نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree2600Likes

موضوع: شیرینی مربائی ( معروف به شیرینی مشهدی )

نمایش نتایج: از 345 به 352 از 373
  1. #345
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hasti68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    اراک
    نوشته ها
    556
    میزان امتیاز
    350
    پسند شده
    5680
    پسند کرده
    1564
    سلام
    شیرینی مربایی


    نام: photo_2017-01-02_00-04-33.jpg نمایش: 1048 اندازه: 106.5 کیلو بایت
    ترنم63, hengamehh, باران67 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....

  2. #346
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    554
    پسند کرده
    283
    سلام دوستای هنرمندم
    منم این شیرینیه خوشششمزه رو با دستوره ملودی جان درست کردم با نصف دستور که باید بگم وااااااااااااااقعا عالی بود...دست گلتون درد نکنه با گداشتن تجربه هاتون کمکه خوبی کردین...منم واسه اینکه بتونم خوب قالب بزنم خمیرو گذاشتم تو یخچال بعد انازه دو 3تا قالب درمیاوردم قالب میزدم تموم میشد باز یه کم در میاوردمو قالب میزدم..اگه خیلی خمیر نازک باشه نمیشه قالب زد همش کجو کوله میشه.. آرد من اندازه یکی دوقاشق اضاف اومدکله آردم 150گرم بود
    نام: img1485025594529.jpg نمایش: 988 اندازه: 121.3 کیلو بایت
    اینو یادم رفت بگم که مارمالاد نداشتم بریلو هم رفتم بخرم گیر نیومد مجبور شدم گاناش غلیظ درست کنم بزارم لایه شیرینی که خیلی خوشمزش کرده بود
    ترنم63, عطر سیب, saeedeh mansoori و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #347
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۳
    نوشته ها
    66
    میزان امتیاز
    81
    پسند شده
    554
    پسند کرده
    283
    سلام خانومای گل بازم من شیرینی مشهدی با دستوره بسسسسیار خوبه ملودی جان در تاپیکه شیرینی مربایی معروف به مشهدی درست کردم که بسسسیار خوشمزه بود....لای شیرینی هم گاناش غلیظ گذاشتم چون بریلو گیر نیاوردم خیلیم خوشمزش کرده بود...
    نام: img1485025594529.jpg نمایش: 1035 اندازه: 121.3 کیلو بایت
    ترنم63 و mitra40 این نوشته را پسندیده.

  4. #348
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1500
    پسند کرده
    39
    ترنم63, m1361, maman_mahya و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #349
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سین سین آواتار ها
    سمیه سبحانی
    عضویت: ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    محل سکونت
    دورتموند
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    131
    پسند شده
    1500
    پسند کرده
    39
    نام: IMG-20170206-WA0015.jpg نمایش: 879 اندازه: 103.2 کیلو بایت
    شیرینی المانی
    مواد لازم:
    کره :۲۲۵گرم
    آرد:۵۰۰-۵۵۰ گرم بسته به سایز تخم مرغ
    پودر شکر :۲۵۰ گرم
    وانیل :یک قاشق چای خوری
    تخم مرغ :۲ عدد
    مواد برای تزیین:
    مربا از هرنوع که دوست دارید
    پودر پسته
    شکلات رنده شده
    خلال بادام خلال پسته
    شکلات تخته ای آب شده که با نسبت مساوی با خامه مخلوط شده باشد
    طرز تهیه :
    ابتدا کره ای که در دمای اتاق آب شده باشد وپودر شکرو وانیل را یک ربع می زنیم تا کاملأ سفید وکشدار شود وبعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه می کنیم وبعد از هر تخم مرغ ۵ دقیقه می زنیم .
    سپس همزن راکنار می گذاریم وآرد را کم کم اضافه می کنیم تا تبدیل به یک خمیر نرم شود که به دست هم نچسبد.
    نکته:بهتر است که ابتدا ۵۰۰ گرم آرد را اضافه کنیم وبعد اگر خمیر هنوز به دست می چسبد ۵۰ گرم را کم کم اضافه می کنیم ونباید از این بیشتر شود.
    سپس خمیر حدود ۲-۳ ساعت در کیسه فریزر می گذاریم ودر یخچال استراحت می دهیم تا سفتر شود وانسجام پیدا کند.
    حالا خمیر را با وردنه به قطر حدود ۴-۵ میلیمتر باز می کنیم وبه هر شکلی که دوست داشتیم قالب می زنیم.
    ودر حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد به مدت حدود ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم.فقط زیر شیرینی باید کمی تغییر رنگ دهد.شیرینی ها را می گذاریم خنک شود وسپس تزیین می کنیم.
    در مورد تزیین سلیقه ای است .شیرینی ها را جفتی با مربا به هم می چسبانیم ویا روی آن را مربا می زنیم ودر پودر پسته ویا پودر نارگیل می زنیم ویا به صورت نصفه در شکلات می زنیم ویا روی آن را نوارهای باریک شکلات می زنیم وبا خلال تزیین می کنیم .تزیین آن خیلی متنوع است.
    عطر سیب, *شمیم*, باران67 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #350
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    527
    پسند شده
    8216
    پسند کرده
    4311
    نام: photo_2017-02-07_22-52-26.jpg نمایش: 2550 اندازه: 103.0 کیلو بایت

    شیرینی مرباییم با دستور ملودی عزیز.....بارها درست کردم عالیه

    #شیرینی_مربایی


    کره 100 گرم (به دمای محیط رسیده)
    روغن جامد 100 گرم
    زرده تخم مرغ پخته 4 عدد
    نمک 1 پنس
    وانیل کمی
    پودر قند 80 گرم
    آرد 300 - 320
    مارمالاد یا ژله مغزی
    عسل و مغزها خوراکی دلخواه ,و شکلات برای روی شیرینی
    روغن و کره را با پودر قند هم میزنیم وقتی خوب مخلوط شد زرده های تخم مرغ پخته شده و رنده شده را به مواد اضافه کنید مواد را هم بزنید بعد وانیل و نمک را بریزید و بعد آرد را بریزید کم کم بریزید وقتی خمیر نرمی بدست اومد و به دست نچسبید خمیر آمادس خمیر را نازک پهن کنین و با قالب دلخواه قالب بزنید .
    اگر خواستید وسط قالب شیرینی های رو خالی کنید این کارو حتما وقتی خمیر رو قالب زدید و در سینی فر گذاشتید انجام بدید در غیر این صورت شیرینیتون فرم خودشو از دست میده نِی آیس پک برای این کار مناسبه وقتی سوراخ کردید با خلال دندون میتونید درش بیارید
    شیرینی هارو 20 دقیقه در دمای 160 درجه قرار بدید تا بپزند
    وقتی از فر خارج کردید روی شیرینی هارو عسل بمالید و با مغز ها پوشش بدید و بین دولایه مارمالاد بریزید
    .....
     
    مامان سیدکوچولو, ترنم63, RE79EL و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

  7. #351
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    568
    میزان امتیاز
    1145
    پسند شده
    10882
    پسند کرده
    9167
    نام: applex_1479894891909.jpg نمایش: 526 اندازه: 105.2 کیلو بایت
    شیرینی مربایی
    نقل دستور عینا از خانوم فرنوش عسگرزاده
    پودرقند ۱۰۰گرم
    روغن جامد ۳۰۰ گرم
    شربت بار یا عسل گرم ۶۰گرم
    شیر۶۰ گرم*
    تخم مرغ ۱ عدد*
    آرد ۶۰۰ گرم
    وانیل کمی
    مارمالاد به میزان لازم
    اول پودر قند و روغن رو میزنیم تا سبک و نرم شه ( من نصف روغن ریختم نصف کره گیاهی) بعد به ترتیب شربت بار تخم مرغ شیر و وانیل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نباید خیلی هم بزنیم فقط درحد یکدست شدن بعدهم آرد رو اضافه میکنیم و حالا با قاشق هم میزنیم تا یکدست شه
    بعد یک ساعت میذاریم یخچال تا راحت بتونیم قالب بزنیم*
    روی یک سطحی که خیلی کم آرد پاشیدیم بازش میکنیم به ضخامت ۲تا ۴ میل و قالب میزنیم و میچینیم تو سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداختیم و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه با ۱۵۰ درجه طبقه وسط میپزیم البته فرها باهم فرق داره باید زیرش کمی تغییر رنگ بده
    میتونید واسه شیرینی هایی که رو قرار میگیرن یه تخم مرغ و هم بزنید با کمی زعفرون و پودرقند و روغن مایع مخلوط کنید با برس بزنید روی شیرینی ها بعد هم لای شیرینی ها مارمالاد بذارید*
    مارمالاد رو باید رو قسمتی از شیرینی بذارید که تغییر رنگ داده*
    برای روش هم از پودرنارگیل ، پودر پسته ، شکر دانه درشت ، کنجد بو داده یا شکلات آب شده استفاده کنید
    برای اینکه مواد رویه به شیرینی بچسبه از همون شربت بار یا عسل گرم استفاده کنید*
    این شیرینی بعد از چند روز خوشمزه تر میشه

    __________________
    باز هم شیرینی مربایی برای ایام عید

    نام: 1489681403759.jpg نمایش: 537 اندازه: 104.2 کیلو بایت

    از مارمالاد توت فرنگی استفاده کردم.
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۱/۱۵ در ساعت ۱۰:۳۶ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    افسونی, آیه جون, helia59 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  8. #352
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مونا سادات آواتار ها
    مونا سادات حسینی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    تـهران
    نوشته ها
    199
    میزان امتیاز
    409
    پسند شده
    5117
    پسند کرده
    3170
    شیرینی مشهدی یا مربایی

    با مربا هویج موسوی و شکلات آب شده..

    نام: 429618817_110316_17134875455409412753.jpg نمایش: 905 اندازه: 102.4 کیلو بایت

    نام: 426035533_210705_16060192763423728996.jpg نمایش: 904 اندازه: 106.6 کیلو بایت
    آیه جون, mitra40, مینا.ک و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خـــدایــــــــــــــــا
    دوستتــــــــــــ
    دارمـــــــــــــــ



  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما