نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree933Likes

موضوع: جوجه به سبک اکبر جوجه

نمایش نتایج: از 73 به 80 از 144
صفحه 10 از 18 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  1. #73
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2966
    پسند کرده
    6618
    زندگینامه اکبر جوجه
    حدود 60 سال پيش در منطقه اي به نام گلوگاه جواني مازني به نام علي اکبر کلبادي (که به اشتباه گلبادي هم گفته مي شود) با جثه نحيف و لاغر،به همراه همسرش (صنمبر عظيمي) در سال 1323 در ملکي اجاره ای ، قهوه خانه اي در بر پا کردن...د. آن ها با کمترين امکانات و پشتکاري وصف ناشدني شروع به سرو صبحانه کردند؛ پس از مدتي به دليل استقبال مشتريان شروع کردند به پخت غذاهايي از قبيل چلو جوجه و چلو تخم مرغ. گاهي هم به دليل سرماي هوا در زمستان مش اکبر با کمبود جوجه مواجه مي شد و به اجبار کبک را جايگزين مي کرد.
    کيفيت چلو جوجه ها هم که به دليل عشق اکبر آقا به مشتريان و استفاده از رب انار مخصوص محلي و غلظت و مزه و استفاده از جوجه رسمي و کره محلي زبانزد خاص و عام بودکم کم لقب اکبر جوجه(که خود مشتريان اين لقب را براي ايشان انتخاب کرده بودند) بر سر زبان ها افتاد و حالا اين لقب به دليل طبخ جوجه بود يا به مناسبت قد و قامت کوچک اکبر آقا بماند....
    آغاز عرضه ي اين غذا حدود سال 1330 بود. بعد از چند سال حاج اکبر و همسرش به دليل انتقال جاده قديم به جاده جديدو محدود بودن مکان ، تصميم به جابه جايي گرفتند و مکان ديگري يعني جادۀ شوسه يا همان جادۀ امروزي که مسير ارتباطي استانهاي مازندران و گلستان است را انتخاب کردند .
    ايجاد جاده ي جديد(شوسه)در سال 1342 بود و مشتريان مش اکبر روز به روز بيشتر مي شدند و کار پخت غذا از روزي 20 پرس به 2000 پرس انتقال يافت. در نتيجه مش اکبر و همسرش براي راحتي و آسايش مشتريان و رونق کار خود رستوران را بزرگتر کردند. امروزه رستوران هاي زنجيره اي اکبر جوجه با حدود 500 نفر پرسنل در استان هاي مازندران،گلستان و سمنان مشغول پخت و ارائه چلو جوجه با همان کيفيت مي باشند، همگي آنها اعتبار خود را مديون زحمت ها،پشتکار و صبوري اکبر آقا و صنمبر خانم هستند. هم اکنون فرزندان و نواده هاي اکبر آقا با تاسيس 11 شعبه در شهرستان هاي ساري،گرگان،بابل،آمل،نوشهر ،قائمشهر،ایزدشهر،گرمسار،چ الوس و بهشهر ، مشغول فعاليت هستند و فرزند ارشد ايشان حميد رضا کلبادي در سال 1363 اکبر جوجه را رسماً به ثبت رسانيد

    نام: 1385939_638228046221407_1878290262_n.jpg نمایش: 785 اندازه: 47.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط شیرین بیان : ۱۳۹۲/۰۸/۲۸ در ساعت ۱۲:۴۴ قبل از ظهر
    aydaa, کیجا, zardin و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #74
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    setare91 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    242
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    1843
    پسند کرده
    1764
    مرغ رو شب قبل نمک زدم و گذاشتم 12ساعت بمونه بعد بهش زرچوبه و فلفل قرمز و پودر سیر زدم تو قابلمه کره ریختم و مرغ رو توش تفت دادم بعد نصف لیوان آب نارنج بهش اضافه کردم با چند تا آلوسیاه ترش گذاشتم یه دو ساعتی پخت.
    کنارشم سیب زمینی طعم دار سرو کردم.
    عالیییییییییی شده بود

    مهدیار 9 و glabella این نوشته را پسندیده.

  4. #75
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46919
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    بچیا یه سوال لوفا:
    ما امروز جاتون خالی رفتیم اکبر جوجه شاندیز
    خیلی انچنانی نبود فقط بیش از اندازه گوشتش لطیف بود
    منم وعده کردم جمعه دیگه خودم درست کنم براشون چون دستپخت خودم بهتره
    خودم که درست میکنم اینجوریه که :
    مرغ ها رو با روغن و کره زیاد/نمک و فلفل سیاه که به مرغ زدم میذارم رو حرارت کم تا هم بپزه هم سرخ بشه
    گوشتش به لطیفی گوشت امروز نمیشه.لطافتش مثل مرغی میشه که با رب و زعفرون و پیاز میپزم
    قضیه حیثیتی شده حالا میشه بگین چکار کنم لطیییییییییف بشه؟
    قیمه احتمالا :-x
     

  5. #76
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1412
    پسند کرده
    99
    معمولا توی آب پیاز . یا انجیر کال میزارن تا نذم شه حالا من هم یه تجربه دارم امتحان کن: مرغ رو از شب قبل توی موادت بزار بمونه الان منم همین کارو کردم واسه فردا میخواستم چیکن کاری هندی درست کنم. مرغ رو خوابوندم . میتونی هم توی ماست بخوابونی
    ...
     
    titish khanoom و aydaa این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  6. #77
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    فرشته جون حتما هم سعی کن جوجه بگیر که گوشتش لطیف تر باشه..مرغ درشت نگیر...
    titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #78
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۱
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    93
    پسند کرده
    2
    نقل قول نوشته اصلی توسط نسیم دریا نمایش پست ها
    دوستان عزیز من مرغم رو مزه دار کردم و با حدود یک استکان روغن گذاشتم توی زودپز اما بعد یه ربع بدونه سرخ شدن پخت البته حسابی قبلش خشکش کردم زودپز من پارس استیله که اول باید شعله زیاد بشه بعدشعله رو کم کنم
    ایا باید مدام بخار داخلش رو خارج میکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نوفهمم لطفا برام توضیح بدید ممنون

    عزیزم به نظر من حتما شعله رو بعد از اینکه کمش کردی دیگه خیلی کم شده که اب انداخته
    شعله باید متوسط باشه ولی به مدت کمتری که نسوزه وسط پخت هم اگر در زودپزو باز کنی ومرغهارو پشت و رو کنی بهتره
    aydaa, titish khanoom و نسیم دریا این نوشته را پسندیده.

  8. #79
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ostooreh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۲/۱۳
    محل سکونت
    خراسان شمالی بجنورد
    نوشته ها
    1,448
    میزان امتیاز
    144
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    5300
    نقل قول نوشته اصلی توسط titish khanoom نمایش پست ها
    بچیا یه سوال لوفا:
    ما امروز جاتون خالی رفتیم اکبر جوجه شاندیز
    خیلی انچنانی نبود فقط بیش از اندازه گوشتش لطیف بود
    منم وعده کردم جمعه دیگه خودم درست کنم براشون چون دستپخت خودم بهتره
    خودم که درست میکنم اینجوریه که :
    مرغ ها رو با روغن و کره زیاد/نمک و فلفل سیاه که به مرغ زدم میذارم رو حرارت کم تا هم بپزه هم سرخ بشه
    گوشتش به لطیفی گوشت امروز نمیشه.لطافتش مثل مرغی میشه که با رب و زعفرون و پیاز میپزم
    قضیه حیثیتی شده حالا میشه بگین چکار کنم لطیییییییییف بشه؟

    تیتیش خانومی لطفا جوجه بگیر برای این کار .700 گرمی بهترین گزینه هستش .

    بعد کمی بذار توی آب بپزه تقریبا نیم ساعت بعدش هم توی روغن با کره غوطه ور داغ سرخشون کن .فقط وفقط هم بهشون نمک بزن .ادویه نیاز نداره .
    یه لفمه نون حلال
     
    titish khanoom و zardin این نوشته را پسندیده.
    بهشت از دست آدم رفت از اون روزی که گندم خُورد
    ببین، چی میشه اون کس که یه جو، از حَق مردم خُورد

  9. #80
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anahita4011 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا
    نوشته ها
    203
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    423
    پسند کرده
    168
    اين هم شب قبل ميل شد
    بسيار خوشمزه به روش زودپزي

    فقط نميدونم چرا سفت شد كمي؟!
    آش رشته
     
    glabella و مامان عليرضا این نوشته را پسندیده.
    به بعضی ها اونقدر بها میدی که یه روز خودت هم دیگه نمیتونی بخریش ... !!!!

صفحه 10 از 18 نخستنخست ... 78910111213 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما