نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree1005Likes

موضوع: جوجه به سبک اکبر جوجه

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 153
  1. #129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    416
    پسند شده
    8325
    پسند کرده
    19092
    اکبر جوجه مشتی همراه با سس انار
    به روش مانای عزیز فقط من کمی آب نارنج به مرغم زدم که مزه دار بشه-
    زودتر تکه های مرغ رو در آوردم(هنوز کمی آبدار بودن) و آرد تفت دادم و آب مرغ روش ریختم و کمی رب انار و شکر زدم( مثل فسنجون سریع)
    نام: DSC00594.jpg نمایش: 3770 اندازه: 99.8 کیلو بایت
    باران67, zendegi67, *ARMITA* و 32 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    زینب سادات۲ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۲۰
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    329
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    3297
    پسند کرده
    8144
    سلام
    من هم با روش زود پز بدون آب این جوجه رو درست کردم
    جوجه من کامل بود و حدود یک ساعت زمان لازم داشت تا خوب بپزه
    نام: 2[1].jpg نمایش: 2121 اندازه: 96.0 کیلو بایتنام: 3[1].jpg نمایش: 2077 اندازه: 68.2 کیلو بایت
    mamienazi, m1361, *Queen* و 22 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای نفس ها به فدای کف نعلین شما
    اندکی تند قدم بردارید
    خسته ایم از دنیا
    اللهم عجل لولیک الفرج

  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mamanilia آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    384
    میزان امتیاز
    207
    پسند شده
    6195
    پسند کرده
    5564
    نام: CAM01365.jpg نمایش: 3416 اندازه: 44.4 کیلو بایتنام: CAM01365.jpg نمایش: 3416 اندازه: 44.4 کیلو بایتمرغ به روش زودپزی من که سسش تشکیل شده از رب انار و رب آلوچه و کمی روغن زیتون و اب نارنجی خوشمزه بود مرغشم خوب ببود ولی چون جدیدا زیاد اکبر جوجه واقعی خوردیم نشد سر خودمونو کلاه بزاریم به قول همسری خوشمزه بود ولی اکبر جوجه نبود ضمنا من شنیدم اکبر جوجه رو با شیر میجوشونن بعدش تو روغن داغ غوطه ور میکنن سرخ بشه نمیدونم چقد صحت داره ولی یکی از دوستای شمالیم اینو گفت
    دیزی
     
    hana67, m1361, golbarg. و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    این روزهــــایم به تظاهر می گذرد
    تظاهر به بی تفاوتی،
    به بی خیـــــالی،
    به اینکه دیگــــر هیچ چیز مهم نیست
    اما . . .
    چه سخت می کاهد از جانم این "نمایش"


  4. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,354
    میزان امتیاز
    254
    پسند شده
    19183
    پسند کرده
    29557
    با تشکر از مانا سهیل عزیزم بابت نکات ریز و آموزش خوبشون من قبلن درست کرده بودم ولی همیشه سفت میشد ایندفعه همونطوری که مانا جان یاد دادند تو قابلمه تفلون با حرارت بسیار ملایم و شعله پخش کن درست کردم عالی بود واقعا نرم و آبدار و خوشمزه ممنونم مانا جان
    ران مرغ رو بدون هیچ افزودنی ای با روغن لادن طلایی داخل قابلمه گذاشتم با حرارت کم و شعله پخش کن از ساعت ده صبح گذاشتم و هر نیم ساعت میومدم چک میکردم اگه برشته و طلایی شده بود کمی میچرخوندم تا طرف دیگه مزغ هم سرخ بشه در آخر زعفران دم کرده با نصف استکان گلاب رو بهش اضافه کردم دم کن گذاشتم تا آبش کشیده شد ضمنا سیب زمینی سرخ کرده هم روش ریختم با بوی گلاب عالی شده بود و من بدون رب انار سرو کردم

    *Afsaneh*, باران67, Behjat و 25 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  5. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,449
    میزان امتیاز
    177
    پسند شده
    4409
    پسند کرده
    5519
    یه عکس اصل از پاتیل مخصوص پخت اکبر جوجه از پیچ مستر تیستر در اینستا (اکبرجوجه گرمسار)

    سالادوسبزیجات
     
    naz nazi, *Afsaneh*, mitra40 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  6. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sarayyy آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۵
    نوشته ها
    116
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    663
    پسند کرده
    147
    اینم اولین اکبر جوجه من بسیور بسیور خوشمزه شده بود پرفکت
    با تشکر ویژه از مانا جون و سایر دوستان بخاطر نکات ارزندشون.....
    سس رو با روش دوستمون once با گردو و رب انار و یه کوچولو رب آلو درست کردم .
    مرغم بدون پوست بود و بزرگ ولی با این حال خوب شد . هرچی کوچکتر و با پوست باشه توی زمان پخت و کیفیتش تاثیر داره
    نام: 20150529_203835.jpg نمایش: 1446 اندازه: 56.3 کیلو بایت
    نام: 20150529_204637.jpg نمایش: 1464 اندازه: 63.2 کیلو بایت
    نام: 20150529_204813.jpg نمایش: 1457 اندازه: 49.7 کیلو بایت
    golbarg., گلنرگس 2, mitra40 و 11 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    najmehkhatoon آواتار ها
    نجمه
    عضویت: ۱۳۹۳/۱۰/۰۷
    محل سکونت
    کنار دریا
    نوشته ها
    500
    نوشته های وبلاگ
    36
    میزان امتیاز
    620
    پسند شده
    8438
    پسند کرده
    12044
    مرغ و ابتدا کمی آپز می کنم . بعد داخل کره سرخ می کنم.اینجوری بهتر می پزه و سرخ میشه
    بعد مخلوطی از رب انار با کمی شکر درست می کنم بع عنوان سس انار

    برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 144473908690773.jpg
مشاهده: 1198
حجم: 100.0 کیلو بایت
    عدسی
     
    باران67, zakizadeh, Hope و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #136
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,225
    میزان امتیاز
    1042
    پسند شده
    29130
    پسند کرده
    17414

    ویترین مدال ها

    مرغ رو نمک زده و تو زود پز با مخلوط کره و روغن مایع پختم
    خیلی شبیه ورژن اصلی اکبر جوجه نمیشه ولی خوشمزهست
    چند تا سیب زمینی هم با مرغ میذارم که خیلی خوش طعم میشه
    با رب انار خوشرنگ و خوشمزه خونگی

    zakizadeh, فاطمه زهرایی, sara chef و 26 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما