورت نیاز با احتیاط اضافه کنید
    .
    اگه روغن بیش از اندازه ریختید میتونید مقداری ارد نخودچی اضافه کنید
    .
    من با دمای ۱۷۰ درجه و مدت زمان ۲۵ دقیقه پختم
    .
    قبلا گفتم باز هم میگم .همیشه بهترین کار این هست که دوتا از خمیرها رو قالب بزنید و برای تست دما و زمان در فر بگذارید
    .
    به شیرینیها تا بعد از سرد شدن دست نزدید و بعد هم به ارامی جابه جا کنید
    سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ نداره
    maman_mahya, مامان سیدکوچولو, *هما* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  7. #367
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    374
    میزان امتیاز
    35
    پسند شده
    969
    پسند کرده
    2362
    نقل قول نوشته اصلی توسط shimakhoshdel نمایش پست ها
    سلام مامانای عزیزم
    من نخودچی با 250 گرم آرد نخودچی (البته 25 گرم کم کردم و آرد گندم اضافه کردم),125 پودر قند و 125 روغن درست کردم اما به شدت روی شیرینی هام ترک خورده.میشه بگین علتش چیه؟؟
    گرمای زیاد فر باعث ترک خوردگی میشه , درجه فرتون رو کم کنید
    khanoom pasand, باران67, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 46 از 46 نخستنخست ... 3643444546
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما