نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree933Likes

موضوع: جوجه به سبک اکبر جوجه

نمایش نتایج: از 137 به 144 از 144
صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  1. #137
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,178
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2036
    پسند شده
    86862
    پسند کرده
    76084

    ویترین مدال ها

    تاریخچه ی اکبر جوجه




    در سال 1323 در جاده قدیم شهرستان گلوگاه، واقع در شرق استان مازندران قهوه خانه کوچکی توسط علی اکبر کلبادی نژاد تاسیس گردید. وی با استفاده از جوجه های محلی، غذای جدید و متفاوت را به مشتریان برای اولین بار ارائه کرد. این مجموعه کوچک پس از مدت کوتاهی به رستوران اکبرجوجه شهرت یافت.
    در سال 1342 پس از احداث جاده سراسری در شمال شهرستان گلوگاه، رستوران به این محل انتقال یافت(شعبه مرکزی اکبرجوجه) و در سطحی وسیع تر اقدام به ارائه غذای اکبرجوجه نمود.
    با توجه به استقبال مردم از این غذای متفاوت، در سال 1370 مدیریت محترم این مجموعه تصمیم به گسترش این رستوران گرفت که پس از ثبت نام و نشان تجاری به نام رستورانهای زنجیره ای اکبرجوجه در حال خدمت رسانی به مشتریان عزیز خود می باشد. مدیریت این مجموعه با نام برادران کلبادی افتخار دارد با بیش از 60 سال سابقه موفق، غذای سالم و متفاوت را در تمامی شعب به شما میهمانان ارائه نماید.


    ادامه ی تاریخچه:

    بیش از 60 سال پیش در منطقه ای به نام گلوگاه1 جوانی مازنی به نام علی اکبر کلبادی (که به اشتباه گلبادی هم گفته می شود) با جثه نحیف و لاغر،به همراه همسرش (صنمبر عظیمی) در سال 1323 در ملکی اجاره ای ، قهوه خانه ای بر پا کردند. آن ها با کمترین امکانات و پشتکاری وصف ناشدنی شروع به سرو صبحانه کردند؛ صبحانه ای که شامل چای،پنیر محلی،کره گوسفندی،تخم مرغ محلی و نان های خوشمزه و معروف به کمبه می شد. پرسنل پاسگاه چشمه بلبل و افراد بومی و مسافران عبوری از جمله مشتریان پروپا قرص نان محلی بودند؛ نان هایی با عطر و بو و مزه ای به یاد ماندنی که توسط همسر حاج اکبر تهیه می شد. پس از مدتی به دلیل استقبال مشتریان، شروع کردند به پخت غذاهایی از قبیل چلو جوجه و چلو تخم مرغ. قهوه خانه در مسیر جاده مشهد قرار داشت و کیفیت و کمیت عالی و قیمت منصفانه غذاهای اکبر آقا یا به عبارتی مش اکبر دلیلی بود برای اینکه رانندگان کامیون و اتوبوس ناهار را در این قهوه خانه میل کنند.




    معروفترین غذایی که در این قهوه خانه عرضه می شد،چلو جوجه مخصوص رانندگان بود و بقیه غذاها برای افرادی با درآمد کم وشاگرد شوفرها بود که مقدار عرضه ی غذا به حدی بود که کارگران را به راحتی سیر می کرد. گاهی هم به دلیل سرمای هوا در زمستان مش اکبر با کمبود جوجه مواجه می شد و به اجبار کبک را جایگزین می کرد. در این میان همسر حاج اکبر با پخت نان محلی و رب انار و فروش آنها به مشتریها کم رونق بودن کار و کاسبی را جبران می کرد. کیفیت چلو جوجه ها هم که به دلیل عشق اکبر آقا به مشتریان و استفاده از رب انار مخصوص محلی و غلظت و مزه و استفاده از جوجه رسمی و کره محلی زبانزد خاص و عام بود(تخم مرغ و به اصطلاح نیمرو هم اگر با عشق و علاقه پخت شود خوشمزه می شود).

    کم کم لقب اکبر جوجه(که خود مشتریان این لقب را برای ایشان انتخاب کرده بودند) بر سر زبان ها افتاد و حالا این لقب به دلیل طبخ جوجه بود یا به مناسبت قد و قامت کوچک اکبر آقا بماند...در ابتدای کار هر روز برای ناهار از یک دیگ 10 الی 12 نفری برای پخت برنج استفاده میکردند. شیوه پخت برنج و جوجهء مش اکبر خاص و معروف بود و بیشتر معروفیت مش اکبر به دلیل جوجۀ سرخ شده با کره گوسفندی بود که با چلو و رب انار و پیاز سرو می شد.

    آغاز عرضه ی این غذا حدود سال 1330 بود. بعد از چند سال حاج اکبر و همسرش به دلیل انتقال جاده قدیم به جاده جدیدو محدود بودن مکان ، تصمیم به جابه جایی گرفتند و مکان دیگری یعنی جادۀ شوسه یا همان جادۀ امروزی که مسیر ارتباطی استانهای مازندران و گلستان است را انتخاب کردند . ایجاد جاده ی جدید (شوسه)در سال 1342 بود و مشتریان مش اکبر روز به روز بیشتر می شدند و کار پخت غذا از روزی 20 پرس به 2000 پرس انتقال یافت.



    در نتیجه مش اکبر و همسرش برای راحتی و آسایش مشتریان و رونق کار خود رستوران را بزرگتر کردند.ساخت ساختمان جدید 40 روز به طول انجامید و بناها به طور شبانه روزی در این مکان کار می کردند؛ در این مدت به دلیل نبود مکانی مناسب برای پذیرایی از مشتریان، همسر مش اکبر منزل مسکونی خود را که در جوار رستوران بود، به سالن غذا خوری تبدیل کرد و تمام این فعالیت ها در حالی انجام می شد که حاج اکبر در بستر بیماری بود. بالاخره ساخت ساختمان تمام شد و در کنار آن باغچه ای را برای پرورش جوجه در نظر گرفتند. دیگ های بزرگ جانشین قابلمه های کوچک شدند؛ اتاق پخت برنج و جوجه جدا شد و روزانه تعداد بسیار زیادی جوجه ذ بح و پس از پر کندن و تمیز کردن برای پخت آماده می شد، اگر امروزه رستوران های زنجیره ای اکبر جوجه با حدود 500 نفر پرسنل در استانهای مازندران،گلستان و سمنان (البته به استثنای یک سری از رستورانها که با تقلب و حیله و بدون هیچ گونه مدرک و سندی و صرفاً به دلیل پخت جوجه نام خود را اکبر جوجه گذاشته اند وبه خصوص در تمامی جاده های منتهی به شمال کشور و حتی خارج از کشور مستقر هستند)مشغول پخت و ارئه چلو جوجه با همان کیفیت می باشند، همگی آنها اعتبار خود را مدیون زحمت ها،پشتکار و صبوری اکبر آقا و صنمبر خانم هستند.

    هم اکنون فرزندان و نواده های اکبر آقا با تاسیس 14 شعبه در شهرستانهای ساری، گرگان، بابل،آمل، نوشهر،خلیل شهر، قائمشهر، گرمسار، چالوس، بهشهر، گلوگاه ، بابلسر و کلارآباد که در سایت www.akbarjoojeh.com آدرس و شماره تلفن آنها ثبت شده، مشغول فعالیت هستند و فرزند ارشد ایشان حمید رضا کلبادی در سال 1364 اکبر جوجه را رسماً به ثبت رسانید و با تاسیس اولین شعبه اکبر جوجه در شهرستان ساری در سال 1370 و فرزند دیگرشان سیروس کلبادی با تاسیس شعبه گرگان در سال 1371 و ثبت اکبر جوجه در بخش ”ثبت اختراعات” راه و هدف علی اکبر کلبادی و صنمبر عظیمی را ادامه می دهند.





    گلوگاه در شرقي*ترين نقطه استان مازندران و در جنوب شرقي درياي مازندران و خط*الرأس شمالي رشته کوه البرز، يعني (جهان مورا) در مختصات جغرافياي53درجه و 48دقيقه طول شرقي، 36درجه و 45دقيقه عرض شمالي و در شرق شهرستان بهشهر و غرب استان گلستان واقع شده و مساحت آن با اراضي زراعتي جنگل ، مرتع ، باير و داير حدود 65کيلومترمربع است. ارتفاع مرکز شهر حدود 40متر از سطح درياي آزاد و 67متر از سطح درياي خزر است. شهرستان گلوگاه با وسعت 426 کيلومترمربع در منتهي*اليه شرقي مازندران و راه آهن تهران- گرگان از يک کيلومتري شمال آن و جاده آسفالت تهران- گرگان از شمال شهر مي*گذرد و به اين دليل از نظر ارتباطي جايگاه مهمي دارد. شهر گلوگاه از شمال به خليج گرگان، از جنوب به جنگل و رشته کوه البرز، از غرب به شهرستان بهشهر و از شرق به رودخانه ملو در (شهرستان بندرگز) استان گلستان محدود مي*شود.در زبان فارسي واژه گلوگاه به معني شاهراه و گلو آمده است . شايد به همين دليل بوده است که از قديم مرز و نقطه اتصال تبرستان و استرآباد(گرگان کنوني) اين منطقه بوده است و امروزه نيز گلوگاه پيونددهنده سه استان شمالي يعني مازندران، گلستان و حتي سمنان است.. اين شهرستان داراي دو بخش مرکزي و کلباد و چهار دهستان کلباد غربي، کلباد شرقي، آزادگان و توسکا چشمه و يک شهر و 24 آبادي داراي سکنه است

    مامان غزل, m1361, نایاب 90 و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #138
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,178
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2036
    پسند شده
    86862
    پسند کرده
    76084

    ویترین مدال ها

    طرز تهیه اکبر جوجه اصل و خوشمزه




    شاید کمتر کسی باشد که به شمال ایران سفر کند و آوازه غذای لذیذ اکبر جوجه را نشنیده باشد,حاج علی اکبر کلبادی ابداع کننده غذای اکبر جوجه و موسس رستوران های اکبر جوجه در خطه مازندران است که این غذای خوش طعم نیز از اسم ایشان گرفته شده.
    اکبرجوجه اصل بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد.

    مواد لازم:


    ۱- جوجه مرغ : ۱ کیلوگرم
    ۲- رب انار شیرین: ۲ پیمانه
    ۳- روغن مایع: ۳ پیمانه
    ۴- لیمو ترش: ۱ کیلوگرم
    ۵- برنج: ۴ پیمانه
    ۶- نمک: به مقدار لازم



    طرز تهیه:

    ۱- برای تهیه اکبر جوجه, ابتدا جوجه ها را تکه تکه کرده و در مقداری آبلیمو ترش و نمک بخوابانید. توصیه می شود مدت خواباندن کمتر از ۲ ساعت نباشد. هرچه جوجه ها بیشتر در آبلیمو و نمک خوابانده شود، جوجه ها خوشمزه تر و لذیذتر خواهند شد.


    ۲- مقداری روغن در تابه مناسب(بزرگ و تقریبا گود) ریخته و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. تکه های جوجه را درون روغن بچینید و حرارت را ملایم کنید. ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها تبخیر شود. سپس دو طرف جوجه ها را سرخ کنید تا طلایی شوند. جوجه ها را درون ظرف مناسب قرار داده و با رب انار آن ها را تزیین کنید.



    ۳- برنج را به صورت آبکشی یا کته می توانید آماده کنید. برخی افراد برنج را به صورت زعفرانی طبخ می کنند. اکبر جوجه با پلو سرو می شود.





    نکات :


    -اصل این غذا با جوجه کوچک درست میشود اما اگر در دسترس شما نبود از مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

    -در اکبر جوجه اصل از پیاز و زعفران برای تهیه جوجه ها استفاده نمی شود اما اگر مایل بودید به سلیقه خودتان اضافه کنید. اصل غذای اکبر جوجه باید در روغن سرخ شود اما اگر در رستورانی برای تهیه اکبر جوجه، جوجه ها را به سیخ کشیده و کباب کردند تعجب نکنید!

    -رسم است که اکبرجوجه را با پلو زعفرانی می خورند. هرچند پلو سفید هم بد نیست. اما برای درست کردن پلو زعفرانی، باید پلو کته درست کنید. وقتی آب برنج در حال حباب زدن است، زعفران دم کرده را اضافه کنید.

    - دوغ نوشیدنی سالمی برای این غذاست. هرچند که مالت هم خوب است.


    -در اکبر جوجه اصل از کره محلی برای سرخ کردن جوجه ها استفاده میشده،من هم اغلب اوقات از ترکیب روغن جامد یا کره و روغن مایع استفاده میکنم و به خوشمزه تر شدن غذا کمک میکنه

    -خورندگان این غذای محلی یک کاسه رب انار هم کنار دستشان می گذارند و به عنوان سس و مزه غذا از آن در هنگام خوردن بهره می*برند

    -اکبر آقا ،چلو جوجه شون رو به این صورت سرو میکردن:
    جوجه سرخ شده همراه کته زعفرونی،یک کاسه رب انار شیرین،پیاز و دوغ







    روش کارم به طور خلاصه به این صورت بود:
    مخلوط روغن مایع و روغن جامد لادن طلائی رو داخل قابلمه میریزم تا داغ بشه
    مرغ مزه دار شده در نمک و آبلیمو رو با حوله کاغذی خشک میکنم و داخل روغن میذارم.(من از مرغ سبز استفاده میکنم،هم کوچولو هستن و هم سالم تر)

    شعله رو خیلی کم میکنم و زمان میدم تا با حرارت ملایم مرغ ها در روغن سرخ بشن
    ابتدا مرغ ها آب میندازن و این کاملا طبیعی هست
    مثل وقتی که گوشت رو قرمه میکنیم
    بعد از اینکه آبش تبخیر شد ،به صورت یکدست سرخ و طلائی میشن
    مدت زمان طبخ چیزی در حد 1.5 الی 2 ساعت طول میکشه
    و در نهایت مرغی بسسسیار نرم و لطیف خواهیم داشت.جوری که انگار روغن تا مغز سینه هم حتی نفوذ کرده و اون رو بسیار لذیذ و خوش خوراک میکنه.
    انقدر نرم میشه که اگر مواظب نباشیم ممکنه حتی استخوان های مرغ ازش جدا بشه ،پس اگر ظاهر غذا براتون مهمه و یا مهمون دارین موقع زیر و رو کردن مرغ ها دقت کنین



    مامان غزل, m1361, نایاب 90 و 30 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۳
    نوشته ها
    140
    میزان امتیاز
    33
    پسند شده
    355
    پسند کرده
    424
    سلام راضیه خانم ممنون از توضیحات کاملتون
    یک سوال درمورد روغن، مقدار روغن درحدی باید باشه که روی مرغ را بگیره و مرغ شناور باشه؟ یا نه در حدی که فقط کف تابه روغن داشته باشه کافیه؟
    در طول سرخ کردن باید در تابه باز باشه؟
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سرم را نه ظلم مي تواند خم کند ، نه مرگ ، نه ترس ،
    سرم فقط براي بوسيدن دست هاي تو خم مي شود مادرم

  5. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ترنم63 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۵
    محل سکونت
    همین گوشه کنار
    نوشته ها
    4,701
    میزان امتیاز
    259
    پسند شده
    18673
    پسند کرده
    15040
    باران جون اگر اشتباه نکنم من چند وقت پیش شاید بیشتر از یکسال؛تو به خانه برمیگردیم،مربیش آموزش داد،مرغ رو قبلش تو شیر پخت،گفت به سبک اکبر جوجه
    ولي چون جایی مهمون بودم نتونستم دقیق گوش کنم
    خدا جونم عاشقتمممممممم....


  6. #141
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,178
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2036
    پسند شده
    86862
    پسند کرده
    76084

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط pariyan نمایش پست ها
    سلام راضیه خانم ممنون از توضیحات کاملتون
    یک سوال درمورد روغن، مقدار روغن درحدی باید باشه که روی مرغ را بگیره و مرغ شناور باشه؟ یا نه در حدی که فقط کف تابه روغن داشته باشه کافیه؟
    در طول سرخ کردن باید در تابه باز باشه؟
    گلم نه در حدیکه داخل روغن شناور باشه و*نه در اون حد کم
    مقادیر رو*که نوشتم دقت کنین متوجه میشین
    امیدوارم درست کنین و*لذت ببرین
    در ظرفو نیمه باز میذارم

    نقل قول نوشته اصلی توسط ترنم63 نمایش پست ها
    باران جون اگر اشتباه نکنم من چند وقت پیش شاید بیشتر از یکسال؛تو به خانه برمیگردیم،مربیش آموزش داد،مرغ رو قبلش تو شیر پخت،گفت به سبک اکبر جوجه
    ولي چون جایی مهمون بودم نتونستم دقیق گوش کنم
    ترنم جان عزیز دلم،والا من ندیدم اون رو
    ولی احتمال میدم چون میخ*استن قبلش مرغ نیم پز باشه و کمک به پختش کنن اینجور کردن
    منتها من به نظرم نیاز نیست
    همونطور که گفتم این چیزی شبیه قرمه کردن گوشته
    مرغ داخل روغن ابتدا اب میندازه و بعدم سرخ و برشته میشه و*فوق العاده خوشمزه س
    maman_mahya, ترنم63, pariyan و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *** صحرا 61 *** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۲۰
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    618
    میزان امتیاز
    124
    پسند شده
    5598
    پسند کرده
    4223
    اکبرجوجه بنده
    مرغ بدون پوست رو تکه کردم؛به اندازه سه سانت تو زودپز روغن مخصوص سرخ کردنی ریختم ؛گذاشتم داغ بشه .تکه های مرغو گذاشتم تو زودپز( بدون هیچ چاشنی وادویه ای حتی نمک.)در زودپز گذاشتم بدون سوپاپ.بخاطراینکه مرغ خیلی آب نندازه.بعد که مرغا سرخ شدن سوپاپ رو گذاشتم تا نرم و مغزپخت بشه.بینهایت خوشششمزه و خوش عطر.(کره یا روغن محلی یا دنبلان هم میشه استفاده کرد)
    سس: آب نارنج رب انار کمی آب جوشیده فلفل سیاه زعفران نمک و روغن زیتون رو حرارت گذاشتم؛ جوش که اومد تکه های مرغ رو توش گذاشتم تا سس به خورد مرغ بره.
    اونایی که خوردن لذت بردن؛ولی گفتن زیادی ترش شده که بخاطر رب انار خونگی و آب نارنج خونگی بود.

    نام: IMG_20160828_202512.jpg نمایش: 1397 اندازه: 103.0 کیلو بایت
    باران67, sita-golam, fingil 0 shishi و 14 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    GOD always has sth for you
    a key for every problem
    a light for every shadow
    and a plan for every tomarrow


  8. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسونی آواتار ها
    افسانه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
    محل سکونت
    کرمانشاه
    نوشته ها
    940
    نوشته های وبلاگ
    88
    میزان امتیاز
    1166
    پسند شده
    20319
    پسند کرده
    17532
    رون های مرغ رو با نمک و آبلیمو 2 ساعت مزه دار کردم تو قابلمه چدن روغن سرخ کردنی و کره رو گذاشتم داغ بشه مرغ ها توش چیدم با شعله ملایم حدود 2 ساعت با رب انار رقیق شده

    نام: 20160828_210854.jpg نمایش: 372 اندازه: 96.1 کیلو بایت

    نام: 20160828_210952.jpg نمایش: 367 اندازه: 83.0 کیلو بایت
    ....
     
    باران67, rasta-93, amir mami و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اینستاگرام
    zand_af

  9. #144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kh* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۰۴
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    109
    پسند کرده
    57
    حالا یه سوال البته تا صفحه 5 خوندم جوابشو نگرفتم
    مرغتون خام نمیشه؟؟؟؟؟
    اخه نوشته بودن بیست دقیقه سرخ میکنیم .در ضمن بوی مرغ گرفته میشه اگه فقط نمک و ابلیمو بزنیم؟؟؟؟

صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما