نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
Like Tree671Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 137 به 143 از 143
صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  1. #137
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,421
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21445
    پسند کرده
    34429
    نقل قول نوشته اصلی توسط گلی... نمایش پست ها
    دوستان قلیه ماهیومیشه باسبزی خشک درست کرد؟سبزیشوکی اضافه کنم؟قبلش نم کنم؟
    دوست عزیز شما تاپیک رو کامل مطالعه بفرمایید متوجه دستور پخت قلیه ماهی خواهید شد
    قورمه سبزی
     
    باران67, هستی ساغر, ستار و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #138
    مدیر انجمن
    mitra40 آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۲۸
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    10,421
    نوشته های وبلاگ
    32
    میزان امتیاز
    715
    پسند شده
    21445
    پسند کرده
    34429
    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    سوال من از خانمهای هنرمند اینه که این غذا میتونه مجلسی باشه یعنی تو مهمونی های بزرگ درستش کرد ؟
    بسته به ذائقه خانواده داره مثلا من هیچوقت برای مهمانی های رسمی قورمه سبزی درست نمیکنم
    حال آنکه ممکنه کس دیگه ای اینکار رو بکنه پس اگه مث من قورمه سبزی نمیزارین پس قلیه هم نمیشه
    قورمه سبزی
     
    باران67, هستی ساغر, گیتار و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  3. #139
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    هستی ساغر آواتار ها
    مهتا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۱
    محل سکونت
    شيراز
    نوشته ها
    603
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    128
    پسند شده
    4466
    پسند کرده
    9571

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط قانع نمایش پست ها
    سوال من از خانمهای هنرمند اینه که این غذا میتونه مجلسی باشه یعنی تو مهمونی های بزرگ درستش کرد ؟
    سلام عزیز
    اتفاقا ما عید جایی دعوت بودیم که حدود 30 نفر بودیم.میزبان قلیه ماهی درست کرده بودن که بشدت مورد استقبال همه قرار گرفت
    نکته ای که داشت این بود که خورشت رو در ظرف مسطحی مثل ماهیتابه بزرگ در دار درست کرده بودند.
    اینجوری که خورشت زیر بود و ماهی ها رو پس از سرخ کردن روی خورشت چیده بودن که همه کاملا قاطی سبزیها نشده بود و هم اینکه در اب خورشت مزه دار میشدن
    ستار, باران67, mitra40 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    عاشق قلب های بخشنده ای هستم که در اینجا بدون هیچ ادعای با زحمت عکس و دستور کارهاشون رو میذران
    دعای خیرم بدرقتون

  4. #140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    7
    پسند کرده
    9
    نقل قول نوشته اصلی توسط mitra40 نمایش پست ها
    دوست عزیز شما تاپیک رو کامل مطالعه بفرمایید متوجه دستور پخت قلیه ماهی خواهید شد
    عزیزم من قبلش خوندم ولی همه باسبزی تازه بودیااینکه فقط شنبلیله خشک بود.درضمن چون من تاحالاتوغذاهاازسبزی خشک استفاده نکردم واقعا نمی دونم طرزاستفاده ازسبزی خشک چجوریه؟سپاس ازراهنماییتون.

  5. #141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    10897
    پسند کرده
    9291
    نام: 1481387580986.jpg نمایش: 271 اندازه: 100.7 کیلو بایت

    قلیه ماهی
    طرز تهیه در پست قبلی خودم


    ****************
    قلیه میگو

    نام: 1496761917436.jpg نمایش: 197 اندازه: 102.4 کیلو بایت
    عکس ارشیوی هست

    قلیه میگو
    پیازداغ+سیر+ ادویه +سبزی قلیه شامل گشنیز و یه کوچولو شنبلیله+میگو که یه کوچولو با سبزیها تفت میدیم + اب تمر هندی+ نمک و فلفل.اب قلیه باید خیلی کم باشه و خوب بزاریم دم بکشه و روغن پس بده.میگو هم نباید زیاد سرخ بشه چون گوشتش سفت میشه
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۶/۰۳/۱۶ در ساعت ۰۷:۲۸ بعد از ظهر دلیل: اضافه کردن عکس
    باران67, hengamehh, m1361 و 7 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  6. #142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۰۳/۱۷
    محل سکونت
    شاهین شهر
    نوشته ها
    286
    میزان امتیاز
    191
    پسند شده
    1679
    پسند کرده
    1601
    نام: PicsArt_04-27-03.24.19.jpg نمایش: 257 اندازه: 99.7 کیلو بایت
    ماهی رو در مخلوط آرد ونمک وادویه آغشته کردم و سرخ کردم، پیاز رو در روغن سرخ کرده +چند حبه سیر خرد شده + سبزی سرخ شده عصاره تمر هندی در ده دقیقه آخر پخت ماهی رو اضپافه کرده و بادر نیمه باز با حرارت کم میزاریم تا جا بیفته، اگه ماهی رو ج دا سرخ نکردین میتونینید بعد از پیاز داغ ماهی ها رو اضافه کرده + نمک و ادویه کاری و زردچوبه وبه عصاره تمر ا قاشق آرد اضافه کرده وبه مواد اضافه میکنیم
    باران67, zakizadeh, mitra40 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    569
    میزان امتیاز
    1142
    پسند شده
    10897
    پسند کرده
    9291
    نام: IMG_20180218_235255.jpg نمایش: 114 اندازه: 111.8 کیلو بایت

    قلیه میگو و قلیه ماهی تقریبا طرز تهیه شون یک شکل هست.هرکس روش خودش رو داره.بعضیا سبزی و بعضیا میگو رو سرخ نمیکنن(سلیقه ها متفاوت
    .
    مرحله۱
    ۲۵۰ گرم گشنیز خرد شده رو داخل ماهیتابه میریزیم.دربش رو میبندیم تا بخار پز بشه و رنگش تغییر کنه.بعد دربش رو برمیداریم تا آبش کاملا تبخیر بشه.روغن رو اضافه میکنیم وبا حرارت کم سبزی رو خوب سرخ میکنیم تا کاملا تیره بشه.در مورد خورش سبزی هم گفتم،سرخ کردن سبزی با سوختن سبزی متفاوت هست.سبزی بعد از سرخ شدن باید سبز تیره باشه ولی قهوه ای نه!
    نام: 1518894170214.jpg نمایش: 114 اندازه: 110.1 کیلو بایت
    سبزی بعد از سرخ شدن نباید آب داشته باشه
    اواسط سرخ شدن زردچوبه و کمی شنبلیله خشک اضافه میکنیم
    .
    خب اخر کار یک ق غ آرد گندم رو اضافه و با حرارت کم حدودا سه چهار دقیقه با سبزی سرخ میکنیم
    آرد برای غلظت قلیه هست(سلیقه ای)

    نام: 1518893873092.jpg نمایش: 113 اندازه: 63.6 کیلو بایت

    ___
    مرحله۲
    پیاز خرد شده و سیر له شده رو +روغن در قابلمه ریخته +کمی زردچوبه و ادویه و خوب سرخ میکنیم
    نام: 1518894172242.jpg نمایش: 111 اندازه: 107.6 کیلو بایت
    نصف پیاز و سیر رو از قابلمه در میاریم و برای سرخ کردن میگو کنار میگذاریم
    نام: 1518893917645.jpg نمایش: 111 اندازه: 92.0 کیلو بایت

    به سیر و پیازی که داخل قابلمه هست ، آب جوش و سبزی سرخ شده رو اضافه میکنیم و حرارت رو کم میکنیم تا غلظتش مناسب بشه و کاملا جا بیوفته.من خودم یک و نیم ساعت با حرارت کم میپزم.آب تمر و نمک و فلفلش رو هم در طول پخت میزان کنید
    نام: 1518893950876.jpg نمایش: 111 اندازه: 82.5 کیلو بایت

    نام: 1518893979005.jpg نمایش: 111 اندازه: 81.9 کیلو بایت

    ___
    مرحله۳
    پیاز و سیری که کنار گذاشته بودیم رو داخل ماهیتابه ریخته و گرم میکنیم ، پانصد گرم میگوی پاک شده رو اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم.من کمی ادویه هم میزنم که کاملا بوی میگو رو بگیره.اخر سرخ شدن میگو ، یک ق چ رب گوجه رو به میگو اضافه میکنم و خوب سرخ میکنم
    نام: 1518894174227.jpg نمایش: 110 اندازه: 114.5 کیلو بایت

    ___
    مرحله ۴
    سه ربع ساعت اخر پخت قلیه میگو رو به قابلمه اضافه میکنم و زمان میدم تا میگو داخل قلیه کاملا بپزه و طعم ها باهم ترکیب بشن
    نام: 1518894031758.jpg نمایش: 112 اندازه: 82.3 کیلو بایت
    ___
    نام: 1518894030575.jpg نمایش: 110 اندازه: 76.3 کیلو بایت

    ✅قلیه ماهی و میگوی اصل رب نداره.سلیقه ای هست.من خودم خیلی کم میریزم در حدی که فقط رنگ روغن قلیه رو تغییر بده و تاثیری روی خوده قلیه نداشته باشه.پس مقدار رب و بود و نبودش با خودتون
    .
    ✅در صورت تمایلتون ماهی و میگو رو قبل از سرخ کردن مرینت کنید.من خودم میگو رو مرینت نمیکنم
    ولی ماهی رو حتما مرینت میکنم و بعد ادویه میزنم و سرخ میکنم
    .
    ✅زمان افزودن میگو به قلیه دست خودتون هست.بعضی کدبانوها میگن ربع ساعت اخر ولی من حتما ۳ربع تا۱ ساعت میگذارم .دوست ندارم میگو زیر دندون قرچ قرچ کنه
    .
    ✅معمولا داخل قلیه فلفل قرمز هندی میندازن و اخر کار هرکس در صورت تمایل داخل ظرف خودش فلفل رو له میکنه و غذاش رو تند میکنه
    .
    بین خودمون باشه ها ، قلیه ماهی و میگو همیشه روز بعد خوشمزه تر میشن
    نام: IMG_20180218_235304.jpg نمایش: 110 اندازه: 105.6 کیلو بایت
    hasti68, khanoom pasand, nora1 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

صفحه 18 از 18 نخستنخست ... 815161718
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما