نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree933Likes

موضوع: جوجه به سبک اکبر جوجه

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 144
صفحه 9 از 18 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11060
    پسند کرده
    4034
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار22 نمایش پست ها
    دوستان شما رب انار رو توش میریزید؟ آخه من که خوردم تو اکبر جوجه شمال کنار غذا گذاشته بود!!!
    کدوم درسته؟
    میشه کنارش هم سرو کرد اصلش اینه که شما میفرمائید ولی اگه توش زده بشه خوشمزه تره
    سبزی پلو با ماهی
     
    بهار22 این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Saeedeh via M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۰۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    638
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    5682
    پسند کرده
    6448
    اکبر جوجه با روش مانا سهیل عزیز و مامان سمی گل...مرررسی خییلی خوشمزه بود.
    بابت ظرفش شرمنده آخه داشت میرفت لب دریا میل بشه

    zardin, sommy, *شمیم* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    با علی از یا علی یک نقطه کم دارد ولی.. یا علی گفتن کجا و با علی بودن کجا..!!

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2587
    نقل قول نوشته اصلی توسط بهار22 نمایش پست ها
    ممنون از پاسختون و یه سوال که من چند جا پرسیدم ولی جوابی نگرفتم رب انار رو چطور میشه درست کرد تو خونه؟
    سلام عزيزم براي درست كردن رب انار

    اول اب انار ترش ميگيريم بعد روي اتش گذاشته تا بجوشد تا غليظ شود

    من ديدم بعضيها داخلش چغندر خرد شده هم ميريزند به همين راحتي
    بهار22, مامان غزل و aydaa این نوشته را پسندیده.
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرفر1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    459
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    914
    پسند کرده
    1027
    نقل قول نوشته اصلی توسط &yeganeh& نمایش پست ها
    میشه کنارش هم سرو کرد اصلش اینه که شما میفرمائید ولی اگه توش زده بشه خوشمزه تره
    یگانه جان حالا که دوست داری رب انار رو با گوشتت مخلوط کنی پیشنهاد میکنم یکبار که مرغت اماده شد با ربه انار بذارش لابلای برنج و بذار دم بکشه برنجت عالی میشههههه با گردن گوسفند هم عالی میشه
    یا صاحب الزمان فرزندم را نذر یاری قیام تو کرده ام
    یا مسیح حسین ادرکنی

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۹
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    144
    پسند کرده
    210
    من مثل مينا فرزين عزيز درست ميكنم (در ماهي تابه بدون روغن) ولي اصلا فكر نميكردم اسمش اكبر جوجه باشه
    من پيه هم نميريزم چون مرغ خودش روغن پس ميده
    خيلي مزش خوب ميشه هم پخته هم سرخ شده هم رژيمي

  7. #70
    مدیر انجمن
    * الهه * آواتار ها
    الهــــــــــه
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۲۴
    محل سکونت
    :)
    نوشته ها
    1,103
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    205
    پسند شده
    11485
    پسند کرده
    7659

    ویترین مدال ها

    مرغ به روش مانا جون

    جوجه به سبک اکبر جوجه

    مرغ رو چند ساعت تو مخلوط پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم..





    خوشمزه بود و همسرم خیلی پسندید. ولی به نظر خودم به دنگ و فنگ زودپز آوردن و بردن نمی ارزه..
    امضا: یه ادم تنبل
    ویرایش توسط * الهه * : ۱۳۹۲/۰۸/۲۶ در ساعت ۰۴:۴۲ بعد از ظهر
    هوا ســــرد است..

    یک استکان چــــــای داغ مهمان من باش..

    چای رفاقت من همیشه تــــــــازه دم است.. ♥♥♥


  8. #71
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihem آواتار ها
    ملیحه کریمی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    25
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    63
    پسند کرده
    41
    روشی که من برای اکبر جوجه به کار میبرم اینه:
    برای چند ساعت(3ساعت تا یه نصف روز هر چی بیشتر بهتر)جوجه شقه شده رو توی محلولی از نمک و آبلیمو و آب که خیلی شور و ترش نباشه تو یخچال میذارم.بعد از چند ساعت که جوجه ها مزه دار شد توی یه ظرف عمیق روغن نباتی میریزم و میذارم روی شعله متوسط تا داغ بشه بعد جوجه ها رو از تو محلول درمیارم و خشک میکنم و داخل روغن میندازم و حرارت رو کم میکنم.بسته به اندازه جوجه بین 1تا 1.5ساعت حسابی نرم و برشته میشه.بعد از این زمان اگه دوست داشتید برشته تر باشه برای15دقیقه شعله رو زیاد کنید.
    برای چاشنی هم من پیاز رنده شده رو سرخ میکنم و تو دو تا ظرف یکیشو برای خورم رب انار سرخ میکنم و دومی رو برای همسرم رب گوجه
    امتحان کنید فوق العادس پشیمون نمیشید
    مامان مبین کوچولو, Behjat, *شمیم* و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۷
    نوشته ها
    97
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    44
    پسند کرده
    339
    نقل قول نوشته اصلی توسط * الهه * نمایش پست ها
    مرغ به روش مانا جون

    جوجه به سبک اکبر جوجه

    مرغ رو چند ساعت تو مخلوط پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم..




    خوشمزه بود و همسرم خیلی پسندید. ولی به نظر خودم به دنگ و فنگ زودپز آوردن و بردن نمی ارزه..
    امضا: یه ادم تنبل

    الهه جان من زود پز ندارم.
    دقیقا ب همین روشی که اینجا گفته شده تو قابلمه چدن درست کردم

    چون چدنام درشون کیپه.
    بسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییی ار خشمزه شد و خیلی خوبم برشته شد
    * الهه *, aydaa و glabella این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 18 نخستنخست ... 6789101112 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما