نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree15Likes

موضوع: دستورش از من تهیه ش با شما

نمایش نتایج: از 33 به 40 از 43
صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  1. #33
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    فرشته ایاز
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۷
    محل سکونت
    اهر
    نوشته ها
    294
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    730
    پسند کرده
    306

    Re: دستورش از من تهیه ش با شما

    نجما جون دستت درد نکنه .خانمی خوش به حال دور وبریها .ما که عکسها را میبینیم کیف میکنیم چه برسه به اونایی که میخورن .عزیز میشه بگی شکلات سفید وقهوه ای را چه مارکی بگیرم برای شکلات رول بالایی مناسبه ؟
    در زندگی از 3 چیز دل نکنید.(1- دوست داشتن 2-لبخند زدن-3-رویاها

  2. #34
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۴
    نوشته ها
    164
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    5
    پسند کرده
    0

    Re: دستورش از من تهیه ش با شما

    نجما جون سس مایونز رو میشه بجای شیر با ماست سون درست کرد اخه می ترسم با شیر درست کنم سفت نشه

  3. #35
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21245
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: دستورش از من تهیه ش با شما

    نقل قول نوشته اصلی توسط parya_1368
    منم دستورکرم باواریای سامان گلریزومیخوام بدون خامه بود و باطعم محشرکاپوچینو و با2تازرده
    پریا جان من دستورش رو دارم
    نوشیدنی دنت با طعم کاپوچینو
    زرده تخم مرغ 2عدد
    شکر 3 قاشق غ
    ورقه ژلاتین 5 عدد
    پودر کاکائو که با کمی شکر مخلوط شده 2 قاشق غ
    سس شکلاتی برای تزئین
    ابتدا نوشیدنی رو داخل قابلمه ریخته روی حرارت میذاریم تا گرم بشه
    زرده تخم مرغ را با شکر خوب هم میزنیم تا سفید شود.بعد کم کم به نوشیدنی دنت اضافه میکنیم و تند تند هم میزنیم که تخم مرغ داخل نوشیدنی نبنده و خوب مخلوط بشه
    حتما کم کم باشه
    اگر همه رو باهم بریزیم نمیتونیم کنترلش کنیم و ممکنه زرده بپزه بعد ورقهای ژلاتین رو خوب خرد کرده و داخل مخلوط میریزیم و مرتب هم میزنیم تا زلاتین باز شود
    1 قاشق از پودر کاکایو را اضافه کرده و هم میزنیم
    قالب سیلیکونی که 2 ساعت قبل داخل یخچال گذاشتیم رو بیرون میاوریم و کرم را داخلش میریزیم و میگذاریم تا از حرارت بیوفتد سپس داخل یخچال میذاریم
    به مدت 3-4 ساعت تا کاملا ببندد
    بعد برمیگردانیم و با 1 قاشق پودر کاکائو باقیمانده و سس شکلاتی تزئیین میکنیم

    فقط تاکید کرده بود که پودر کاکایو رو با کمی شکر مخلوط کنید .چون وقتی برای تزئین استفاده میکنیم اگر تلخ باشه خوب نمیشه

    پ.ن: برای من اون قسمت ریختن ورقه های ژلاتین داخل نوشیدنی به طور مستقیم سوال شده
    در این حالت ورقه ها خوب باز میشن؟
    اصلا اینکار درسته یا نه؟


  4. #36
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,793
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    243
    پسند شده
    21245
    پسند کرده
    15584

    ویترین مدال ها

    Re: دستورش از من تهیه ش با شما

    [quote=ღ. saba .ღ]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "پرپرک":3248m1wd
    این سس بسیار مغذی است و برای کسانی که با کمبود آهن مواجهند بسیار مقوی و خونساز خواهد بود...

    اب لیموترش؟ یا خود لیمو؟
    پرپرک؟؟

    پونه کوهی از عطاری باید تهیه کنیم ؟؟
    بادام میشه بادام شور باشه ؟ با حتما خام باید باشه ؟[/quote:3248m1wd]

    صبا من دستورش رو دادم تو درست کن دیگه
    به نظرم بادمش خام هست
    آب لیمو ترش درسته
    پونه کوهی هم و اقعا خودم نمیدونم
    ولی فکر کنم فقط عطاریها داشته باشن
    چون در واقع از گل این گیاه استفاده میشه که در شرایط سایه باید خشک بشه

    امروز خونه رفتنی از عطاری میپرسم و نتیجه رو اطلاع میدم


  5. #37
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    180
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    24
    پسند کرده
    0

    Re: دستورش از من تهیه ش با شما

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامی سهند و پرند
    اولین سوال رو من بپرسم
    یکی دو ماه پیش شبکه سه مربایی یاد داد که مخلوطی از هویج به و سیب بود.قبلا هم از دوستان پرسیدم کسی جوابی نداشت.خیلی دوست دارم طرز تهیه اش رو بدونم
    البته سوال یکی از دوستام بود نه خودم!
    Lمن مربای به -هویج-سیب-گلابی و درستیدم.خوشمزه بوددددددددددددددددد. گلابی 2 عدد.سیب 1 عدد-به ا دونه بزرگ ه.ویج 3 تا(بسته به علافتون تعدادشو زیاد و کم کن مثلا من مزه به و هویج و بیشتر دوس دارم.رنده میکنیم با همدیگه 1 کیلو میشن که نیم کیلو شکر میبره.وقتی رنده کردیم شکرم اضافه میکنیم جوهر لیمو 1 ق بعد خوب که هم زدیم از صبح تا شب تا 5 بعد از ظهر میذاریم تو یخچال تا اب بندازه.بعد که اب خود میوه ها در اومد روی شعله گاز میذاریم و میبزیمشون.وقتی که اماده شد(یه ق از مربا رو تو ظرف میذاریم بعد میذاریم یخچال اگه سفت بود و کش اومد یعنی اماده است)سرد که شد مریزم تو شیشه درشو میبندیم و برعکسش میکنیم نیم الی یه ساعت تا شکرک نزنه.امیدوارم تونسته باشم کمک کنم.
    صوفیـا این نوشته را پسندیده.
    رویای شما تاریخ انقضا ندارد
    نفسی عمیق بکشید
    و دوباره تلاش کنید

  6. #38
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    206
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    21
    پسند کرده
    1

    Re: دستورش از من تهیه ش با شما

    کسی دستور تهیه سس سالاد سزار واقعی رو بلده؟
    وقتی عشق فرمان می دهد،

    « محال» سر تسلیم فرود می آورد

  7. #39
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4269
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نجماجون یکی دو سال پیش تو تلویزیون یه شیرینی یاد میداد به اسم شیرینی گل کلم. چون قیافه نهاییش شبیه گلهای گل کلم میشد!
    من فقط اخر برنامه که داشت شیرینی ها رو سرخ میکرد دیدم. از اون روز هر جایی رو سر زدم ولی دستوری براش ندیدم.
    اگه شما یا کس دیگه ای از دوستان دستورش رو داره خوشحال میشم کمک کنه.

    شیوه اش هم این بود که مایع نسبتا شلی داشت و چنگال رو فرو میکرد تو مایع. بعد فرو میکرد تو روغن داغ، خمیر مثل گل میشکفت و باز میشد.....
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  8. #40
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    53
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    264
    پسند کرده
    542
    سلام خانومای هنرمند،کسی می دونه مسقطی لاری چطور درست میشه؟
    ویرایش توسط فرک : ۱۳۹۲/۱۰/۰۵ در ساعت ۱۱:۱۵ بعد از ظهر دلیل: اشتباهی

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 23456 آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما