نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree540Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 129
صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    کاربر اخراجی

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    18
    بچه ها جوونی من شمالم اینجا ماهی جنوب نیست میشه با سلمون درست کرد یا قزل آلای معمولی آیا؟تیغ داره ها پ چیکار کنم؟میخوااااااااااام

  2. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    4122
    نقل قول نوشته اصلی توسط F E R E S H T E نمایش پست ها
    بچه ها جوونی من شمالم اینجا ماهی جنوب نیست میشه با سلمون درست کرد یا قزل آلای معمولی آیا؟تیغ داره ها پ چیکار کنم؟میخوااااااااااام
    سلامی از جنوب کشور به دوست خوبم در شماله کشور عزیزم درسته که این غذا یه ماهیای مخصوصی داره ولی با اکثر ماهیا میشه درست کرد.مثلا مادر شوهر خودم با ماهی قزل درست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه.خارهای ماهی رو یه طوری جدا کن که تیکه های بزرگی داشته باشی و خورد نشه ماهی رو که سرخ کردی نیم ساعت یا سه ربع آخر پخت اضافش کن.
    m1361, sama18, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4246
    پسند کرده
    4122
    برای قلیه ماهی اول پیاز رنده شده رو سرخ می کنیم وقتی کمی سبک شد سیر رو هم اضافه می کنیم طلایی که شدن سبزی رو که شامل گشنیز و شنبلیله میشه اضافه می کنیم نصبتشونم چهار به یکه یعنی چهار دسته جعفری یه دسته شنبلیله می خواد.اگه بخواین یه دسته درست کنین یه ذره شنبلیله اضافه کنید که تلخ نشه،بعد سبزی که تفت خورد آب تمر هندی رو اضافه می کنیم و ادویه کاری و نمک و اگه دم دستتون نیست کاری زرد چوبه و نمک رو می زنین این غذا کلا کمی تنده و فلفلش رو بسته به ذاعقه خودتون اضافه کنید و بزارید خورشت جا بیفته اگه ماهیتون گوشتش سفت بود همون اول ماهی رو اضافه کنید و اگه گوشت نرمی داشت سه ربع آخر پخت اضافه کنید که خرد نشه توی غذا.راستی دوستای خوبم مادر شوهرم وقتی سبزی مخصوص قلیه نداره و می خواد حتما این غذا رو درست کنه با سبزی خورشتی و ماهی قزل معمولی درست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    Behjat, m1361, نیکی گل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    renoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    197
    پسند کرده
    462
    قلیه ماهی بندری
    نام: IMG_3391.jpg نمایش: 1505 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    سبزی قلیه "گشنیز و شنبلیله
    ماهی قلیه" ماهی شیر
    مواد قلیه"سیر - پیاز - تمر
    نحوه پخت:
    سیر و پیاز رت مه کرده و در روغن تفت می دهیم و شمبلیله و گشنیز را اضافه می کنیم.
    بعد از سرخ شدن سبزی نمک و فلفل قرمز و پس از آن آب تمر را به مواد اضافه میکنیم و غذا را در روی ملایم قرار داده و پس از جا افتادن مواد ماهی را به آن اضافه میکنیم.
    بعد از 20 دقیقه قلیه ماهی بندری آمتده سرو می باشد.
    هستی ساغر, m1361, افسونی و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    518
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1413
    پسند کرده
    99
    با اینکه توی مجله سلامت نوشتن تیلا پیلا رو به خاطر امگا 6 بیش از حد کم مصرف کنید ولی من باهاش قلیه ماهی درست کردم با اونم خوب میشه فقط کم دیگه اگه قراره تیلاپیلا باشه ماهی 1 بار
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    747
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    372
    پسند شده
    8183
    پسند کرده
    18896
    قلیه ماهی لذیذ و به به
    با دستور بینظیر شف طیبه
    بسیااار بسیاااار مورد پسندمون واقع شد مخصوصا همسری که از اون روزه همش میگه وای اون یعنی ماهی ی
    فقط من فلفل رو کمتر زدم- ماهی هم قزل آلای گوشتی و تپل بود که بی استخونش کرده بودم

    نام: DSC08756.jpg نمایش: 574 اندازه: 96.0 کیلو بایتنام: DSC08760.jpg نمایش: 604 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: DSC08764.jpg نمایش: 1464 اندازه: 90.4 کیلو بایت

    اینم سفره ی دریایی ما
    نام: DSC08772.jpg نمایش: 1446 اندازه: 105.9 کیلو بایت
    نایاب 90, m1361, گیلاس من و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4508
    پسند کرده
    655

    Cool قلیه ماهی تنبلونه ی ما(با تن ماهی و یک سری تدبیرات)

    من معمولا وقتی گشنیز و شنبلیله میگیرم برای قلیه سرخ میکنم و تو فریزر میزارم و بعدا مورد استفاده قرار میدم
    مثل امروز
    تمر هندی رو توی آب ولرم حل کردم و صافش کردم و با سبزی ریختم توی قابلمه + دو قاشق رب انار + یک قاشق رب ازگیل + یک کوچولو رب گوجه
    بعد هم فلفل + نمک+ زردچوبی + پودر کاری + پودر سیر
    گذاشتم قل بزنه و جا بیافته و بعد بهش گردوی خورد شده اضافه کردم که هم سردیش از بین بره هم باعث میشه نیازی به آرد یا نشاسته نداشته باشه
    وقتی جا افتاد تن ماهی ای که جوشونده ام رو باز میکنم و بهش اضافه میکنم و زیرش رو خاموش میکنم
    بعد 4-5 دیقه قبل از اینکه بکشم توی ظرف و ببرم سر میز زیرش رو روشن میکنم تا چندتا قل بزنه
    مراقب باید بود که بیشتر قل نزنه چون در این صورت ماهیمون خورد میشه توش و اثری از آثارش نمیمونه

    نام: afterfocus_1411203592848.jpg نمایش: 484 اندازه: 104.8 کیلو بایت



    اینجا هم که قبل اضافه کردن ماهیه و از مواد چون اضافی اومده بود برداشتم بزارم کنار برای یه روز که دیگه خیلی خیلی فوری میخوام درست کنم و تن ماهی رو فقط بهش اضافه کنم و بیارم جهت حمله (ترفند هاییه برای روزهایی که خیلی بیرونم و یا حوصله ندارم)

    نام: DSC_0344.jpg نمایش: 491 اندازه: 104.3 کیلو بایت

    عکسه چپکی شد
    sara chef, sama18, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    قلیه ماهی ( ماهی شیر )

    لینک قبلی :
    قلیه ماهی و میگو


    اول سیر رو له می کنیم و توی روغن تفت داده ، گشنیز ساطوری شده و مقدار کمی شنبلیله را هم اضافه می کنیم و تفت می دیم . نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه و دوقاشق آرد هم برای غلیظ شدن آبش به مواد قبلی اضافه کرده تفت می دیم . در ریختن فلفل قرمز سخاوت به خرج می دیم چون باید تند باشه بعد مقداری آب اضافه می کنیم سر قابلمه رو کامل نمی ذاریم تا سبزی بپزه . تمر هندی رو هم با اب داغ خیس می کنیم و از صافی رد می کنیم ( دوبار این کارو انجام می دیم ) و محلول حاصل رو به قابلمه افزوده و با شعله کم طبخ می کنیم . حالا این دیگه سلیقه ای هست من ماهیو سرخ می کنم و بعد داخل اب قلیه می اندازم ولی خیلیا بدون سرخ کردن طبخ می کنن. قلیه ماهی تند و تیز ما آماده سرو هست .

    Behjat, atoosa92, hengamehh و 18 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما