نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree617Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 97 به 104 از 132
صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  1. #97
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4526
    پسند کرده
    655

    Cool قلیه ماهی تنبلونه ی ما(با تن ماهی و یک سری تدبیرات)

    من معمولا وقتی گشنیز و شنبلیله میگیرم برای قلیه سرخ میکنم و تو فریزر میزارم و بعدا مورد استفاده قرار میدم
    مثل امروز
    تمر هندی رو توی آب ولرم حل کردم و صافش کردم و با سبزی ریختم توی قابلمه + دو قاشق رب انار + یک قاشق رب ازگیل + یک کوچولو رب گوجه
    بعد هم فلفل + نمک+ زردچوبی + پودر کاری + پودر سیر
    گذاشتم قل بزنه و جا بیافته و بعد بهش گردوی خورد شده اضافه کردم که هم سردیش از بین بره هم باعث میشه نیازی به آرد یا نشاسته نداشته باشه
    وقتی جا افتاد تن ماهی ای که جوشونده ام رو باز میکنم و بهش اضافه میکنم و زیرش رو خاموش میکنم
    بعد 4-5 دیقه قبل از اینکه بکشم توی ظرف و ببرم سر میز زیرش رو روشن میکنم تا چندتا قل بزنه
    مراقب باید بود که بیشتر قل نزنه چون در این صورت ماهیمون خورد میشه توش و اثری از آثارش نمیمونه

    نام: afterfocus_1411203592848.jpg نمایش: 498 اندازه: 104.8 کیلو بایت



    اینجا هم که قبل اضافه کردن ماهیه و از مواد چون اضافی اومده بود برداشتم بزارم کنار برای یه روز که دیگه خیلی خیلی فوری میخوام درست کنم و تن ماهی رو فقط بهش اضافه کنم و بیارم جهت حمله (ترفند هاییه برای روزهایی که خیلی بیرونم و یا حوصله ندارم)

    نام: DSC_0344.jpg نمایش: 507 اندازه: 104.3 کیلو بایت

    عکسه چپکی شد
    sara chef, sama18, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  2. بانک بند ناف
    کارت پزشکی مهراز
  3. #98
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    789
    میزان امتیاز
    609
    پسند شده
    18132
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    قلیه ماهی ( ماهی شیر )

    لینک قبلی :
    قلیه ماهی و میگو


    اول سیر رو له می کنیم و توی روغن تفت داده ، گشنیز ساطوری شده و مقدار کمی شنبلیله را هم اضافه می کنیم و تفت می دیم . نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه و دوقاشق آرد هم برای غلیظ شدن آبش به مواد قبلی اضافه کرده تفت می دیم . در ریختن فلفل قرمز سخاوت به خرج می دیم چون باید تند باشه بعد مقداری آب اضافه می کنیم سر قابلمه رو کامل نمی ذاریم تا سبزی بپزه . تمر هندی رو هم با اب داغ خیس می کنیم و از صافی رد می کنیم ( دوبار این کارو انجام می دیم ) و محلول حاصل رو به قابلمه افزوده و با شعله کم طبخ می کنیم . حالا این دیگه سلیقه ای هست من ماهیو سرخ می کنم و بعد داخل اب قلیه می اندازم ولی خیلیا بدون سرخ کردن طبخ می کنن. قلیه ماهی تند و تیز ما آماده سرو هست .

    Behjat, atoosa92, hengamehh و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  4. #99
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,219
    نوشته های وبلاگ
    39
    میزان امتیاز
    640
    پسند شده
    36666
    پسند کرده
    56823
    نیکی جون نسبت شنبلیله به گشنیز را می گویید مثلا من خشک دارم 1 قاشق شنبلیله دارم چند تا قاشق گشنیز بریزم؟ ممنون
    انوشه جون این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #100
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    789
    میزان امتیاز
    609
    پسند شده
    18132
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    نیکی جون نسبت شنبلیله به گشنیز را می گویید مثلا من خشک دارم 1 قاشق شنبلیله دارم چند تا قاشق گشنیز بریزم؟ ممنون


    هنگامه عزیز مقدار شنبلیله در مقایسه با گشنیز خیلی کمه . مثلا برای 250 گرم گشنیز سرخ شده 1 قاشق غذاخوری شنیلیله خشک توی گشنیز تفت دادم .
    sara chef, hengamehh, malihejoon773 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  6. #101
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samin93 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    محل سکونت
    فارس
    نوشته ها
    349
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    5019
    پسند کرده
    9116

    قلیه ماهی ....

    قلیه ماهی

    ماهی شیر 500 گرم سبزی 500گرم ( گشنیزو شنبلیله نسبت 3به 1 )
    تمبر هندی 1.2 بسته سیر 5-6 حبه پیاز یک عدد بزرگ ارد گندم 1تا 2 ق غ نمک فلفل زرچوبه





    اول ماهی رو با پیاز پودر گشنیز و گلپر اسیاب شده و اب لیمو مزه دار کردم گذاشتم یخچال
    پیار رو خیلی ریز خردمیکنیم تفت میدیم سیر رو هم ریز خرد کرده بهش اضافه میکنیم زرچوبه میزنیم
    سبزی ها رو اضافه میکنیم ( سبزی قلیه نه به اندازه کرفس درشت باشه نه به اندازه قورمه سبزی ریز باشه )
    در حد عوض شدن رنگ سبزی کافیه بعد 1 لیوان اب اضافه میکنیم
    تمر هندی رو در اب گرم حل میکنیم و صاف میکنیم و 1 قاشق ارد رو بهش اضافه میکنیم و در 2 مرحله به سبزی اضافه میکنیم
    ماهی ها رو در مخلوط ارد نمک و فلفل سیاه غلطاندیم سرخ میکنیم
    و 20دقیقه اخر به خورشت اضافه میکنیم
    .
     
    mami 2m, zendegi67, نیکی گل و 12 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    .
    در زندگی منتظر معجزه نباش ، خودت معجزه ی زندگیت باش . .

  7. #102
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا عزمی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    432
    میزان امتیاز
    497
    پسند شده
    8647
    پسند کرده
    7576
    پیاز داغ درست کردم.سیر و زردچوبه و فلفل قرمز رو با هم له کردم و ریختم تو پیاز.یه هم زدم و سریع گشنیز خیلی ریز خرد شده رو اضافه کردم و روی شعله متوسط خوب سرخ کردم.1 قاشق آرد ریختم.لحظه آخر کمی شنبلیله خشک ریختم تو سبزیا و یه هم زدم و تمبر هندی رو هم که تو آب جوش خیسونده بودم و عصارشو گرفته بودم ریختم توش.ماهی رو نمک زده بودم و نیم ساعتی گذاشته بودم مزه دار شه.سرخش کردم و به قلیه اضافه کردم و گذاشتم یه کم جا بیفته.(با در نیمه باز.اگه درش بسته باشه قلیه میبره)
    فکر کنم غلیظ بود خودش.آرد لازم نداشت.من جنوبی نیستم.نمیدونستم آبش باید چقدر باشه.در هرصورت من کلا خورش غلیظ دوست دارم
    نام: P1280885.jpg نمایش: 2637 اندازه: 94.7 کیلو بایت
    ویرایش توسط helia59 : ۱۳۹۳/۱۱/۱۳ در ساعت ۱۲:۴۴ قبل از ظهر دلیل: اضافه کردن به متن
    هستی ساغر, Hope, mehr66 و 16 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #103
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elham_vahid آواتار ها
    الهام مصطفوی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۲۸
    محل سکونت
    اونجا
    نوشته ها
    151
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    2653
    پسند کرده
    2702
    سلام خانمهای زیبا و هنرمند
    اینم قلیه ماهی امروز من برای اولین بار با دستور مامان نازم
    اول یه پیاز نسبتادرشت رو نگینی میکنیم میزاریم یکمی سرخ بشه

    نام: IMG_20150210_130254.jpg نمایش: 596 اندازه: 102.6 کیلو بایت
    یکمی که سرخ شد 5-6 تا حبه سیر رو توش رنده میکنی
    نام: IMG_20150210_130807.jpg نمایش: 558 اندازه: 96.4 کیلو بایت
    یکمی که طلایی شد بهش زرد چوبه اضافه میکنیم و هم میزنیم
    نام: IMG_20150210_130955.jpg نمایش: 604 اندازه: 93.0 کیلو بایت
    بهد از او یه بسته سبزی قلیه که مامانعزیزم واسم اماده کرده میریزم و یکمی سرخ میکنیم
    نام: IMG_20150210_131445.jpg نمایش: 560 اندازه: 106.2 کیلو بایت
    سبزیکه سرخ شد 4-5 لیوان آب میریزیمو میزاریم نیم ساعتی پخته بشه
    نام: IMG_20150210_131555.jpg نمایش: 591 اندازه: 100.0 کیلو بایت
    کمی که پخت بهش تن ماهی اضافه میکنیم من چون از استخون ماهی خوشم نمیاد تن اسفاده میکنم
    نام: IMG_20150210_134722.jpg نمایش: 566 اندازه: 87.9 کیلو بایت
    بعد از اون 1 قاشق تمبرهندی با مقداری آب داغ حل میکنیم بعد ار حل شدن 1 قاشق هم آرد مریزم هم میزنیم تا گوله نشه
    بعدش میریزیمش توی یه صافس به خورشت اضافه میکنیم
    نام: IMG_20150210_151958.jpg نمایش: 563 اندازه: 93.1 کیلو بایت
    در اخر نمک فلفل اندازه میکنیم میزاریم رو حرارت کم بپزه
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    حالا غذای شما آمادست
    نام: IMG_20150210_201110.jpg نمایش: 544 اندازه: 103.4 کیلو بایتنام: IMG_20150210_201121.jpg نمایش: 550 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    ویرایش توسط elham_vahid : ۱۳۹۳/۱۱/۲۱ در ساعت ۱۰:۰۸ بعد از ظهر
    Hope, Behjat, maryam_z و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بهشت می تواندکسی باشدکه دوستش داری،و مهم نیست اگرغروب هابه جای نهر های شیر و عسل،با قرصی نان تازه به خانه بیاید

  9. #104
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبی آسمانی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    244
    میزان امتیاز
    125
    پسند شده
    2480
    پسند کرده
    1801
    قلیه ماهی با قزل آلا که من سیر و پیاز رو باهم تفت دادم وبهش مک و فلفل و ادویه اضافه کردم و سبزی سرخ شده رو هم ریختم باهم تفت دادم و تمر هندی حل شده در آب رو هم اضافه کردم و بعد آبش کمی خشک شد ریختم روی ماهی در حال سرخ شدن اینم یه مدلشه دیگه ما دوست داریم هم آبدار مثل خورش هم اینطوری جای شما خالینام: 2015-02-14 12.50.16.jpg نمایش: 489 اندازه: 101.2 کیلو بایتمن نصف ماهی رو ساده سرخ کردم واسه پسرم که قلیه دوست نداره
    عسل بادومی, افسونی, انوشه جون و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود....

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 310111213141516 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما