نام: 1231.jpg نمایش: 490 اندازه: 111.5 کیلو بایت
شیرینی_نخودچی


مواد لازم:
آرد نخودچی:450 گرم
آرد سفید:50 گرم
روغن جامد: 175 گرم(
پودر قند:175 گرم
پودر هل: یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:



روغن جامد و پودر قندو پودر هل را با همزن میزنیم تا پوک بشه.
آرد نخودچی و آرد سفید را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم و به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم.یک تا دو قاشق روغن مایع حین مخلوط کردن میتوانیم اضافه کنیم و با انگشت دست ورز میدیم تا خمیری بشه.( زیاد ورز نمیدیم که به روغن بیوفته) این خمیر احتیاج به استراحت نداره.
مواد رو باکمک وردنه باز میکنیم و قالب میزنیم (میتونیم روی شیرینی پسته ی ریز خرد شده بریزیم که عالی میشه)و در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم و درطبقه ی بالای فر که از قبل روشن کردیم میگذاریم.دمای 170 درجه به مدت یک ربع.
دمای فر ها متفاوت است بعد از ده دقیقه شیرینی را چک کنید.
زمانی که میخواد زیرش طلایی بشه شیرینی را از فر خارج میکنیم.و به هیچ وجه دست به شیرینی نمیزنیم چون پودر میشه.
بعد از دو ساعت شیرینی ها را جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم.نام: DSC04145.jpg نمایش: 78 اندازه: 104.3 کیلو بایت