نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree933Likes

موضوع: جوجه به سبک اکبر جوجه

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 144
صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219
    نقل قول نوشته اصلی توسط نسیم دریا نمایش پست ها
    هیشکی نبود منو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟


    عزیزم همون طور که خودت هم اشاره کردی باید نذاری بخار آب تو زودپز جمع بشه و زود به زود سوپاپ رو تکون بدی تا بخارها خارج بشه و آب نندازه .

    موفق باشی خانمی
    aydaa, *شمیم*, نسیم دریا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین ب نمایش پست ها
    منم امشب درست کردم به روش زودپزی فقط چسبید به ته زودپز! چاره چیه ؟؟ وقتی بچسبه پوسته مرغ کنده میشه وجالب نیست!



    شیرین خانم عزیز، اگه قبل از گذاشتن مرغ داخل زود پز ، روغنون رو خوب داغ کرده باشین ، دیگه پوسته مرغ به ته دیگ زودپز نمیچسبه

    موفق باشی عزیزم
    aydaa, *شمیم*, ostooreh و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شیرین ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    43
    [QUOTE=zardin;731068]شیرین خانم عزیز، اگه قبل از گذاشتن مرغ داخل زود پز ، روغنون رو خوب داغ کرده باشین ، دیگه پوسته مرغ به ته دیگ زودپز نمیچسبه

    موفق باشی عزیزم[/QUOT
    من فک کنم چون خیلی مرغ آب انداخته بود اینجوری شد من آبه اضافی و خالی کردم باز روغن ریختم.میشه قبلش مرغ و آبپزکرد بعد بزاریم تو زودپز؟اینجوری دیگه آب نمیندازه
    یه سواله دیگم اینه که سسش به نظرم خوب نشد.من پیازداغ درست کردم +نمک وفلفل وزردچوبه+چندقاشق رب انار+1 عدد نارنج تازه بعد گذاشتم جوش بیاد
    باید سس داغ سرو بشه؟
    مهمترین2 روز زندگی تو روزی است که به دنیا می آیی و روزی است که دلیل به دنیا آمدنت را بفهمی.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219
    اینی که شما درست کردی دیگه اکبر جوجه نیست شیرین خانم عزیزم

    من تو پست بالایی به نسیم جان هم گفتم که برای اینکه مرغتون آب نندازه باید دائم سوپاپ رو حرکت بدین تا بخار حاصله خارج بشه و اون مرغها با روغن بپزن و فشار هوا نه با بخار آب
    البته اینایی که گفتم رو مانا جان تو صفحات قبل کامل برای دوستان دیگه توضیح دادند، چون من همیشه با روش ایشون طبخ میکنم

    برای سسش هم من همیشه رب انار رو با کمی روغنی که تو زود پز هست و مقدار کمی آب جوش مخلوط میکنم و میریزم روی مرغ و دوباره درش و میبندم و همیشه هم خوب بوده ، شاید ربتون اون طعم خوب رو نداره

    و به نظر من با خالی کردن آب مرغ ، تمام ظعم مرغ رو ریختین دور !، مرغ نباید آب بندازه و آبش رو تو خودش نگه داره تا لطیف بمونه
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۲/۰۹/۱۰ در ساعت ۰۴:۴۴ بعد از ظهر
    رستگار, yaprak, * الهه * و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین ب نمایش پست ها
    بچه ها تا حالا برای مهمونی اکبر جوجه درست کردید؟میشه درست کرد و گذاشت کناربعد تو مایکرو گرمش کرد؟آخه با زودپز بخوای درست کنی و مهمونم باشه یه کم جالب نیست.امروز میخوام مرغ بگیرم و بزارم تو مواد برای فردا.اگه میشه بگید تو چی میخوابونید.
    شیرین جون درست کردن اکبر جوجه برای مهمونی یه کم ریسکه چون درست کردنش یه قلقهایی داره مخصوصا که بخوای مرغ تو حجم بالا درست کنی فکر میکنم با گرم کردنش توی ماکروفر اون کیفیت اصلیش رو از دست بده و سفت بشه . من خودم مرغ رو فقط یه کم نمک میزنم و بعد داخل روغن فراوون توی زودپز میپزم و هیچ چاشنی دیگه موقع پختن اضافه نمیکنم.
    موفق باشی
    .............
     
    ویرایش توسط ماناسهیل : ۱۳۹۲/۰۹/۱۲ در ساعت ۰۱:۵۸ بعد از ظهر
    شیرین ب, zardin, sd3 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    شیرین ب آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    28
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    16
    پسند کرده
    43
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    شیرین جون درست کردن اکبر جوجه برای مهموونی یه کم ریسکه چون دست کردنش یه قلقهایی داره مخصوصا که بخوای مرغ تو حجم بالا درست کنی فکر میکنم با گرم کردنش توی ماکروفر اون کیفیت اصلیش رو از دست بده و سفت بشه . من خودم مرغ رو فقط یه کم نمک میزنم و بعد داخل روغن فراوون توی زودپز میپزم و هیچ چاشنی دیگه موقع پختن اضافه نمیکنم.
    موفق باشی
    ما هر وقت میریم نوشهر نمیشه نریم بلوار امام رضا و اکبر جوجه کلبادی و نخوریم واسه همینم مامانم چند روز پیش که رفته بودن از اونجا پرسی گرفته بودن و اورده بودن تهران تازه ما 1 روز بعدشم رفتیم اونجا و با هم دسته جمعی خوردیم جاتون خالی 11111111111111 ذره هم مزش فرق نکرده بود البته که اون اکبر جوجه کجا اینی که ما میدرستیم کجا.
    ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    مهمترین2 روز زندگی تو روزی است که به دنیا می آیی و روزی است که دلیل به دنیا آمدنت را بفهمی.

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46923
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    من جمعه نهار مهمون دارم.
    واسه اکبر جوجه حدود 10 تا جوجه رو شستم الان حاضره.اگه همین جوری بذارم تو یخچال تا ظهر جمعه خراب میشه؟
    میخوام فریزر نذارم هی یخ و باز بشه

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین ب نمایش پست ها
    واسه مهمونی از قبل تجربه داری خانومی؟؟
    منم مهمون دارم .میخوای از قبل آماده کنی یا نه ؟؟
    شیرین جان من یک کم زود خریدمشون ظاهرا.بچه های مشهد گفتن خراب میشه باید بذارم فریزر.
    الان فقط تمیز شدن و شستمشون،همین.
    میذارم فریزر.واسه روز مهمونی :نمک مال میکنم و میذارم تو قابلمه با روغن و کره زیاد.
    چون زودپز استفاده نمیکنم و تعداد جوجه ها زیاده تو دو تا قابلمه میذارم .
    اخر ها زعفرون هم میریزم روش
    رب انار رو هم تو طرف میریزم و میذارم کنار مرغها .هر کس دوشت داشت واسه خودش سرو کنه.
    قیمه احتمالا :-x
     
    شیرین ب و yaldae این نوشته را پسندیده.

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zardin آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    نوشته ها
    1,388
    میزان امتیاز
    631
    پسند شده
    17131
    پسند کرده
    20219
    فرشته جان 10 تا زیاد نیست؟؟
    من هم تجربه اکبر جوجه برای مهمان رو دارم اما من5 تا مرغ رو کنار گذاشته بودم که 4 تا رو به صورت مرغ درسته درست کردم یکیش رو به سبک اکبر جوجه اماده کردم که هر گی از هر کدوم خواست میل کرد
    اماده سازی و طبخ 10 تا جوجه (حالا اماده سازی چندانی نداره اما طبخش..)
    حالا بستگی داره چطور طبخش کنید درسته یا تیکه شده
    فکر کنم تیکه شدش خیلی راحت تر باشه




    چرا پست من انقدر دیر ارسال شده؟؟؟ یا شایدم همزمان!!
    ویرایش توسط zardin : ۱۳۹۲/۰۹/۱۲ در ساعت ۰۵:۵۵ بعد از ظهر
    شیرین ب, titish khanoom و پری رخ این نوشته را پسندیده.

صفحه 11 از 18 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما