نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree933Likes

موضوع: جوجه به سبک اکبر جوجه

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 144
صفحه 4 از 18 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    مدیر انجمن
    maman somi آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,971
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    3305
    پسند کرده
    1346

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    نقل قول نوشته اصلی توسط tahmin
    مانا جون یعنی فقط روغن و مرغ رو گذاشتی تو زودپز درشو بستی ؟؟؟
    روغن جوش اومد یعنی ؟؟ تو 20 دقیقه پخت کامل ؟؟
    زودپز بیشتر چون بخار رو کاملا حبس میکنه باعث زود پخته شدن و حرارت بسیار بالا میشه
    اخه روغن تنها چیجوری میشه اونوقت ؟؟خطرناک نیست ؟؟ سالم هست ؟؟

    مامان سمی مسئلتم !!
    مانا جون که خودشون میان پاسخ شمارو میدن
    اما توی دستوری که من گذاشتم روغن به تنهایی نیست، اینو بگم که فست فودهای بزرگ سوخاری هاشون رو توی زودپزهای بزرگ پر از روغن و تحت فشار میپزن، اما خب اونها فست فودن و زودپزشون هم مخصوص
    من یکبار این روش رو برای سوخاری تست کردم، متاسفانه بدنه ی زودپزم با فشار روغن کمی لک افتاد آسیب دید. تازه زودپز من امریکاییه

    بنابراین من همون نسخه قبلی رو تجویز میکنم بخاطر سلامت زودپز و البته احتمال مخاطرات کمتر برای آشپز

    درمورد سلامت غذا، چه در زودپز چه در جای دیگر، به هرصورت اکبرجوجه یک غذای سرخ شده است! انتظارات تغذیه ای زیادی نمیشه ازش داشت، بیشتر انتظارات چشمی و شکمی رو براورده میکند

    شاد باشید دوستان
    mahnooshin, sohei59, glabella و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ستيز من تنها با تاريكي است و براي نبرد با تاريكي شمشير نميكشم، چراغ مي افروزم.

  2. #26
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    دوستای خوبم و مخصوصا مامان سمی عزیز ممنون از دستور های بینظیرتون
    از اونجایی که من و همسرم عاشق غذاهای سرخ کرده هستیم مخصوص گوشت و خسته شده بودم از مرغ ربی و زعفرونی و .....
    تصمیم گرفتم این روش رو انتخاب کنم و چون خیلی حول حولی خونده بودم همه دستور ها قاطی شد و شد این

    داخل زودپز مرغ رو بدون پیاز و آب و ..... فقط با نمک و کمی فلفل گذاشتم روی حدود نصف استکان یا کمتر روغن و زیرش رو کم کردم . مرغ توی این حالت اول آب میندازه و بعد آبش خشک میشه و به حدی میپزه توی روغن که استخون به راحتی از گوشت جدا میشه حتی گوشت گردن و پاچین ... استخوان به حدی نرمه که میشه گفت روغن به داخل گوشت نفوذ میکنه و استخوان رو هم سرخ میکنه
    بعد از اینکه حسابی سرخ شد زیرش رو خاموش کردم و ....

    یعنی میخوام بگم که به این روش درست کنین و ببینید که بینظیر میشه . همسرم میگفت از اکبر جوجه اصلی هم خوشمزه تر شده .(شاید داشت خیلی من ذوق مرگ میکرد ) ولی واقعا لذیذ بود و بوی بی نهایت عالی داشت ...... در ضمن من آب نارنج نداشتم و سسش رو هم اصلا کنارش نداشتم ولی عالی بود

    همون روز برادر زادم خونمون بود و با خوردن اولین قاشق از غذاش گفت : عمه میدونی مزه چی میده ، منم با تعجب پرسیدم چی گفت: اون رستورانه که بابام همیشه ما رو میبره ( آخه توی مشهد یه اکبر جوجه هست که نسبت به غذاش قیمتش بدک نیست ؛ البته قبل از این گرونی ها وگرنه من که دیگه نمیرم و تصمیم دارم خودم توی خونه بدرستمش )

    بعدا نوشت : راستی من توی این دو بار که درست کردم مشکلی نداشتم الحمدلله ولی زودپز ها متفاوتند ، پرس و جو کنین ببینین زود پز بدون آب خطرناک نیست خدای نکرده ... البته با این توضیح که خود مرغ آب میندازه و با همون آب خودش پخته میشه اما بازم من خودم در این موارد شدیدا ترسو هستم و وسواسی ....
    sara12288, mahnooshin, باران67 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

  3. #27
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    نقل قول نوشته اصلی توسط tahmin
    مانا جون یعنی فقط روغن و مرغ رو گذاشتی تو زودپز درشو بستی ؟؟؟
    روغن جوش اومد یعنی ؟؟ تو 20 دقیقه پخت کامل ؟؟
    زودپز بیشتر چون بخار رو کاملا حبس میکنه باعث زود پخته شدن و حرارت بسیار بالا میشه
    اخه روغن تنها چیجوری میشه اونوقت ؟؟خطرناک نیست ؟؟ سالم هست ؟؟

    مامان سمی مسئلتم !!




    بله عزیزم به حدی روغن ریختم که روی مرغ رو گرفت ( مرغ خودش آب می اندازه ) . در زودپز رو بستم و روی شعله پخش کن گذاشتم . توی 20 دقیقه هم پخته بود هم کاملا سرخ شده بود . به جرات میتونم بگم یکی از خوشمزه ترین مرغهایی بود که به عمرم خوردم . زودپز من مدلش قدیمیه و رودرش سوپاپه .قبل از باز کردن در زودپز سوپاپش رو با احتیاط برداشتم تا بخار آب کاملا خارج بشه
    .............
     
    live, mahnooshin, yaprak و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #28
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    نقل قول نوشته اصلی توسط حلما62 نمایش پست ها
    مانا جون مرغ درستخ یا تیکه شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اخه برا مقدار روغن میپرسم ؟
    من مرغ درسته نداشتم مرغ تیکه شده داخل فریزر و تقریبا یک استکان روغن سرخ کردنی روش ریختم بدون پیاز فقط یه کم نمک زدم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #29
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    مرغ رو داخل زودپز گذاشتم . به این روش که حدود یک استکان روغن رو داخل زودپز ریختم و مرغ رو کمی نمک زدم و داخل زودپز گذاشتم(بدون آب) و روی حرارت شعله پخش کن حدود 1 ساعت . بعد زعفرون حل شده رو با آب نارنج مخلوط کردم وروی مرغ سرخ شده که خیلی هم نرم و فوق العاده خوشمزه شده بود ریختم . هر یک ربع یه بار سر سوپاپ رو بلند میکردم تا بخار اضافی بیرون بره و سر نیم ساعت در زودپز رو باز کردم و مرغ رو زیر و رو کردم


    .............
     
    .Bita., mahnooshin, yaprak و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    نقل قول نوشته اصلی توسط nazi15 نمایش پست ها
    من بدون زود پز نمیتوانم از این مرغها بپزم خیلی دلم میخواست درست کنم اما زود پز ندارم چیکار کنم
    خانم نازی مرغتون رو تیکه ای خرد کنین و با حرارت خیلی خیلی کم داخل روغن محلی سرخ کنید فکر نمیکنم سرخ شدن مرغ توی زودپز ضروری باشه
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    نقل قول نوشته اصلی توسط بنیتا.ر نمایش پست ها
    مانا جان من می خوام بدونم مرغ توی زودپز آب می اندازه و با آب خودش می پزه یا فقط با روغن سرخ میشه و می پزه؟
    حدسم اینه که وقتی درش بسته است و حرارت کمه آب می ندازه. من دلم می خواد فقط سرخ بشه. راهش چیه؟
    بنیتا جون حدس میزنم اگه از مرغ تازه به جای مرغ فریزری استفاده کنید و اصلا بهش نمک نزنید و خوب با دستمال خشکش کنیدو داخل زودپز بزارید دیگه آب نیاندازه
    .............
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #32
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    نوشته ها
    377
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    148
    پسند کرده
    0

    Re: جوجه به سبک اکبر جوجه

    بنیتا جون این روش دقیقا همون حرکتیه که شما با گوشت قرمز انجام میدین و اسمشو بعد از آماده شدن میزارین قرمه ... اینم یه نوع قرمست منتها با مرغ و آب انداختن هم کاملا طبیعیه چون بافت خیلی چیزها مثل سبزیجات ، انواع گوشت و .... مقداری آب داره که برای اینکه سرخ بشه باید حتما اول آبش کشیده بشه .... ولی این موضوع به هیچ عنوان توی مزه این غذا تاثیر منفی نداره و دقیقا میشه همون مرغ سرخ کرده که مد نظرته ...
    [HIGHLIGHT=#ccc1d9]فرصت ناراحت کردن دیگران در هر روز صدها بار به دست می آید و فرصت خوشحال کردن در هر سال، یک بار
    [/HIGHLIGHT]

صفحه 4 از 18 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما