نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree658Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 129 به 136 از 142
صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 71415161718 آخرینآخرین
  1. #129
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,769
    نوشته های وبلاگ
    1094
    میزان امتیاز
    2283
    پسند شده
    94988
    پسند کرده
    80086

    ویترین مدال ها




    قلیه میگو با دستور شف طیبه ی عزیزم

    قلیه ماهی و میگو


    قانع, najmehkhatoon, kurosh1 و 21 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. #130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    1050
    پسند شده
    9514
    پسند کرده
    9257
    سلام دوستان گل.
    قلیه میگو
    پیازداغ+سیر+ ادویه +سبزی قلیه شامل گشنیز و یه کوچولو شنبلیله+میگو که یه کوچولو با سبزیها تفت میدیم + اب تمر هندی+ نمک و فلفل.اب قلیه باید خیلی کم باشه و خوب بزاریم دم بکشه و روغن پس بده.میگو هم نباید زیاد سرخ بشه چون گوشتش سفت میشهنام: applex_1458038239668.jpg نمایش: 486 اندازه: 93.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط Mrs Razieh : ۱۳۹۵/۱۱/۱۰ در ساعت ۰۴:۱۰ بعد از ظهر
    قانع, مینا.ک, m1361 و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  3. #131
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mrs Razieh آواتار ها
    راضیه صفری
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    ابادان
    نوشته ها
    460
    میزان امتیاز
    1050
    پسند شده
    9514
    پسند کرده
    9257
    یا من خیلی قلیه ماهی و میگو درست میکنم.یا هیشکی دیگه درست نمیکنه.تنهایی باید اینجا رو ازخاک خوردن دور نگه دارم

    قلیه ماهی
    پیازداغ+سیر+ ادویه +سبزی ماهی شامل گشنیز و یه کوچولو شنبلیله+ماهی( مزلک )که جدا گانه سرخ میکنیم + اب تمر هندی+ نمک و فلفل.سرخ کردن به اندازه سیر و پیاز و نسوزوندن سیر و سرخ کردن زیاد سبزی ماهی با حرارت کم و سرخ کردن جداگانه ماهی و سپس افزودن به قابلمه حاوی سبزی و کم بودن اب قلیه به حدی که نیاز نباشه زیاد جوش بخوره تا ابش اندازه بشه.و از همه مهمتر دم کشیدن قلیه ماهی از کارهای واجب برای یه قلیه ماهی خوشمزه و همه پسند(بیشتر خوزستانیا) هست

    نام: IMG_20161105_143905.jpg نمایش: 308 اندازه: 102.9 کیلو بایت
    قانع, ستین, zakizadeh و 13 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من دلم قرصه ،،،که دنیا زیر چشماته
    یه عمره یادمون رفته،،،زمین دار مکافاته!!!

  4. #132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    kurosh1 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۴
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    947
    نوشته های وبلاگ
    379
    میزان امتیاز
    1121
    پسند شده
    15612
    پسند کرده
    15994

    ویترین مدال ها

    قلیه ماهی

    با دستور خوب شف طیبه
    من ایندفعه از ماهی تن ( هوور ) استفاده کردم ( قوطی کنسرو تن نیستا )
    مزیت این ماهی برخلاف دیگر ماهی ها اینه که دارای طبع گرم هست و بیشتر گوشتش قرمزه


    ستین, باران67, m1361 و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #133
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    9
    دوستان قلیه ماهیومیشه باسبزی خشک درست کرد؟سبزیشوکی اضافه کنم؟قبلش نم کنم؟

  6. #134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۵/۱۰/۲۴
    محل سکونت
    مازندران
    نوشته ها
    7
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    9
    رفقاکسی نمی تونه راهنماییم کنه؟

  7. #135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    قانع آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    468
    میزان امتیاز
    136
    پسند شده
    3545
    پسند کرده
    1689
    سوال من از خانمهای هنرمند اینه که این غذا میتونه مجلسی باشه یعنی تو مهمونی های بزرگ درستش کرد ؟
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.
    اللهم صل علی محمد و ال محمد

  8. #136
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    محمدی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    120
    میزان امتیاز
    90
    پسند شده
    2052
    پسند کرده
    3998
    نقل قول نوشته اصلی توسط گلی... نمایش پست ها
    رفقاکسی نمی تونه راهنماییم کنه؟
    سلام راستش من یک دفعه این خورشت رو درست کردم خیلی خانواده استقبال نکردن و دیگه درست نکردم اما تا اون جا که اطلاع دارم می تونید شنبلیله خشک اضافه کنید یعنی زمان سرخ کردن گشنیز کمی هم شنبلیله خشک اضافه کنید و سریع آب تمررو بریزید که خیلی سرخ نشه چون می سوزه و تلخ میشه و فکر می کنم دستور خانم شف طیبه دستور مناسبی برای این خورشت باشه مطالعه کنید و استفاده ببرید موفق باشید.
    هستی ساغر این نوشته را پسندیده.

صفحه 17 از 18 نخستنخست ... 71415161718 آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما