نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree540Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 9 به 16 از 129
صفحه 2 از 17 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    92
    پسند کرده
    0

    Re: خورش قلیه ماهی

    نقل قول نوشته اصلی توسط maryambanoo
    دوستان قلیه ماهی پز ، میشه به جای تمبر هندی لواشک ترش رو خیس کرد و از آبش استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟ و مورد دیگه این که با سبزی خشک هم میشه این خورشت رو درست کرد ؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    مریمی با سبزی خشک میشه ولی لواشک؟ چیزی درباره اش نشنیدم:) سبزی تو چند ساعت خیس کن آبکش کن و مثل سبزی تازه استفاده کن:)
    نقل قول نوشته اصلی توسط فاطمه مامی نیکو
    مریم جون منم تجربه لواشک و نداشتم ولی میشه امتحانش کرد !!! آلو و PRUNE , PLUM اینجایی ها رو هم میشه خیسوند و درست کرد....ترش باشه باقیش حل میشه با یه مزه جدید !!!!


    آرام جون و فاطمه جون مرسی از جوابتون آخه از ایران لواشک آوردم حسابی ترشششششششششششششششششش هستن بعد یک بستش سفت شده مثل سنگ گفتم بخیسونم برای قلیه ماهی استفاده کنم حالا حتما درست میکنم نتیجه رو اعلام میکنم
    You only live once, but if you do it right, once is enough

  2. بانک بند ناف
  3. #10

    Re: قلیه ماهی و میگو

    اینم قلیه میگو...مثل قلیه ماهی درست کردم.میگو ها رو با حرارت زیاد و مدت زمان کم تفت دادم و توی قلیه ریختم!
    یادم افتاد آرد اضافه نکردم...فوری یه کم نشاسته ذرت رو توی آب سرد حل کردم و بهش اضافه کردم.غلیظ و لعاب دار شد حسابی




    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2191
    پسند کرده
    626

    Re: قلیه ماهی و میگو

    منم قلیه ماهی می پزم با همون موادی که veronikaجون گفت فقط بجای ماهی تازه از" ماهی تن" استفاده می کنم وبجای تمر از رب آلوچه شمالی+رب انار استفاده می کنم خیلی سریع آماده میشه وهرکی خورده خوشش اومده.(فکر کنم نوع تنبلی ش اینه).

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۰
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    0

    Re: قلیه ماهی و میگو

    مرسی از اموزشتون اما یه ایرادی که داره اینکه من نمیدونم اندازه مواد چقدر باید باشه اگه لطف کنید با اندازهاشم بگین یه دنیا ازتون ممنون میشم

  6. #13
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    `لعیا` آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    511
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    2191
    پسند کرده
    626

    Re: قلیه ماهی و میگو

    دوست عزیز اندازه مواد قلیه ماهی با کنسرو ماهی تن :
    سبزی :گشنیز وشنبلیله(که نسبت گشنیز باید سه برابر شنبلیله باشه تا تلخ نشه)خرد شده دو مشت
    کنسرو ماهی تن 1 عدد
    سیر 2حبه
    پیاز متوسط 1عدد
    رب آلوچه 1ق غ
    رب انار 1ق غ
    زرد چوبه وفلفل کمی
    ابتدا پیاز را رنده میکنیم بعد آنراکمی تفت میدهیم بعد سبزی را اضافه میکنیم وسیر و ادویه را واینها رو 10 دقیقه تفت میدهیم کمتر از سبزی قورمه سبزی باید سرخ شود بعد رب آلوچه شمالی(اگه ندارید رب انار بریزید)و رب انار رو میریزیم و تفت میدهیم 2لیوان آب جوش اضافه میکنیم می ذاریم 20 دقیقه با شعله کم بپزه تا جا بیفته بعد ماهی تن را به آن اضافه میکنیم بعد از 10 دقیقه که با شعله کم پخت حاضر میشوداگه خواستید در آخر 1ق غ آبغوره هم اضافه کنیدونوش جون
    قانع و باران67 این نوشته را پسندیده.

  7. #14
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: قلیه ماهی و میگو

    قلیه میگو

    البته این قدر رنگش روشن نبود نور فلاش روشنش کرده ... سبزیش رو رو حرارت کم تفت مید م با روغن کم البته

    مثل بقیه بچه ها درست می کنم اما کمی هم ادویه ماهی و یه دونه گوجه رنده شده هم فقط برای اینکه ترش تر بشه مزه اش اضافه می کنم و البته آرد برای غلیظ شدن ...

    باران67 این نوشته را پسندیده.
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

  8. #15

    Re: قلیه ماهی و میگو

    مهشید این دفعه به جای آرد نشاسته ذرت بریز...رنگش رو هم تحت تاثیر قرار نمی ده و غلیط اما لطیف می شه!
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    سعادتی که هیچ کس نمی تواند از شما بگیرد ،
    سعادتی است که کسی به شما نبخشیده باشد...

  9. #16
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۲
    نوشته ها
    1,040
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    304
    پسند کرده
    2

    Re: قلیه ماهی و میگو

    مرسی نجما جونم من مامانم آرد جوانه گندم می ریخت برای غلظت غذاهاش ... اما فکر کنم نشاسته ذرت بهتر باشه

    راستی فکر کنم بهتر باشه میگوی تفت خورده رو دقیقه های آخر اضافه کرد که هم کوچیک نشه و هم سفت نشه... درسته آیا ؟؟؟
    اینجا دلم برای خدا تنگ می شود...

صفحه 2 از 17 نخستنخست 1234512 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما