نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree59Likes

موضوع: انواع فاج ها ( گردوئی - نارگیل - بادام و ... )

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 10
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  1. #1

    انواع فاج ها ( گردوئی - نارگیل - بادام و ... )



    شيريني فاج گردويي

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ :6عدد
    پودر قند:2 پيمانه(پيمانه پلوپز)
    وانيل :1 قاشق چايخوري
    گردو خرد شده:150 گرم
    پودر پسته:براي تزيين

    طرز تهيه:

    1)ابتدا زرده هاي تخم مرغ را به همراه كمي وانيل و پودر قند با دور متوسط همزن آنقدر مي زنيم تا زرده ها كرم رنگ و كشدار شود.

    2)بعد از اينكه مخلوط سفت شد گردو ها را به آن اضافه كرده و با قاشق هم مي زنيم.

    3)فر را با درجه حرارت 180 حدود 20 دقيقه قبل از پخت روشن مي كنيم.

    4)داخل سيني فر را با كاغذ روغني مي پوشانيم.و از مخلوط گردو و تخم مرغها به اندازه قاشق مربا خوري برداشته و روي كاغذ روغني قرار مي دهيم.

    5)در صورت تمايل مي توان براي تزيين از پودر پسته استفاده كرد.

    6)داخل فر اينبار با درجه حرارت 150 سانتيگراد طبقه وسط قرار داده بعد از 5 دقيقه نوش جان كرده و حالشو ببريد.

    *:نكته حياتي:*

    توجه داشته باشيد كه مواد را فقط در دو طرف سيني بگذاريد نه وسط سيني.(چون وسطش جيز مي شه و شوشوتون به شما مي خنده)

    راستي يادم رفت بگم پختن اين شيريني با من بود تزيين و چيدمان و عكسش از شوهر گلم.رومينا هم با جيغهاش همراهيمون مي كرد.
    اميدوارم خوشتون بياد.
    باران67, Elsanaa, m1361 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    مادر که باشی صبوری می شود یار لحظات خستگیت...

  2. #2

    Re: انواع فاج ها

    فاج گردوئی یا پفکی


    زرده تخم مرغ 3 عدد
    پودر قند نصف پيمانه
    مغز گردوي خرد شده يك پيمانه
    وانيل نوك قاشق چايخوري


    زرده + پودر قند + وانيل را خوب مي زنيم تا سفيد شود
    گردو را اضافه مي كنيم
    روي كاغذ .. با قاشق چايخوري از مواد مي ريزيم .. براي تزئين از پودر يا خلال پسته استفاده مي كنيم

    در فري با دماي 160 درجه سانتي گراد كه از قبل گرم شده مي گذاريم


    نكته هاش :

    بذار شيريني خنك بشه بعد از كاغذ جدا كن
    دوم اينكه من زمان بهت نمي دم ... اين شيريني خيلي زود پخته ميشه ... نهايت 15 دقيقه
    كنار گاز بشين و توي فر رو نگاه كن ... تا وقتي روي شيريني خيسه و برق مي زنه يعني نپخته ...
    همينكه روي شيريني ديگه برق نزد مي تووني در رو باز كني ... حتما پخته

    در اخر اينكه اصلا در هنگام پخت اين شيريني نبايد در فر رو باز كني ...

    ارسال مطلب توسط سفید برفی
    باران67, m1361 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  3. #3

    Re: انواع فاج ها

    شيريني نارگيلي و گردوئي
    پودر نارگلي 100 گرم
    شكر 150 گرم
    پودر شكر 25 گرم
    آرد برنج 50 گرم
    سفيده تخم مرغ 3 عدد
    ابليمو 1 قاشق چاي خوري
    مغز پسته براي تزئين
    ابتدا نتارگيل و شكر را توي ظرفي چيني با هم مخلوط ميكنيمو با پشت قاشق له ميكنيم يا ماساز ميدهيم
    سفيده رو جدا گانه كمي با چنگال ميزنيم تا از لختگي در بياد. بعد بع مواد بالا اضافه ميكنيم.بهع روش بن ماري روي حرارت ميذاريم. و مرتب هم ميزنيم تا حدي دماش به 40 درجه برسه يا اينكه شكر بين دو انگشت ما احساس نشه. وقتي شكر اب شده ابليمو رو اضافه ميكنيم و از روي حرارت بر ميداريم. ارد برنج و پودر شكر رو اضافه ميكنيم. با قاشق هم ميزنيم تا يكدست بشه. توي قيف ريخته بدون ماسوله و توي سيني كاغذ انداخته و كمي چرب شده و به فاصله ميريزيم. كمي پسته روش ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت200 درجه به مدت 1 ربع ميپزيم. وقتي زمان پخت تموم شد و از فر خارج كرديم بايد صبر كنيم تا سر بشه بعد از سيني جدا كنيم.
    اگر خواستيم از گردو جاي نارگيل استفاده كنيم ميشه جاي ارد برنج از خرده هاي شيريني ناپلوني يا خردهاي كيك استفاده كرد
    باران67, m1361 و گیتار این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  4. #4
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ghoroob آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۳۱
    نوشته ها
    478
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    397
    پسند کرده
    158

    ویترین مدال ها

    Re: انواع فاج ها ( گردوئی - نارگیل - بادام و ... )

    فاج شكلاتي

    شكلات تيره 500 گرم
    كره 75 گرم
    شير عسلي 400 گرم
    وانيل 2/1 ق چ

    شكلات خرد شده و كره و شير عسلي رو به روش بن ماري حل ميكنيم تا يكنواخت بشه. بعد وانيل رو اضافه كرده و در قالب چرب شده ميريزيم و توي يخچال ميزاريم تا خودشو بگيره.





    من اين دستور و از مجله هنر آشپزي 3-4 سال پيش برداشتم اما يادم نيست كدوم شماره
    ماناسهیل, Elsanaa, m1361 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زن بودن کار مشکلی است

  5. #5
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    110
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    49
    پسند کرده
    0

    Re: انواع فاج ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط bahargol
    شيريني نارگيلي و گردوئي
    پودر نارگلي 100 گرم
    شكر 150 گرم
    پودر شكر 25 گرم
    آرد برنج 50 گرم
    سفيده تخم مرغ 3 عدد
    ابليمو 1 قاشق چاي خوري
    مغز پسته براي تزئين
    ابتدا نتارگيل و شكر را توي ظرفي چيني با هم مخلوط ميكنيمو با پشت قاشق له ميكنيم يا ماساز ميدهيم
    سفيده رو جدا گانه كمي با چنگال ميزنيم تا از لختگي در بياد. بعد بع مواد بالا اضافه ميكنيم.بهع روش بن ماري روي حرارت ميذاريم. و مرتب هم ميزنيم تا حدي دماش به 40 درجه برسه يا اينكه شكر بين دو انگشت ما احساس نشه. وقتي شكر اب شده ابليمو رو اضافه ميكنيم و از روي حرارت بر ميداريم. ارد برنج و پودر شكر رو اضافه ميكنيم. با قاشق هم ميزنيم تا يكدست بشه. توي قيف ريخته بدون ماسوله و توي سيني كاغذ انداخته و كمي چرب شده و به فاصله ميريزيم. كمي پسته روش ريخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت200 درجه به مدت 1 ربع ميپزيم. وقتي زمان پخت تموم شد و از فر خارج كرديم بايد صبر كنيم تا سر بشه بعد از سيني جدا كنيم.
    اگر خواستيم از گردو جاي نارگيل استفاده كنيم ميشه جاي ارد برنج از خرده هاي شيريني ناپلوني يا خردهاي كيك استفاده كرد
    میشه بیشتر توضیح بدین اگه تخم مرغ رو حرارت بدیم که سفت میشه

  6. #6
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    -sania- آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۴/۰۴
    نوشته ها
    668
    میزان امتیاز
    141
    پسند شده
    7101
    پسند کرده
    6965

    Re: انواع فاج ها ( گردوئی - نارگیل - بادام و ... )

    دوس جونیا سلام.
    من فاج گردویی درستیدم اما وقتی اب قاشق می ریختم رو کاغذ پخش میشد برا همین بهش آرد اضافه کردم بهتر شد اما بازم پخش بود مثل فاج گردویی های شبنم جون پفکی خوشگل نشدن!
    آخه چرا؟؟؟؟؟؟
    قرمه سبزی
     
    ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی دل بی تو به جان آمد وقتست که بازآیی

  7. #7
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    5

    Re: انواع فاج ها ( گردوئی - نارگیل - بادام و ... )

    دوستای عزیزم فاج (fudge) به شیرینیهایی گفته میشه که از ترکیب شیر و کره و شکر درست میشه و گاهی هم یه طعم دهنده مثل شکلات یا دانه های روغنی بهش اضافه میکنند و این شیرینی ها حالت خيس و چسبناك و غير پفكي داره

    حتی سایر شیرینی ها یی که خیس هستند مثل براونی را اصطلاحا میگند حالت فاج داره یعنی اون طوری خیس و چسبناکه
    اگر دوست داشتید میتونید عکس های fudge را تو گوگل سرچ کنید تا دقیقا متوجه منظورم بشید

    این شیرینی هایی که اینجا دستورش را گذاشتید به جز دستور خانم غروب که واقعا فاج هست هیچکدوم دیگه از دستورات نه تنها فاج نیست بلکه خیلی هم پفکی هست و اسم اون شیرینی که شماها گذاشتید شیرینی گردویی پفکی هست که از قبل برای خودش تاپیک داشت
    این آدرس تاپیک شیرینی گردویی پفکی






    زبرجد, ترنم63 و گیتار این نوشته را پسندیده.

  8. #8
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    279
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    128
    پسند کرده
    1

    Re: انواع فاج ها ( گردوئی - نارگیل - بادام و ... )

    با سلام عرض خسته نباشید.
    من امروز شیرینی گردویی رو تهیه کردم و همونطور که گفته شده بود انقدر زدم که رنگش سفید و کشدار شد، فر رو هم از نیم ساعت قبل روشن کردم که گرم بشه ولی متاسفانه شیرینی پف نکرد و همشون داخل سینی با هم قاطی شدند . مزه اش فوق العاده شده بود . لطفا راهنماییم کنید که ایراد کارم کجا بوده. با سپاس

    زندگی لبخند خداست....از لبخند خداوند لذت ببرید....

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما