نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree658Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 142
صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    776
    میزان امتیاز
    630
    پسند شده
    18194
    پسند کرده
    12926

    ویترین مدال ها

    قلیه ماهی ( ماهی شیر )
    اول سیر رو له می کنیم و توی روغن تفت داده ، گشنیز ساطوری شده و مقدار کمی شنبلیله را هم اضافه می کنیم و تفت می دیم . نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه و دوقاشق آرد هم برای غلیظ شدن آبش به مواد قبلی اضافه کرده تفت می دیم . در ریختن فلفل قرمز سخاوت به خرج می دیم چون باید تند باشه بعد مقداری آب اضافه می کنیم سر قابلمه رو کامل نمی ذاریم تا سبزی بپزه . تمر هندی رو هم با اب داغ خیس می کنیم و از صافی رد می کنیم ( دوبار این کارو انجام می دیم ) و محلول حاصل رو به قابلمه افزوده و با شعله کم طبخ می کنیم . حالا این دیگه سلیقه ای هست من ماهیو سرخ می کنم و بعد داخل اب قلیه می اندازم ولی خیلیا بدون سرخ کردن طبخ می کنن. قلیه ماهی تند و تیز ما آماده سرو هست .

    آماده سرو

    ویرایش توسط نیکی گل : ۱۳۹۳/۰۳/۱۶ در ساعت ۰۴:۲۵ بعد از ظهر
    mami 2m, nora1, zohre.a و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



  2. #90
    کاربر اخراجی

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    65
    پسند کرده
    18
    بچه ها جوونی من شمالم اینجا ماهی جنوب نیست میشه با سلمون درست کرد یا قزل آلای معمولی آیا؟تیغ داره ها پ چیکار کنم؟میخوااااااااااام

  3. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    154
    پسند شده
    4303
    پسند کرده
    4111
    نقل قول نوشته اصلی توسط F E R E S H T E نمایش پست ها
    بچه ها جوونی من شمالم اینجا ماهی جنوب نیست میشه با سلمون درست کرد یا قزل آلای معمولی آیا؟تیغ داره ها پ چیکار کنم؟میخوااااااااااام
    سلامی از جنوب کشور به دوست خوبم در شماله کشور عزیزم درسته که این غذا یه ماهیای مخصوصی داره ولی با اکثر ماهیا میشه درست کرد.مثلا مادر شوهر خودم با ماهی قزل درست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه.خارهای ماهی رو یه طوری جدا کن که تیکه های بزرگی داشته باشی و خورد نشه ماهی رو که سرخ کردی نیم ساعت یا سه ربع آخر پخت اضافش کن.
    m1361, sama18, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  4. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    154
    پسند شده
    4303
    پسند کرده
    4111
    برای قلیه ماهی اول پیاز رنده شده رو سرخ می کنیم وقتی کمی سبک شد سیر رو هم اضافه می کنیم طلایی که شدن سبزی رو که شامل گشنیز و شنبلیله میشه اضافه می کنیم نصبتشونم چهار به یکه یعنی چهار دسته جعفری یه دسته شنبلیله می خواد.اگه بخواین یه دسته درست کنین یه ذره شنبلیله اضافه کنید که تلخ نشه،بعد سبزی که تفت خورد آب تمر هندی رو اضافه می کنیم و ادویه کاری و نمک و اگه دم دستتون نیست کاری زرد چوبه و نمک رو می زنین این غذا کلا کمی تنده و فلفلش رو بسته به ذاعقه خودتون اضافه کنید و بزارید خورشت جا بیفته اگه ماهیتون گوشتش سفت بود همون اول ماهی رو اضافه کنید و اگه گوشت نرمی داشت سه ربع آخر پخت اضافه کنید که خرد نشه توی غذا.راستی دوستای خوبم مادر شوهرم وقتی سبزی مخصوص قلیه نداره و می خواد حتما این غذا رو درست کنه با سبزی خورشتی و ماهی قزل معمولی درست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    Behjat, m1361, نیکی گل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  5. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    renoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    199
    پسند کرده
    462
    قلیه ماهی بندری
    نام: IMG_3391.jpg نمایش: 1569 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    سبزی قلیه "گشنیز و شنبلیله
    ماهی قلیه" ماهی شیر
    مواد قلیه"سیر - پیاز - تمر
    نحوه پخت:
    سیر و پیاز رت مه کرده و در روغن تفت می دهیم و شمبلیله و گشنیز را اضافه می کنیم.
    بعد از سرخ شدن سبزی نمک و فلفل قرمز و پس از آن آب تمر را به مواد اضافه میکنیم و غذا را در روی ملایم قرار داده و پس از جا افتادن مواد ماهی را به آن اضافه میکنیم.
    بعد از 20 دقیقه قلیه ماهی بندری آمتده سرو می باشد.
    هستی ساغر, m1361, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    512
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    1420
    پسند کرده
    99
    با اینکه توی مجله سلامت نوشتن تیلا پیلا رو به خاطر امگا 6 بیش از حد کم مصرف کنید ولی من باهاش قلیه ماهی درست کردم با اونم خوب میشه فقط کم دیگه اگه قراره تیلاپیلا باشه ماهی 1 بار
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  7. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    744
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    413
    پسند شده
    8315
    پسند کرده
    19082
    قلیه ماهی لذیذ و به به
    با دستور بینظیر شف طیبه
    بسیااار بسیاااار مورد پسندمون واقع شد مخصوصا همسری که از اون روزه همش میگه وای اون یعنی ماهی ی
    فقط من فلفل رو کمتر زدم- ماهی هم قزل آلای گوشتی و تپل بود که بی استخونش کرده بودم

    نام: DSC08756.jpg نمایش: 640 اندازه: 96.0 کیلو بایتنام: DSC08760.jpg نمایش: 682 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: DSC08764.jpg نمایش: 1534 اندازه: 90.4 کیلو بایت

    اینم سفره ی دریایی ما
    نام: DSC08772.jpg نمایش: 1509 اندازه: 105.9 کیلو بایت
    نایاب 90, m1361, گیلاس من و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    1884
    پسند کرده
    2737
    فیله ماهی با اسفناج


    فایل پیوست 102667

    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....


    مـــــــواد لازم :
    اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
    پیاز متوسط : یک عدد
    روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
    پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
    فلفل دلمه ای : یک عدد
    فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم
    نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
    فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
    سرکه : یک قاشق سوپخوری

    طـــــــرز تهیه :
    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .
    پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.
    یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .
    فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

    آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
    ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .
    روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
    فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .
    همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .
    حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .
    فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
    باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .
    مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.

    منبع : سايت سيمرغ
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

صفحه 12 از 18 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما