نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree624Likes

موضوع: بال مرغ کبابی

نمایش نتایج: از 65 به 72 از 80
صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 678910 آخرینآخرین
  1. #65
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    این با بال نیست با رون مرغه توی سویا سس و فلفل و زردچوبه به مدت 2-3 ساعت میخوابونم بعد توی فر میگذارم بپزه
    خیلی مزه اش را دوست ذارم

    پ.ن اون سس سماق مزه اش افففتضضضضاحه
    zakizadeh, باران67, افسونی و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  2. بانک بند ناف
  3. #66
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    تانی
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۲
    نوشته ها
    396
    میزان امتیاز
    26
    پسند شده
    533
    پسند کرده
    719
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    این با بال نیست با رون مرغه توی سویا سس و فلفل و زردچوبه به مدت 2-3 ساعت میخوابونم بعد توی فر میگذارم بپزه
    خیلی مزه اش را دوست ذارم

    پ.ن اون سس سماق مزه اش افففتضضضضاحه
    خانمی پوست مرغ و کندی؟
    چه مدت زمان و با ه دمایی تو فر گذاشتی؟

  4. #67
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    966
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3861
    پسند کرده
    3225

    ویترین مدال ها

    عزيزم پوستش را ميكنم
    هميشه ميگذاشتم توى فر(توي اين تورى هاى سيمى كباب) و با گريل ميپختمش فقط بايد چند مرتبه اين طرف و اونطرف كنيم كه هم نسوزه هم اينكه كامل مغز پخت بشه
    ايندفعه چون بايد ميرفتم جايى گذاشتم توى تورى و ايندفعه فر را روشن كردم روى كمترين حرارتش كه براى من ١٢٥ بود گذاشتم
    دو ساعت و نيم هم طول كشيدو كامل پخته بود
    فقط دوتا نكته
    اول اينكه ران هاى مرغ را لاغر انتخاب كنيد تا خوووووب وسطش بپزه وگرنه اگر تپل باشه يكم وسطش خام ميمونه مگر اينكه بيشتر بگذاريد توى فر بمونه
    دوم اينكه اگر مثل من مرغها را توى تورى ميگذاريد حتما زير توريتون يه سينى فلزى بگذاريد چون ازش روغن ميچكه
    در ضمن يادتون باشه سويا سس خودش شوره ديگه نمك نزنيد
    اخرش هم اينكه طبق تجربه ى من اكر سويا سس استفاده نكنيم مرغ توى فر خشك ميشه
    najmehkhatoon, کوئین, باران67 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  5. #68
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    عطر سیب آواتار ها
    نبض مامان
    عضویت: ۱۳۹۳/۰۵/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    623
    میزان امتیاز
    267
    پسند شده
    6693
    پسند کرده
    9022
    بال مرغ را با پیاز خلالی نمک وفلفل و ماست و زعفرون مزه دار میکنم 2 ساعتی تو مواد موند سپس به سیخ کسیده و در بالکن روی پلوپز کباب کردم چندتا هم کتف بود.
    نام: photo_2015-11-25_09-35-09.jpg نمایش: 281 اندازه: 101.1 کیلو بایت
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  
    zakizadeh, z.rezaei, ELAHE_ABAN و 8 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    شیعیان خواب بس است برخیزید/هجر ارباب بس است برخیزید
    یادمان رفته که عهدی هم هست/یادمان رفته که مهدی (ع) هم هست

  6. #69
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی سجاد آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۴/۰۶/۲۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,116
    میزان امتیاز
    60
    پسند شده
    4351
    پسند کرده
    6631
    نام: 814417954_102010_14244829284783418280.jpg نمایش: 219 اندازه: 91.6 کیلو بایتبال وکتف روباابلیمووپیازچندساعت گذاشتم موند.بعدکباب کردم .هرموقع همسری مرغ میخره بالش رونگه میدارم براکباب.جمع که شدبراشام درست میکنم
    hasti68, پرناک, ELAHE_ABAN و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #70
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2374
    مدیران نازنین تورخدا دعوام نکنید یک کم دیگه پاکش میکنم . برای این مطلب که بال مرغ خیلی خطرناکه برای سلامتی ،مخصوصا خانم ها . خواهش میکنم اصلا مصرف نکنید . بخاطر هورمون . بیشتر در این قسمت مرغ وجود داره و خطر ابتلا به سرطان سینه را بالا میبره . ببخشید
    serepizadeh این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. #71
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86498
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها

    جشنواره بال مرغ کبابی


    جشنواره ی بال کبابی در راستای کشف یه کباب بال خوشمزه

    تقریبا همه بلدن چجور جوجه کباب درست کنن و هر کس اون رو از قبل داخل ترکیبی از مواد میخوابونه
    منتها من دوست داشتم با ترکیبات مختلف کار کنم و نتایجشون رو مقایسه کنم تا به بهترین کیفیت برسم.
    لازم به ذکره که تمامی ترکیبات در نهایت کبابی خوشمزه و قابل قبول بهمون میدن همونجور که خیلی ها روزانه دارن با همین ترکیبات کار میکنن


    در ادامه به بررسی تک تک دستورات میپردازیم
    my soul, somi66, نایاب 90 و 9 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #72
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,152
    نوشته های وبلاگ
    898
    میزان امتیاز
    2021
    پسند شده
    86498
    پسند کرده
    75740

    ویترین مدال ها





    در اینجا من بال ها رو با دستور خانم صرافهای عزیز مرینیت کردم.
    در این لینک در مورد این مواد و روش کار به طور کامل صحبت کردیم.

    این مواد فوق العاده معطر هستن و همین که میخوایین جوجه یا بال ها رو به سیخ بگیرین از بوی خوش اون ها لذت میبرین.
    همونطوری که در ابتدای کار عرض کردم خدمتتون،نتیجه هم خوب و قابل قبوله و کباب خوبی بهمون میده


    m1361, my soul, somi66 و 19 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

صفحه 9 از 10 نخستنخست ... 678910 آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما