نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree617Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 89 به 96 از 131
صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  1. #89
    کاربر اخراجی

    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۰۸
    محل سکونت
    شمال
    نوشته ها
    30
    کالاهای من
    3
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    64
    پسند کرده
    18
    بچه ها جوونی من شمالم اینجا ماهی جنوب نیست میشه با سلمون درست کرد یا قزل آلای معمولی آیا؟تیغ داره ها پ چیکار کنم؟میخوااااااااااام

  2. بانک بند ناف
  3. #90
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    214
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4252
    پسند کرده
    4122
    نقل قول نوشته اصلی توسط F E R E S H T E نمایش پست ها
    بچه ها جوونی من شمالم اینجا ماهی جنوب نیست میشه با سلمون درست کرد یا قزل آلای معمولی آیا؟تیغ داره ها پ چیکار کنم؟میخوااااااااااام
    سلامی از جنوب کشور به دوست خوبم در شماله کشور عزیزم درسته که این غذا یه ماهیای مخصوصی داره ولی با اکثر ماهیا میشه درست کرد.مثلا مادر شوهر خودم با ماهی قزل درست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه.خارهای ماهی رو یه طوری جدا کن که تیکه های بزرگی داشته باشی و خورد نشه ماهی رو که سرخ کردی نیم ساعت یا سه ربع آخر پخت اضافش کن.
    m1361, sama18, mitra40 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  4. #91
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mitra libra آواتار ها
    میترا
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۴/۲۴
    محل سکونت
    خوزستان
    نوشته ها
    214
    میزان امتیاز
    143
    پسند شده
    4252
    پسند کرده
    4122
    برای قلیه ماهی اول پیاز رنده شده رو سرخ می کنیم وقتی کمی سبک شد سیر رو هم اضافه می کنیم طلایی که شدن سبزی رو که شامل گشنیز و شنبلیله میشه اضافه می کنیم نصبتشونم چهار به یکه یعنی چهار دسته جعفری یه دسته شنبلیله می خواد.اگه بخواین یه دسته درست کنین یه ذره شنبلیله اضافه کنید که تلخ نشه،بعد سبزی که تفت خورد آب تمر هندی رو اضافه می کنیم و ادویه کاری و نمک و اگه دم دستتون نیست کاری زرد چوبه و نمک رو می زنین این غذا کلا کمی تنده و فلفلش رو بسته به ذاعقه خودتون اضافه کنید و بزارید خورشت جا بیفته اگه ماهیتون گوشتش سفت بود همون اول ماهی رو اضافه کنید و اگه گوشت نرمی داشت سه ربع آخر پخت اضافه کنید که خرد نشه توی غذا.راستی دوستای خوبم مادر شوهرم وقتی سبزی مخصوص قلیه نداره و می خواد حتما این غذا رو درست کنه با سبزی خورشتی و ماهی قزل معمولی درست میکنه خیلی هم خوشمزه میشه.
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    Behjat, m1361, نیکی گل و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا من مومنم ، به اینکه هر که دلش هوایی تو شد ، تو هوایش را داری....

  5. #92
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    renoo آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۲/۱۱
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    198
    پسند کرده
    462
    قلیه ماهی بندری
    نام: IMG_3391.jpg نمایش: 1521 اندازه: 100.2 کیلو بایت
    سبزی قلیه "گشنیز و شنبلیله
    ماهی قلیه" ماهی شیر
    مواد قلیه"سیر - پیاز - تمر
    نحوه پخت:
    سیر و پیاز رت مه کرده و در روغن تفت می دهیم و شمبلیله و گشنیز را اضافه می کنیم.
    بعد از سرخ شدن سبزی نمک و فلفل قرمز و پس از آن آب تمر را به مواد اضافه میکنیم و غذا را در روی ملایم قرار داده و پس از جا افتادن مواد ماهی را به آن اضافه میکنیم.
    بعد از 20 دقیقه قلیه ماهی بندری آمتده سرو می باشد.
    هستی ساغر, m1361, افسونی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #93
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    513
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    1428
    پسند کرده
    99
    با اینکه توی مجله سلامت نوشتن تیلا پیلا رو به خاطر امگا 6 بیش از حد کم مصرف کنید ولی من باهاش قلیه ماهی درست کردم با اونم خوب میشه فقط کم دیگه اگه قراره تیلاپیلا باشه ماهی 1 بار
    ...
     
    باران67 این نوشته را پسندیده.
    هــــــرگــز بـه گذشته برنگــــــــرد
    اگر سیندرلا برای برداشتن کفشش برمیگشــت
    هیچوقت یک پرنسس نمی شد

  7. #94
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    sara chef آواتار ها
    سارا بانو
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۱/۱۲
    محل سکونت
    آشیونه ی عــشق
    نوشته ها
    746
    نوشته های وبلاگ
    45
    میزان امتیاز
    401
    پسند شده
    8259
    پسند کرده
    19142
    قلیه ماهی لذیذ و به به
    با دستور بینظیر شف طیبه
    بسیااار بسیاااار مورد پسندمون واقع شد مخصوصا همسری که از اون روزه همش میگه وای اون یعنی ماهی ی
    فقط من فلفل رو کمتر زدم- ماهی هم قزل آلای گوشتی و تپل بود که بی استخونش کرده بودم

    نام: DSC08756.jpg نمایش: 593 اندازه: 96.0 کیلو بایتنام: DSC08760.jpg نمایش: 625 اندازه: 88.8 کیلو بایتنام: DSC08764.jpg نمایش: 1481 اندازه: 90.4 کیلو بایت

    اینم سفره ی دریایی ما
    نام: DSC08772.jpg نمایش: 1463 اندازه: 105.9 کیلو بایت
    نایاب 90, m1361, گیلاس من و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #95
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narges* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    797
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    1866
    پسند کرده
    2738
    فیله ماهی با اسفناج


    فایل پیوست 102667

    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید . پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده . ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و....


    مـــــــواد لازم :
    اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
    پیاز متوسط : یک عدد
    روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
    پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
    فلفل دلمه ای : یک عدد
    فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم
    نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
    فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
    سرکه : یک قاشق سوپخوری

    طـــــــرز تهیه :
    اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .
    پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.
    یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .
    فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

    آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.
    ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .
    روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .
    فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .
    همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .
    حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .
    فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .
    باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .
    مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید.

    منبع : سايت سيمرغ
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    .
     
    شادترين مردم لزوما" کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
    بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى*کند

    www.amamzaman-110.blogfa.com

  9. #96
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله ساره آواتار ها
    ساره - م
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    تکه ای از بهشت
    نوشته ها
    297
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    96
    پسند شده
    4526
    پسند کرده
    655

    Cool قلیه ماهی تنبلونه ی ما(با تن ماهی و یک سری تدبیرات)

    من معمولا وقتی گشنیز و شنبلیله میگیرم برای قلیه سرخ میکنم و تو فریزر میزارم و بعدا مورد استفاده قرار میدم
    مثل امروز
    تمر هندی رو توی آب ولرم حل کردم و صافش کردم و با سبزی ریختم توی قابلمه + دو قاشق رب انار + یک قاشق رب ازگیل + یک کوچولو رب گوجه
    بعد هم فلفل + نمک+ زردچوبی + پودر کاری + پودر سیر
    گذاشتم قل بزنه و جا بیافته و بعد بهش گردوی خورد شده اضافه کردم که هم سردیش از بین بره هم باعث میشه نیازی به آرد یا نشاسته نداشته باشه
    وقتی جا افتاد تن ماهی ای که جوشونده ام رو باز میکنم و بهش اضافه میکنم و زیرش رو خاموش میکنم
    بعد 4-5 دیقه قبل از اینکه بکشم توی ظرف و ببرم سر میز زیرش رو روشن میکنم تا چندتا قل بزنه
    مراقب باید بود که بیشتر قل نزنه چون در این صورت ماهیمون خورد میشه توش و اثری از آثارش نمیمونه

    نام: afterfocus_1411203592848.jpg نمایش: 498 اندازه: 104.8 کیلو بایت



    اینجا هم که قبل اضافه کردن ماهیه و از مواد چون اضافی اومده بود برداشتم بزارم کنار برای یه روز که دیگه خیلی خیلی فوری میخوام درست کنم و تن ماهی رو فقط بهش اضافه کنم و بیارم جهت حمله (ترفند هاییه برای روزهایی که خیلی بیرونم و یا حوصله ندارم)

    نام: DSC_0344.jpg نمایش: 507 اندازه: 104.3 کیلو بایت

    عکسه چپکی شد
    sara chef, sama18, m1361 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باشد برو قبول علی بی پناه شد

    باشد قرار بعدیمان قتلگاه شد

صفحه 12 از 17 نخستنخست ... 29101112131415 ... آخرینآخرین
  • کارت پزشکی مهراز
  • کلمات کلیدی این موضوع

    مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما