نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree90Likes

موضوع: انواع آش و سوپ چغندر ...

نمایش نتایج: از 9 به 12 از 12
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,155
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86583
    پسند کرده
    75961

    ویترین مدال ها

    شولی (یزد) (5-6 بشقاب)

    اُماج..........................1 پیمانه
    چغندر (فندقی)..........2
    پیاز (ساطوری)...........2
    لپه (خیسانده)............نیم پیمانه
    عدس (خیسانده)........1 پیمانه
    سبزی (ساطوری).......نیم کیلو (تره، جعفری، برگ چغندر یا اسفناج)
    سرکه........................نیم پیمانه
    زردچوبه....................1-2 ق چ
    روغن........................7-8 قاشق
    نعنا داغ (> 611)
    نمک و فلفل
    ----------------
    *این همان آش شولی معروف یزد است که حق تقلید آن منحصر است به مردم یزد و پاره ای از اعقاب آن ها در شهر های دیگر.
    در خود یزد گویا این آش را فقط میان ساعت های 10 تا 11 پیش از ظهر می خورند _ برای تغییر ذائقه و باز کردن اشتهای ناهار، که سه چهار ساعت بعد صرف می شود.
    البته غیر یزدی ها ملزم به رعابت این مقررات نیستند.
    خمیر این آش نوعی اُماج است، که در آش اُماج (> صفحه ی 629 ) هم به کار می رود.
    برای درست کردن اُماج یزدی، مقداری آرد را در یک الک پهن کنید، سپس دست تان را در یک کاسه ی آب بزنید و چند پشنگِ ریز آب به آرد بپاشید و پس از چند لحظه آرد را الک کنید.
    دانه های خمیر را که در الک می ماند در یک سینی بریزید و آرد الک شده را به الک برگردانید و باز پشنگ آب بپاشید و الک کنید؛ تا به اندازه ی کافی اُماج به دست آید.
    اُماج را در آفتاب یا در فرِ گرم با درِ نیمه باز بگذارید تا خشک شود.
    دانه های درشت را کف مال و خرد کنید.
    ==============
    3-4 قاشق از روغن را در دیگ جاداری روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا سرخ شود.
    یک چهارم چغندر خرد کرده را با زردچوبه روی پیاز داغ بریزید و 3-4 دقیقه بچرخانید.
    لپه و عدس را با 12 پیمانه آب و کمی نمک اضافه کنید و دیگ را به جوش بیاورید.
    سپس آتش را کم کنید، درِ دیگ را ببندید و لپه و عدس را 70-80 دقیقه بپزید.
    اکنون آتش را کمی تیز کنید، اُماج را خرده خرده در دیگ بریزید و با قاشق چوبی بگردانید تا دانه های آن به هم نچسبد، سپس سبزی و باقی مانده ی چغندر را اضافه کنید و آتش را پایین بکشید، همین قدر که دیگ با درِ باز ریزجوش بزند.
    45 دقیقه بعد سرکه را اضافه کنید، فلفل بپاشید و 10-15 دقیقه بعد بکشید.
    ظرف آش را با نعنا داغ آرایش کنید و به خورندگان « خوش بو » (خوش باشید، بفرمایید) بزنید. (گاهی سرکه را سر سفره به شولی می زنند.)
    m1361, Hope, kurosh1 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی ایلیا و الینا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    کالاهای من
    6
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    4459
    پسند کرده
    783

    حمیص یا اش لبو

    نام: rps۲۰۱۵۱۲۲۱_۱۵۴۶۱۰.jpg نمایش: 307 اندازه: 100.3 کیلو بایت


    حميص يا اش لبو يك اش محلي شوشتري است.اشي با دستور پختي ساده اما طعمي بسيار متفاوت ، كه پيشنهاد ميكنم براي يكبار هم كه شده اين اش خوشمزه را امتحان كنيد.
    حميص (hamies) را ميتوان به صورت سرد هم ميل كرد . و معمولا بصورت سرد سرو ميشود.اما شما عزيزان براي بار اول گرم انرا ميل كنيد


    مواد اوليه:
    برگ چغندر 1600 گرم(سبزي پاك شده را وزن كنيد )
    تمرهندي 1 بسته
    لبو 800 گرم
    عدس 1 استكان
    خورده برنج 2 استكان
    ماش 1استكان
    سير 2 بوته
    پياز داغ 3 ق غ
    نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
    دستور پخت:
    1)لبوها را پوست بگيريد و بگذاريد كه بپزنند _خيلي اب نريزيد.
    2)تمرهندي را با حدود 2 ليتر اب خيس كنيد
    3)برگ چغندرها را خورد كنيد(از سبزي اش درشت تر)و در قابلمه بزرگي بريزيد.
    4)عدس ،ماش ؛و خورده برنج شسته شده را هم درون قابلمه بريزيد.
    5)سيرهاي خورد شده و اب تمر و ادويه جات دلخواه ؛را نيز به محتويات قابلمه اضافه كنيد.
    6)قابلمه را بر روي حرارت بگذاريد ميتوانيد در اين مرحله لبوهاي كه كمي نرم شده اند را نيز اضافه كنيد.(اب بايد كاملا روي مواد را بپوشاند).و زمانيكه كه اب به جوش امد ؛حرارت را بسيار كم كنيد ،بهتر است اين اش به آرامي جا بيفتد؛ زماني حدود 3 ساعت بسيار مطلوب و مناسب است.
    7)بعد از گذشت حدود 2 ساعت ميتوانيد. حميص را بچشيد و اندازه هاي نمك و فلفل و حتي ترشي(اب تمر)غذا را به دلخواه تان تنظيم كنيد. و براي خوشمزه تر شدن ان پياز داغ را در اين مرحله اضافه كنيد. و منتظر جا افتادن اين آش فوق العاده بمانيد.


    این دستوری بود که تو سایت خانوم گل بود
    من لبوها رو رنده کردم و تو اش ریختم
    kurosh1, باران67, ELAHE_ABAN و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۴/۱۰/۰۵
    نوشته ها
    19
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    129
    پسند کرده
    0
    آش شلغم

    آش شلغم، یکی از آش های پرخاصیت ایرانی است و معمولاً این آش در زمستان پخته می شود و غذایی مناسب برای سرماخوردگی است؛ زیرا استفاده از سیر و شلغم در این آش، برای افرادی که سرما خورده اند، باعث بالا رفتن سیستم ایمنی بدنشان در مقابل بیماری می شود. چنانچه آش شلغم را برای افراد بیمار آماده می کنید، از روغن کمتری استفاده کنید،

    برای دیدن آموزش این آش به لینک زیر برید
    آش شلغم

    نام: 9534054ash-shalgham.jpg نمایش: 202 اندازه: 80.8 کیلو بایت
    maman_mahya, m1361, سادن و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    میس مهسا آواتار ها
    مهسا رضانژاد
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    340
    نوشته های وبلاگ
    96
    میزان امتیاز
    640
    پسند شده
    6557
    پسند کرده
    7630

    ویترین مدال ها

    سوپ لبو

    نام: IMAG0943.jpg نمایش: 230 اندازه: 107.5 کیلو بایت
    براي درست كردن سوپ لبو، دو سه تا لبوي متوسط رو با يه سيب زميني بزرگ، يه شاخه كرفس، يه هويج، يه دونه برگ بو و يه شاخه ي كوچك رزماري و فلفل قرمز و نمك بريزين داخل قابلمه و روشون آب مرغ بريزين و بگذارين بپزن تا نرم شن. وقتي پخته شدن برگ بو رو در بيارين.
    بعد با بِلِندر يا گوشت كوب برقي، همه رو با هم ميكس كنين.
    موقع سرو ، روشون خامه و شويد خرد شده و اب ليمو ترش بريزين


    ب قول بهجت جون سوپی نیست ک همه پسند و مناسب مهمونی باشه

    نام: IMAG0948.jpg نمایش: 107 اندازه: 110.3 کیلو بایت

    لینک سوپ کدو حلوایی >>>انواع آش و سوپ با کدوحلوایی
    باران67, ترنم63, ستین و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    میبخشم
    اما فراموش نمیکنم....

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما