نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree525Likes

موضوع: تاس کباب

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 55
صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    404
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    319
    پسند کرده
    5

    Re: تاس کباب

    اینم راگو من


    دقیقا مثل دستور نوشین عزیز ممنون عزیزم
    Andrew, پری رخ, niyaz2002 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    موفقیت نصیب افراد خواب آلود نمی شود. مثل دانمارکی

  2. #10

    Re: تاس کباب

    تاس کباب
    مواد شامل...گوشت ، پیاز حلقه ،هویج ،به حلقه شده ،الو ،سیب زمینی > گوجه فرنگی حلقه شده،کمی نمک و فلفل و زردچوبه
    توی ظرفی مناسب کمی روغن ریخته و به ترتیب پیاز 2ردیف چیده و بعد گوشت و به الو و هویج و گوجه و سیب زمین و بین مواد را نمک و فلفل و زردچوبه کمی ریخته..
    من فرم روشن بود گذاشتم توی فر تقریبا 1 ساعت موند و پخت..اب نریختم با اب خودش پخت...گوشت هم راسته گوساله بود...












    Andrew, پری رخ, سوهی و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  3. #11
    مدیر بازنشسته
    aram_khp آواتار ها
    آرام خسروپناهی
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,099
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1248
    پسند کرده
    219

    Re: تاس کباب

    نوشین جون تاس کباب ما لوبیا نداره ... این بیشتر خوراک میشه نه؟؟؟
    سهم ما از گل سرخ ، یک بغل شادی و آرامش توست

  4. #12

    Re: تاس کباب

    نقل قول نوشته اصلی توسط tensido2000
    خانما این دستور خورشت خوبه ولی من تو فر درست نکردم می پزه راستی چه درجه وای باید باشه کدوم طبقه روی سینی فلزی چه جالبه
    من داشتم بیسکویت درست میکردم..دیدم فر روشنه گذاشتم تو فر...طبقه اول از پایئن گذاشتم و روی توری گذاشتم..کامل پخته بود روی دجه 190 بود..
    خورش به توش لپه داره...و هویج نداره...گوچجه هم نداره...
    Andrew, باران67 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    آینده به کسی تعلق دارد که میداند چگونه منتظر نشیند.

  5. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۵/۳۱
    نوشته ها
    455
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    164
    پسند کرده
    55

    Re: تاس کباب

    تاس کباب ،دست پخت آقای همسر:


    خیلی خوشمزه می شه ،بهتون توصیه می کنم شدید!!
    روش پخت:
    همان روش بهار گل جان با چندین بار تکرار مواد، فقط توی قابلمه نچسب روی گاز و نکته مهم اینکه حواستون باشه که زیادی روی گاز نمونه که تهش بسوزه و مجبور بشن برای حفظ ظاهر از توی قابلمه عکس بگیرن!!!!
    Andrew, پری رخ, niyaz2002 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بـیا بـبار و مرا خیس عطر بــاران کن
    بدون یــاد تــو قـلبم کویر خواهد شـد ....

  6. #14
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *gita* آواتار ها
    گیتا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۲
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    488
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1001
    پسند کرده
    95

    Re: تاس کباب

    دوستای گلم یک سوال؟
    از انجایی که زمان پخت گوشت خیلی بیشتر از سایر مواده تا گوشت کاملا پخته بشه سیب زمینی وبه و...... له نمیشه؟
    ??

  7. #15
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    650
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    300
    پسند کرده
    0

    Re: تاس کباب

    خوراک راگو خوشمزه

    Andrew, پری رخ, niyaz2002 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باور نمیکنم... خالق دانه های انار زندگی مرا........ بی نظم چیده باشد.

  8. #16
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۰۵
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    5

    Re: تاس کباب

    سلام
    من تاس کباب را اینجوری درست میکنم:
    1 پیاز بزرگ را نگینی خورد میکنم و با دنبه (یا پیه اطراف گردن گوسفندو بز که قصابها به همه نمیدهند) روی حرارت ملایم میگذارم نصف فلفل دلمه را خورد میکنم توش تا بوی دنبه کمتر بدهد
    15 تا 20 عدد گوشت خورشتی بهش اضافه کرده و در آنرا گذاشته با حرارت ملایم بدون اینکه آب اضافه کنم حدود 3 ربع الی 1 ساعت
    میپزم(با شعله پخش کن)
    چند تا سیب زمینی (به اندازه ای که در نهایت 2 بشقاب تاس کباب داشته باشم) را نگینی درشت خورد کرده به آن اضافه میکنم و همزمان 1 قاشق آبلیمو و نمک و زردچوبه اضافه میکنیم تا سیب آن له
    نشود کمی که سرخ شد3تا گوجه ریز شده را اضافه میکنم و چند دقیقه صبر میکنم رب هم در صودت تمایل اضافه میکنم تا تفت بخوره که به نظر من نیاز نیست و بعد آب جوش یا ترچیحا آب قلم بهش اضافه میکنم و با حرارت ملایم میپزیم
    میتوان گوشتها را ریز کرد تا زودتر بپزد.آبش را هم زیاد میگیرم و در پایان برای ترشی آن از گرد لیمو یا گرد غوره استفاده میکنم.
    مامانم برای لعاب آن از به خشک شده ( که در از بین بردن بوی دنبه بسیار موثر است ) و یا برگه زردآلو استفاده میکنه.
    Andrew و باران67 این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

صفحه 2 از 7 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما