نمایش نتایج: از 337 به 344 از 373
-
۱۳۹۵/۰۶/۲۶, ۰۶:۰۵ بعد از ظهر #337
بچه ها من روغن صاف قنادی شماره پنجاه قبلا واسه شیرینی نخودچی گرفته بودم میتونم تو شیرینیهایی که کره دارن به جای کره یا روغن جامد بریزم؟
-
۱۳۹۵/۰۶/۲۷, ۱۲:۲۵ قبل از ظهر #338عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت تهران
- نوشته ها 238
- میزان امتیاز
- 10
- پسند شده
- 438
- پسند کرده
- 339
عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵عزیزم میشه ولی اگه مثلا نوشته ۱۰۰ گرم کره شما باید ۸۰گرم روغن بریزید
-
۱۳۹۵/۰۹/۱۰, ۰۸:۰۰ بعد از ظهر #339
-
۱۳۹۵/۰۹/۱۳, ۰۲:۵۱ بعد از ظهر #340عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 347
- میزان امتیاز
- 2
- پسند شده
- 548
- پسند کرده
- 3272
عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۸
-
۱۳۹۵/۱۰/۰۲, ۰۳:۱۱ بعد از ظهر #341عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- راضیه صفری
- محل سکونت ابادان
- نوشته ها 569
- میزان امتیاز
- 1145
- پسند شده
- 10949
- پسند کرده
- 9291
عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
شیرینی مربایی(المانی)
نقل دستور عینا از خانوم فرنوش عسگرزاده
پودرقند ۱۰۰گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم ۶۰گرم
شیر۶۰ گرم*
تخم مرغ ۱ عدد*
آرد ۶۰۰ گرم
وانیل کمی
مارمالاد به میزان لازم
اول پودر قند و روغن رو میزنیم تا سبک و نرم بشه.بعد به ترتیب شربت بار تخم مرغ شیر و وانیل رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم نباید خیلی هم بزنیم فقط درحد یکدست شدن بعدهم آرد رو اضافه میکنیم و حالا با قاشق هم میزنیم تا یکدست شه
بعد یک ساعت میذاریم یخچال تا راحت بتونیم قالب بزنیم*
روی یک سطحی که خیلی کم آرد پاشیدیم بازش میکنیم به ضخامت ۲تا ۴ میل و قالب میزنیم و میچینیم تو سینی فر که داخلش کاغذ روغنی انداختیم و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه با ۱۵۰ درجه طبقه وسط میپزیم البته فرها باهم فرق داره باید زیرش کمی تغییر رنگ بده
میتونید واسه شیرینی هایی که رو قرار میگیرن یه تخم مرغ و هم بزنید با کمی زعفرون و پودرقند و روغن مایع مخلوط کنید با برس بزنید روی شیرینی ها بعد هم لای شیرینی ها مارمالاد بذارید*
مارمالاد رو باید رو قسمتی از شیرینی بذارید که تغییر رنگ داده*
برای روش هم از پودرنارگیل ، پودر پسته ، شکر دانه درشت ، کنجد بو داده یا شکلات آب شده استفاده کنید
برای اینکه مواد رویه به شیرینی بچسبه از همون شربت بار یا عسل گرم استفاده کنید*
این شیرینی بعد از چند روز خوشمزه تر میشه
برای وسط شیرینیها من از مارمالاد انجیر استفاده کردم که محشر شده بودخدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!
-
۱۳۹۵/۱۰/۱۰, ۰۱:۰۸ بعد از ظهر #342عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 7,281
- نوشته های وبلاگ
- 4
- میزان امتیاز
- 1379
- پسند شده
- 60615
- پسند کرده
- 67583
عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
شیرینی مربایی خوشمزه
با دستور راضیه جون پست بالاتر ممنووووون گلم عالی بود
من از نصف مارگارین ونصف روغن جامد استفاده کردم.
من برای رومال شیرینی از زرده تخم مرغ استفاده نکردم.
من با کل دستور درست کردم که کلی شیرینی شد
من شیر نداشتم عوضش شیرموز داشتم ازون استفاده کردم
من برای داخل شیرینی ها از همون مربای سیب استفاده کردمویرایش توسط مامان غزل : ۱۳۹۵/۱۰/۱۰ در ساعت ۰۴:۱۵ بعد از ظهر
امام علی علیه السّلام فرمودند:
اَلسُّكُوتُ عَلَى الأحمَقِ أفضَلُ جَوابِهِ
_
برای دیدن کلیپهای آموزشی کاردستیهام به اینستگرامم سر بزنید
-
۱۳۹۵/۱۰/۱۰, ۰۵:۳۰ بعد از ظهر #343عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- نوشته ها 1
- میزان امتیاز
- 1
- پسند شده
- 3
- پسند کرده
- 10
عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۰۵
-
۱۳۹۵/۱۰/۱۳, ۱۲:۳۵ قبل از ظهر #344عضو خانواده بزرگ مامی سایت
- محل سکونت اراک
- نوشته ها 556
- میزان امتیاز
- 350
- پسند شده
- 5707
- پسند کرده
- 1565
عضویت: ۱۳۹۴/۰۴/۲۶سلام
شیرینی مربایی هندوانه ای با تزیین رویال ایسینگ
دستور هم در اولین فرصت میزارم.
الیس الله بکاف عبده. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست.....
طراحی سایت تخصصی و برسی اصول لازم برای انجام آن ...
رفع مشکلات کامپیوتری شما