نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree233Likes

موضوع: انواع آش و سوپ گوجه فرنگی

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 69
صفحه 5 از 9 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 62927314918689411852.jpg نمایش: 524 اندازه: 22.9 کیلو بایت


    سوپ سه گوجه

    مواد لازم


    • یک عدد پیاز درشت خرد شده
    • یک قاشق غذاخوری کره یا روغن زیتون
    • یک قوطی کنسرو گوجه فرنگی
    • ¾ پیمانه گوجه فرنگی خشک
    • 85 گرم رب گوجه فرنگی کم نمک
    • عصاره مرغ
    • نصف پیمانه کرفس تازه خرد شده
    • دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
    • 2 تا 3 قاشق چایخوری آب لیموترش
    • خامه صبحانه
    • جعفری تازه (اختیاری)


    روش تهیه


    1. در یک قابلمه متوسط، پیاز را با کره روی حرارت متوسط حدود 10 دقیقه تفت دهید تا سبک و طلایی شود. کنسرو گوجه فرنگی را به همراه نصف پیمانه گوجه فرنگی خشک، رب، آب مرغ، جعفری و کرفس اضافه کنید. بگذارید مواد بجوشند سپس حرارت را کم کنید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد.


    2. در این فاصله، باقی گوجه فرنگی های خشک را یک دقیقه داخل آب داخل مایکروفر بگذارید. آنها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید.


    3. مخلوط گوجه فرنگی را داخل غذاساز بریزید تا پوره شود. آن را داخل شیرجوش بریزید و آب لیمو را به آن اضافه کنید. روی آن خامه و جعفری بریزید و سرو کنید.
    مامان غزل و narges* این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: gazpacho.jpg نمایش: 486 اندازه: 78.6 کیلو بایت

    سوپ گوجه فرنگی سرد (Gazpacho)

    مواد لازم:

    سیر 1 حبه
    گوجه فرنگی درشت 1 عدد
    خیار کوچک 1 عدد
    فلفل دلمه ای 1 عدد
    روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
    سرکه قرمز ¼ قاشق غذاخوری
    سرکه بالزامیک ¼ قاشق غذاخوری
    نمک به مقدار لازم
    لیمو و فلفل به مقدار لازم
    نان تست جهت سرو
    پنیر پارمزان جهت سرو

    طرز تهیه:

    گوجه فرنگی را در تکه* های درشت خرد می کنیم.
    پوست خیار را گرفته و اگر دانه دارد دانه های آن را خارج می کنیم. دانه های گوجه فرنگی را می گیریم.
    گوجه فرنگی را با غذاساز پوره می کنیم تا پوره شود.
    خیار را همراه با فلفل دلمه ای، سیر، هر دو نوع سرکه و روغن زیتون به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده، دوباره غذاساز را روشن می کنیم.
    مواد را در غذاساز خوب پوره می کنیم. در پایان نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم.
    سوپ را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا خوب خنک شود یا اینکه 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم.
    زمان سرو در صورت غلیظ بودن کمی آب اضافه می کنیم.
    نان تست را با کمی روغن زیتون چرب می کنیم.
    کمی روغن روی سوپ پاشیده و کمی پنیر روی آن رنده یا ورقه می*کنیم و همراه با نان سرو می کنیم.

    parsegard
    ویرایش توسط سر آشپز مریم : ۱۳۹۲/۰۹/۲۴ در ساعت ۰۵:۲۲ بعد از ظهر
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  4. #35
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 03.jpg نمایش: 492 اندازه: 44.2 کیلو بایت
    سوپ گوجه فرنگی


    2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
    1 پیاز متوسط خرد شده (عصاره پیاز )
    1 هویج، خرد شده
    نمک و چاشنی لیمو و فلفل
    2 قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
    1/2 قاشق چایخوری آویشن تازه
    گوجه فرنگی خرد شده
    2-3 فنجان آب گوجه فرنگی
    1 قاشق چای خوری شکر ( اختیاری )
    1/4 فنجان برگ ریحان خرد شده تازه برای چاشنی ( اختیاری )

    تهیه
    روغن را در تابه ای روی حرارت متوسط ، داغ کرده سپس پیاز و هویج را با نمک و چاشنی فلفل به آن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه آنها را هم بزنید. رب را نیز به تابه اضافه کرده و حرارت را کم کنید .
    آویشن را همراه با گوجه فرنگی در تابه ریخته و حدود یک ربع آن را هم بزنید سپس آب گوجه فرنگی را اضافه کرده ،زمانیکه به جوش آمد حرارت را تنظیم کرده و اجازه دهید سوپ مدتی روی حرارت باقی بماند.
    در صورت دلخواه ، برای چاشنی ، می توانید شکر و ریحان اضافه کرده و سرو کنید.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  5. #36
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    آش گوجه فرنگی

    لوبیا سفید-چیتی- قرمز-چشم بلبلی-نخود-عدس- بلغور و کمی برنج
    حبوبات رو میپزیم عدس رو که زودتر میپزه رو اضافه میکنیم همینطور بلغور نیمه اماده و برنج رو
    آب گوجه فرنگی رو هم اضافه میکنیم سبز ی آش رو میریزیم تا خوب بپزه
    پیاز داغ رو اضافه میکنیم و کمی هم فلف میزنیم
    این بار کمی هم آب گوشت بهش اضافه کردیم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    sommy, nusha92, sama18 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: 000.jpg نمایش: 472 اندازه: 45.2 کیلو بایت

    روش تهیه سوپ ونیزی

    مواد لازم:
    گوجه فرنگی: ۳ عدد درشت
    فلفل سبز: یک عدد متوسط
    عصاره پیاز یا پیاز: یک عدد متوسط
    رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
    سربرگ ریحان: ۵۰ گرم
    جوز هندی: ۴ گرم
    دانه فلفل سیاه و نمک: به مقدار لازم



    روش تهیه:
    برای تهیه این سوپ در آغاز پوست گوجه فرنگی را جدا کرده به همراه فلفل سبز و پیاز در مقدار مختصری آب ریخته و بر روی شعله حرارت می*دهیم، پس از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت دادن و پختن مواد، قابلمه را از روی شعله برداشته و پس از اندکی سرد شدن ترکیب گوجه فرنگی، فلفل سبز و پیاز را در میکسر ریخته و خوب هم می*زنیم، سپس میکس مواد را در قابلمه بر روی حرارت ملایم قرار داده و سپس جوز هندی رنده شده و پودر فلفل سیاه و نمک را اضافه کرده و در آخر ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و ریحان ساطوری شده را نیز به موادمان اضافه کرده و پس از گذشت ۱۰ دقیقه و پختن، ترکیب شدن و عطر آگین شدن سوپ آن را از روی شعله برداشته و در کاسه سوپ خوری کشیده و میل کنید.

    نکته آشپزی:
    دلیل اضافه کردن رب گوجه فرنگی به این سوپ، رنگین شدن سوپ و همچنین غلظت پیدا کردن آن است.

    سایت تفریحی اس ام اس جوکز
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  7. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    farzan_k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    75
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    914
    پسند کرده
    344
    سلام دوست جونیام
    آش های مامانم توی فامیل زبانزد هست مخصوصا آش گوجه هاش
    برای درست کردن آش گوجه مامانم گوجه ها رو توی مخلوط کن میریزه + یک سیر
    بعد به مایع گوجه ی بدست اومده ادویه مثل نمک و کمی فلفل میزنه و میذاره ده دقیقه روی گاز ( یکم روغن هم میریزه ) بعد از اینکه مایع گوجه آب روغن انداخت باصطلاح
    توی قابلمه ی دیگه پیاز سرخ میکنه و مایع گوجه رو میریزه توش با مقداری آب جوش
    و بعد دیگه بلغور + عدس+ برنج +سبزی+ لوبیا را اضافه میکنه
    نام: ash1.jpg نمایش: 470 اندازه: 83.7 کیلو بایت
    مامان غزل و زینب سادات۲ این نوشته را پسندیده.
    ?

  8. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    234
    پسند کرده
    35
    نام: vegetarian-minestrone-soup.jpg نمایش: 431 اندازه: 34.8 کیلو بایت

    سوپ Minestrone

    روغن زیتون1 قاشق غذا خوری
    تره فرنگی3 عدد
    سیردوحبه ریز خرد شده
    هوج خرد شده6 عدد
    ساقه کرفس4 عدد خرد شده
    سیب زمینی2 عدد بزرگ
    کدو خیاری2 عدد
    گوجه فرنگی4 عدد خرد شده
    کلم بروکلی½ یک گل متوسط
    پیازچه3 عدد
    جعفری تازه خرد شده½پیمانه
    نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده به میزان لازم
    برگ بو1 عدد
    عصاره مرغ1 لیتر
    آب½1 پیمانه
    کنسرو لوبیا سفید پخته35 گرم
    پنیر پارمزان رنده شده1 پیمانه
    سرکه سفید¼ پیمانه
    دانه ذرت1پیمانه
    طرز تهیه:

    در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ میکنیم.
    تره فرنگی (ترجیحاً از قسمتهای سفید استفاده می‎کنیم که لطیف تر و تازه تر است) را اضافه کرده (به جای تره فرنگی از یک عدد پیاز هم میتوانید استفاده کنید) و حدود 4 دقیقه آن را سرخ میکنیم تا زمانی که نرم شود اما قهوه ای نشود.
    سیر، هویج، کرفس و سیب زمینیها را پوست کنده و به مکعبهای 2 سانتی خرد کرده و اضافه میکنیم و 3 دقیقه دیگر سرخ میکنیم. کدو خیاری را مکعبی خرد میکنیم، کلم بروکلی، پیازچه و نیمی از جعفری را اضافه کرده و خوب هم می*زنیم. گوجه فرنگیها، نمک و فلفل، برگ بو ، آب مرغ (آب مرغ خانگی یا کنسرو شده کم سدیم)، آب و در صورت تمایل سرکه را اضافه میکنیم و شعله را زیاد میکنیم. آن را به نقطه جوش رسانده و سپس حرارت را کم میکنیم، روی حرارت نسبتاً پایین، در آن را نیمه باز قرار داده و میگذاریم 30 تا 45 دقیقه آهسته بجوشد، یا تا زمانی که سیب زمینیها و سبزیجات نرم شوند.
    برگ بو را از سوپ جدا میکنیم و طعم آن را می چشیم. اگر طعم ضعیفی دارد، میگذاریم 5 تا 10 دقیقه دیگر با قوت بجوشد و کم کم آن را کم میکنیم. در صورت تمایل ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر میگذاریم بجوشد.
    باقی جعفری را درست قبل از سرو کردن آن روی سوپ می پاشیم و پنیر رنده شده را کنار آن سرو میکنیم.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  9. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17202
    سوپ قرمز براي پسر سرماخورده
    جو + هويج + آب مرغ+ سيب زميني + پوره گوجه فرنگي + زعفران+ يه كوچولو گشنيز و جعفري
    نام: سوپ.jpg نمایش: 697 اندازه: 65.9 کیلو بایت
    مانی بهار, Elsanaa و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

صفحه 5 از 9 نخستنخست ... 2345678 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما