نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree540Likes

موضوع: قلیه ماهی و میگو

نمایش نتایج: از 81 به 88 از 129
صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  1. #81
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    هفت شهر عشق
    نوشته ها
    14
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: قلیه ماهی و میگو

    سلام ببخشید میپرسم سه ساعت برای پختن زیاد نیست میگو که گوشت زیادی ندارد
    با چنین گنج که شد خازن او روح امین

    به گدائی به در خانه شاه آمده ایم

  2. بانک بند ناف
  3. #82
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540

    Re: قلیه ماهی و میگو

    نقل قول نوشته اصلی توسط مرجان جون
    سلام ببخشید میپرسم سه ساعت برای پختن زیاد نیست میگو که گوشت زیادی ندارد
    عزیزم من روشعله خیلی کم گذاشتمش .میگو که پخت زیادی نمیخواد این مدت زمان برا اینه که این غذا جا بیوفته /به روغن بیوفته/
    من تجربه خودمو میگم هرچه غذا ارومتر بپزه خوشمزه تره .
    باران67 این نوشته را پسندیده.

  4. #83
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    قلیه ماهی با تن ماهی

    پیاز داغ ، سیر خرد شده ریز ، نمک و فلفل و ادویه ، خیلی خیلی کم رب گوجه فرنگی ، جعفری و گشنیز خرد شده ، تن ماهی و تمبرهندی

    mosafer, rayehe, akram. و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #84
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    130
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    740
    پسند کرده
    1639
    این عکس اولین قلیه ماهی هست که چند هفته پیش درست کردم. خیلی خوشمزه و خوش خوراک بود وصدالبته که دلیلش راهنمایی خاله لیلای عزیز بود. خاله لیلا محبتکرد و کامل طبخش رو برام توضیح داد.
    برای این مقدار (برای 2 نفر کافی و حتی زیاد هم بود) یه پیاز رو خرد کردم و با روغن تا حدی که سبک بشه تفت دادم، بعد یه بوته سیر که رنده کرده بودم و یه مقداریش رو هم خیلی ریز خرد کرده بودم اضافه کرد. وقتی که سیر هم سبک شده سبزی رو اضافه کردم. 3 تا دسته کوچک گشنیز پاک کرده و 1 دسته شنبلیله، وقتی که سبزی یه مقداری تفت خورد، یه قاشق آرد هم باهاش تفت دادم که غلظتش بیشتر باشه، بعد آب تمبر رو اضافه کردم. برای این مقدار نصف بسته تمبر هندی رو تو یه کاسه کوچک آب جوش باز کرده بودم و از صافی رد کرده بودم. رو شعله کم گذاشتم و 1 عدد ماهی تیلا پیلا رو به قطعات حدودی 3*3 خرد کردم و در حدی که کمی سفید بشه تفتش دادم و بعد به مخلوط سبزی و تمبر و ... اضافه کردم. با فلفل قرمز زیاد. حدود 2 تا 3ساعت با شعله خیلی کم گذاشتم که جا بیفته و آخرش هم یه تن ماهی بهش اضافه کردم. بسیار خوشمزه بود. بعدش هم تو دو تا مهمونی درست کردم که مهمونام هم خوششون اومد. بازم ممنون لیلای مهربون و دوست داشتنی
    ویرایش توسط mahta58 : ۱۳۹۲/۰۹/۳۰ در ساعت ۱۰:۱۴ بعد از ظهر
    mami 2m, *سیندرلا*, azin joon و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #85
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mami  2m آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۰۱
    محل سکونت
    *ایــــــران*
    نوشته ها
    541
    میزان امتیاز
    533
    پسند شده
    9033
    پسند کرده
    8540
    فیله ماهی هوکی رو نمک وفلفل وزدم گذاشتم تو روغن تا کم سرخ شد
    سبزی رو سرخ کردم+دوحبه سیر اضافه کردم بعد تمر هندی رو ریختم وباهم تفت دادم واب حدود دو لیوان وگذاشتم تا به جوش اومدبعد نیم ساعت که جوشید ماهی سرخ شده رواضافه کردم وگذاشتم تا جابیفته
    .نام: IMG_0010.jpg نمایش: 618 اندازه: 102.8 کیلو بایت
    somayeh-b, m1361, مامان غزل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #86
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22320
    پسند کرده
    14687
    قلیه ماهی با مرغ

    چون ما طعم ماهی رو زیاد نپسندیدم تو این خورش مامانم با مرغ درست میکنه همیشه و صد البته خودم یه بار که مامانم با ماهی درست کرده بودم خوردم ولی بهم نچسبید
    با مرغ رو ترجیح میدم

    پیاز رو سرخ میکنیم و سیر اضافه میکنیم سبزی شامل گشنیز و شنبلیله سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم
    تمبر هندی رو کمی اب میریزیم و بعد از صافی رد میکنیمو وقتی خورش جا افتاد بهش اضافه میکنیم
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    fateme67, Behjat, zohre.a و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  8. #87
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8171
    پسند کرده
    4947
    قلیه میگو
    نام: Picture 206.jpg نمایش: 1660 اندازه: 70.0 کیلو بایت


    پیاز رو خیلی ریز خورد کردمو بعد از سرخ شدن سیرهای ریز شده رو اضافه کردم. یه تفت دادمو سبزی قلیه که گشنیز و شنبلیله هست رو اضافه کردم. خوب سرخشون کردم و بعد یه قاشق ارد اضافه کردم. بعد از ارد هم یه قاشق رب گوجه فرنگی زدم. اما نه اونقدر که رنگ سبزش از بین بره/ بعد میگوهای پاک شده رو اضافه کردم و تفت دادم.
    تمرهندی رو ریختم توی ظرف و ابجوش اضافه کردم. یه ربع که گذشت با دست فشار دادم تا نرم بشه. بعد از الک رد کردم تا شیره ش جدا بشه.
    بعد ریختمش توی خورش. فلفل قرمز هم باید حسابی ریخته بشه چون مزه ش به تندی و ترشی و بوی سیرش هست.
    اب بهش اضافه کردم و یک ساعت گذاشتم با شعله ی ملایم بپزه.
    اب خورش نباید زیاد باشه. ضمن اینکه خیلی هم مدت زمان زیادی برای پختن نمیبره.
    خورش بادمجون
     
    ویرایش توسط samir : ۱۳۹۲/۱۲/۰۷ در ساعت ۱۱:۵۸ بعد از ظهر دلیل: رب رو یادم رفت بنویسم:دی
    Behjat, zohre.a, khale leila و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  9. #88
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نیکی گل آواتار ها
    مامی نیکی گل
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۳۰
    نوشته ها
    788
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    18098
    پسند کرده
    12941

    ویترین مدال ها

    قلیه ماهی ( ماهی شیر )
    اول سیر رو له می کنیم و توی روغن تفت داده ، گشنیز ساطوری شده و مقدار کمی شنبلیله را هم اضافه می کنیم و تفت می دیم . نمک ، فلفل قرمز ، زردچوبه و دوقاشق آرد هم برای غلیظ شدن آبش به مواد قبلی اضافه کرده تفت می دیم . در ریختن فلفل قرمز سخاوت به خرج می دیم چون باید تند باشه بعد مقداری آب اضافه می کنیم سر قابلمه رو کامل نمی ذاریم تا سبزی بپزه . تمر هندی رو هم با اب داغ خیس می کنیم و از صافی رد می کنیم ( دوبار این کارو انجام می دیم ) و محلول حاصل رو به قابلمه افزوده و با شعله کم طبخ می کنیم . حالا این دیگه سلیقه ای هست من ماهیو سرخ می کنم و بعد داخل اب قلیه می اندازم ولی خیلیا بدون سرخ کردن طبخ می کنن. قلیه ماهی تند و تیز ما آماده سرو هست .

    آماده سرو

    ویرایش توسط نیکی گل : ۱۳۹۳/۰۳/۱۶ در ساعت ۰۴:۲۵ بعد از ظهر
    mami 2m, nora1, zohre.a و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    ​فقط به خانوادم عشق می ورزم .



صفحه 11 از 17 نخستنخست ... 891011121314 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما