نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree211Likes

موضوع: ترشی ناز خاتون

نمایش نتایج: از 17 به 21 از 21
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  1. #17
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86535
    پسند کرده
    75920

    ویترین مدال ها

    نازخاتون جان




    حقیقتا خوش مزه ترین و بهترین نوع ترشی همینه
    من که عااااشقشم و محاله بذارم تموم شه

    توصیه میکنم حتما حتما امتحان کنین



    برگرفته از کتاب مستطاب اشپزی:

    بادمجان :1 کیلو
    سیر کوبیده:3 بوته
    سبزی معطر(نعنا،ترخون،ریحان،پیا چه): نیم کیلو ساطوری
    فلفل سبز تند نیم کیلو ساطوری
    سیاه دانه:1-2 ق غ
    سرکه
    نمک


    طرز تهیه:
    بادمجان را روی شعله گاز یا آتش زغال کباب کنید،سپس پوست بگیرید و ساطوری کنید.
    مواد ترشی را با کمی نمک در بادیه مخلوط کنید و در شیشه ترشی بگذارید.
    سرکه بریزید تا روی ان را بپوشاند.
    این ترشی بعد از دو روز رسیده است.


    نکات:

    -بهتره بادمجون رو روی آتیش کبابی کنین.عطر و طعم خیلی متفاوتی داره نسبت به شعله ی گاز
    اگر خوب خوب کبابش کنین میبینین پوستش حالت ورقه ای و جمع شده پیدا میکنه.
    بادمجون اگه خوب کباب نشه پوستش بد جدا میشه
    بعد از اینکه کاملا سرد شدن به راحتی پوستشون جدا میشه.
    اگه احیانا جاییش چسبیده بود با چاقو جدا کنین.

    -من تمام مواد رو با غذاساز اماده کردم.
    بادمجون ها رو داخلش ریختم و تا کاملا پوره شدن ریختم داخل کاسه ای
    سبزیجات هم به همون ترتیب آماده کردم
    فلفل و سیر و پیازچه هم با هم پوره کردم و به مواد اضافه کردم
    ادویه جات رو زدم و داخل شیشه ریختم.
    خیلی شیشه رو پر نکنین که سرکه یا آبغوره بتونه داخلش نفوذ کنه
    با کمک یه قاشق مواد داخل شیشه رو مرتب هم بزنین تا سرکه به خوردش بره و باز سرکه بزنین تا حدی که دیگه جای نفوذ سرکه نداشته باشه.


    -میزان نمک رو من برای هر شیشه به این اندازه 1 ق غ سرخالی میریزم.

    -میتونین این ترشی رو با آبغوره هم درست کنین.
    در این تصویر من با هر دو یعنی هم سرکه و هم ابغوره این ترشی رو
    آماده کردم.
    اونی که آبغوره ای هست مستقیما تقدیم میشه به مامان خانومی
    ترشی ای که با ابغوره درست شده رو میشه مواقع سرماخوردگی هم خورد


    -برای سبزیجات معطر میتونین از سبزیجات خشک شده هم استفاده کنین.
    من نمیدونم دلال شمالی چیه و تا حالا ندیدم ولی خیلی ها با اون سبزیجات این ترشی رو درست میکنن.


    -این بار با فلفل چیلی تند درستش کردم و اون قرمزی های زیبا همون فلفل ها هستن.
    فوق العاده تند و خوشمزه
    عاشقشم.
    با هر غذایی از فلافل تا آبگوشت میچسبه

    -اگر از سیر زیاد خوشتون نمیاد یا تندی رو نمیپسندین خودتون میزان سیر و فلفل رو کمتر کنین.



    -ترکیب مواد داخل کاسه:





    -این ترشی قانونا دو روز بعد میرسه ولی خب همون موقع هم میتونین مصرف کنین.

    -حتما در یخچال نگهداری کنین.



    *شمیم*, m1361, پرنسس.م و 47 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #18
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    z.rezaei آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    130
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    249
    پسند شده
    1837
    پسند کرده
    2272
    سلام دوستان
    من تا حالا نه ناز خاتون شنیده بودم نه خورده بودم.با دیدن پست باران جان ترقیب شدم درستش کنم.و به نظرم خیلی خوشمزه بود
    با تشکر ویژه از باران عزیز
    نام: IMG_5075.jpg نمایش: 770 اندازه: 69.2 کیلو بایتنام: IMG_5083.jpg نمایش: 764 اندازه: 64.4 کیلو بایت
    افسونی, ELAHE_ABAN, kurosh1 و 17 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #19
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    890
    نوشته های وبلاگ
    352
    میزان امتیاز
    940
    پسند شده
    14464
    پسند کرده
    14669

    ویترین مدال ها

    ترشی نازخاتون
    با دستور خوب راضیه جون
    عالیه عالیه
    نام: ترشی نازخاتون (3).jpg نمایش: 706 اندازه: 65.4 کیلو بایت
    افسونی, ELAHE_ABAN, (ziba) و 15 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #20
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86535
    پسند کرده
    75920

    ویترین مدال ها




    نازخاتون عزیز دل

    با این دستور:
    ترشی ناز خاتون


    my soul, پرنسس.م, zakizadeh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #21
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golegandom1363 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۶/۱۰
    نوشته ها
    365
    میزان امتیاز
    410
    پسند شده
    7672
    پسند کرده
    3850
    نام: photo_2016-10-17_04-23-07.jpg نمایش: 1335 اندازه: 115.8 کیلو بایت

    بینظیره

    خیلی خوشمزه

    مرسی باران 67 عزیز
    .....
     
    *هما*, باران67, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بانام علی بکن مزین سخنت
    تاخالق توبیمه کندجان وتنت
    ای آنکه زعاشقان قرآن هستی
    خوشبوکن زنام محمددهنت

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
  • بانک بند ناف
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما