نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree2987Likes

موضوع: سبزه عید را خودتان سبز کنید !

نمایش نتایج: از 2,241 به 2,248 از 2358
  1. #2241
    مدیر انجمن
    ماتی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    بافق
    نوشته ها
    1,729
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    549
    پسند شده
    17234
    پسند کرده
    7283
    سبزه من
    .
    نام: 20150320_141809.jpg نمایش: 1009 اندازه: 101.5 کیلو بایت
    .
    روی حباب لامپ رو باند زخم کشیدم و روش رو بذر مندابی که یه روز قبل خیسونده بودم کشیدم .. اینجا وقتی هنوز چند روز داشت
    خورشت به آلو
     
    kurosh1, elmira.t, nishat و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده ای بساز که گذشته ت جلوش زانو بزنه...

  2. #2242
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نایاب 90 آواتار ها
    کیمیا 90 سابق
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۱۱
    نوشته ها
    815
    میزان امتیاز
    306
    پسند شده
    7080
    پسند کرده
    14121

    ویترین مدال ها

    دوستان اینم ک سبزه مال یکی از اقوام بود که درست کرده .
    سبزه ماشکنام: IMG_20150416_182430.jpg نمایش: 970 اندازه: 118.0 کیلو بایت
    ؟؟؟؟
     
    باران67, ماتی, گوگوجی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عشق یعنی لحظه های خیلی خاص که خدا هم فکر ماست

  3. #2243
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    811
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    19386
    پسند کرده
    12252

    ویترین مدال ها

    این سبزه با بذر شبدره داخل شابلون دورش هم چمن مصنوعیهنام: DSC02410.jpg نمایش: 1015 اندازه: 102.3 کیلو بایت
    باران67, elmira.t, بااااااارن و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #2244
    مدیر انجمن
    zakizadeh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۳
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    811
    نوشته های وبلاگ
    351
    میزان امتیاز
    1135
    پسند شده
    19386
    پسند کرده
    12252

    ویترین مدال ها

    نام: SUC50009.jpg نمایش: 831 اندازه: 99.6 کیلو بایت

    نام: SUC50011.jpg نمایش: 830 اندازه: 104.8 کیلو بایت

    نام: SUC50012.jpg نمایش: 829 اندازه: 99.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط zakizadeh : ۱۳۹۴/۱۱/۱۹ در ساعت ۱۱:۴۸ قبل از ظهر
    سادن, elmira.t, باران67 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #2245
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سوهی آواتار ها
    مامی سهیلا
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۷
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    813
    میزان امتیاز
    811
    پسند شده
    16303
    پسند کرده
    9919

    ویترین مدال ها

    اینم سبزه های امسال من سال 94 ....سبزه ماش و عدس و گندم
    که همشون رو 15 روز مانده به عید خیس کردم
    نام: DSC08124.jpg نمایش: 1276 اندازه: 103.6 کیلو بایت

    نام: DSC08114.jpg نمایش: 1297 اندازه: 106.2 کیلو بایت

    که سفره هفت سینم رو میتونید اینجا ببینین
    سفره هفت سین سال 1394

  6. #2246
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86625
    پسند کرده
    75989

    ویترین مدال ها

    آموزش کامل و جامع سبزه گندم





    برای هفت سین سال 94 دوست داشتم طرح عشایری اجرا کنم و نیاز به یه سطح وسیع مثل چمنزار داشتم
    من برای این کار،گندم انتخاب کردم،به چندین دلیل:
    -اول اینکه از بذرهای لعابی استفاده نکردم چون دوام زیادی ندارن و من میخواستم سبزه م دوام داشته باشه

    -دوست داشتم حالت علفزار پیدا کنه و اینکه وقتی رشد میکنه بتونم با قیچی اصلاحش کنم و برا همین خاطر از بین بذر های غیر لعابی، از گندم استفاده کردم.
    گندمی که مصرف کردم از گندم مخصوص خوراک پرندگان بود.
    از مغازه پرنده فروشی شهرمون تهیه کردم.


    گندم نسبت به سایر دانه های بدون لعاب، زودتر از همه سبز و در عرض 10 روز آماده میشه.
    20 اسفند ماه دانه ها رو خوب پاک کردم و دانه های شکسته رو هم جدا کردم.
    این عکس از ضایعاتی که از گندمم جدا کردم:




    به مدت 24 ساعت خیس کردم و تو این مدت دو بار ابش رو عوض کردم.




    بعد از اون دانه ها رو داخل یک روسری نخی ریختم و داخل آبکش قرار دادم تا آب اضافی خارج بشه و دچار گندیدگی نشه
    این لحظه ای هست که گندم بعد از 24 ساعت خیس خوردن داخل روسری ریخته شده:




    روزی دور بار حداقل کیسه رو پشت و رو میکردم و مرتب با اسپری آب میپاشیدم و کیسه رو خیس میکردم.
    بعد از سه روز گندم هام ریشه کردند و بعد جوانه زدند.
    وقتی جوانه گندم به صورت قلابی در اومد،آماده انتقال به ظرف اصلی هست.

    یک روز بعد:



    دو روز بعد:




    سه روز بعد که جوانه قلابی هم ظاهر شده



    در این عکس میبینین که گندم آماده انتقال به ظرف اصلی هست



    من از یونولیت برا کف کارم استفاه کردم،
    روی یونولیت رو ابر نیم سانتی کشیدم و با سوزن ته گرد فیکس کردم.
    اینجور گندم ها براشون این امکان فراهم بود که داخل ابر ریشه کنن و ابر هم خودش نگهدارنده رطوبت و آب بود و نمیذاشت سبزه هم هیچ وقت خشک بمونه و در عین حال هیچ وقت هم اب اضافی داخلش جمع نمیشد چون گنجایش ابر برا نگهداری آب محدود هست.



    گندم های جوانه زده رو روی ابر پهن کردم.
    دقت کنین خیلی با حوصله و اروم این کارو انجام بدین و بذر رو یکنواخت سطح کار پخش کنین و هرگز یه جا انباشته نشن.




    بعد از اون روی کل کار نایلون کشیدم و چند جای اون رو سوراخ کردم و اضافات نایلون هم زیر یونولیت قرار دادم.
    ینی حالت گلخونه ای برا سبزه م ایجاد کردم.




    سبزه تو این مرحله باید داخل خونه ولی تو محیط پر نور باشه،اگه در معرض افتاب مستقیم بذاریم دانه حالت پختگی پیدا میکنه و میگنده.
    من یه سفره یه بار مصرف پشت شیشه پهن کردم و یونولیتم رو روش قرار داده بودم تا آبیاری سبزه م موکتها رو خراب نکنه.

    برای ابیاری سبزه:
    دو روز اول روزی سه بار بهشون با اسپری اب میپاشیدم و روزهای بعد دو مرتبه
    البته من مرتب به سبزه م سر میزدم.به ابرش دست میزدم ،اگه خیس بود اب نمیدادم و اگه نم داشت با اسپری اب میپاشیدم بهش
    *دو روز اول باید حتما با اسپری اب بدیم ولی من تا اخر با اسپری به سبزه م اب میدادم.راحت تر بود برام و اب یکنواخت به همه جا میرسید.

    یک روز بعد:
    میبینین که روی نایلون بخار جمع شده و کاملا محیط گلخونه ی و مناسبه برا رشد بذر






    روز دوم:





    روز سوم:




    روز چهارم:



    بعد از دو روز نایلون رو برداشتم.
    گفته میشه از اینجا به بعد بهتره سبزه رو در هوای ازاد و بیرون از خونه ببریم چون تو محیط خونه ساقه ها بلند و سبزه کم پشت و تنک میشه.

    اینم لینک هفت سین:
    سفره هفت سین سال 1394
    *سایه روشن*, elmira.t, زبرجد و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #2247
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86625
    پسند کرده
    75989

    ویترین مدال ها

    گروه دوم)بذرها و دانه های سخت و بدون لعاب

    از دانه های این گروه می*توان به عدس ,ماش ,گندم ,باقلا, ماشک, لوبیا چشم بلبلی, تخمه آفتابگردان, تخمه کدو مرمری, گاودانه(کسن) , لوبیا چیتی, سنگگی و غیره اشاره کرد.دانه های این گروه چون بدون لعاب و درشت*تر از گروه اول هستند نمی*توان آن ها را روی سطح کار مالید بلکه باید داخل ظرف مورد نظر ریخته شوند البته با روش های خاصی می*توان این دانه ها را هم به صورت شیب دار سبز کرد که در ادامه آموزش لازم در این مورد داده می*شود.نکته دیگر اینکه این گروه از دانه ها زمان عمل آوری طولانی تری داشته و برای سبز شدن به زمان بیشتری احتیاج دارند.مثلا عدسی و ماشک حدود 15 روز و باقلا و تخمه کدو حدود 20 روز طول می*کشد تا آماده شوند.
    اینک به توضیح مراحل مختلف سبز کردن دانه های این گروه می*پردازیم.

    الف)خیس کردن
    بذرهای این گروه مدت زمان بیشتری احتیاج به خیساندن دارند و این به ریز و درشتی دانه بستگی دارد.مثلا دانه های ریزتر مثل عدس گندم ماش 12-24 ساعت خیس کرده اما دانه های درشت مثل باقلا تخمه کدو لوبیا چشم بلبلی و غیره را باید 48 ساعت خیس کنیم و در طی 48 ساعت دو بار آب دانه ها را عوض می*کنیم.

    ب)ریشه کردن و جوانه زدن
    وقتی دانه ها به مدت لازم خیس خوردند آن ها را داخل یک کیسه نخی ریخته و داخل آبکش قرار می*دهیم تا آب اضافی آن خارج شود و دچار گندیدگی نشود.روزی 2 بار کیسه پارچه ای را باز کرده و دانه ها را آبیاری کنید و هر بار کیسه را داخل آبکش پشت و رو کنید تا رطوبت و نور به همه جای آن به طور یکسان برسد بعد از 3 یا 4 روز دانه ها ریشه کرده و بعد جوانه می*زنند.وقتی جوانه ها به شکل آن ها را داخل سینی یا ظرف مورد نظر می*ریزیم.دقت کنید دانه ها را روی هم انباشته نکنید بلکه به طور یکنواخت و به ضخامت 5 سانت داخل ظرف پهن کنید.


    ج)قرار دادن روکش نایلونی شفاف
    روی ظرف آماده شده یک نایلون شفاف که چند جای آن را سوراخ کرده ایم ,میکشیم و اضافه های نایلون را از زیر جمع می*کنیم.دو روز اول سبزه را در محیط پر نور داخل خانه در حالی که روکش نایلونی روی آن قرار دارد می*گذاریم.دقت کنید وقتی که روکش روی دانه ها قرار دارد سبزه را در معرض آفتاب مستقیم قرار ندهید چون دانه ها حالت پختگی پیدا می*کنند و دچار گندیدگی می*شوند.


    د)آب دهی و نگهداری تا مرحله آماده شدن
    دو روز اول باید روزی 3 مرتبه دانه ها را با آب فشان اسپری کنیم روزهای بعد که ریشه ها فعال و جوانه ها کمی بلند شد به 2 مرتبه آب دهی احتیاج دارد و باید سبزه را کاملا سیراب کرد و دیگر نیازی به آب فشان نیست.دو روز اول سبزه را در محیط داخل خانه در حالی که روکش روی آن قرار دارد نگهداری می*کنیم بعد از 2 روز نایلون را برداشته و سبزه را 1 روز دیگر در همان محیط قرار می*دهیم.پس از گذشت 1 روز سبزه را به محیط آزاد خارج از ساختمان می*بریم.چون اگر در محیط داخل خانه قرار بگیرد ساقه ها بلند و سبزه ها کم پشت و تنگ می*شود که به این حالت اصطلاحا سایه رس شدن می*گویند.
    اگر فصل زمستان باشد سبزه را چند ساعتی در معرض آفتاب ملایم زمستانی قرار می*دهیم و شب ها داخل خانه و یا بیرون که سایه و خنک باشد قرار می*دهیم و دیگر احتیاجی به اینکه شب ها به داخل خانه آورد شود ندارد.


    روش سبز کردن بذر شبدر:
    شبدر یک بذر بسیار زیبا و بادوام می*باشد البته شبدر نیز بدون لعاب بوده و باید آن را با تخم شربتی مخلوط کنید تا حالت ژله ای پیدا کند..به طور مثال برای یک سبزه متوسط 1 استکان بذر شبدر را با نصف استکان تخم شربتی مخلوط کرده و 8 استکان آب به آن اضافه کنید.بعد از 12 ساعت بذر آماده شده و باید آن را یک لایه روی زمینه مورد نظر بمالید.ضمنا بذر شبدر را به روش دیگری هم می*توانید سبز کنید به این صورت که تخم شربتی خیس خورده را روی زمینه دلخواه بمالید سپس بذر شبدر را روی آن بپاشید و پس از آب افشانی کردن طبق آموزش بذر لعابدار عمل کنید تا سبزه آماده شود.
    شما می*توانید برای اولین مرتبه هر دو روش را امتحان کنید و ببینید با کدام روش راحت تر هستید تا دفعات بعد به همان صورت عمل کنید.لازم به ذکر است که پوسته های بذر شبدر روی برگ های آن می*چسبند برای همین وقتی سبزه شما آماده شده باید وقتی سبزه را آبدهی می*کنید با کف دست بکشید تا پوسته ها از برگها جدا شود.



    روش سبز کردن بذر کنجد و ارزن:
    این بذرها ماندگاری بیشتری نسبت به بذرهای لعاب دار دیگر دارند.روش سبز کردن کنجد و ارزن دقیقا مثل هم می*باشد به 5-6 روز زمان برای کامل شدن نیاز دارند.
    بذر را به مدت 12 ساعت خیس کرده سپس داخل دستمال نخی ریخته و دستمال را در یک آبکش قرار دهید.روزی 1 بار بذرها را خیس کرده و بعد دستمال را پشت و رو در آبکش بگذارید تا نور و دمای یکسان به همه جای آن برسد.بعد از 2-3 روز بذرها ریشه کرده و جوانه می*زند.در این مرحله بذر شما آماده شده و باید آن را روی زمینه مورد نظر به ضخامت 1 سانتیمتر پهن کنید.دقت کنید بذرها را بیشتر از این روی هم تلنبار نکنید چون دچار گندیدگی می*شود.بعد از این مرحله قسمت نایلون کشیدن و ادامه کار مثل بذرهای لعاب دار است.این روس مخصوص سبز کردن روی سطح تخت می*باشد.

    سبز کردن کنجد و ارزن در سطح شیبدار:
    چون ارزن و کنجد بدون لعاب می*باشند برای این که آن ها را در سطح شیب دار به عمل آورید باید با بذر تخم شربتی مخلوط شوند تا به راحتی روی ماکت مالیده شوند به عنوان مثال یک چهارم استکان نخم شربتی را با 4 استکان آب به مدت چند ساعت خیس کنید سپس ارزن یا کنجدی که خیس کرده و داخل دستمال ریخته بودید و کمی ریشه زده را با مقدار لازم تخم شربتی خیس خورده مخلوط کنید.
    مقدار تخم شربتی را باید به حدی اضافه کنید که مخلوط شما کمی لعابدار شده و قابل استفاده روی ماکت شود.دقت کنید بذر ارزن یا کنجد فقط باید کمی ریشه بزند و به حد جوانه زدن نرسد.بعد از اینکه یک لایه بذر را روی ماکت کشیدید طبق آموزش بذرهای لعابدار عمل کنید تا سبزه کامل شود.
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۳/۲۷ در ساعت ۱۲:۳۲ بعد از ظهر
    Hope, پرنسس.م, kurosh1 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #2248
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,159
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2026
    پسند شده
    86625
    پسند کرده
    75989

    ویترین مدال ها

    31 نکته مهم در پرورش سبزه


    1.برای آموزش و یادگیری کار را با سبزه های ساده شروع کنید.
    2.مقدار بذر را بر حسب ماکت مورد نظر تهیه کنید.
    3.اگر مایلید سبزه شما زودتر از وقت معین آماده شود شبها آن را در زیر نور لامپ مهتابی قرار دهید.
    4.بعد از هر بار آبدهی آب اضافی ظرف را کاملا تخلیه نمایید.حتی الامکان سعی کنید سبزه را داخل سینی قرار ندهید چون سینی لبه داشته و آب داخل آن جمع می*شود.اگر از تخته کیک یا یونولیت استفاده کنید بهتر است.
    5.ماکتهایی که در ادامه آموزش داده می*شود به آسانی تهیه و یکبار مصرف نیستند بلکه برای همیشه قابل استفاده است.
    6.اگر تمایل داشتید بذر ظریف لعابداری را در سطح صاف و تخت سبز کنید حتما باید آن را در حالت شیب قرار دهید در غیر این صورت سبزه شما به عمل نمی*آید.ضمنا می*توانید مدل هایی که در سطح صاف و تخت سبز می*شوند را به جای اینکه از پنبه و تنظیف استفاده کنید ازابر به ضخامت 1 سانتیمتر استفاده کنید.
    7.سبزه هایی را که به محیط خارج از ساختمان بردید باید یک پارچه توری روی آن قرار بدهید تا پرنده ها آسیبی به آن نرسانند.
    8.سبزه را در معرض وزش باد قرار ندهید
    9.سبزه هایی که روکش نایلونی روی آن قرار دارد نباید در معرض آفتاب مستقیم قرار بگیرند.
    10.اگر اقدام به پرورش سبزه ای کردید و به نتیجه مطلوب نرسیدید مایوس نشوید بلکه با چند بار تمرین کردن و تجربه اندوختن در این زمینه می*توانید به نتیجه مطلوب و مهارت کافی دست پیدا کنید.
    11.سبزه را در محلی قرار دهید که نور به طور یکنواخت به همه جای آن بتابد در غیر این صورت ساقه ها به طرف نور متمایل می*شوند.
    12.بذرهای لعابدار را می*توانید از عطاری های تهیه کنید.
    13.اگر در حین کشیدن بذر روی ماکت بذرهای شما کم آمد مجددا بذر مورد نظر را خیس کرده و کار را ادامه دهید.
    14.در بعضی مواقع که نمی*شود از پونز یا سوزن ته گرد برای نصب روکشها استفاده کرد می*توانید از سوزن و نخ استفاده کرده و تنظیف را بدوزید و یا از یک تکه کاموا استفاده کرده و آن را به دور ماکت ببندید.
    15.ظرف یا سبدی که برای مدل های مختلفی انتخاب می*کنید باید به شکلی باشد که آب از آن کاملا تخلیه شود در غیر این صورت سبزه شما دچار گندیدگی شده و بوی نامطبوعی ایجاد می*کند.
    16.رنگ برگ خرفه,ارتباط مستقیمی با دمای محیط دارد هر چه قدر هوا سردتر باشد رنگ خرفه قرمزتر و اگر هوا گرم باشد خرفه به رنگ سبز در می*آید.
    17.اگر آیه های قرآنی برای تزیین کعبه در دسترس شما نبود می*توانید از یک تکه روبان سفید استفاده کرده و با ماژیک اکلیل دار طلایی کلمه الله اکبر را روی آن تکرار کنید.درب کعبه:این درها را می*توانید به صورت آماده در بازار پیدا کنید ولی اگر در دسترس نبود یک تکه یونولیت به ضخامت 2 سانتیمتر و به ابعاد دلخواه تهیه کرده سپس اکلیل پودری را با روغن ورنی(از لوازم گلسازی تهیه کنید) مخلوط کرده و با قلم مو روی سطح یونولیت بمالید و در آخر با یراق و قیطان ن دکمه های تزیینی ماکت را تزیین کنید.
    18.خانم های عزیز دقت داشته باشد برای شروع مدل هایی که از یک نوع بذر استفاده شده را انتخاب کرده و پس از مهارت پیدا کردن و بعد از پیدا کردن مهارت در این زمینه کار با بذرهای رنگی مثل خرفه را تمرین و تجربه کنید.
    19.اگر ظرف انتخابی شما گود است و دوست دارید داخل ظرف را پر و برجسته نمایید , می*توانید داخل آن را با اسفنج یا یونولیت پر کرده و یا از خاک اره یا پوسته برنج(شلتوک) استفاده کنید.دقت کنید ابتدا کف ظرف یک لایه تنظیف پهن کنید تا بعد از هر بار آب دهی ,خاک اره یا شلتوک از ظرف بیرون نریزد.
    20.اگر در درسی از یک نوع بذر لعابدار استفاده شده شما می*توانید به سلیقه خود بذرهای لعابدار دیگری راجایگزین کنید البته ذکراین نکته ضروری است که بذر خرفه فقط با بذر منداب و شبدر سازگار می*باشد.
    21.معمولا رویش سبزه از بالا به پایین است.یعنی اول بالای ماکت سبز شده بعد پایین آن.
    22.مدت زمانی که بذرهای لعابدار زیر روکش نایلونی قرار می*گیرند باید تا وقتی باشد که برگهای ریز به رنگ سبز کمرنگ روی سطح کار نمایان شود.مثلا در تابستان 24-30 ساعت برای این امر کفایت می*کند.همچنین در مناطقی مثل جزیره کیش که هوا حالت شرجی و رطوبتی دارد تعداد دفعاتی که سبزه احتیاج به آبدهی دارد کمتر می*باشد.
    23.قرار دادن پارچه تنظیف روی پنبه برای سهولت و راحتی کار است.بنابراین بعد از چند بار تمرین می*توانید از پارچه تنظیف استفاده نکرده و بذر را مستقیما روی پنبه بمالید.
    24.اگر در فصل تابستان بخواهید بذر خرفه را در کنار بذر منداب یا شبدر کار کنید باید اول بذر منداب یا شبدر را بمالید و 12 ساعت بعد بذر خرفه را روی قسمت های باقیمانده بکشید اما در فصل زمستان باید هم زمان با هم بذرها را بمالید.
    25.دقت کنید سبزه ای که در زمستان سبز می*کنید اگر دمای هوا زیر صفر باشد سبزه شما دچار یخ زدگی می*شود بنابراین در روزها یا شب های خیلی سرد نباید سبزه را در هوای آزاد قرار دهید.
    26اگر تمایل داشتید سبزه ای با بذرهای سخت مثل عدس یا چشم بلبلی با ماندگاری بیشتر آماده کنید به این روش عمل کنید:یک سبد حصیری که حداقل 15 سانتی متر دیواره داشته باشد تهیه کرده سپس یک لایه نایلون داخل آن پهن کنید به طوری که روی دیواره سبد هم امتداد پیدا کند سپس چند جای کف نایلون را سوراخ کرده و 5 سانتی متر خاک گلخانه ای داخل آن بریزید در مرحله بعد بذر آماده شده را که ریشه و جوانه کرده به ضخامت 5 سانتیمتر روی خاکها ریخته و طبق آموزش های اول عمل کنید.دقت کنید لبه سبد باید چند سانتیمتر خالی باشد تا ساقه سبزه ها مشخص نشود.
    27.سبزه هایی که با محیط آپارتمانی سازگار هستند شامل گندم , ارزن , کنجد , خرفه, تخمه کدو و لوبیا چشم بلبلی می*باشند.
    28.برای بعضی ازمدل ها می*توانید به جای پنبه از ابر, حوله یا گونی استفاده کنید.
    29.مدل هایی که حالت توپی شکل دارند باید تا وقتی که زیر نایلون هستند هر 12 ساعت 1 بار سر و ته داده شوند در غیر این صورت پایین سبزه حالت ریشه ای به خود می*گیرد.
    30.برای سبز کردن بذر خرفه به این روش هم می*توانید عمل کنید: ابتدا مقداری بذر تخم شربتی به طور مثال یک چهارم استکان تخم شربتی را با 4 لیوان آب خیس کرده و بعد از 2 ساعت روی قسمت مورد نظر بمالید سپس بذر خرفه را روی آن بپاشید و پس از آب افشان کردن طبق آموزش عمل کنید تا سبزه کامل سبز شود.
    31.اگر نایلونی که روی سبزه قرار داده اید بخار گرفته و سبزه حالت ریشه ای پیدا کرده است باید کمی سوراخ های نایلون را بزرگ تر کنید.


    اصول کلی در ساخت انواع ماکت


    یونولیت:
    در پرورش سبزه های فانتزی و دکوراتیو ماکت و زمینه نقش اصلی را ایفا می*کند زیرا این محصول در بازار به صورت ورقه هایی به ضخامت مختلف و با قیمت مناسب در دسترس است.کار با یونولیت به علت سبکی وزن , شکل پذیری آسان و خاصیت ضد آب بودن به مواد دیگر ارجحیت دارد.
    برای شروع به ساخت ماکت مورد نظر ابتدا شکل یا طرح را روی یونولیت با ماژیک رسم می*کنیم سپس با استفاده از هویه یا با داغ کردن کارد روی شعله طرح کشیده شده را برش می*دهیم برای وصل کردن یونولیت به یکدیگر می*توان از چسب چوب, چسب حرارتی و یا چسب های مخصوص یونولیت استفاده کرد.دقت کنید از چسب هایی که از مشتقات نفت تهیه شده اند استفاده نکنید چون باعث حل شدن مواد یونولیت می*شود.

    اسفنج:
    یک دیگر از مواد قابل استفاده در ساخت ماکت اسفنج است.اسفنج را به راحتی می*توان با کارد برش داد.بعد از برش سطح کار را سمباده می*زنیم وقتی ماکت ما آماده شد روی اسفنج یک لایه پنبه و بعد تنظیف نخی می*کشیم و در پایان بذر مورد نظر را روی آن می*مالیم.


    طریقه ساخت آب نماها:
    آب همیشه مظهر طراوت و شادابی است به همین منظور سعی کرده ایم در بعضی از مدلهای سبزه نمایی از روخانه آبشار و یا آب نما ارائه بدهیم.ماده اصلی ساخت این آب نماها پارافین جامد است به این صورت که پارافین جامد را روی حرارت قرار می*دهیم تا آب شود سپس یک تکه مداد شمعی به رنگ سبز یا آبی به آن اضافه می*کنیم تا حل شود(به جای مداد شمعی می*توان از رنگ های پودری مخصوص شمع سازی استفاده کرد).وقتی مایع ما آماده شد یک لایه از پارافین را که خیلی داغ نباشد روی سطح مورد نظر می*ریزیم وقتی پارافین کمی خنک شد و خودش را گرفت مجددا یک لایه دیگر از پارافین مایع را روی همان سطح قبلی می*ریزیم این کار باعث می*شود تا مدل ما حالت طبیعی روان و جاری بودن به خود بگیرد.م آا
    ویرایش توسط باران67 : ۱۳۹۴/۰۳/۲۷ در ساعت ۱۲:۳۶ بعد از ظهر
    Hope, پرنسس.م, mitra40 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما