نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree29Likes

موضوع: پاستای یونانی(Greek baked ziti)

نمایش نتایج: از 9 به 13 از 13
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  1. #9
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46941
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    Re: پاستای یونانی(Greek baked ziti)

    پاستای یونانی امشب من که تو ادویه اش آویشن اضافه کردم بدون جعفری و نان تست

    قیمه احتمالا :-x
     
    m1361 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #10
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: پاستای یونانی(Greek baked ziti)

    من برای مابین دو لایه ی پاستایی، از مایه ماکارونی که دارای فلفل دلمه های رنگی و قارچ تفت داده شده و ذرت هستش استفاده میکنم که با پودر سیر و آویشن علاوه بر ادویه های دیگه مزه دار میکنم روی ظرف رو هم باز مخلوط پنیر پیتزا و پارمسان ریختم

    Andrew, sh_capr و m1361 این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  4. #11
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    azmil آواتار ها
    اعظم
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۰۹
    محل سکونت
    رشت
    نوشته ها
    1,543
    میزان امتیاز
    147
    پسند شده
    6800
    پسند کرده
    11886

    Re: پاستای یونانی(Greek baked ziti)

    پاستای یونانی دقیقا با دستور ستاره عزیز اولین پست درصفحه قبل



    فقط من به سس سفید قارچ هم اضافه کردم و از سیر و فلفل دلمه هردو استفاده کردم.همینطور فقط از پنیر پیتزا استفاده کردم.و نان تست و جعفری رو هم نریختم که در پایان کار بود

    طعمشو دوست داشتم خیلی به طعم لازانیا نزدیک بود.
    Andrew و m1361 این نوشته را پسندیده.

  5. #12
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: پاستای یونانی(Greek baked ziti)

    چون قرار بود همسرم ببره محل کارش تو قالب فلزی ریختم که بتونن گرمش کنن :)

    hengamehh, Andrew, titish khanoom و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  6. #13
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    پاستا بیکد زیتی مرغ و آلفردو / Chicken Alfredo Baked Ziti

    این پاستا یونانی نیست اما چون اسمِ تاپیک از نوع همین پاستاهاس اینجا میذارمش، برای مهمونی خیلی عالیه و من خیلی درست میکنم، با دوبرابر دستور برای تولد پسرم درست کردم

    و اگه درست یادم مونده باشه، 3 یا 4 تا ظرف شد.


    پاستا زیتی (بشکل پاستا پنه هستش ولی بلندتر و باریکتر) یا هر پاستا دلخواه دیگه / 1 بسته 500 گرمی
    سینه مرغ نگینی شده / 2.5 تا 3 لیوان، یا 3 تا سینه مرغ (منظور نصف سینه) یا حدودا 750 گرم
    قارچ / بمقدار دلخواه
    پنیر موتزارلا / 1 ½ لیوان

    سس آلفردو با دستور زیر

    شیر / 2 لیوان
    آرد / 5 ق غ
    روغن زیتون (یا کره یا هر روغنی) / 2 ق غ
    آب مرغ / 2 لیوان، یا 1 قرص عصاره مرغ که توی دو لیوان آب جوش حل کردید.
    خامه / 2 ق غ ، اختیاری
    سیر / 2 حبه، یا پودر سیر
    نمک / ½ ق چ
    فلفل سفید یا سیاه / ¼ ق چ
    پنیر پارمسان (پودر یا رنده) / 1 لیوان

    * میتونید مقدار سسی که نوشتم رو کم و ضربدر 2/3 کنید، از نظر ما این اندازه سسی بودن پاستا مقبوله

    * سس آلفردویِ مخصوص این مدل پاستاهای تو فری رو این سبکی میدرستم، برای پاستاهای سرو فوری مثلِ پنه مرغ با سس آلفردو سس لذیذتر و پرکالریتری! درست میکنم، که اونم بعدا میذارم تو مبحث خودش

    * پنیر پیتزا رو میتونید کمتر استفاده کنید، بسته به ذایقه خودتون.

    - سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید و توی کمی روغن زیتون با حرارت متوسط رو به بالا تفتش بدید تا جاییکه سفید بشن، نمیخوایم حالت سرخ شدگی بگیرن و تغییر رنگ ب طلایی داشته باشن، فقط میخوایم بپزن. بعد از اینکه کاملا سفید شدن و تقریبا پختن ادویه های دلخواه رو بهش اضافه میکنیم که بازم از ادویه های رنگی ب مقدار کمتر استفاده کنید، اما پودر پیاز پودر سیر فلفل سفید (یا سیاه) و نمک، کمی آویشن و کمی پاپریکا جزو واجباته.

    اگه دوست دارید از پیاز داغ استفاده کنید حتما ریز و کم سرخ شده باشن (قهوه ای نباشن، میتونید پیاز رنده شده رو اول بریزید تو تابه و وقتی پیاز سبک شد تکه های مرغ رو اضافه کنید).

    *میتونید تکه های مرغ رو با آب و عوامل بوگیر بپزید و بعد ادویه و پیازداغ بزنید!

    *میتونید خود سینه مرغ رو اول با عوامل بوگیر بپزید و بعد تکه تکه کنید و ادویه و پیازد اغ بزنید!
    من خودم روش اول ک نوشتم رو دوست دارم و انجام میدم.

    - قارچ رو خرد کرده و جدا با کمی کره تفت میدیم و در اخر بهش آویشن و پودر سیر میزنیم و به تابه مرغ اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

    - پاستا رو طبق دستور روی بسته بندی بپزید. یعنی توی آب جوشِ حاوی نمک و کمی روغن بریزید و باید آل دنته برش دارید (یعنی مثل حالت آبکش کردن برنج) اما من میذارم کامل بپزن، ولی مهمه که تغییر شکل ندن، یعنی اونقدر نپزن ک له شن.

    - حالا برای سس: روغن زیتون رو بریزید تو قابلمه و بذارید رو حرارت اگه از سیر استفاده میکنید سیر پوره یا رنده ریز شده رو توش تفت بدید و بلافاصله آرد رو بپاشید و هم بزنید تا مخلوط شن، یکم که آرد تفت داده شد، آب مرغ رو در حال همزدن اضافه کنید، وقتی مخلوط شدن شیر رو هم اضافه کنید و بذارید رو حرارت بمونه تا بجوش بیاد، در حال همزدن مخلوط رو بجوشونید و زمان بدید تا کمی غلظت پیدا کنه. از روی حرارت بدارید، پنیر پارمسان و نمک و فلفل رو اضافه کنیدو مخلوط کنید و بذارید کنار.

    - فر روی 180 درجه سانتی گراد تنطیم میکنیم.

    - ظرف با حداقل گنجایش 25 در 35 انتخاب کنید. و کمی چربش کنید.

    - پاستا و مخلوط مرغ و قارچ و سس رو با هم ترکیب میکنیم و نصف مخلوط رو میریزیم توی ظرف و روش 1 لیوان از پنیر پیتزا میریزیم، دوباره بقیه مواد و روش ½ لیوان باقیمونده از پنیر پیتزا

    - با هر موادی که دوست دارید روشو تزیین کنید، جعفری ساطوری و تکه های تست هم انتخاب خوبیه، یا با خود تکه های مرغ و قارچ.

    - میذاریمش توی فر داغ شده، و برای مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که میخواد شروع کنه به طلایی شدن.

    - خیلی خوشمزه و خوش خوراکه، نوش جون

    متاسفانه عکس خوبی ازش ندارم، عکسای میز رو یکی از مهمونا زحمت کشید و داشتو برام فرستاد، اما همشون تاره


    نام: IMG_7462.jpg نمایش: 87 اندازه: 101.8 کیلو بایت
    باران67, zakizadeh, m1361 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما